• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ilk defa gelecek.Oncesinde bilet almıştık gelmesi için ama okullar acilmayinca o da gelmedi,ihtiyacınız olduğunda geleyim dedi.Ayy bdv de konum bile var,şimdiye kadar 23 yaşındaki kaynimi bırakıp gelemiyordu(sorunlu bir genç) beraber gelecekler.
Konuyu bilmiyorum da canım şu Eylül Ekim gibi ilk okul açılışında gelecekti de tekrar kapatılınca gelmediğini hatırlıyorum o sıra demiştin hiç gelmedi diye öyle kalmış aklımda

Benim annem babam kv-kp ve kanser hastası 90 yaşındaki anneannem vuruldu .hiç bir yan etki olmadı.ama bazen internetten duyuyorum fenalaşanlar oluyormuş ama istatistiksel olarak çok düşük olduğunu düşünüyorum evham yapmayın bence .
Bencede bir şey olmaz da annem biraz panik yapmış durumda.Bakalim yarın vurduracagiz🤗
Konuyu bilmiyorum da canım şu Eylül Ekim gibi ilk okul açılışında gelecekti de tekrar kapatılınca gelmediğini hatırlıyorum o sıra demiştin hiç gelmedi diye öyle kalmış aklımda
Evet doğru hatirliyorsun canım.

Cinsiyeti bellimi bebisin ☺️

Dün ve bugün ikişer yazılı yaptım,onları okudum,bitirdim.İkinci gurubun yazililari da bitse rahat etsem.

Bu arada annem gelmişti kızıma bakmaya,cuma günü gidiyor cumartesi kayınvalide geliyor.Bayram sonrasına kadar burda kalacak,bakalım hiç bu kadar kalmamışti bende.İnsallah güzel guzel anlaşırız🤭
Ilk basta bazi seyler tuhaf gelebiliyor insana aldrmamaya calis, cok absurt bir insan degilsr anlasirsin bence, kendi kendini doldurma gerekli yerlerde tatli dille uyar( yani belki hic gerek kalmaz ), ben de ilk kez yakina gelince tuhaf gelmisti bazi hareketleri ama sonra alistim baktim kotu niyeti yok aldrmadim sonucta insan kendj annrsiyle bile birebir uyamiyor, cok sukur cocuga guzel bakiyorlar yeter 😊
Evet ilk defa gelecek.Oncesinde bilet almıştık gelmesi için ama okullar acilmayinca o da gelmedi,ihtiyacınız olduğunda geleyim dedi.Ayy bdv de konum bile var,şimdiye kadar 23 yaşındaki kaynimi bırakıp gelemiyordu(sorunlu bir genç) beraber gelecekler.
Hmm kayninla gelmesi seni biraz bunaltabilir ama olsun insallah guzel gecer

30 mart
Sabah 9:30 sekersiz kahve sutlu

Oglen 10:45 iki dlim ekmek uzerine surulmus ton (mayonezi azdi)

Ara 16:00 kucuk cay bardagi taze skilmis portakal suyu

aksam 18:15 bir kucuk tatli tabagi firinda kabak havuc (tuzsuz yagsiz)
1 kasik yogurt

3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım ton balık + mayonezli ekmekler gözüme battı azıcık

Annem bizde yarın aşı için sağlık ocağına götüreceğim çok korkuyor😔 ya kötülesirsem diye,inşallah bir şey olmaz.Asi olanlar kovid olunca daha hafif atlatiyorlarmis.Mantikli geliyor bana da asi olunması.
Aşıyı kovid olmayalım diye olmuyomuyuz yaw😐

Selamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Dün menümü yazarken uyuyakaldım, oğlum baya mızmızdı, babasına da gitmiyor çok hep benim kucağımı istiyor kuzum dişinden mi neyden bi sıkıntısı var medet umuyor belki de kuzum, Rabbim büyük dert vermesin bebek bebekliğini yapacak elbet 😊ben kendim çok halsiz ve yorgun düşüyrm ama büyük ihtimal kansızlıktan olabilir, çünkü hep bir kan düşüklüğü problemim olmuştur, bazen çok alt sınıra düştüğü de oldu, doğumdan sonra hiç baktrmadım, kan ilacını da bıraktım tabi.. İnş çok düşmemiştir ne diyeyim
U UcanSupurge canım başladımı hareketler? Napıyor minnakın acaba🤰🤰🤰🧿
Kaç aylıktı bebişin canım

Dün ve bugün ikişer yazılı yaptım,onları okudum,bitirdim.İkinci gurubun yazililari da bitse rahat etsem.

Bu arada annem gelmişti kızıma bakmaya,cuma günü gidiyor cumartesi kayınvalide geliyor.Bayram sonrasına kadar burda kalacak,bakalım hiç bu kadar kalmamışti bende.İnsallah güzel guzel anlaşırız🤭
Allah kolaylık versin😐😐🤣🤣

Çok güzel 👍🏻 cumadan epey umutluyum
Ayy hadi insallah canim ben de umutluyum bu cumadan 🙏 hatta bu aksam yemekten once eksi gordum az da olsa insallah cumaya daha guzel eksi gorurum
30 mart
Sabah 9:30 sekersiz kahve sutlu

Oglen 10:45 iki dlim ekmek uzerine surulmus ton (mayonezi azdi)

Ara 16:00 kucuk cay bardagi taze skilmis portakal suyu

aksam 18:15 bir kucuk tatli tabagi firinda kabak havuc (tuzsuz yagsiz)
1 kasik yogurt

3 litre su
U UcanSupurge
Sabah ekmekler fazla geldi ama aksami cok guzel kapatmissin 😊
Aşıyı kovid olmayalım diye olmuyomuyuz yaw😐
Canm direk hastaligi engellemese bile bagisiklik kazandrip normal grip gibi gecirelim diye

Ilk basta bazi seyler tuhaf gelebiliyor insana aldrmamaya calis, cok absurt bir insan degilsr anlasirsin bence, kendi kendini doldurma gerekli yerlerde tatli dille uyar( yani belki hic gerek kalmaz ), ben de ilk kez yakina gelince tuhaf gelmisti bazi hareketleri ama sonra alistim baktim kotu niyeti yok aldrmadim sonucta insan kendj annrsiyle bile birebir uyamiyor, cok sukur cocuga guzel bakiyorlar yeter 😊

Hmm kayninla gelmesi seni biraz bunaltabilir ama olsun insallah guzel gecer
Takipteyiz masalı yakın takip🤣🤣

U UcanSupurge

EA2A9D65-DE6C-4070-AD91-991CE3EC26BF.webp

Back
X