• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Geçen cuma :70,2
Bu cuma:69,8
Fark:-400gr
Yüzde:

Yüzde :0,56

Eklentiler

• IMG_20210326_140627.webp
    IMG_20210326_140627.webp
    29 KB · Görüntüleme: 26
Geçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900

GEÇEN CUMA: 79,2

BUGÜN: 78,9

FARK: 0,3

YÜZDE: % 0,37878

Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.

Merhabalar Canlar
❤️
26 Mart Kilo Bildirimi

19 Mart : 72,100

26 Mart : 71,500

Fark : 600 gram

Yüzdelik olarak : 0,832
❤️ U UcanSupurge ❤️

Eki Görüntüle 2809972

Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
Aynen canım
Rabbim acil şifanı versin canım 💐
Sağol canım insAllah
beraber başaracağız 💐

Kızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da😱
Sanmıyorum canım mesafeliysen bulasmamıştir
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062

Bu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum 😞
Ekside olanlara tebrikler kızlar artida olanlarda telafi eder insAllah k.b hiç halim yok tek tek alıntı yapamadım

Selamlar...
Tartı bildirimimle geldim. Açıkçası artı bekliyordum, sabit gelsem sevinirdim ama çok iyi olmasa da eksi gördüm ve mutlu oldık. Bu arada hala regl olmadım. Spiral olması ve o bir günlük lekelenme, aşırı şişlik beni korkutuyor, dış gebelikten de korkuyorum.. Hayırlısı.. İnş değildir.
Yüzde:
Tebrikler canım eksidesin güzel hayırlısı inşAllah korktuğun değildir canım

Kızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da😱
Korkma canım hem mesafe hem ikinizde de maske hiç bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle
Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Kilon ve yağın azaldı canım normal yani bu durum ama artık sıkılaşmak için spora odaklanman lazım
Bu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum 😞
Her hafta düzenli eksi geliyor bunu dert ediyor ve çabalıyorsun canım listeden çıkmak istersen beni üzersin
Selamlar...
Yüzde:
Allah korusun canım öyle bir şey yoktur inşallah 2 haftada sadece 500 gram gitti bi sebebi muhakkak olmalı

Korkma canim, inan maske ve mesafe olunca bulasmiyor icin rahat olsun,

Korkma canım konuşma süreniz azdır zaten. Maske de varmış bulasacagini sanmıyorum. Mesafede var .

Ekşi candır canım. Son kilolar zor gidiyor diye hep soyluyorlar evet. Belki vücudunu şaşırtabilirsin yeme düzeni olarak. Takıma az veya çok katkın var canım. Artı değilsin sonuçta listeden cikmani gerektirecek bişey bence

Aynen canım

Sağol canım insAllah

Sanmıyorum canım mesafeliysen bulasmamıştir

Ekside olanlara tebrikler kızlar artida olanlarda telafi eder insAllah k.b hiç halim yok tek tek alıntı yapamadım
Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.

inşallah canım benim :KK60:

sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa :sinirli:

inşallah kuzumm :KK60:

ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii :KK49::KK60:

aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette :olamaz:
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem
Ücrersız ızın formunu da hala gondermedıler, pztsi iş başı normalde , bugun elıme ulasması lazım,keyıflerini beklıyorum.. sorma sorma çok sinir bozucu durumlar. Güvenmıyorum artık onlara. Mobıngı ispatlaması da zordur ha, eşının avukatıda iyi iş cıkarmıs bence . Yonetıcı degısıklıgı mı olmuştı eşinde de? Ya okdrcık para onlara komaz da işte ,mahkeme git gel vs stres olur onlarada tabi.

Maske varsa korkma canım ,içini ferah tut

Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
Ben de küfretmek istedim şuan...

Şüphen varsa niye çarşıda pazardasın :işsiz: Gerçi bile bile çıkanlar da var 🤦‍♀️ Bitmez bu illet cehaletimiz yüzünden
Ben de küfretmek istedim şuan...
+1

Ücrersız ızın formunu da hala gondermedıler, pztsi iş başı normalde , bugun elıme ulasması lazım,keyıflerini beklıyorum.. sorma sorma çok sinir bozucu durumlar. Güvenmıyorum artık onlara. Mobıngı ispatlaması da zordur ha, eşının avukatıda iyi iş cıkarmıs bence . Yonetıcı degısıklıgı mı olmuştı eşinde de? Ya okdrcık para onlara komaz da işte ,mahkeme git gel vs stres olur onlarada tabi.
yok canım yönetici değişikliği değil ama eşimin patronları çok kötü patrondu
asla ama assla zamanında ve tam olarak alamdı kimse maaşlarını ama kendilerine en son model lüks arabaları falan alırlardı.
sesi çıkanı da mobingle postalarlardı, eşim de ihtiyacımız olduğu için 2 seneye yakın ağzını açamadı ama son zamanlarda artık sabrı taşmıştı ben de destek verdim kendisine mutsuzsan ayrıl bi süre benim maaşımla idare ederiz diye
eşimin kullandığı nokta mobingden çok asgari ücretten sigorta ödemelerini ispatlarım şikayet ederim vs deyince tırstı bunlar razı geldiler
yaşadığın stresi çok iyi anlıyorum o yüzden
az ağlamadım az üzülmedik eşimle beraber Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah onlar da Allahlarından bulsunlar pislikler

Güzel canım eksidesin yine 👏🏻👏🏻

İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yok :KK12: toparlanman lazım canım

Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim

Eline , emeğine sağlık canım

Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmm :KK36::KK9:

Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz :işsiz:
Canım kaptanım sorumsuzluk yaptım :( çok özür dilerim gerçekten.
haftaya müthiş bir yüzdeyle gelip gönlünüzü alacağım :KK200:

Ay canım çalıştığım yerde amiri olduğum bi memur bana izin için geldi. (Sabah beraber çay içtik, hatta çayı o getirdi bilmem ne. ) Gülsüm hanım babamın test pozitif çıkmış ben gidebilir miyim dedi. Allahım bana bir sinir geldi anlatamam. Madem babanın böyle bir riski vardı ne yanımıza gelip oturuyorsun.
ben de üst amirime bildirdim durumu. O da hemen gönderdi kadını.
kadın sonra mesaj atmış “ korona olduğum için dışlanacağım diye korktum o yüzden gizledim” tarzı şeyler yazmış. Yav hastalık bu. İyileşirsin geçer gider kabahat mi yani

Ay canım çalıştığım yerde amiri olduğum bi memur bana izin için geldi. (Sabah beraber çay içtik, hatta çayı o getirdi bilmem ne. ) Gülsüm hanım babamın test pozitif çıkmış ben gidebilir miyim dedi. Allahım bana bir sinir geldi anlatamam. Madem babanın böyle bir riski vardı ne yanımıza gelip oturuyorsun.
ben de üst amirime bildirdim durumu. O da hemen gönderdi kadını.
kadın sonra mesaj atmış “ korona olduğum için dışlanacağım diye korktum o yüzden gizledim” tarzı şeyler yazmış. Yav hastalık bu. İyileşirsin geçer gider kabahat mi yani
Bu mantıkla bitmez korona.kadina bak dışlanır diye düşünmüş sinir oldum.sana bulaştı mı peki ondan

* * * 9.Takım 719. Etap * * *

Breeze96 (84.35/83.3/1.05/%1.245)
Goklerce (68.1/67.6/0.5/%0.734)
Jasminium84 (63.35/63.15/0.2/0.316)
asliogretmen (72.1/71.5/0.6/%0.832)
Beyaz Leylak (62/61.6/0.4/%0.645)
Gulsum462 (79.2/78.9/0.3/%0.379)

Elfkkk (70.2/69.8/0.4/%0.570)

9.Takım Ortalaması: %0.674

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

kumsal68 (60.8/60/0.8/%1.316)
masal3487 (84/81.6/2.4/%2.857)
Ucmelekannesi (70.5/69.6/0.9/1.277)
Fit mutlu anne (89.2) sabit
cgdmk (63.1) bildirim yapmadı
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı
Deliidivane (69.2) bildirim yapmadı

9.Takım Freecanlar Ortalaması: % 1.363

Amin cümlemize canim

Güzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim. Ayy katılıyorum kabağı o şekilde bende hiç sevmedim🤣🤣🤣ama fırın güzel oluyor

Afiyet olsun güzel menü canım açılmamış olman tuhaf oglende çok aşırı bir şey yok

Boreklere kadar güzeldi canım. Keşke 1 dlmde kalabilseydin

Afiyet olsun güzel menü bence canim

Hem tarhana hem fasulye bir arada olmasa iyiymis canım. Ama yinede düzeliyor menuler zamanla guzel

Günü erken kapamissin ne güzel afiyet olsun canim

Afiyet olsun güzel menü canim

Geçmiş olsun canim. İns hasta falan olmazsın bugün nasıl uyandin

Geçmiş olsun canim kızına. İns ameliyat olur rahatça uyur kuzucuk.
Artimisin yoksa dikkat et balim verirken kolay verilmiyor goruyon bizi. Arada uğra tartı bildirimi yap en azından faydası olur sana

Afiyet olsun güzel menü canim

Ooo maşallah çok güzel eksi hoşgeldin canım bol bol eksilerrr
Sağol canım bugün daha iyiyim Ankarada büyüdüm Sivas'ta yaşadım ama sevmiyorum soğuğu hemen etkiliyor beni
Kolay gelsin canım.
Sağolasın canım 💕
Kolay gelsin canım iyi dersler 😘

Allah korusun covid mi oldun hakikaten yoksa ?
Sağol balım💕
Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Hay maşallah geliyor gelmekte olan yaz aylarında fıstık gibi bir @Breeze96 olacak ve ayy şuramda azcık fazlalık var diye mızmızlanan zayıf kızlardan olacak😂
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Ekürim çok güzel tebrik ederim o
Canım dava bitmesı 2 yılı bulıyo, ozamana kadar ordaki yonetıcının orda olcagının garantısı yok. Davayı kazanırsam ya gel işe başla dicekler yada 4 ay işe baslatmama tazmınatı odicekler, bu secım işvereneait oluyor, zaman ne gosterıcek bakalım.. şeytan dıyor Cumhurbasksnlıgınaşikayet et ya da linkedınde çok baglantısı olan arklarınla yay , firmanın itibarı sarsılır ki buna cok onem veroyorlar, dogum ıznındeişten cıkarmak ne demek.
Haklısın canım ara hakkını
60 kilo dan 56-57 olmak istiyom ramazana kadar
13 Nisan'da Ramazan var neredeyse 3 hafta var 57 olabilir ama ideal kiloya yaklaştıkça zorlaşıyor
Kizlar gunaydin 😍 bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku 😑
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Tebrik ederim canım👏
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii 😔

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
En azından eksi haftaya toparlarsın canım
Su regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a
Ahh ekürican o kadar iyi anlıyorum ki seni ben daha ne yapayım diyorum bakıyorum 300-400 gidiyor.ama regl döneminde 800 harika bir eksi canını sıkma👍
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. @Breeze96 (1.372 puan)

:KK36: 2. asliogretmen asliogretmen (1.258 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.050 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Emeğine sağlık canım
Geçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebrikler 👏
G Goklerce asliogretmen asliogretmen Tebrikler canlarım😍😍😍😍Kac haftadır aramızda dereceleri paylaşıyoruz.Takimda bu üçlüyü geçecek kimse yok sanırsam
Valla sizi geçmeyi düşününce bile ayaklarım ağrıyor icraata hiç geçemem😂
GEÇEN CUMA: 79,2

BUGÜN: 78,9

FARK: 0,3

YÜZDE: % 0,37878

Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Eksidesin en azından sıkma canını haftaya daha güzel olur inşallah
Anlamadım pozitif olduğu halde pazara mı gitmiş cinayete teşebbüs bu resmen .Şüpheleri varken dahi gitmemeli.bu nasıl zihniyet ya😤

U UcanSupurge çıkarsan üzülürüm demişsin ya inan ben de üzülürüm girmek için nasıl hırs yaptım hatırlasana 😂listeden çıkmak benim için geriye gitmem olur mezun olana kadar listedeyim Allah'ın izniyle 😂ama bazen şok diyet menüleri ne bakıyorum böyle haftada 3 kilo verdiren benimkinden farklı değil belki tahin pekmez baldan alıyorumdur dedim onu da kestim .kuruyemiş yiyorum onuda kaloriyi hesapladım günlük o sayının üstüne çıkmıyorum haftada 3 -4gün Lesli yaptım belki fazlada olabilir şimdi hatırlamadım.ama anladım ki artık az az gidecek 😞ne yapalım böyle olsun takımama her hafta eksi getireyim yeter az çok beni mazur görün artık.dediğin gibi sıkılaşma zamanı biraz ona eğileceğim bu hafta.

U UcanSupurge canım sen bana eküri listesi gönderip bunu favorilere kaydet sonra haftaya üzerinden değişiklik yaparsın demiştin ya .Şimdi profile baktığımda sadece normal mesajlar görüyorum nasıl bulacağım o mesajı kaydettim eminim
😂Bu mesajı okumamamış farzet buldum çünkü🙈

26 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- elfkkk elfkkk & gulsum462 gulsum462 %2.257 :sampiyon:

Son düzenleme:
Back
X