• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21.03.2021
11.00
2 yumrta ile biberli omlet,1 tk sos,1 dlm peynr,3 zeytin,1 tk tereyag bak,1.5 dlm ekmek

16.00 sutlu kahve,yarim diyt bar(40kcal),6 7 badem
18.00 4 kofte,salata,yogurt

Su:2 lt
Sen de mi başladın diyet bara beybi?
Arkadaslar yurt disinda yasadigim icin (Fransa) iki saat var aramizda o yuzden bn hep spor ve menumu gec saatte paylasiyorum kusura bakmayin
Sorun değil canım yeter ki sen gel paylaşımda bulun aramızda ol
İyi Akşamlar
21 Mart Menü Bildirimi

12.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı, 1 elma, 2 ceviz

18.30 6 yk türlü ( patlıcan ve kabak ), 2 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt ve yeşil salata

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Güzel canım 👍🏻

21.03.2021
11.00
2 yumrta ile biberli omlet,1 tk sos,1 dlm peynr,3 zeytin,1 tk tereyag bak,1.5 dlm ekmek

16.00 sutlu kahve,yarim diyt bar(40kcal),6 7 badem
18.00 4 kofte,salata,yogurt

Su:2 lt
Afiyet olsun.

Masallah canim ne guzel yesinler vallahi, yemeyince ayri zor gercekten

Cok guzel canim afiyet olsun
Teşekkür ederim ❤️
Sen de mi başladın diyet bara beybi?

Sorun değil canım yeter ki sen gel paylaşımda bulun aramızda ol

Güzel canım 👍🏻
Teşekkür ederim ❤️

Hep senin suçun zopalamadin beni.
Sana şarkılar söyledim onları da görmedin zaten küstüm sana:110::KK56::KK14::-)
Vallahi doğru dürüst bakamadım vurma huyu olmayan kızım hem tuvalet eğitimi hırçınlığı hem evini paylaşmanın stresi yeğenimi sürekli ittirip düşürüyor oyuncak vs için

Vallahi doğru dürüst bakamadım vurma huyu olmayan kızım hem tuvalet eğitimi hırçınlığı hem evini paylaşmanın stresi yeğenimi sürekli ittirip düşürüyor oyuncak vs için
Cocuklar birseye adapte olana kadar hep hircinlik yapiyolar basimda buyuk bir yaramaz tatli hircin var ordan biliyom

Back
X