• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında

Günü hafif geçirdiğin için baklavayı görmesem mi :bicak:

Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsam

Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksa 🤷‍♀️

Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da 🤦‍♀️

Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldum
Gorme nolur valla izgara yiycem diye butun gun ac kaldim kan sekerim dustu galiba

17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsın😊
Acikmaz olurmuyum basim donuyodu resmen ama artik eskisine gore cok az yemekle doyuyorum onu farkettim normalde acken izgara varsa ben ben degildim azcik yedim hemen doydum mide kucukmus sukur

Evet canim ilk kez aksam canim yemek istemedi ben de sadece salata yedim oyle cok da acikmadim

Kolay gelsin canim 😊

Afiyet olsun guzel ama suyun az canim
Sağol canımm 🥰
Daha yeni totom yer yüzü gördü 😅
Hemen yatacağım 😇

Kaptanım sabahları baya aç uyanıyorum :KK43: 2 dilimle ancak doyuyorum.

Kaptanım Iğdırlıydın değil mi?? :) Azerbaycan türkü müsün?
benim bir sürü Iğdırlı tanıdığım var 😊

Afiyet olsun canım
Sağol kuzum 😍

Kızlar dün eşim için mayasız ekmek yaptım 😊 (reflüde mayalı gıda tüketmemesi gerekiyordu) valla kendimi aşırıyorum artık. Evlenmeden önce yumurta kırmayı beceremeyen ben şimdi ekmek falan yapıyorum 🥰
Ohhhh ellerine sağlık 🥰

Suyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper

Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir bence

Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken Iğdır

Aşk nelere kadir 😍
Pirinçli değildi canım
Çok soda içtim dün su hiç istemedi o yüzden canım 🙈

Yok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydum

Güzel menü bence canım

Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
Sağol canım 💕

Bugün anam ağladı resmen 😂
Bence yeterli bi spor sayılır 😎😂

Ben grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Geçmiş olsun canım 😔

Sağol canımm 🥰
Daha yeni totom yer yüzü gördü 😅
Hemen yatacağım 😇

Sağol kuzum 😍

Ohhhh ellerine sağlık 🥰

Pirinçli değildi canım
Çok soda içtim dün su hiç istemedi o yüzden canım 🙈

Sağol canım 💕

Bugün anam ağladı resmen 😂
Bence yeterli bi spor sayılır 😎😂

Geçmiş olsun canım 😔
Saol cnm :KK68:

17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsın😊
Bnde cezalandirirm kendimi ya sporla y’a aksama sadece yogurtla 😆😆

Kız ben sucuk kokoreç delisiyim. Midemi inanılmaz bulandırıyordu kokusu. Kendimiz 5 kilo sucuk yapmıştık. Eşim de 9 ay yemedi. Onun teni bile yediğinde banyo da yapsa sucuk gibi kokuyordu burnuma günlerce😂 sonra doğum yaptım 5 kilo sucuğu 1 ayda yedik😂
Ay benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdi 😁, izine gitmistim memlekete dondugmde esime bu evde tavuk yemissin sen kokuyor diyordum o da hayir yemin ederim yemedim diyordu, ben yemissin belli anlarm ben salak miyim diyorum, hatta bak soyle gercekten kizmiycam(parcalayacagm 😂) ama evi temizlemmiz lazim kokuyor diyorum adam yok yemedim diyor...ben hala yedigini dusunuyorum ama kabul etmiyor😂 is yerinde buz dolabindaki herseyi cope atiyordum bozulmus bunlar kokuyor diye 😂😂 arkadaslar hayir bozuk degil deselerde ikna olmuyordum
28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği

15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)

20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puan Jasminium84 Jasminium84
Meyveler fazla geldi gozume canim onun disinda guzel
Evet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında

Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsam

Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksa 🤷‍♀️

Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da 🤦‍♀️

Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldum
Helal olsun sana 😎😎😎

28 Mart Pazar

14.30
1,5 Lahmacun
Bol mevsim salata
Bol maydonoz
2 yk kaşığı soğan salatası
1 bardak ayran

19.00
1 elma
1 portakal

su: 2,5 lt
Adım:
E6649F62-31AD-4719-A7D1-66EEF49C5651.webp

28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği

15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)

20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım güzel menü bence

Ay benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdi 😁, izine gitmistim memlekete dondugmde esime bu evde tavuk yemissin sen kokuyor diyordum o da hayir yemin ederim yemedim diyordu, ben yemissin belli anlarm ben salak miyim diyorum, hatta bak soyle gercekten kizmiycam(parcalayacagm 😂) ama evi temizlemmiz lazim kokuyor diyorum adam yok yemedim diyor...ben hala yedigini dusunuyorum ama kabul etmiyor😂 is yerinde buz dolabindaki herseyi cope atiyordum bozulmus bunlar kokuyor diye 😂😂 arkadaslar hayir bozuk degil deselerde ikna olmuyordum

Meyveler fazla geldi gozume canim onun disinda guzel

Helal olsun sana 😎😎😎
Hiç enerjim yoktu muzu spor için yedim diğerlerini de sabah zeytin ve kuruyemiş olmayınca aşırı acıktım .evde herşey bitti alışveriş lazım en kısa zamanda.

Ah sorma kıymalı pide de yiyemiyordum. eşim birgün bana kızıp sucuk yedi. Pislik😡 o koku ne evden ne defalarca yıkadığım tavandan gitmedi. Koku burnuma geldikçe ağlıyordum 🥳

Devam ediyor cnm listeye gireceksen nick'li tarihli tartı fotoğrafı atmalisin

Çok iyi kurtarmissin bence cnm

İyi akşamlar canım kolay gelsin bitirdin mi bari isini
Sağol canım,şükür bitti.Kizi da uyuttum,biraz geçmişi okuyayım,çok birikmemis gibi 😀

Aynen canım,valla benim günde üç sınav denk gelecek ne yapayım,yönetmeliğe de aykirii ama yaoacak bir şey de yok ki🤷

Back
X