• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar instegramda gıda dedektifi diye bir hesap var belki duymuşsunuzdur paketli gıdaların içeriğini analiz ediyor.Burçak bisküvide 27 .5 Gr ilave şeker varmış yani 14 küp şeker😨 ne yerdim ben o bisküviden ya birde yulaflı ya daha masum geliyordu 1 pakette 14 küp şeker Aman Allahım(1 paketin yarısı sabah yarısı akşam çaya banıp banıp yerdim bitirmek hiç sorun olmazdı) resmen şekere boğmuşum kendimi eti cinler ,kremalı bisküviler vb😨

afiyet olsun canım.

canım saatlerini de yazarsan iyi olur

müthiş

tarhana olmasa müthiş menü

afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke :KK70:

eküriiim allah kolaylık versin :)

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım gayet iyi
Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan ya :KK70:

Kızlar instegramda gıda dedektifi diye bir hesap var belki duymuşsunuzdur paketli gıdaların içeriğini analiz ediyor.Burçak bisküvide 27 .5 Gr ilave şeker varmış yani 14 küp şeker😨 ne yerdim ben o bisküviden ya birde yulaflı ya daha masum geliyordu 1 pakette 14 küp şeker Aman Allahım(1 paketin yarısı sabah yarısı akşam çaya banıp banıp yerdim bitirmek hiç sorun olmazdı) resmen şekere boğmuşum kendimi eti cinler ,kremalı bisküviler vb😨
Ayy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyor

Ay evet ya kizina da degisiklik olur nesesi yerine gelir ama ertesi gun kavgaya baslarlar 😂😂😂
Aynen en son bir araya geldiklerinde oyuncak çekiştiriyorlardı birbirlerinin elinden 😅
U UcanSupurge hamilelik nasıl gidiyor kuzum halsizliğin yorgunluğun var mı aşırı bulantı iştahsızlık falan oluyor mu?Bugün kuzenim doğum yaptı bebişin videosunu göndermiş ayy öyle tatlı öyle güzel ki anlatamam minicik . inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım
Daha iyiyim canım çok dermanım yok ama mide bulantı azaldı gibi arabir yokluyor da şükür Allah razı olsun canım sağ Salim inşallah

Aynen en son bir araya geldiklerinde oyuncak çekiştiriyorlardı birbirlerinin elinden 😅

Daha iyiyim canım çok dermanım yok ama mide bulantı azaldı gibi arabir yokluyor da şükür Allah razı olsun canım sağ Salim inşallah
Evet ya hepsi ayni bunlarin 😁 bizmkiler 3 kuzen koyde kavga etmesinler diye 3 salincak kurduk üçude ayni salincak icin kavga etti 😂

Ayy evet canim ben de takip ediyorum o hesabi, cok guzel icerikler paylasiyor orda gordukten sonra marketten alip yiyesim gelmiyor
Bir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın bana

Bir d kullandıkları unun sadece %24 ü tam buğdaymış geri kalan beyaz un ve o kahverengilik için karamel katıyorlarmış buna da çok şaşırdım.Ah burçak ne severdim seni hayal kırıklığı yaşattın bana
Allahtan sevmiyordum burcak 😁 ama dedign gi i cocuklara bile yedirmemek lazim

Canim ben artik kizima abur cubur olarak sadece bitter ciko aliyorum, zaten almiyordum ama bu son zamanlarda alismisti ben de aliyordum simdi tekrar biraktim almayi, kuru yemis ve meyve yediriyorum genelde biz de yememeye calisiyoruz, kucucuk bir cokomelde bile 4 kup seker varmis :KK43: benm kpcayi kitlma icer bazen kizm onun sekerinden asirirdi ona kizardim bunlari gordukten sonra o bir tane seker gozume cok daha masum gorundu

yok kuzum ben iyiyim, sadece şu kızların soruşturması devam ediyor onunla ilgili bir yoğunluk var bi de rutin işlerim gündüz giremiyorum akşamları da iki gündür bi arkadaşıma gidiyorum, canı sıkkın şu ara yanında olayım diye eve girdiğimde telefonu elime alamıyorum kızlardan zaten geç giriyorum diye
sağol merak edip sorduğun için :KK60:

kuzum bu hafta benim ufaklığın uykuları yine sapıttı
gece 1 gibi uyanıp 5e kadar ayakta duruyor o yüzden de 2 saat olsun uyuymuş olayım diye ben de7de uyanıyorum dolayısıyla sabah sporlarım yalan oldu kaç gündür :KK43:
ama haftaya ensendeyim :KK49:

:KK60::KK200:
İyi ol da canım, ben latife yaptım. :KK60:
merak ettik seni ❤️
İyiyim canim sağolasın🥰🥰😘
belkide midem kuculuyor ins diyin😂😂

Menüler gayet güzel canım afiyet olsun

Oy iyi olur kızına. Sanada kolay gelsin canım.
Yorma kendini işler olup gidiyor
inşallah 🤲🏻 Dedim 😅😂😘

afiyet olsun canım.

canım saatlerini de yazarsan iyi olur

müthiş

tarhana olmasa müthiş menü

afiyet olsun canım. şu diyet barları bıraksan keşke :KK70:

eküriiim allah kolaylık versin :)

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım gayet iyi
Bugün yemedim yok diye canım da sıkıldı ama ya kolayıma gidiyordu 😭
Aynen canim bagimlilik yapti burasi girmeden duramiyorum 😊😍😍

Dikkat et canim zorlama kendini, ne guzel kardesin geliyor degisiklik olur senin icin😊
Ama öyle gerçekten 🥰

Back
X