• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Jasminium84 Jasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var :sinirli:
elfkkk elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok :KK60:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza :mapus:
kumsal68 kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar :KK68:
G Goklerce @Breeze96 asliogretmen asliogretmen Beyaz leylak Beyaz leylak gulsum462 gulsum462 :KK9:
Menü listesini hazırlayamadım bugün sağolsun asliogretmen asliogretmen ilgilenecek ama notlarım böyle ceza sporları puansız yapılıp etiketlensin :mapus:

Günaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım

Günaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Mesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettim :KK9:

Mesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettim :KK9:
İnan gece kendimle çok çatıştım ye gitsin diyen iç sesimi duymaya çalıştım yesem sonrası pişmanlık biliyorum insAllah bugünü yatana kadar hasarsız atlatırım

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese 🥰
Spor yapmada epey bir düşüş var bu hafta o totolar yerden kalksın artık hareket vakti

@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

elfkkk elfkkk

asliogretmen asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

cgdmk cgdmk

E ela_2019

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Ayy çok haklısın canim
Jasminium84 Jasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var :sinirli:
elfkkk elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok :KK60:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza :mapus:
kumsal68 kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar :KK68:
G Goklerce @Breeze96 asliogretmen asliogretmen Beyaz leylak Beyaz leylak gulsum462 gulsum462 :KK9:
Nolamaz unutmuşum dün😂😂
Neyse 100 puancik öderim ben onu😂😂
👏👏👏👏👏👏Bravo ekuricanimm😍😍

kumsal68 kumsal68 canım düzenli gelmeye devam edeceksen Beyaz leylak Beyaz leylak ın ekürisi izne ayrıldı ikiniz eküri olabilirsiniz maksadımız bir ortaklık kurup birbirinizi menü , spor yönünden takip etmek ve ekip olarak hafta birinciliğini kapmak ne dersiniz ?
Tabiki ben varim zaman buldukca hergun geliyorum burya sizlerle motive olmak guzel aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum tesekkur ler

Aynen canim aksam kabagim benimle olacak 😂

Ay greyfurt suyu yok evde muhtemelen yanina cay gomeriz 😂 sonra yuriyus falan yapariz birseyler

Evet canim cocuklar hem cok tatli hem cok zor, erkek cocuklarina daha zor diyorlar bilemeyecegm oglum yok ama kizm oyl asiri yorucu bir cocuk degil simdilik,sadce isten gelince beni zorluyor,babaannesi bazen de babasi bakiyor onlari uzmuyor ama beni ozledigi icin sanirm aksam huysuzlaniyor
Ayy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamam

Bnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledim 😬😬dedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini sizleri dusunerek Guc aldim 💪

Son düzenleme:
Supersinn canim iste bu senin baslangicin olsun 😍😍😍 sakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol 😊
19 Mart cuma
9.30
1 dlm ekmek
Az yoğurt

16 00
1 çay bardağı leblebi

19.00
Sucuklu yumurta 3 YK kadar
Patates kavurma 2 YK
1 dlm ekmek

20.00
Ortanca kızımın doğum günüydü 1 dlm yaş pasta🤦🏻‍♀️

Su 2 litre
U UcanSupurge yazsam mi iyiydi menuyu yazmasammi😂😂😂😂
Neyse dun cumaydi canim bence cok birsey demez 😁
Ayy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamam
Aynen oyle canim ozluyor aksamlari uyuyana kadar sadece onunla ilgilenmemi istiyor, o yuzden sporlarimi falan hep gec saatte yapiyorum ben
Bnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledim 😬😬dedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini yedim sizleri dusunerek Guc aldim 💪
Supersin canim bak ne guzel iradene hakim olmussin, yeseydin eger bugun yasadigim pismanlik daha buyuk olacakti, hem zayiflayinca yine yaparsin sufle ne olacak kacmiyor ya 😊

Back
X