- 31 Ekim 2013
- 21.742
- 73.144
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #429.061
2 haftadan fazla oldu nerdeyse canımNe kadar geciktiki canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftadan fazla oldu nerdeyse canımNe kadar geciktiki canım.
Ah ne kuzum. Hamilelikten de kaynaklı duygusallasmissin bence senin.
Aileler için torunları bir yana diğer kişiler bir yana. Zamanında kendileri bize hiç kizmamis gibi şimdi torunlarına kizilmasina dayanamiyorlar. Mutlaka seni.merak ediyorlardı canım ama sormak akıllarına gelmiyordu yada dediğim gibi torunlar öncelik li .
Ama sen üzme kendini ağlama ya kıyamam.
Bide dışardan gelince benim küçük de çok huysuz oluyor canım. Sebebsiz ağlamalar her şeye kizmalar falan. Düzelir ins diye bekliyorum bende
Kuzum benim şu an yaşadığın üzüntü ve hassasiyetin %80 i hormonlardan biliyorsun değil mi ?Normalde çoktan kabullendiğin hatta içselleltirdiğin meseleler bile şu an sana son derece incitici gelebilir.Haklısın büyüklerimiz sevgi gösterme konusunda bizim gibi değiller.onlarda annelerinden öyle görmüşler.ben de yıllardır yalnızım şu an annem ve babamla yaşıyorum ama çocuk yetiştirme konusunda yine yalnız hissediyorum.ben kızdığımda siper oldukları için çocuk cesaretleniyor.Ama onlar da öyle seviyor kıyamıyor.üzülme sen minnoşummmm![]()
sağol canım
ahhh benim canımmm
duygusallığın hat safhada anlıyorum seni hem de çok iyi, annen baban seni sevmediğinden değil tabii ki de, ama şimdi ortada küçücük bir çocuk var zamanında sana gösteremedikleri sevgiyi onunla gidermeye çalışıyorlar bu yüzden de zaman zaman aşırıya kaçıyorlar işte
benim babam kendi itiraf etti kızım sizi sevemedim ki zamanında işimden gücümden geçim derdinden şimdi tadıyorum dedi çocuk sevgisini
ve bak ben 36 yaşındayım 30 sene duymadığım azarı büyük kızımla beraber neredeyse her gün işitir oldum
bi de sen büyüksün yaa annesin ya nedense senin kendi başının çaresine bakabileceğine inanıyorlar genel kanı bu gördüğüm kadarıyla daha geçen hafta hüngür hüngür aynı sebeptne ben ağladım annem niye bi kere olsun sen nasılsın diye sormuyor diye duygusal bi anımda koptu geldi işte :)
dışarıdan gelince ağlamalar her yaşta her çocuk da var inan
benim büyük kızım eve gelen misafirleri uğurlarken küçük kızım da parktan eve dönerken kıyameti kopartır vallahi artık duymazdan geliyorum çünkü o konuda yapabileceğim bişe yok
senin duygu halin dalgalı şu sıra sana ağır gelmesi normal ama herşey yolunda inan bana, evet zor mu zor insan yetiştiriyoruz ama herşeye rağmen çok daha şahane bişe
Su an seni çok iyi anlıyorum canım eşin yanında ise en büyük destekçin o dur benim yanımda şu an eşim bile yok kardeşim yanımda ama sadece varlığı var hiç ilgilenmez bizle odası ayrı ne iş yapabiliyorum ne bişey 5 dk çocuğa bile bakmaz çocuğum da aksi gibi çok hareketli her şeyi dağıtır döker ben bir yeri toplarken arkadan diğer tarafı dağıtır çok yoruluyorum tek başıma ben de ama sabır işte bugünler de geçecek Allah’ın izniyle elbet kıymetimiz de bilinir ya üzülme
Çok sağolun Kızlar desteğiniz için çok üzüldüm bu durumu kabullendim sanıyorum ama bir yerde patlak veriyorZehroşum yardımımız dokunmasa da inan aklımdasin merak ediyorum. Keşke yakın olsak biz de yardımcı olabilsek. Ailenin yerini tabiki tutamam ama yurekten merak ediyorum seni
Durum çoğu kişide ayni. Daha az önce bizimkilerle msjlasirken yazdim. Hiç bir şeye yetişemiyorum beynim o kadar yorgun ki.
Güçlü olmak zorundayiz. yasamadigimiz duyguları çocuklarımıza yaşatalım ders çıkaralım başka da elden bir şey gelmez. Senin uzuldugun durumu çoğu kez yaşadım çoğu kez üzüldüm ama![]()
Telefon vs veriyorsan kuzum bu durum da konuşmayı geciktirebiliyor inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar etKütüphaneye gittim geldim bı. Ordan sağlık ocağına uğradım minigim 2 yaş 4 aylık ama kelime dağarcığı 6 yada 7 anca. Getir bı bakalım dil bağı falan varmı dediler. Olmadı pedegog a yönlendiririz dediler. Su anda 2 kelimelik basit cümleler kurması gerek bende farkındayım . Yarın sabah tekrar minnosla gidecez erkenden gel tenhayken dedi ebe. İns bı sıkıntısı yoktur.
Şimdi yemem telaşı var . Ama ben kizi okuldan alıp gelince yemiştim aç değilim yemem akşama.
Sizin menülerde neler var bakalim
Çok gecikmiş ya2 haftadan fazla oldu nerdeyse canım
evet canım epey geciktiÇok gecikmiş ya
Baya olmuş canım. Herhangi bir şüphen yok anladığım kadarıyla. Gelir ins hemen2 haftadan fazla oldu nerdeyse canım
Yok canım telefon evde hiç vermem. Ananeye gidince yüzlenir o verir arada.Telefon vs veriyorsan kuzum bu durum da konuşmayı geciktirebiliyor inşallah bi sıkıntı yoktur bizi de haberdar et
Aynen canım bu durum da etkiliyor kayınvalidem bizdeyken öteki torunları suya buv demiş ( dedirtmişler) diye bizimkine de öyle alıştırmaya çalışıyordu aslında ne kadar yanlış büyüyünce bi de düzeltmekle uğraş görümcemin oğlu bu yıl anaokuluna başladı hala ş li konuşuyor naşılşın iyi mişin gibiBaya olmuş canım. Herhangi bir şüphen yok anladığım kadarıyla. Gelir ins hemen
Yok canım telefon evde hiç vermem. Ananeye gidince yüzlenir o verir arada.
Evde çizgi film izler oda en fazla bir saat. Genelde oyuncaklarıyla kalem kitapla oynar.
Ben şuna buluyorum kabahati
Mesela ilk daha dillenirken suya uf ufff dedi ben düzeltmeye çalıştım ama ablaları direk su istiyor diyip getirip verdiler. Bişey anlatmaya çalışınca hemen önerilerde bulunup isteğini yaptılar. Arada bende katıldım bu duruma. Sorun bu diye düşünüyorum ama bakalım ne diyecek yarın.
Ahh canim benim bunlt hep herseyimi kendim yaparim kafasindan oluyor, sen oylesin gordugum kadariyla ve hep nasil olsa zehra basinin caresine bakar diye dusunuyorlar kimse demiyor ki yapabilir mi ? Her ailede her isini kendi yapan ve hic bir isini yapamayanlar var ve herseyini kendin yapinca asiri yipraniyorsun, ben de kimseden birsey isteyemem hep ben yaparim kafasi ama sonra cevrende alisiyor nasil olsa yapar diye kimse sormuyor yardim etmiyor...aileden uzak olmak cok zor gercekten canim ve ikinci cocuk icin kizma kendine bak sabret cok guzel gunler bekliyor seni ❤Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Senin isin de cok zor canim, insan kimseden birsey isteyemiyor sadece esinden isteyebiliyor ama senin esin de yaninda yok, Allah yardimcin olsun tez vakitte kavusun insallah ❤Su an seni çok iyi anlıyorum canım eşin yanında ise en büyük destekçin o dur benim yanımda şu an eşim bile yok kardeşim yanımda ama sadece varlığı var hiç ilgilenmez bizle odası ayrı ne iş yapabiliyorum ne bişey 5 dk çocuğa bile bakmaz çocuğum da aksi gibi çok hareketli her şeyi dağıtır döker ben bir yeri toplarken arkadan diğer tarafı dağıtır çok yoruluyorum tek başıma ben de ama sabır işte bugünler de geçecek Allah’ın izniyle elbet kıymetimiz de bilinir ya üzülme
Amin canim senin de az kaldi gelecek o gunlerAfiyet olsun canım benim ❤
![]()
Nasıl güzel bir duygudur oAllahım darısı başıma olsun inşallahhhh
Eküricanların en çalışkanı tebrikler
görüntüsü bile üşüttü
gider o kalmaz bizde, kalamazzz
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım
canım liselilerin sınavı var bu hafta, kızım 9. sınıf okulu ters bir yerde onu okuluna götürdüm, oralarda bekledim sınavı bitsin diye sadece elma yedim şu saate kadar. Şimdi kalkıp kendime bir şeyler hazırlayacağım. Bu hafta böyle karışık geçecek biraz
![]()
Sıknti etme canim her cocuk ayni olmuyor, belki tembellik ediyordur senin ki, cogu cocukta var bu huy konusmaya gerek duymuyorlar,Kütüphaneye gittim geldim bı. Ordan sağlık ocağına uğradım minigim 2 yaş 4 aylık ama kelime dağarcığı 6 yada 7 anca. Getir bı bakalım dil bağı falan varmı dediler. Olmadı pedegog a yönlendiririz dediler. Su anda 2 kelimelik basit cümleler kurması gerek bende farkındayım . Yarın sabah tekrar minnosla gidecez erkenden gel tenhayken dedi ebe. İns bı sıkıntısı yoktur.
Şimdi yemem telaşı var . Ama ben kizi okuldan alıp gelince yemiştim aç değilim yemem akşama.
Baya olmus canl muhtemelen tiroit ilacin degistigi icin etkilwnmistir, sogan suyu denyebilirsin canim ama ilacla ayni anda saglikli olmaz, sen ilaca basladiysan devam et sadece kahvaltida falan bol maydanoz tuket2 haftadan fazla oldu nerdeyse canım
Sağol canım aminnAhh canim benim bunlt hep herseyimi kendim yaparim kafasindan oluyor, sen oylesin gordugum kadariyla ve hep nasil olsa zehra basinin caresine bakar diye dusunuyorlar kimse demiyor ki yapabilir mi ? Her ailede her isini kendi yapan ve hic bir isini yapamayanlar var ve herseyini kendin yapinca asiri yipraniyorsun, ben de kimseden birsey isteyemem hep ben yaparim kafasi ama sonra cevrende alisiyor nasil olsa yapar diye kimse sormuyor yardim etmiyor...aileden uzak olmak cok zor gercekten canim ve ikinci cocuk icin kizma kendine bak sabret cok guzel gunler bekliyor seni ❤
Senin isin de cok zor canim, insan kimseden birsey isteyemiyor sadece esinden isteyebiliyor ama senin esin de yaninda yok, Allah yardimcin olsun tez vakitte kavusun insallah ❤
Amin canim senin de az kaldi gelecek o gunler
Sıknti etme canim her cocuk ayni olmuyor, belki tembellik ediyordur senin ki, cogu cocukta var bu huy konusmaya gerek duymuyorlar,
Baya olmus canl muhtemelen tiroit ilacin degistigi icin etkilwnmistir, sogan suyu denyebilirsin canim ama ilacla ayni anda saglikli olmaz, sen ilaca basladiysan devam et sadece kahvaltida falan bol maydanoz tuket
İnşallah canımAhh canim benim bunlt hep herseyimi kendim yaparim kafasindan oluyor, sen oylesin gordugum kadariyla ve hep nasil olsa zehra basinin caresine bakar diye dusunuyorlar kimse demiyor ki yapabilir mi ? Her ailede her isini kendi yapan ve hic bir isini yapamayanlar var ve herseyini kendin yapinca asiri yipraniyorsun, ben de kimseden birsey isteyemem hep ben yaparim kafasi ama sonra cevrende alisiyor nasil olsa yapar diye kimse sormuyor yardim etmiyor...aileden uzak olmak cok zor gercekten canim ve ikinci cocuk icin kizma kendine bak sabret cok guzel gunler bekliyor seni ❤
Güzel canım08.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.45 2 yumrta ile peynirli omlet(peynir bol oldu) 7 zeytin,domates,havuc,maydanoz,yarim elma
16.00 sade kahve,2 hurma
18.00 yogurtlu biber kavurma(leylagin tarifinden1 dlm ekmek
Su:3 lt
Aynen öyle canım. Başta eşime laf anlatamıyorum su anda böyle daha tatliymis nasılsa konuşurmus hay Allah'ım diyorum. Konuşursa yaşıtlarından niye geç olsunAynen canım bu durum da etkiliyor kayınvalidem bizdeyken öteki torunları suya buv demiş ( dedirtmişler) diye bizimkine de öyle alıştırmaya çalışıyordu aslında ne kadar yanlış büyüyünce bi de düzeltmekle uğraş görümcemin oğlu bu yıl anaokuluna başladı hala ş li konuşuyor naşılşın iyi mişin gibi
Aynen öyle canım benimki gerek duymuyor . Çünkü etrafında anlayan ve isteğini yapan var.Sıknti etme canim her cocuk ayni olmuyor, belki tembellik ediyordur senin ki, cogu cocukta var bu huy konusmaya gerek duymuyorlar,
Afiyet olsun güzel canim08.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.45 2 yumrta ile peynirli omlet(peynir bol oldu) 7 zeytin,domates,havuc,maydanoz,yarim elma
16.00 sade kahve,2 hurma
18.00 yogurtlu biber kavurma(leylagin tarifinden1 dlm ekmek
Su:3 lt
Oyyu leylağim benim
Bi dikkat et bakalim. 1 hafta var bence ve tam zamanıgibiOlabilir belkide dur bide ben takip ediyim regle mi bağlı.
Su an iyiyim ama bir saat sonrasının garantisi yok![]()
Dil bağı varsa emmede de sıkıntı olurdu canim. Emmeyle ilgili bi sıkıntı yaşadınız mi hiç. Bazende bir anda patır patır konuşmaya başlıyorlar. Nedenini de farketmissin cok geç sayilmazsin. Uzerinde durursan gelişir. Bol bol kitap oku. Ben akşam uyuturken okuyorum genelde 2 kitap ezberledi benim okumamla. Sekillerle okuduklarimi bagdastirip aklinda tutuyor ise yarayabilirKütüphaneye gittim geldim bı. Ordan sağlık ocağına uğradım minigim 2 yaş 4 aylık ama kelime dağarcığı 6 yada 7 anca. Getir bı bakalım dil bağı falan varmı dediler. Olmadı pedegog a yönlendiririz dediler. Su anda 2 kelimelik basit cümleler kurması gerek bende farkındayım . Yarın sabah tekrar minnosla gidecez erkenden gel tenhayken dedi ebe. İns bı sıkıntısı yoktur.
Canim maydanoz suyu işe yarıyor birde aspirin kan sulandirip açabilir. Ama kullandığın ilaçlarla olur mu onu bilmiyorumkızlar ben hala daha regl olacağım ilaç da başladım 3-4 gündür ama hala tık yok, ilacı 10 gün kullan dedi eczacı ama daha erken olabileceğim bi yol yok mu yahu
Guzel canim afiyet olsun, kuru domates kavurmasini merak ettim8 Mart pazartesi
8.00
1dlm peynir
1 TB ekmek
1 kase yoğurt
11.30
Sade kahve
1 kare bitter
14.20
Kuru domates kavurması harika biseymis bu ilk defa denedim. (5 YK kadar)
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
Su 2.5 litre
60 dk tempolu yürüyüş 180Pnrrr-12
Dil bağı bencede yok canım. Ortanca da hafif vardı dediğin gibi emerken farkettim kastirmistik o zaman. Kitap okuyoruz aslında ama daha çok dikkat lazım şu sıralar demek..Dil bağı varsa emmede de sıkıntı olurdu canim. Emmeyle ilgili bi sıkıntı yaşadınız mi hiç. Bazende bir anda patır patır konuşmaya başlıyorlar. Nedenini de farketmissin cok geç sayilmazsin. Uzerinde durursan gelişir. Bol bol kitap oku. Ben akşam uyuturken okuyorum genelde 2 kitap ezberledi benim okumamla. Sekillerle okuduklarimi bagdastirip aklinda tutuyor ise yarayabilir
Tamam kendimi taniyim bıi dikkat et bakalim. 1 hafta var bence ve tam zamanıgibi
Demek fidan gibi pratik çalışkan hey maşallah zaten pratik çalışkan olduğun belliydi fidan gibi de olmuşsun ne güzelOyyu leylağim benimkaçırmışsin sen yabancilardi öyle farkedecek kimse yoktu ama elbisem zayif göstermişti baya görümcelerim fidan gibisin diyorlardi. Kızın annesi ve avlasi k.v ve görümceme baya övmüşler beni. Anlata anlata bitiremedi diyordu görümcem cok çalışkan pratik güzel demişler fena gaza geldim bende hemen buraya yazdim sen görmemişin
Bi dikkat et bakalim. 1 hafta var bence ve tam zamanıgibi
Dil bağı varsa emmede de sıkıntı olurdu canim. Emmeyle ilgili bi sıkıntı yaşadınız mi hiç. Bazende bir anda patır patır konuşmaya başlıyorlar. Nedenini de farketmissin cok geç sayilmazsin. Uzerinde durursan gelişir. Bol bol kitap oku. Ben akşam uyuturken okuyorum genelde 2 kitap ezberledi benim okumamla. Sekillerle okuduklarimi bagdastirip aklinda tutuyor ise yarayabilir
Canim maydanoz suyu işe yarıyor birde aspirin kan sulandirip açabilir. Ama kullandığın ilaçlarla olur mu onu bilmiyorum