- 11 Şubat 2016
- 4.158
- 19.255
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
- #430.161
Günaydın
Güzel Takımım
Güzel Takımım
Dün yine erkenden uyuyakaldım.
Sporumu yazayım.
10.299 adım : 102 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insAllah canım hepiniz iyi ki varsınızFit mutlu anne hadi seni bekliyoruuuuzzz o dönemlerden ara ara hemen geçiyoruz ama toparlanacaksın inş biz burdayız canım
U UcanSupurge İnş canım ya inş
Ahmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of ofEyy gidi supurgemm 3 gundur is yerinde muhtesem cikolatali pastalar, kutu kutu cevizli baklavalar havada ucuyor sor bana tek bir tane yedin mi diyehatta baklavalar buranin cok meshur bir yerinden ve herkese kucuk kutu yapmislar eve bile getirmedim tatlimi baskasina verdim
neler yasadim hic birinizin haberi yok
![]()
Bazen tutuyor öyle huysuzlukları hasta filan olmasın da Allah korusunKizlar bugun spor yapamadim, inanin su saate kadar kizim ne uyudu ne de durdu, hep boyle bir miz miz haldeydi cok yoruldumbugun sadece 7 bin adimim var U UcanSupurge
70pJasminium84
Allah seni güldürsün notuna güldüm17 Mart Menüm
13:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 tk bal
Ara 17:00
4 fındık +5 badem +5 kuru üzüm
19:30
5 kaşık yoğurt+1 k keten tohumu
(Menüye bak kuş kadar okuyunca bile midem gurulduyor kendim için üzüldüm adeta cuma o eksiyi görmezssem baskülü kırabilirim)
3 litre su
Spor
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
30 squat :6 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 puan
20 mekik :4 puan
Toplam =255 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Menengiç kalorisi yüksek değil çok fazla ama epey yağlı oluyor tabi ezmesi ile yaptıysan17.03.21
11.15
2 çilek
13.30
Filtre kahve
Yarım çay bardağı sarı leblebi
1 avuç içi kuru üzüm
16.20
Sütlü menengiç kahvesi
19.00
1 tabak yoğurtlu kabak (fırında)
4 parça göğüs ızgara
Su 2 L
1 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
2571 adım
Jasminium84 U UcanSupurge
Allah kolaylık versinİyi aksamlar kkizlar akşam çaya eltimgil geldiler giremedim. KV onlardaydi birkaç gündür bize geldi şimdi. Ne kadar kalır bilmiyorum artık.
Menumu yazıp geliyorum ben![]()
Mısıra17 Mart Çarşamba
11.30
1dlm ekmek
1 dlm peynir
15.50
Baharatlı mısırlar oluyor ya çerez ondan yarım çay bardağı
19.00
1 servis ksk kisir
Soğan söğüş
Acı sos 1yk marul
Spor yada yürüyüş yok![]()
Ayran aşı şu ayran diyetinde yapılan ayran ve haşlanmış bakliyat karışımı mı? Bol karbonhidrat içerikliMenüm
10.40 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 gün kurusu
Az hindistan
Az sütlü lapa
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
Aralarda ayran aşı içtim 2 3 kez(diyete göre 2 saatte bir içmek gerekiyordu)
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
Hala baklava diyor yaTamam tamam arkadasim bisi demedim valla
Ama ne zaman diyete girsem baklava geliyo aklima hemde cevizli![]()
Sen de mi yoldan çıktınKiminn gelmiyorki![]()

Artık yükselişe geçiyorumZaten bu kilolar nasıl geldi yedikçe yedik aman nolcak. Bişey olmaz diye diye .
İns koruma dönemine hepimiz geliriz ve burda koruruz canım. Maşallah U UcanSupurge neredeyse 1 senedir koruyor kilosunu
Guzel menu canim afiyet olsun ama aksama kadar yetersiz gibi geldi17.03.21
11.15
2 çilek
13.30
Filtre kahve
1 avuç içi kuru üzüm
16.20
Sütlü menengiç kahvesi
19.00
4 parça göğüs ızgara
Su 2 L
1 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
2571 adım
Guzel canim ama baharatli misir cok kalorili17 Mart Çarşamba
11.30
1dlm ekmek
1 dlm peynir
15.50
19.00
1 servis ksk kisir
Soğan söğüş
Acı sos 1yk marul
Guzel menu canim afiyet olsunMenüm
10.40 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 gün kurusu
Az hindistan
Az sütlü lapa
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
Aynen sarkidaki gibi oldummAhmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of
Harikasın canım valla iyi hakim olmuşsun kendine
Bazen tutuyor öyle huysuzlukları hasta filan olmasın da Allah korusun
Allah seni güldürsün notuna güldüm
Menengiç kalorisi yüksek değil çok fazla ama epey yağlı oluyor tabi ezmesi ile yaptıysan
Allah kolaylık versin
Mısıra
Ayran aşı şu ayran diyetinde yapılan ayran ve haşlanmış bakliyat karışımı mı? Bol karbonhidrat içerikli
Hala baklava diyor ya
Sen de mi yoldan çıktın
Artık yükselişe geçiyorum![]()
Tamam canim ama cok ozletme kendini ugra aradaKızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun![]()
Geleceğim hiç başıboş bırakır mıyım ? Dün birbirlerini yoldan çıkarıyorlardı nerdeyse brokolinin faydalarından, ıspanağın mükemmelliğinden bahsetsenize yokTamam canim ama cok ozletme kendini ugra aradayoksa kizlar cozutur
![]()
Sen uzaklasinca birbirimizi gaza getirirp pizzalari soyluyormusuz eveGeleceğim hiç başıboş bırakır mıyım ? Dün birbirlerini yoldan çıkarıyorlardı nerdeyse brokolinin faydalarından, ıspanağın mükemmelliğinden bahsetsenize yok
Amin canım aman alıştım artık çok rahatım canım günlük ev halim nasılsa öyle davranıyorum iyiyim yaniAllah kolaylık versin![]()
Yok yok aksine düşününce bile yiyesim gelmedi şerbetli tatlı falan. Öylesine dedim genelde hepimiz severizcesineSen de mi yoldan çıktın![]()
Oy öyle yükselişe can kurbannnArtık yükselişe geçiyorum![]()
Bol muhabbetler canım. Aman sopani eksik etme arada gelKızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun![]()
sağol canımmİyi ol da canım, ben latife yaptım.
merak ettik seni
inşallahDedim
![]()
Pardon arkadaslari yoldan cikariyom y’aAhmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of
Menengiç kalorisi yüksek değil çok fazla ama epey yağlı oluyor tabi ezmesi ile yaptıysan
Allah kolaylık versin
Mısıra
Ayran aşı şu ayran diyetinde yapılan ayran ve haşlanmış bakliyat karışımı mı? Bol karbonhidrat içerikli
Hala baklava diyor ya
Sen de mi yoldan çıktın
Nasil olalim canim, acim iste ne olsunselam kızlaarrrr
daha yeni işlerimi hafiflettim ve hemen geldim yanınıza nabersiniz![]()
çünkü benim ekürimm şahaneeeEyy gidi supurgemm 3 gundur is yerinde muhtesem cikolatali pastalar, kutu kutu cevizli baklavalar havada ucuyor sor bana tek bir tane yedin mi diyehatta baklavalar buranin cok meshur bir yerinden ve herkese kucuk kutu yapmislar eve bile getirmedim tatlimi baskasina verdim
neler yasadim hic birinizin haberi yok
![]()
hadi gözünaydın kuzum, özletme kendini amaKızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun![]()
kanka bugün ben de çok açımNasil olalim canim, acim iste ne olsun![]()
Yok canım toz olandan ve şekersizAhmet Kaya şarkısı gibi başıma neler geldi sana diyemedim beni kaç kere dövdüler adını söylemedim of of
Allah kolaylık versin
Mısıra
Hala baklava diyor ya
Sen de mi yoldan çıktın
canım iş yerinde yemek çıkıyor mecbur onları yiyorum öğle arasıGuzel canim afiyet olsun ama tarti yakin kuru fasulye son 2 gun tuketmemeye calis![]()
canım eşimle kavga ediyoruz sürekli. benim bir konuyu yüzlerce kez açmam ve onun bu duruma sabrının kalmaması. evi falan terk etti. kötüydü yani dün.Canım ya niye bu kadar üzgünsün uyu dinlen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin
afiyet olsun canım.17 Mart Menüm
13:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 tk bal
Ara 17:00
4 fındık +5 badem +5 kuru üzüm
19:30
5 kaşık yoğurt+1 k keten tohumu
(Menüye bak kuş kadar okuyunca bile midem gurulduyor kendim için üzüldüm adeta cuma o eksiyi görmezssem baskülü kırabilirim)
3 litre su
Spor
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
30 squat :6 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 puan
20 mekik :4 puan
Toplam =255 puan
U UcanSupurgeJasminium84
çok güzel menü. ama öğün olarak kahve tercih etmek ne kadar sağlıklı?11.15
2 çilek
13.30
Filtre kahve
1 avuç içi kuru üzüm
16.20
Sütlü menengiç kahvesi
19.00
4 parça göğüs ızgara
Su 2 L
1 bardak bitki çayı
100 ip atlama 20 p
2571 adım
afiyet olsun canım. karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi?17 Mart Çarşamba
11.30
1dlm ekmek
1 dlm peynir
15.50
19.00
1 servis ksk kisir
Soğan söğüş
Acı sos 1yk marul
dün eşimle kavga ettik canım. çok kötüydü. 1,5 yıllık evliyiz. karantina döneminde manyaklaştım. sürekli eksik arama peşindeyim. eşim de sabrının kalmadığını söyledi. öyle sıkıntılarım vardı dün. inşallah düzelir.Menü yok gibi zaten fasulyeye laf ederdim lakin akşam bişey yememissin.
Moralin niye bozuldu canım anlatmak istersen dinleriz . Sabaha güzel uyan ins![]()
bu menüye yorum yapamıyorum ekürim. iyi mi kötü mü bilemedim. sağlıksız duruyor ama.Menüm
10.40 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 gün kurusu
Az hindistan
Az sütlü lapa
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
kesinlikle canım. istediğimiz kiloya düştüğümüzde yediklerimizi dengelememiz lazım. telafiler yapmamız lazım. ancak öyle kontrol altında tutabiliriz.Kızlar az önce bir doktor Hanımın videosunu izledim." spor elbette kilo vermede yardımcı faktör fakat profesyonel sporcu değilseniz yaktığımız kalori asla aldığımız kalori geçmez .mesela 1 porsiyon İskender kebap için 45 km yürüyüş yapmak gerekiyor ,hiç düşünmeden ağzımıza attığımız masum elma için 15 dk yürüyüş yapmak gerekiyor.bu yüzden önce kalori alımı azaltmalıyız.Dşyelim ki İskender yedik ertesi 2 gün çok dikkat etmeliyiz ve hayatımız boyunca bu dengeyi kurmalıyız" dedi.Yani ideal kiloya geldiğimizde çılgınlar gibi yemek yok 1 gün ye 3 gün telafi et tekrar ye tekrar telafi et döngü böyle sürüp gidecek
yaaaa ne güzel zehracım. benim de 2 kız kardeşim var. ne güzel olur senin için. ilaç gibi gelir inşallah kardeşinKızlar bugün kızkardeşim geliyor 10 gün kadar kalacak çok görünmezsem haberiniz olsun![]()
Üzüldüm be canımcanım iş yerinde yemek çıkıyor mecbur onları yiyorum öğle arasımenüleri de önceden bilemiyorum maalesef. liste veriyorlar ama hep değişiyor.
canım eşimle kavga ediyoruz sürekli. benim bir konuyu yüzlerce kez açmam ve onun bu duruma sabrının kalmaması. evi falan terk etti. kötüydü yani dün.
afiyet olsun canım.
çok güzel menü. ama öğün olarak kahve tercih etmek ne kadar sağlıklı?
afiyet olsun canım. karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi?
dün eşimle kavga ettik canım. çok kötüydü. 1,5 yıllık evliyiz. karantina döneminde manyaklaştım. sürekli eksik arama peşindeyim. eşim de sabrının kalmadığını söyledi. öyle sıkıntılarım vardı dün. inşallah düzelir.
bu menüye yorum yapamıyorum ekürim. iyi mi kötü mü bilemedim. sağlıksız duruyor ama.
kesinlikle canım. istediğimiz kiloya düştüğümüzde yediklerimizi dengelememiz lazım. telafiler yapmamız lazım. ancak öyle kontrol altında tutabiliriz.
yaaaa ne güzel zehracım. benim de 2 kız kardeşim var. ne güzel olur senin için. ilaç gibi gelir inşallah kardeşin
5 yıldır birlikteyiz daha önce hiç yapmadığım bir şey yaptım. telefonuna ve bilgisayarına falan bakıyorum. kıskançlık vs. hareketlerim oluyor. neyse atlatırım ya. karantina bana iyi gelmedi sadeceÜzüldüm be canım
neden kavga ediyorsunuz, neyin eksiğini arıyorsun mesela?