• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menüm
08.30 gibi
Bi kase bol sütlü granola

14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar +1minik kahve yanı çikolata

17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 13 badem

18.45 gibi
Kurutulmuş domates Közlenmiş patlıcanlı yoğrtlu salata

Su
2.5 lt civarı
Spor

Eklentiler

• Screenshot_20210330_104055_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210330_104055_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 17
Yok canım bazen solucan kıvrılması gibi bir şey hissediyorum ona bağlıyorum ama kızımın net hareketlerini 20. Haftada hissettiğimi hatırlıyorum
Keşke bi sabah aç karnına tahlil versen sağlık ocağında
Canım dersim 08.50 de başlıyor,12. 40 gibi bitiyor. Sağlık ocağı da 08.30 işe 09.30 arası alıyormuş kan, o yüzden gidemedim

Yok canım bazen solucan kıvrılması gibi bir şey hissediyorum ona bağlıyorum ama kızımın net hareketlerini 20. Haftada hissettiğimi hatırlıyorum
Keşke bi sabah aç karnına tahlil versen sağlık ocağında
Canım dersim 08.50 de başlıyor,12. 40 gibi bitiyor. Sağlık ocağı da 08.30 ile 09.30 arası alıyormuş kan
Canım dersim 08.50 de başlıyor,12. 40 gibi bitiyor. Sağlık ocağı da 08.30 işe 09.30 arası alıyormuş kan, o yüzden gidemedim
Bence o minik solucan senin minnak💜💜💜

Dünkü menüm
08.30 gibi

14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve

17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 13 badem

18.45 gibi

Su
2.5 lt civarı
Spor
Granola yerine yulaf vs mi tüketseydin canım ?
Bizim sağlık ocağı da öyle 08.30-10 arası yanlış hatırlamıyorsam öğleden sonra da 13.30-15.00 diye biliyorum
Bu arada hala regl olmadım 🤔🤔🤔
Epey gecikti zannedersem doğum sonrası pek düzenli olmuyor da belki de normaldir

29 Mart Pazartesi

12.30
100 gr mezgit ızgara
1 büyük kase yeşil salata
1 şişe şalgam

19.30
6 yk kaşığı karışık kıymalı sebze oturtma
1 dilim ekşi maya ekmek
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2812769
Afiyet olsun canim , guzel
sagol canim hosbuldum
2 kere mezun oldum ama korumadabasarili degilim pek:KK43:
Off ben de korumadan cok korkuyrum nasil yapacagim diye
tunaydin kizlar
gelemedim bi kac gun kizim rahatsizdi

ama yavas yavas dikkat etmeye basladim:)
sporada baslamam lazim artik
Gecmis olsun canim, birakma mezun olduktan sonra kac kilo aldin
Dünkü menüm
08.30 gibi

14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve

17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
10 13 badem

18.45 gibi

Su
2.5 lt civarı
Spor
Canim biraz sagliksiz geldi gozume, halsizlign de var menulerin genelde bu sekilde biraz degisiklik yapip daha saglikli protein icerikli besinler mi tuketsen, kahvaltiyi granula yerine bildgimz yumrta peynir zeytin ile, ara ogunleri de kuruyemis ile degistirsen, menulerine bol yesillik eklesen belki biraz daha kendine gelirsin

Afiyet olsun canim , guzel

Off ben de korumadan cok korkuyrum nasil yapacagim diye

Gecmis olsun canim, birakma mezun olduktan sonra kac kilo aldin

Canim biraz sagliksiz geldi gozume, halsizlign de var menulerin genelde bu sekilde biraz degisiklik yapip daha saglikli protein icerikli besinler mi tuketsen, kahvaltiyi granula yerine bildgimz yumrta peynir zeytin ile, ara ogunleri de kuruyemis ile degistirsen, menulerine bol yesillik eklesen belki biraz daha kendine gelirsin
Sağol canımm :KK60:

Selamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Dün menümü yazarken uyuyakaldım, oğlum baya mızmızdı, babasına da gitmiyor çok hep benim kucağımı istiyor kuzum dişinden mi neyden bi sıkıntısı var medet umuyor belki de kuzum, Rabbim büyük dert vermesin bebek bebekliğini yapacak elbet 😊ben kendim çok halsiz ve yorgun düşüyrm ama büyük ihtimal kansızlıktan olabilir, çünkü hep bir kan düşüklüğü problemim olmuştur, bazen çok alt sınıra düştüğü de oldu, doğumdan sonra hiç baktrmadım, kan ilacını da bıraktım tabi.. İnş çok düşmemiştir ne diyeyim
U UcanSupurge canım başladımı hareketler? Napıyor minnakın acaba🤰🤰🤰🧿
Gecmis olsun umarim bisiyin yoktur ihmal etme dogumdan sonradegerler cok dusuyo dikkat et kendine

G Goklerce annemın amcası kovid aşısı 1. Doz oldu somra hastalandı, dr a gıttıler kovid olmuş meger ıkıncı doza sıra gelmeden, şimdi bi kısım aşıdan öldü dıyo, bi kısım kpvid bulastı ondan dıyo, annem de etkılendı cok ,korkuyo biraz aşıdan, sen ne dusunuyosun anne babalarımız olmalı mı , tüm arkadaslarımın fıkırlerını merak edıyorım
Annem bizde yarın aşı için sağlık ocağına götüreceğim çok korkuyor😔 ya kötülesirsem diye,inşallah bir şey olmaz.Asi olanlar kovid olunca daha hafif atlatiyorlarmis.Mantikli geliyor bana da asi olunması.

Dün ve bugün ikişer yazılı yaptım,onları okudum,bitirdim.İkinci gurubun yazililari da bitse rahat etsem.

Bu arada annem gelmişti kızıma bakmaya,cuma günü gidiyor cumartesi kayınvalide geliyor.Bayram sonrasına kadar burda kalacak,bakalım hiç bu kadar kalmamışti bende.İnsallah güzel guzel anlaşırız🤭

Dün ve bugün ikişer yazılı yaptım,onları okudum,bitirdim.İkinci gurubun yazililari da bitse rahat etsem.

Bu arada annem gelmişti kızıma bakmaya,cuma günü gidiyor cumartesi kayınvalide geliyor.Bayram sonrasına kadar burda kalacak,bakalım hiç bu kadar kalmamışti bende.İnsallah güzel guzel anlaşırız🤭
İnşallah canım Doğumdan beri ilk defa mı gelecekti ?

İnşallah canım Doğumdan beri ilk defa mı gelecekti ?
Evet ilk defa gelecek.Oncesinde bilet almıştık gelmesi için ama okullar acilmayinca o da gelmedi,ihtiyacınız olduğunda geleyim dedi.Ayy bdv de konum bile var,şimdiye kadar 23 yaşındaki kaynimi bırakıp gelemiyordu(sorunlu bir genç) beraber gelecekler.

Annem bizde yarın aşı için sağlık ocağına götüreceğim çok korkuyor😔 ya kötülesirsem diye,inşallah bir şey olmaz.Asi olanlar kovid olunca daha hafif atlatiyorlarmis.Mantikli geliyor bana da asi olunması.
Benim annem babam kv-kp ve kanser hastası 90 yaşındaki anneannem vuruldu .hiç bir yan etki olmadı.ama bazen internetten duyuyorum fenalaşanlar oluyormuş ama istatistiksel olarak çok düşük olduğunu düşünüyorum evham yapmayın bence .

Back
X