• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 🤗
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm

14 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
2 YK mantar sote
Kk beyaz peynir
Bolca maydanoz
1dilim çavdar ekmeği
2 biber
Şekersiz çay

Ara:4tane badem

aksam:14.40
1kepçe mercimek çorbası
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
bol salata

su:2 litre
Spor:20 dk kardio
44 dk yürüyüş
212 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Güzel menü bence afiyet olsun canim
Valla aynı şeyi kayınvalidem yapıyor bana da. Yemeğe çağırıyor bazen ama dünyanın en kalorili şeylerini yapıyor 😂 yemezsem de önüme koyuyor. Ben de gitmiyorum artık. Geçen hafta pazar kahvaltısına çağırdı. Velibah yapmış. ( patatesli bazlama gibi bir şey her kata tereyağ sürüyorlar.) 3 tane yediğim için arzu ettiğim kiloyu veremedim. Hayır demek gerekiyor kuzum. Biraz kilo verip ödül olarak yiyebiliriz onları.

Gayet güzel menü canım afiyet olsun.

Vallahi benim de aynı ya. Misal bi parça çikolata yesem +1 çıkıyorum tartıda. Ama sabır kuzum. Bizim de normalimiz onlar gibi olacak zamanla. Zayıfladıktan sonra.

Ahaha benim de ya. Aynı şeyleri yediğimiz halde adamlar fit ben 84 olmuşum 😂

Hoş geldin Tülay 😊

Afiyet olsun canım hem doyurucu hem de diyete uygun bir menü
Evet canim ins basasirir birgun
Önce çorba ve bol salata yedim.Yavas yedim ki herkes doya doya yesin mantıyı.son bana kalanın çoğunu büyük oğlana verdim. Mantıyı tane tane yedim ki beynim çok yedi sansın. Erken bıraktım çünkü U UcanSupurge den korktum:sus:
Harikasın sen ya👏👏👏
Akşamın epey hafif dünü telafi etmeye çalıştın sanırsam
Zaten sadece çorba icecektim ama onuda icemedim ekmeğinde midemi bastirsin diye yedim
Aman midene dikkat et kuzum. Diyette başımıza gelebilecek en kötü şey mide hastalığı :KK43:
Aynen canım. Ama hala canım bişey istemiyor ağzıma aldığım lokma buyuyorr kekik kaynatacagim bugün kendime bi
İyi Akşamlar
Canlarım
14 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol yeşillik ( roka ve tere ) , iki gün kurusu kayısı

15.00 1 muz, 1 hurma

18.00 8 yk kapuska yemeği, 4 yk yoğurt ve salata

3 litre su
❤️ U UcanSupurge ❤️
Lahana bugün tartıya şişlik yapmazsa güzel menü canım afiyet olsun
Bedirhan, Nazlıcan,
Ve ben: Suphi!... :olamaz:

Üzülme canım gün gelecek bizde öyle olacağız. ❤️

Hoş geldiniz 💐

afiyet olsun canım, çok güzel 🥰

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun Haticeciğim çok hafif geçmiş, inşallah ilerleyen saatlerde acıkmazsın 😔

afiyet olsun canım, harika. Patlıcanlı her şeyi çok severim . Tarifi tuttum 😉🥰
Acıktım canım ama canım birşey yemek istemedi .
Az ama biraz sagliksiz bir menu olmus canim
Doğru canim
2 litre su

İp atlama : 150 - 30 puan
Squat : 20 - 4 puan
Mekik :20 - 4 puan
80 bacak hareketi - 16 puan

Toplam - 54 puan

Jasminium84 Jasminium84

Kızlar 80 küsür kilolarda olduğun için ip atlarken bile çok zorlanıyorum. Bugün ip atlarken sağ bacağımın arkası çok ağrıdı. Yavaş yavaş arttırma gayretindeyim. Kilo verdikçe bu dertlerim de bitecek inşallah.
Aynen canım bide yeni başladığım içindi sanırım benimde ağrıyordu bacaklarım. Zamanla alışırız ins
13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek

14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar

18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık

21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü

Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )

U UcanSupurge
Güzel menü canım. Kabak dolma pirinçli degilse
Neskafe tabiki olmamış sütlü kahve iç canım daha iyi olur bir de akşam acıkmadın mı gün içinde de pek yememişsin
Acıktım canım baya hemde. Ama sabahı ettik bakalım.

Profilinden baktım şimdi hemşireymişsin canım 😊 tıp bayramın kutlu olsun.
ben de çok yürümek istiyorum. Fakat iş yerini boş bırakıp öğle araları bile yürüyemiyorum. Ancak akşam eve gelince ip atlayabiliyorum.
Cok tesekkur ederim canim 😊 simdi ben de yuruyemiyorum canim, hemen eve gitmek zorunda kaliyorum evde bekleyen cocuk olunca
Kızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canim bence de kuruyemis tuketmek daha mantikli cunku kalorileri yuksek diyet barlarin
Günaydın kızlar 🤗
Yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm
Hos geldin tekrar canim, bu sabah tartil ve guzel bir baslangic yap 😊

13.03.21
10.00
3 kaşık sucuklu yumurta
1 çk çilek reçeli
1 top peynir
2 hindi füme
Salatalık
1 dl tahıllı ekmek

14.00
1 fitre kahve
1 Diyet bar

18.30
3 kabak dolma
1 kase cacık

21.00
1 bardak Soda yoğurt kürü

Su 1.5 l
4 bardak bitki çayı
Spor yok
2084 adım (saat şarjdaydı )

U UcanSupurge
Sabah sucuk varken füme mi olmasaymış birinden biri fazla gibi canım
Kızlar diyet barlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Marketten aldım fakat daha tüketmedim. Bu barların yerine kuru yemiş ya da meyve tüketmek daha mı mantıklı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de olsam kuru meyve (hurma-incir) , kuru yemiş tercih ederim canım
Günaydın kızlar 🤗
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?

Günaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmm💜herkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş😊demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim😔sizler nasılsınız???

U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım :( kilomda hiç değişiklik olmamış

Eklentiler

• 39439C75-8A94-48BF-8A5E-FD6147BF6C8F.webp
    39439C75-8A94-48BF-8A5E-FD6147BF6C8F.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 17
Günaydıııınn hayırlı sağlıklı musmutlu haftalar dilerimmm💜herkesi çok özledim, inş biraz toparlandım geldim, biraz ipin ucu kaçtı burdan bikaç gün bile uzak kalınca ama cumaya toparlarım inş😊demekki neymiş,, iyi ya da kötü, buradan hiç uzak kalmamak gerekiyomuş, ama sporumu yaptım, suyumu içtim hep, yine de burada aktif olmak gibi olmuyor.yani insan kendi adına hicbişey yapmıyomuş gibi hissediyomus, rn azından ben öle hissettim😔sizler nasılsınız???
Ayrılmamak lazım buralardan.Birbirimizi motive ediyoruz canım 💕

Hoş geldin canım toparlanmış olmana çok sevindim Cuma’ya kadar asılıyoruz hadi bırakmak yok tartı ne durumda bugün ?
U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım :KK43: kilomda hiç değişiklik olmamış
Wc ye rağmen sabitsen demek eksidesin canım Cuma’ya güzel bir eksi gelecek inanıyorum artık şu 8 den kurtulalım
Vay vay vay :halay:

Gunaydin kizlar uzgunum ama +400 geldim sabah sabah sinirm bozuldu :KK43: ama wc kaynakli oldugunu dusunuyrum cumaya kadar eksiye gecerim 😊
Wc çıkmadysan eksidesindir bence
Hoş geldin canım şükür toparlandınız inşallah?
Hoşbuldum canım çok şükür toparladık doktora göre artık kendi halinde oynamasına normal hayatımıza dönmeliyiz ama biz biraz daha dikkat etmek istiyoruz nolur nolmaz bı hafta daha sargı yapicaz sonra insAllah normale doneriz
Günaydın canım bende buraya gelmediğimde eksiklik hissediyorum cidden aşırı alıştım 😌
U UcanSupurge sabah tuvalete çıkamadım :KK43: kilomda hiç değişiklik olmamış
Cumayaaa kadar değişiklik olur İnşAllah cnm WC halledersen
Süper cnm 🤩baya açtık arayı 😣

Back
X