• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün korktuğum kadar ömrümde korkmamisimdir. Bugün ben ip atlarken oglumda benim le birlikte atlamak istedi, neyse verdim ipi atladı bi an kaybolunca bakayim dedim. Bi baktım ki oturma odasinda kızımın yanına gelmiş oyun oynuyorlar güya🙄kızım balık olmuş oda balik yakaliyor. Ipi dolamış kızın boynuna sıkmış bide , tam içeri girdim ipi eline almış ki çekecek Allah imm kendime gelemedim bi süre. Bu akşam da kizimin altını temizlerken arabayı firlatti oğlum 😔 tam kızımın gözünün üstüne geldi tabi ben yine öldüm öldüm dirildim 😭😭 hemen yarin sadaka versin eşim. Allah korudu resmen
Ayyy cnm Allah korumuş Rabb'im esirgesin ikisi de küçük bı dk boş bırakmaya gelmz
Merhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım. :KK51:

ADINIZ: Tülin
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82.5
HEDEF KİLONUZ: 72
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolarımla Mutsuzum Çünkü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.
Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 5 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah
sabahki lavas olmamis
askasmki dolmada tarti oncesi olmasaymis keske
Erken kapattım cnm ondan sıkıntı olmaz diye düşündüm
Kızlar bu cuma kaçamakları konusunda resmen nefsimle mücadele ediyorum.Yani bir kaçamak kesmiyor beni sabah kahvaltısında ve akşam tatlısı olarak yapmak istiyorum hep.Dün bir arkadaşım geldi ıslak kek, poğaça , kısır yaptım .ben sadece çay içtim.ama aklım kekte kaldı.cuma beni 1 dilim kesmez 3 dilim düşünüyorum 🙈çok mu sizce?
Kek dışında çok çok hafif gecirirsen olabilir cnm bence kalori say
Ne bileyim hayvan beslemek güzel de eve alınan hayvanın temiz olması lazım
Aynen 🤷🤦
Eltimin kedi fobisi var oğlunu yeni doğurduğu zaman aşıya götürecek çocuğu bebek arabası depoda onu almaya iniyor bebek arabasının üstünü bi açıyor içinde kedi doğum yapmış içinde bir sürü kedi kucağında bebekle düşüp bayılıyor korkudan ev kedisi evde olur ne bileyim 🙄
Cnm ben kızımda kullandığım bebek arabası vardi Bodrum'da oğluma yeni aldım pusetli olanlardan duruyordu aşağıda sağlamdı da kızımın küçükluk kıyafetlerini bisikleti arabasını verelim dedik bı baktık her yer tüy apartmanın kapısı açık durmaz gireceği başka b yer yok bu komşumun kedileri inmiş sanırım bı ara baya vardı çocukları da alıyor apartmana tertemiz araba mahfolmus sinir olmuştuk eşimle değişik insanlar valla laftan anlamayan cinslerden
Şunlar çok iyi Fit mutlu anne Fit mutlu anne duvara monte,metalEki Görüntüle 2736730 bir de dikey koyduğun için ayakkabıları fazla eni de yok koridoru da daraltmıyor ben şoktan mobilya olandan almıştım şimdi olsa bu tarz bir şey alırım
Bende bunlardan istiyorum bklm resim de bunu diyordu sanırım bklm hallederim diyordu bugün dediğin gibi çok kullanışlı bunlar bence de

Cnm ben kızımda kullandığım bebek arabası vardi Bodrum'da oğluma yeni aldım pusetli olanlardan duruyordu aşağıda sağlamdı da kızımın küçükluk kıyafetlerini bisikleti arabasını verelim dedik bı baktık her yer tüy apartmanın kapısı açık durmaz gireceği başka b yer yok bu komşumun kedileri inmiş sanırım bı ara baya vardı çocukları da alıyor apartmana tertemiz araba mahfolmus sinir olmuştuk eşimle değişik insanlar valla laftan anlamayan cinslerden
Ya çok sinir bozucu hakikaten hayvan da çocuk gibi sorumluluğunu alamayacaksan sahiplenmemek lazım

narinal narinal

Buraya gel canım:KK55:
İlk sayfada takım kurallarimiz var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur seni tanıyalım
kuralları okudum uygulamaya çalışırım büyük ölçüde yaparım ancak tanıtım formunu dolduramadım çok acemiyim. mesajla göndersem olur mu?

Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Sütte baya tok tutuyor asljnda süt mu icseydin cnm Allah kabul etsin kolaylaştırsn insAllah
Benik büyük kızda kedi istiyor bugünlerde, hergün satılık kedi ilanlarına bakıp bize ağlaya ağlaya yalvarıyor.
Kediyi severim ama evde değil :))
Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Ayy çok sıkıntı

ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
Hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım ideal kilona ulaşırsın sağlıkla yenide hamile kalorsinz insAllah

Benik büyük kızda kedi istiyor bugünlerde, hergün satılık kedi ilanlarına bakıp bize ağlaya ağlaya yalvarıyor.
Kediyi severim ama evde değil :))
Ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Çok tüy döküyor ya. Kedisi olan 2 arkadaşıma yemeğe gittim. İkisinde de yemeğimden kedi kılı çıktı🙄

benimki de epeydir böyle yaa, yanıma alıp uyuyunca ehhh işte fena değil ama bu seferde onu gören büyük kızım da yanıma geliyor uyumak için bu sefer bi yatakta üç kişi bana gelenler geliyor yine uyuyamıyorum :KK70:
ayyyyyy imdaaaatttttt
bi de ben ağlasam vallahi

Allah senin de yardımcın olsun kaderdaşım :KK70:
Amin kuzum naptınsa hemen işportacı gelmiş takıma😂
Eltimin kedi fobisi var oğlunu yeni doğurduğu zaman aşıya götürecek çocuğu bebek arabası depoda onu almaya iniyor bebek arabasının üstünü bi açıyor içinde kedi doğum yapmış içinde bir sürü kedi kucağında bebekle düşüp bayılıyor korkudan ev kedisi evde olur ne bileyim 🙄
Ay ne korkunç bi travma

Ya çok sinir bozucu hakikaten hayvan da çocuk gibi sorumluluğunu alamayacaksan sahiplenmemek lazım
Kesinlikle katılıyorum
Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Hata etmişsin canım. Trabzon hurmasında vitamin mineral karbonhidrat var genelde. Tok tutmaz ki🤷‍♀️ 2 yumurta domates salatalık yemeni tavsiye ederim
Hatun sinir olmalık olduğunun farkında😂bundan sonra Nevra ya şişko diyelim siniri bozulsun :KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay ne korkunç bi travma

Anacım nerden alıyorsunuz kokuyu valla şaşkınım🤯

Kesinlikle katılıyorum

Hata etmişsin canım. Trabzon hurmasında vitamin mineral karbonhidrat var genelde. Tok tutmaz ki🤷‍♀️ 2 yumurta domates salatalık yemeni tavsiye ederim

Hatun sinir olmalık olduğunun farkında😂bundan sonra Nevra ya şişko diyelim siniri bozulsun :KK53:
:D ama boyum kısa zayıf durmuyorum zaten. :))

Ay ne korkunç bi travma

Anacım nerden alıyorsunuz kokuyu valla şaşkınım🤯

Kesinlikle katılıyorum

aman ne bileyim yazmamla damlaması bir olmuş
hayır bi de çocuğuma öneri yapıyor, bilmediğim şeyi çocuğuma içirecek kadar şuursuz mu duruyorum ay oradan :D

hoşgeldiniz veririsiniz inşallah :-)ben Betül memnun oldum :)))

Back
X