• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım,şükür bitti.Kizi da uyuttum,biraz geçmişi okuyayım,çok birikmemis gibi 😀
Ohh dinlen biraz aynen hafta sonu olunca çok yazan olmadı
28 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1sahanda yumurta
4 zeytin
4 biber
Yarım kk peynir
1dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ara:1 mandalina

Akşam:16.00
1kepce mercimek çorbası
4 YK sebzeli tavuk göğsü
Salata

15.00 1minik elma

Su:2.5 litre

Spor:1 saat yürüyüş
180 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım güzel menü

Kahvaltı 13:00

1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

1 haşlanmış yumurta

4 siyah zeytin

Yarım salatalık

5 top peynir

4 tost makinesinde közlenmiş sivri biber

1 tk bal

Ara öğün 21:30

1 avuç leblebi

2 ceviz

Akşama doğru uyuyup akşam yemeğini kaçırdığım için yemek yemedim. Ara öğün yaptım dostlar
Afiyet olsun gayet güzel menü olmuş canım
Afiyet olsun canım pankek olmasaymış iyiymiş aslında
Evet canım ama tamamen duzelticrm insAllah
afiyet olsun canım ❤️
Sağol canım

Hiç enerjim yoktu muzu spor için yedim diğerlerini de sabah zeytin ve kuruyemiş olmayınca aşırı acıktım .evde herşey bitti alışveriş lazım en kısa zamanda.
Aa evet sabah kuruyemislerin yoktu o gozumden kacmis, biz de ne fenayiz eksigi fark etmiyoruz ama farkli birsey gorunce hemen gozumuze batiyor 😂😂
İyi Akşamlar Canlar
❤️
28 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin , 10 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı

17.00 4 yk kısır, 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Guzel canim afiyet olsun, kayisilari kabizlik icin mi sabah aksam tuketiyorsun yoksa tatli ihtiyaci icin mi 😊

1 haşlanmış yumurta

4 siyah zeytin

Yarım salatalık

5 top peynir

1 tk bal

1 avuç leblebi

2 ceviz

Akşama doğru uyuyup akşam yemeğini kaçırdığım için yemek yemedim. Ara öğün yaptım dostlar
Baya hafif olmus canim, bir de spor yapmiyorsun sanirm ya da benim gozumden kaciyor aslinda baslasan spora daha kolay kilo vereceksin 😊

Spor mu 🤔🙄😳🥺😬🤐🤫oda neydi ama yürüyüş yaptık eşimle çocuklarla🤦🤦
28 Mart 2021 Menü

12.38

Duble fincan Sade Türk kahvesi

13.30

3 kepçe terbiyeli şehriyeli sebze çorbası

16.00
Filtre kahve sütsüz ve şekersiz

Akşam
Salata

Bir kepçe sebze çorbası

Yağsız pişmiş tavuk incik

Yemekten sonra

2 çay bardağı şekersiz çay

2 litre su bitti muhtemelen 2.5 litreye tamamlarım
Spor yok .
Güzel menü bence afiyet olsun canim
28 Mart Pazar
Kahvaltı
1-2 çatal patates kızartması
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Avuç içi kadar yufka
5-6 minik pankek

Ara
2-2.5 porsiyon karışık meyve tabağı
4 kavrulmuş badem

Akşam
2 tavuk kelebek(mangal)
1.5 tavuk pirzola(mangal)
Salata
2 kasik patlıcan köz

Su 2.5 lt olur
Spor
1.5 saat tempolu yürüyüş 270 puan Jasminium84 Jasminium84
Pankek ve meyve porsiyonu çok sanki canim
Ay ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Ayy yaş ne kotu. Bankada teyze dedilermi yada abla yaşa göre değişiyor baya tuhaf oluyorum
Kizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir 😊

28 mart menum

Sabah 9:30
sutlu sekersiz kahce ,1 dlm ekmek

Aksam 17:30
2 ince izgara et ( avuc ici kadardir)
2 kasik salata
1 kasik bulgur
Bir dilim baklava (reglin bitimindeki tatli kirizimin yuzunden😫)
2.5 litre su
U UcanSupurge
1 baklavayla iyi kurtarmissin. Spor varmı spor baklavayi yaktinmi
28 Mart Pazar

14.30
1,5 Lahmacun
Bol mevsim salata
Bol maydonoz
2 yk kaşığı soğan salatası
1 bardak ayran

19.00
1 elma
1 portakal

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2811796
Güzel bence canim afiyet olsun
İyi Akşamlar Canlar
❤️
28 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin , 10 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı

17.00 4 yk kısır, 4 yk yoğurt, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun Güzel bence canim
28 Mart menüm

Kahvaltı:10.00
1sahanda yumurta
4 zeytin
4 biber
Yarım kk peynir
1dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ara:1 mandalina

Akşam:16.00
1kepce mercimek çorbası
4 YK sebzeli tavuk göğsü
Salata

15.00 1minik elma

Su:2.5 litre

Spor:1 saat yürüyüş
180 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Günü baya erken kapatmissin sende afiyet olsun Güzel menu

1 haşlanmış yumurta

4 siyah zeytin

Yarım salatalık

5 top peynir

1 tk bal

1 avuç leblebi

2 ceviz

Leblebi tok tutmuştur Allah'tan birazcık. Güzel menü afiyet olsun
Kapatacaklar bence canım . Yarın belli olur.
Toplantimi var yarın haberim yok benim
Bilmiyorum. Çocuklar kötüye gidiyor maalesef
Allah yardımcıları olsun. Çocuklar sosyal olarakta ders olarakta iyi bir durumda değiller degilmi

Offf online eğitim başladığından beri internet sıkıntımız var çözülemedi bir. Çekmiyor cekemiyor internet her internet bağlanmıyor alt yapı port yok vb engeller şaşırdık iyice.
Tele yükledik bu hafta için ama asla yetmeyecek biliyorum. Bütün gün bir kaç yeri.aradik kafam kazan. Her şeyimiz internet olmuş vay anasını. Elimizdeki telefon bile internetsiz çöp resmen. Ödevlerde internetten bak ,yemek tarifine bak namaz vakitlerine bile netten bakıyorum eskiden takvimler vardı arkasındaki yazıları okurdum vay vayyy nerede eski günler. Neyse öyle yazasim geldi iyiyim bunalımda yada sıkıntıda değilim . Şu sıra kalemi elime alincada yazasim geliyor alakasız şeylerde olsa yazmak iyi geliyor.
Kitap okumaya başladım harika biseymis bunda 1 saatte olsa okuyorum . Sadece kendimi dinleyerek.
Spor yok baslayamadim bir türlü diyet orta halli kacamaksiz olamıyor şu sıra . Eşimi kendi haline bıraktım adama ne laf sokuyorum ne gözüme batıyor şu sıra. O rahat ben rahat. Baya umrumda değil şu sıra adam iyimi.kotumu anlamadım😬😂😂

Dilim şişmiş sık giremiyorum şu sıra dediğim gibi kitap okuyorum, çocuklar boş kaldiklarinda ortaya puzzle getiriyorlar 1000 parça onlar koyup kaçıyor ben deli gibi şu parçayı da bulmalıyım diye 2 saatimi başında geciriyorum. Ama güzel kafa dağıtıyor vakti olana süper meşgale
Bugün menümü yazmaya tirsiyom azıcık sanırım ondan laf kalabalığı yapıyım zehramda tam zamanlı burdayken bugün bu menü olmadı🤦

İyi Geceler
😴
Canlar

❤️

27 Mart Spor Bildirimi

( 1, 0’dan büyüktür deyip paylaşıyorum. Uzun zamandır istikrarımı bozmamıştım. Dün hem köye gitmem, hem de reglin ilk gün halsizliği eklenince böyle oldu. Sadece

3712 adım : 37 puan
51ACA5DD-0448-4D49-893E-556E0B6067AE.webp

28 Mart Spor Bildirimi

75 dk hızlı tempolu yürüyüş: 225 puan

749FB909-6A57-4349-8C92-65D185437E35.webp

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

Offf online eğitim başladığından beri internet sıkıntımız var çözülemedi bir. Çekmiyor cekemiyor internet her internet bağlanmıyor alt yapı port yok vb engeller şaşırdık iyice.
Tele yükledik bu hafta için ama asla yetmeyecek biliyorum. Bütün gün bir kaç yeri.aradik kafam kazan. Her şeyimiz internet olmuş vay anasını. Elimizdeki telefon bile internetsiz çöp resmen. Ödevlerde internetten bak ,yemek tarifine bak namaz vakitlerine bile netten bakıyorum eskiden takvimler vardı arkasındaki yazıları okurdum vay vayyy nerede eski günler. Neyse öyle yazasim geldi iyiyim bunalımda yada sıkıntıda değilim . Şu sıra kalemi elime alincada yazasim geliyor alakasız şeylerde olsa yazmak iyi geliyor.
Kitap okumaya başladım harika biseymis bunda 1 saatte olsa okuyorum . Sadece kendimi dinleyerek.
Spor yok baslayamadim bir türlü diyet orta halli kacamaksiz olamıyor şu sıra . Eşimi kendi haline bıraktım adama ne laf sokuyorum ne gözüme batıyor şu sıra. O rahat ben rahat. Baya umrumda değil şu sıra adam iyimi.kotumu anlamadım😬😂😂

Dilim şişmiş sık giremiyorum şu sıra dediğim gibi kitap okuyorum, çocuklar boş kaldiklarinda ortaya puzzle getiriyorlar 1000 parça onlar koyup kaçıyor ben deli gibi şu parçayı da bulmalıyım diye 2 saatimi başında geciriyorum. Ama güzel kafa dağıtıyor vakti olana süper meşgale
Bugün menümü yazmaya tirsiyom azıcık sanırım ondan laf kalabalığı yapıyım zehramda tam zamanlı burdayken bugün bu menü olmadı🤦
Kk ya sesli mesaj şart ya sonunda geldim baya ne yazdığını unuttum yorum yapacak şey kalmadı 😆 baya meşgulsun yanlız o hissiyatı aldım Allah kolaylık versin bacım
Olur olur neden olmasın.
Başlamadan hiçbir şey bitmez.
🙈🤲🤩

Kk ya sesli mesaj şart ya sonunda geldim baya ne yazdığını unuttum yorum yapacak şey kalmadı 😆 baya meşgulsun yanlız o hissiyatı aldım Allah kolaylık versin bacım
Yazarken çok farketmedimama baya kafam karışık mis okurken bende şok oldum.
Kız baya aklımdan ne geçiyorsa yazmışım ya😂😂😂
Neyse içime atacagima sizin beyinleri yaktım😂😂😂

Aa evet sabah kuruyemislerin yoktu o gozumden kacmis, biz de ne fenayiz eksigi fark etmiyoruz ama farkli birsey gorunce hemen gozumuze batiyor 😂😂

Guzel canim afiyet olsun, kayisilari kabizlik icin mi sabah aksam tuketiyorsun yoksa tatli ihtiyaci icin mi 😊

Baya hafif olmus canim, bir de spor yapmiyorsun sanirm ya da benim gozumden kaciyor aslinda baslasan spora daha kolay kilo vereceksin 😊
ASLInda ikiside ama daha çok tatlı ihtiyacı için. 🥰 hurma da almam lazım. İkisi olmasa ne yapardım bilmiyorum 😉
Spor mu 🤔🙄😳🥺😬🤐🤫oda neydi ama yürüyüş yaptık eşimle çocuklarla🤦🤦

Güzel menü bence afiyet olsun canim

Pankek ve meyve porsiyonu çok sanki canim

Ayy yaş ne kotu. Bankada teyze dedilermi yada abla yaşa göre değişiyor baya tuhaf oluyorum

1 baklavayla iyi kurtarmissin. Spor varmı spor baklavayi yaktinmi

Güzel bence canim afiyet olsun

Afiyet olsun Güzel bence canim

Günü baya erken kapatmissin sende afiyet olsun Güzel menu

Leblebi tok tutmuştur Allah'tan birazcık. Güzel menü afiyet olsun

Toplantimi var yarın haberim yok benim

Allah yardımcıları olsun. Çocuklar sosyal olarakta ders olarakta iyi bir durumda değiller degilmi
evet canım yarın yine kabine toplanıyor. Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah. Ramazan ayının bir kısmında tam kapanma vs düşünülüyormuş sanırım.

Canım kitap okuman ve yazman harika. Yazdıklarını bizimle de paylaşmalısın bence ❤️

İyi geceleriniz olsun ben şu beynimii topluyum yatiyimda en iyisi erken yatmaya Alişan ben bu saate kalınca sacmalamisim🤣🤣
Estağfurullah canım. Ben gayet güzel okumuş ve kendimce senin için de sevinmiştim. Okumana, yazmana, puzzle yapmana ❤️

Back
X