• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yemeği birden mi kestiniz azaltarak mı ben normalde çok yerdim sınırsız bugün az az şeyler yoğurt ıspanak falan yedim karnım boş gibi 😞😞
Ben ilk hafta aşırı zorlandım. Beyaz leblebi ile ara öğün yaptım hep.

2 litre su

İp atlama : 150 - 30 puan
Squat : 20 - 4 puan
Mekik :20 - 4 puan
80 bacak hareketi - 16 puan

Toplam - 54 puan

Jasminium84 Jasminium84

Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.

Insallah yuruyus bandımda var yarından ıtıbaren oda lıstede 🙏
Ohh ne guzel yuruyus bandi harika 😊😍 kucuk cocugn var miydi canim ?
Kızlar yemeği birden mi kestiniz azaltarak mı ben normalde çok yerdim sınırsız bugün az az şeyler yoğurt ıspanak falan yedim karnım boş gibi 😞😞
Ay ilk baslarda ben de cok yiyordum canim ya :( ama inan zamanla alisiyorsun, ben aksam yemegindem karbonhidrati kaldrmaya calisiyorum baya da alistim zorlamiyor beni ama ilk baslarda soyleseler mumkun degil doymam derdim
2 litre su

Toplam - 54 puan

Jasminium84 Jasminium84

Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.
Guzel canim, evet kilodan dolayi ip atlarken zorlaniyoruz, benim de sag ayagim cok agriyor ama zamanla alisirim diye dusunuyorum

Ohh ne guzel yuruyus bandi harika 😊😍 kucuk cocugn var miydi canim ?

Ay ilk baslarda ben de cok yiyordum canim ya :KK43: ama inan zamanla alisiyorsun, ben aksam yemegindem karbonhidrati kaldrmaya calisiyorum baya da alistim zorlamiyor beni ama ilk baslarda soyleseler mumkun degil doymam derdim

Guzel canim, evet kilodan dolayi ip atlarken zorlaniyoruz, benim de sag ayagim cok agriyor ama zamanla alisirim diye dusunuyorum
Evet uc yasında kucugu bıraz zor olcak omumla ama

5000 bini Lesliye saydığım için 6000 demiştim canım
Tamam canım 👍🏻
2 litre su

Toplam - 54 puan

Jasminium84 Jasminium84

Dizini çok zorlama canım benim bi kere 2.000 atlayacağım diye ağrıttım birkaç gün hiç spor yapamadım

Tamam canım 👍🏻

Dizini çok zorlama canım benim bi kere 2.000 atlayacağım diye ağrıttım birkaç gün hiç spor yapamadım

2000 mi :KK57: ben 150 zor yapıyorum şu an.
Fakat ben tuvalete bile arabayla giden biriyim son 4 yıldır. Üniversitede her yere yürürdüm. İşe Başlayınca her yere arabayla gidiyorum. Hiç yürümedim. Hatta bir tanıdığın ofisine ziyarete gitmiştim. Asansör yoktu. 2. Kat olmasına rağmen aşırı nefes nefese kalmıştım. O da “burada bile nefes nefese kalıyorsan sıkıntı” demişti.
gerçekten çok hamlamışım. Nasıl yaptım bunu kendime nasıl

Fakat ben tuvalete bile arabayla giden biriyim son 4 yıldır. Üniversitede her yere yürürdüm. İşe Başlayınca her yere arabayla gidiyorum. Hiç yürümedim. Hatta bir tanıdığın ofisine ziyarete gitmiştim. Asansör yoktu. 2. Kat olmasına rağmen aşırı nefes nefese kalmıştım. O da “burada bile nefes nefese kalıyorsan sıkıntı” demişti.
Benim eşim de öyle canım o kadar alışkın ki arabaya alışverişe filan gittiğimizde 1-2 saat içinde pili bitmiş oluyor

13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek

14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar

18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık

21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü

Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )

U UcanSupurge

Onceden ben de cok yururdum, lisede universtede inan abartirdim yani, hele de meslege ilk basladigim yillarda nobete giderdim aksam 16 dan 24 e kadar 10 bin adimi tamamlar, gece 24 de sifrlanir sabah kadar tekrat 8 bin falan olurdu artik sen hesapla nasil yogun oldugunu 😂 simdi is yerim evine cok yakin yuruyecek bahane ariyorum resmen

13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek

14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar

18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık

21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü

Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )

U UcanSupurge
Menu guzelde 4 bardak bitki cayi cok degil mi

Arkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Bence öyle şok diyetler yapma canım yapacaksan da kilo vermen durduğunda yap bence
14.03.2021
12.00
1 haslnms ymurta,4 dlm sucuk,1 biber,1 dlm peynir,5 zeytin,1 yk tahn pekmz,1 tk sos,2 dlm ekmek

16.00 sade kahve,2 hurma,6 badem
18.00 2 haslnms tavuk but,salata, 1 bardk kefir

Su: 2.5 lt tamamlayacgm
Güzel canım afiyet olsun
14 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
2 YK mantar sote
Kk beyaz peynir
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
2 biber
Şekersiz çay

Ara:4tane badem

aksam:14.40
1kepçe mercimek çorbası
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
bol salata

su:2 litre
Spor:20 dk kardio
44 dk yürüyüş
212 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Güzel canım afiyet olsun mantı ekmek yerine geçmiş
14 Mart Pazar
10.30
4 dlm sucuk
1 dlm ekmek

17.00
Üçü bir arada Nescafe
Yarım çay bardağı leblebi

19.00
Yarım dlm bile yoktu ekmek
3 YK mercimek çorba

Su 2 litre
Spor yok malesef
Neskafe tabiki olmamış sütlü kahve iç canım daha iyi olur bir de akşam acıkmadın mı gün içinde de pek yememişsin
14 Mart pazar

Saat 13:15

1 su bardağı tarçınlı su

Kahvaltı saat 13:30

1 dilim sucuk

1 haşlanmış yumurta

1 dilim beyaz peynir

Yarım domates

4 dal maydonoz

3 siyah zeytin

2 dilim kızarmış tam buğday ekmek

Ara öğün 16:30

1 muz

Akşam yemeği 17:45

2 karnıyarık

1 su bardağı ayran

Ara öğün 19:15

1 ceviz

Kızlar acayip fit bir karnıyarık yaptım. Patlıcanları fırında közledim. 1 yemek kaşığı yağ ile sebzelerle sotelediğim et ile içini doldurarak yaptım. Tadı gayet güzel oldu kızlar.
U UcanSupurge

Su ve sporu gece bildireceğim tam olarak tamamlamadım :dondurma:
Güzel canım afiyet olsun
İyi Akşamlar
Canlarım
14 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı

15.00 1 muz, 1 hurma

18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun güzel
Boyum 155 canım kısa oldugum ıcın 62 kılo fazla gorunuyo malesef
Anladım canım inşallah ulaşacaksın 💐
Menu guzelde 4 bardak bitki cayi cok degil mi
2 si form çayı
1 Yeşilçay
1 de ekinezya zencefilli caymış bağışıklık için sanırım

İyi Geceler Canlarım
❤️
14 Mart Spor Bildirimi

50 dk hızlı tempolu yürüyüş: 150 puan

❤️ Jasminium84 Jasminium84 ❤️ U UcanSupurge ❤️
52D549CE-1EE6-4717-BF7F-02BFA38238D8.webp

Onceden ben de cok yururdum, lisede universtede inan abartirdim yani, hele de meslege ilk basladigim yillarda nobete giderdim aksam 16 dan 24 e kadar 10 bin adimi tamamlar, gece 24 de sifrlanir sabah kadar tekrat 8 bin falan olurdu artik sen hesapla nasil yogun oldugunu 😂 simdi is yerim evine cok yakin yuruyecek bahane ariyorum resmen
Profilinden baktım şimdi hemşireymişsin canım 😊 tıp bayramın kutlu olsun.
ben de çok yürümek istiyorum. Fakat iş yerini boş bırakıp öğle araları bile yürüyemiyorum. Ancak akşam eve gelince ip atlayabiliyorum.

Back
X