• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şiiiişşşşttt 9.takım ne oluyor ya hu herkesde bir depresyon havası .Kendinize gelin Gül'ün eğlenin hayat çok güzel ya sabah doğan güneş güzel içime çektiğim hava güzel evlatlarımızın tebessümü güzel sağlık güzel varlık güzel el hasılı kelam yaşamak çok güzel 😍 hepimiz sınanıyoruz bende de ne dertler var oooo anlatsam kitap olur 😂Ama takmıyorum seviyorum bu hayatı😂 Jasminium84 Jasminium84 Ucmelekannesi Ucmelekannesi artık neşeniz nasıl yerine gelir bilmem kalkıp Mezdeke mi açarsınız yoksa sevdiğiniz bir arkadaşla mı buluşursunuz bilmem ama kaybolan neşenizi bulun getirin lütfen @Breeze96 kuzum kızlara yeni zumbalar mı atsan ne yapsan😂

ayyy bulduum kuzum ya bornozumun cebine koymuşum :KK70:

çok istiyorum biliyor musun
en azından küçük kızım kreşe başlayıncaya kadar 1 sene kadar evde oturayım kızlarımla ilgileneyim kendimle ilgileneyim
ama 1 sene uzun bi süre maddi anlamda yetebilir miyiz emin olamıyorum eşimden yana emin olamıyorum neye ne kadar harcadığımı çok mu sorgular çok mu hesap sorar
bir de daha büyük endişem bi sene sonrasında iş bulamazsam ne olur
sürekli bi düşünme halindeyim kafam kazan oldu resmen o yüzden
En umulmadık yerden çıkacağını tahmin etmiştim😂😂😂
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş :halay: :KK73:ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim:KK48:Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın canım😍😍
Şiiiişşşşttt 9.takım ne oluyor ya hu herkesde bir depresyon havası .Kendinize gelin Gül'ün eğlenin hayat çok güzel ya sabah doğan güneş güzel içime çektiğim hava güzel evlatlarımızın tebessümü güzel sağlık güzel varlık güzel el hasılı kelam yaşamak çok güzel 😍 hepimiz sınanıyoruz bende de ne dertler var oooo anlatsam kitap olur 😂Ama takmıyorum seviyorum bu hayatı😂 Jasminium84 Jasminium84 Ucmelekannesi Ucmelekannesi artık neşeniz nasıl yerine gelir bilmem kalkıp Mezdeke mi açarsınız yoksa sevdiğiniz bir arkadaşla mı buluşursunuz bilmem ama kaybolan neşenizi bulun getirin lütfen @Breeze96 kuzum kızlara yeni zumbalar mı atsan ne yapsan😂
Yok canım depresyonda değilim😂😂
Ona bile giremiyom çocuklar ve eş yüzünden😂😂
Battaniyeye sarilim saatlerce yatamiyoommm tvlerde depresyon öyle gösteriliyor ya.

Ah canım dertsiz insan varmı . Aman bakma sen bana dünyada ne dertler var şükür sağlığımız yerinde gerisi bos :KK60:

canımsın sennn ne güzel yazmışsın :KK60:
bugünümüze çok şükür kuzumm, Allahın gücüne gitmesin
Allah dermansız dert vermesin, sağlığımızla, sevdiklerimizin sağlığıyla sınamasın en önemlisi o ama işte arada ayarlarımız kaçıveriyor

En umulmadık yerden çıkacağını tahmin etmiştim😂😂😂

Ayy çok sevindim hadi gözün aydın canım😍😍

Yok canım depresyonda değilim😂😂
Ona bile giremiyom çocuklar ve eş yüzünden😂😂
Battaniyeye sarilim saatlerce yatamiyoommm tvlerde depresyon öyle gösteriliyor ya.

Ah canım dertsiz insan varmı . Aman bakma sen bana dünyada ne dertler var şükür sağlığımız yerinde gerisi bos :KK60:
ayy sorma yaa, aradım aradım en son artık dedim heralde ufaklık çöpe attı
neyse bugün sabah banyodan çıktım aaa diyorum cebimde bişe bi baktım saatim nasıl sevindim anlatamam :D

Hayat çok zor be kizlarrr...
Bır tanıdığım anne olmak ne kadar da zormuş dedi geçenlerde. Bendede aynı his vardı ama onun çocuğu engelli o tabi daha bı dertli söyledi. 😔😔😔
Keşke hep küçük kalsalar. Onlar büyüdükçe onları nasıl bir hayatın beklediği , karşılarına kimlerin çıkacağı gibi birsuru şey düşünürken buluyorum gün içinde kendimi.

Hani yasemin demissinya Jasminium84 Jasminium84 kilo versem ne olacak diye. Bendede o düşünce bir haftadır. Dünyanın haline baktıkça çocuklarımın hali nasıl olacak diye düşündükçe herşey boş geliyor.
Ama sonra tekrar anlam kazanıyor çünkü ben onlar için cabalamaliyim diyorum. Bunun için önce kendim için biseyler yapmaliyimki sonra çocuklarıma faydam olsun. Ben güçlü,iradeli oluyumki onlara örnek olabileyim diyorum.

Akşam bir programda 3 ayda 24 kilo veren bir kadının haberi vardı nasıl vermiş annem de diyet yapıyor ama veremiyor dedi büyük kızım eşimde arkadan gülüyordu🥴🥴🥴 hangisi daha zoruma gitti bende anlamadım ama canım sıkıldı baya.

Yani anlayacagin biz kiloları vermek zorundayız cancagzim😍😍
Bana on yil once beni hatirlattin canim gens yasta evlenip geldim problem’er ust ustune ailemi kaybettim onun acisi derken yine ilk dogumda da 65 leri bulmustum kayinvalidemle jenikologa gitmistik orda tartiya ciktik ayni kilodaydim jenikolag bana az da ha yersen KV NI gecicen demisti oysa 20 yasindaydim ey vah dedim bu laf bana tokat gibi gelmisti olenle olunmuyo cocugun var hayati sevmelisin diyodum kendime ama once a kendimi sevmeliydim spor ve rejimle evlendigimdende zayif hale geldim 50 kiloya dustum hayata daha motive devam etmeye basladim cocuklarimiz ve ailemiz icin once kendimizle mutlu olmaliyizki onlarlada paylasabilelim

bilmiyorum ki belki de bu sebepten yığıldım kaldım ben de
ne yapsam bi işe yaramıyor gibi hissediyorum
kimseye hiç bişeye yetemiyorum sanki
kızlarıma yetemiyorum en başta, küçük kızım konuşamıyor büyük kızım okuyamıyor ben yanlarında olamıyorum
ev desen her yer her yerde düzenim tamamen bozuldu
iş desen ayrı bi dert
bu kadar kafa yorgunluğunun arasında kilo versem kime ne fayda diyorum galiba
Hersey gecici canim sikma canini zamani geldimi hersey oluveriyo allah sagliktan ayirmasin kimseyi

kızlarıma yetemiyorum en başta, küçük kızım konuşamıyor büyük kızım okuyamıyor ben yanlarında olamıyorum
iş desen ayrı bi dert
Yoğun ve zor bir dönem geçirdin.Burada seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir annesin sen.sadece depresyona yakınsın.İki seçeneğin var ya silkelenir kendini toplarsın yada depresyonda savrulursun.O çocuklara da o zaman faydan olmaz.Her zaman takdir ettiğim bir annesin ve hep dualarimdasin.seviliyorsun😘

Hayat çok zor be kizlarrr...
Bır tanıdığım anne olmak ne kadar da zormuş dedi geçenlerde. Bendede aynı his vardı ama onun çocuğu engelli o tabi daha bı dertli söyledi. 😔😔😔
Keşke hep küçük kalsalar. Onlar büyüdükçe onları nasıl bir hayatın beklediği , karşılarına kimlerin çıkacağı gibi birsuru şey düşünürken buluyorum gün içinde kendimi.

Hani yasemin demissinya Jasminium84 Jasminium84 kilo versem ne olacak diye. Bendede o düşünce bir haftadır. Dünyanın haline baktıkça çocuklarımın hali nasıl olacak diye düşündükçe herşey boş geliyor.
Ama sonra tekrar anlam kazanıyor çünkü ben onlar için cabalamaliyim diyorum. Bunun için önce kendim için biseyler yapmaliyimki sonra çocuklarıma faydam olsun. Ben güçlü,iradeli oluyumki onlara örnek olabileyim diyorum.

Akşam bir programda 3 ayda 24 kilo veren bir kadının haberi vardı nasıl vermiş annem de diyet yapıyor ama veremiyor dedi büyük kızım eşimde arkadan gülüyordu🥴🥴🥴 hangisi daha zoruma gitti bende anlamadım ama canım sıkıldı baya.

Yani anlayacagin biz kiloları vermek zorundayız cancagzim😍😍
Havaların kasvetinden sanırım ruh halimiz çöktü hepimizin.Toparlan 9. Takım.Hayat zor evet ama Allah büyük.

iş desen ayrı bi dert
Kuzum kötü enerji kötü enerjiyi çeker aynı şekilde iyi enerji de iyi enerjiyi hayatının bi yanında olumlu götürmeye çalış emin ol her şey yoluna girecek
Ay okudum yazdıklarını ama yazamadım san hiç.
Çocuklar birleşince malesef kavga dövüş hep oluyor. Bu durumda insan kafa dağıtacağız iyi olacak diye düşünürken daha da yoruluyor.
Biraz anlaşmaya baslamadilarmi ins hav biraz düzelir de dışarda enerjilerini atarlar.
Biraz biraz alıştılar ama ikisi de aynı yaşlarda aynı psikolojideler bütün oyuncaklar benim kafadasındalar sürekli bir şeyler çekiştirip benim diyorlar en son mutfak dolabının kapağını çekiştiriyorlardı benim diye
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş :halay: :KK73:ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdim:KK48:Evham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey
Şükürler olsun 🤲🏻 Allah seni evladına , evladını da sana bağışlasın canım

inşallah ilerler kuzumm, vallahi kıza okuma deyince ortalığı yıkıyor hiç ama hiç sevmiyor, o yüzden hiç pratik yapamıyoruz bücürle

orası öyle zaten son kilo vermeye başlama sebebim topuk dikeninden dolayı oldu, kilo aldıkça o daha da canımı acıtır olmuştu ama niyeyse bi gitti motivasyonum işte

cennet çorbası mısır unu patates soğan ve sarımsakla yapılıyor, ara tava da kıyma patates biber ve domatesle yapılan bi yemek kuzum
Oo aksam biraz karbonlu olmus canim

Back
X