• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biz alışverişe çıktık, saatlerce yürüdük.
Arabayla gidelim dedim, "benzinden değil yağdan yakalım" dedi.
Şimdi geldim, pertim çıktı.
Yemek saatimde çoktan geçti.
Kabak çekirdeği çitleyip çay içerim artık :))
Benzinden değil yağdan yakalım😂 yürüyüş için çok güzel motivasyon aklımda olsun 2 adımlık bir yere bile arabayla gitme adetim var 🙈 kabak çekirdeği çooookk severim ama kalorisi yüksek diye yemiyorum ara öğün olarak kullanılabilir mi

Nice güzel sağlıklı yaşları olsun 😍

Kızım 5yasina girecek 2yasindan beri var ben yapacaktım ışığı ben kapatacaktim gibi gibi
Inatcimi inatçı bugün evcilik oynadık benim ne konusacagima bile o karar veriyor 🤪🤪sonra yeni aldigimiz hikaye kitaplari vardı onları okudum sonra masaj yaptirdi🤣🤣
Sagol kugumm 🤗🤗

Benzinden değil yağdan yakalım😂 yürüyüş için çok güzel motivasyon aklımda olsun 2 adımlık bir yere bile arabayla gitme adetim var 🙈 kabak çekirdeği çooookk severim ama kalorisi yüksek diye yemiyorum ara öğün olarak kullanılabilir mi
Benim olmazsa olmazim. Yemedigim zaman stres e giriyorum. Başka şeylere saldirmak istiyorum. Ve 26 kilo verdim. Yani yediklerini dengelersen veriyorsun

Benim oğlumda da vardi o. Kapi açık kalsin kriziydi bi ara sonra ışığa döndü dediğin gibi Ben artik alıştığım için direk onun istediği gibi oluyordu. Sorun kalkiyordu ortadan. Kapatmak istiyorsa kapattir canim. Sonra daha cok yoruluyor ve daha cok üzülüyor sun
Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum

Tek öğün yaptım canım, kabak çekirdeği de çitleyemedim.
Dün börek yemiştim, bugün dengelenmiş oldu
Aynen iyi olmus cnm dengelemissin
cok degil canim en fazla 10 kg fazlasi var
1 ayda veriyo 2 3 senede geri aliyo:)
Ne guzel ya keske benim olsa :rolleyes:
Kuzum pandemi de var
Hemen gidemez
Birkaç ay kalır belki de bahara kadar bilemiyorum
Başlamak için onun gidişini beklemeyi düşünmüyorum
Anladm cnm hayirlisi olsun insallah

Spora bi başlayan bırakamıyo, bi bırakan da başlayamıyo🤣 ben bi ara hafta uc aksam 3 er saat spor yapardım çok dinçtim hiç zor gelmezdi, arkadaslarım nerden buluyon bu enerjiyi derdi, şimdş benim 10 da birini yapana tepkim arkadaslarımdan beter , bir hayranlık..
Ahhhh ne güzel yaaa
Hadi yine başlayalım o zaman yaa

Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll
Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
canımmm güzel yaşları olsun kuzunun 😍🥰🥳

Kızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum :KK73::KK73:
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım :halay::halay:
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim :KK49::KK49:
İşte Budur yaaa çok sevindim 💃🏻🥳🤩

Hay maşallah 26 kilo 😯 sizleri gördükçe gaza geliyorum ne kadar sürede verdin canım
Yani aralikta ocak gibi 4 kilo verdim sonra subatta 93 ile takima başladım . Bebeğim 2.5 aylıktı başladığımda, 1 yaşını doldurdu işte. Emzirmenin avantaji değil dezavantaji var bence kilo vermede. Sürekli sütüm eksilmesin modundasin. Emzirmiyor olsaydim eğer şu an hedefledigim kilo ya ulaşmış olabilirdim.
Dediği hep oluyor eloş ama yıpratıyor üzerinde bi etkililiğim yok gibi hissediyorum
Ona bunu hissettirmeden yapmanin bir yolu olmali. Mesela sen onu yönlendirir gibi yapsan, o söylemeden sen söylesen,, evet şimdi lambayi kapat bakalim, şimdi de kapiyi kapatalim tarzinda. Bilmiyorum kuzu, insan en iyi kenditaniyor çocuğunu. Dışardan yorumyapmasi kolay oluyor.
Kızlar bu bacınız yine yeniden start veriyorum :KK73::KK73:
kilo tablosu yaptim yeniden cumadan itibarende menü paylasmaya başlıyacağım :halay::halay:
şimdi birazda başarı öykülerini okuyacagim :KK49::KK49:
Hadiii bakalimmm cokkk sevindim. Ha şöyleeee yaaa. Zaman her türlü geçiyor,istediğin yerde olmak varken neden olduğun yerde sayasin ki
E ela_2019 nice yaslari olsun kuzunun cnm
Aminn canim sağol 😘😘
Ahhhh ne güzel yaaa
Hadi yine başlayalım o zaman yaa

Sen kendı inadını kirarak kiracaksin canim. Onunla inatlasmayi birak bebeğim bi relax oll

canımmm güzel yaşları olsun kuzunun 😍🥰🥳

İşte Budur yaaa çok sevindim 💃🏻🥳🤩
Aminncanim teşekkür ederim 😘😘
Sanki daha cok msj alintilamistim ama gitmis yine kizlar. Cok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. Insallah hepimiz ailelerimizle mutlu mesut yasayalim. Guzel günler görelim 🤗🤗
Seviliyorsunuz

O his bendede oluyor hep zehram nerde yanlış yaptım diye düşünüyorum ☹
kızmak istemiyorum üzülmesini istemiyorum çünkü çok küçük ama öyle alışacak öyle gidecek diye korkuyorum bi yandan zor iş çocuk büyütmek
Ona bunu hissettirmeden yapmanin bir yolu olmali. Mesela sen onu yönlendirir gibi yapsan, o söylemeden sen söylesen,, evet şimdi lambayi kapat bakalim, şimdi de kapiyi kapatalim tarzinda. Bilmiyorum kuzu, insan en iyi kenditaniyor çocuğunu. Dışardan yorumyapmasi kolay oluyor.
Öyle yapıyorum canım ama boşuna çenemi yoruyorum gibi hissediyorum mesela sofraya tabağını kendi koymak istiyor örneğin çorba kasesi hem sıcak hem dökme ihtimali sulu olduğu için daha yüksek 🤦‍♀️ Böyle ufak örnekler işte

tabi tabi😏😏

Canlar kızımın doğum günü bugün. Pasta yaptim kutladık. Biraz yoruldum 2 küçük çocuk la zor.
dogum gunu kutlu olsun prensesin
nice senelere😍😍
1 ayda veriyor 😂 erkekler az sıksa kendilerini gerçekten hızlı veriyolar ama bizim kadar düşünmüyorlar bu meseleleri ben de çok laf çalıyordum kilo ver falan hiç umurdamıyordu ben de bıraktım biraz sıksa kendini gerçekten 1 en fazla 2 ayda verir

yiymiş başta gitti eşimin ama takıldı kaldı şimdi 6 kg gitti bı 10 kg daha verse yetecek aslında ama olmuyor
gun icinde hic bisey yemiyodu sadece aksmadan aksma
isten geliyodu el kadar izgara tavuk
yogurt,salata yiyodu sonra 1.5 2 saat spora gidiyodu

2 aralık carsamba

09.00 haslanmış yumurta, iki dilim ekmek

11.00 1 ayva

13.00 1 simit,2 dilim peynir

15.00 sütlü Türk kahvesi

18.00 1 kepçe yayla corbası, 1 kepce kıymalı taze fasulye,3 kaşık bulgur pilavı, bir kase yogurt,2 adet salatalık turşusu

Spor:30 *3:90 Pnrrr-12 Pnrrr-12

Su:3 litre
13 deki simit olmamış bı simit 4 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum yarın yeseydin keşke onun dışında güzel turşu yarın olmazsa iyi olur Afiyet olsun cnm🤗
Kahvaltı
Geç yaptım
1 h yumurta
1 yk reçel
5 siyah zeytin
1 dl ekmek
1 çb kazdağı çayı

Akşam
1 kase peynirli tarhana çorbası
4-5 siyah zeytin
3 yk pırasa yemeği
1 kk peynir
2 dl ekmek
2-3 yk bezelye susuz
2 yk tarator

orta şekerli kahve
2.1 lt su
Aksam çok kalabalık olmuş canım afiyet olsun 🤗
2 aralık çarşamba
Sabah 11.00
Yağda 1 yumurta
1 bardak çay
3 bisküvi

Akşam 16.00
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5lt
Spor 30 dakika leslie
Bisküvi nerden çıktı kız gereksiz olmuş sanki ama genel olarak güzel menü Afiyet olsun cnm 🤗
2 Aralık Çarşamba
14:45
2 yumurta ile peynirli omlet (tereyağı koydum biraz)
1 ceviz
2 dilim TB ekmeği (kızarmış)

17:00 Ara
3 ç.kaşığı Nar

19:45 Akşam Yemeği
5 kaşık taze fasulye kavurması +4 k yoğurt

Su 3 litre spor 200 ip :40 p 20 mekik :4 p Toplam 44 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım süper menü
MENUM:

9:30 kahve, 3 hurma

11:30 2 dilim cavdar, 1 hasl. yumurta, 10 zeytin, 1kk peynir, 1ck.salca,1tk tereyag

14:30 kahve, 2 ceviz, 1 avuc kuru uzum, 1 kare bitter

16:30 2 minik mandalina

18:00 2 kepce sebze corbası, 7yk alabaş yemegi, 2 catal brokkoli yogurtlu

2. 5lt su
Sporyok
Afiyet olsun canım güzel menü
1 aralik sali
5 zeytin
2dlm ekmek
1 mandalina
1dlm peynir
1 yumurta omlet
ceyrek muz

15.00
sutlu kahve
1 avuc findik
1 kare bityer

1 buyuk kase tavuklu salata
1dlm ekmek

spor 50 dk yuruyus 150 puan
300 ip atlama 60 puan
toplam 210 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
2 aralik carsamba

2 mandalina
1 avuc findik
ceyrek muz

15.30
1 avuc kuruyemis
1 bitter

18.30
el kadar izgara tavuk gogsu
salata
1dlm peynir

spor 60 dk yuruyus 180
20 dk kosu 80
roplam 260 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım guzel menü

13 deki simit olmamış bı simit 4 dilim ekmeğe eşit diye biliyorum yarın yeseydin keşke onun dışında güzel turşu yarın olmazsa iyi olur Afiyet olsun cnm🤗

Aksam çok kalabalık olmuş canım afiyet olsun 🤗

Bisküvi nerden çıktı kız gereksiz olmuş sanki ama genel olarak güzel menü Afiyet olsun cnm 🤗

Afiyet olsun canım süper menü

Afiyet olsun canım guzel menü
teşekkür ederim ani bir karardı :-)

Back
X