• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo ya 😢 ama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
Çok geçmiş olsun canım bir boş mideye dokundu demek ki
Yoktur cnm öyle düşünme temiz çıkar inşallah testlerin
insAllah bklm canım
Canım uykusuzum yorgunum diyorsun seni rahatlatacak neşelendirecek şey olarak yemeğe mi yöneliyorsun acaba .Ben hayatım boyunca yemeğe ihtiyaç olarak bakmadım benim için rahatlatıcı etkinlikti.Mesela finalden istediğim notu alamadım mı hoop pastaneye ,biriyle tartıştım mı hooop markete abur cubur alışverişine ,eğlenmem mi lazım TV karşısında pasta ye vb. Duygusal açlık bu işte.İradesiz değilsin bence sadece birşeyler seni bunaltıyor ve sen diyetle kendini üzmek istemiyorsun galiba .
Biliyorum canım ama işin içinden çıkamıyorum inan yoruldum

Cok zorlaniyorum ama ramazana kadar 55 olmak istiyorum
Şurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin ol
Ben iyi hissetmiyorum cnm ya manevi olarak çökmüş hissediyorum yok olmuyor yeniden naptiysam motivasyon sağlayamıyorum iradem sıfır resmen spor yapıyorum ama boşa gidiyor 😩 herşeye çok sinirleniyorum, durduk yere ağlayasim var herşey batıyor oğlan 5 dk durmuyor çok hareketli sürekli uykumda bile sıçrayarak kalkıyorum azıcık ses yükselsin biri bagirsin korkuyorum kalbim güp güp atıyor uykusuzum, yorgunum, kiloluyum, iradesizim istediğim gibi spor yapıp motivasyon sağlayamıyorum 😏 gerçekten nerden tutsam elimde kalıyor yarın muhtemelen artı cikicam 😢 kaç kez girip bakıyorum buraya ama tek laf edesim gelmiyor tükenmişim gihi
Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir eminim
01.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 ymrta 1 kask yulaf ile omlet, 1dlm peynr,5 zeytn, domates, havuc, 2 suda beklems kayisi

15.00 yarim elma(basim cok dondu arkadasm verdi )

18.00 yogurtlu firin kabak, 2 ceviz

Su: 3-3.5 lt arasi
Spor: 7 bn adm 70p Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge
Çok iyi 👍🏻 niye başın döndü acaba canım?
Harika incelmişsin canımm 🧿
Kizlar bu hafta koydeydik o yuzden hic tartilamadim yarin bana da supriz olacak insallah guzel bir eksi gelir🙏 bugun taa hamilelikten bile oncesinde kilo aldigim icin giyemedigm bir pantolnumu denedim vee harika olduu 😍😍😍 oyle fit durdum ki asiri mutlu oldummm 😍😍😍
Yukardaki incelmelere göre zaten epeyyy fit olmuşsundur canımm👏🏻
Buralardayım canim aslında girip okuyorum ama pek yazamadım.
Sen nasılsın canim
Ben de iyiyim canım niye gelmiyon ya gözüm arıyor seni kuzum
Kızlar çok kötü istifra ettim elim ayağım titriyor midem bomboş niye oldu bilmiyorum ama üst üste limonlu sodalı yeşil çay içtim o yapar mı sizce Lesli yaparken midem bulanmaya başladı zor bitirdim.üff ne zaman spora niyet etsem bişey oluyo ya 😢 ama boş mideye yeşilçay iyi olmadı bunu anladım
Ya tansiyonun düştü bence canım keşke limon ve yeşil çaya bu kadar yüklenmeseydin benim de tansiyonum düştüğümde kusarım, elim ayağım titrer

Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir
Evet maalesef öyle oldu oğlan beni çok zorluyor şimdiden sürekli kendine zarar verecek birşey buluyor ramazanda tabiki oruç tutmak niyetim ek gıda verdiğim için ama şeker tansiyon düşündürüyor insAllah siknti yapmaz dinlenerek uyuyarak tutma imkanım yok çünkü çocuklardan artık gelmeye çalışırım canım

Şurda 12 gün kaldı canım 5 kilo demek geçen cumaki bildirimini baz alıyorum bu kadar yıpratma kendini Ramazan bayramında hedef kilondasın emin ol

Üst üste geldi olaylar canım bunaldın darlandın haliyle illa diyet değil ki gel lütfen konuşalım yazışalım iyi gelecektir şu an diyet modu iyi gelmeyecekse biraz daha bekle Ramazan’da oruç tutacaksan çok iyi gelecektir eminim

Ya tansiyonun düştü bence canım keşke limon ve yeşil çaya bu kadar yüklenmeseydin benim de tansiyonum düştüğümde kusarım, elim ayağım titrer
Olabilir hiç aklıma gelmemişti tansiyon. Benim tansiyonum hep düşüktür zaten . Sürekli başım döner büyük ihtimalle o yüzden oldu canım.

Evet maalesef öyle oldu oğlan beni çok zorluyor şimdiden sürekli kendine zarar verecek birşey buluyor ramazanda tabiki oruç tutmak niyetim ek gıda verdiğim için ama şeker tansiyon düşündürüyor insAllah siknti yapmaz dinlenerek uyuyarak tutma imkanım yok çünkü çocuklardan artık gelmeye çalışırım canım
Ben de ilk birkaç gün deneyeceğim bir aksilik çıkmazsa devam etmeyi düşünüyorum

Cok gecmis olsun canim, zaten az yiyoruz ve ac karnina yesil cay soda limon bunlar idrara cikarip tansiyonu dusurur benm tansiyonm dusunce direk mide bulantisi bas donmesi falan olur, ayaklarini yukari kaldir uzan canim eger kendine gelemezsen bence gelirsin, tuzlu ayran falan ic
Çok sevindim canım aynı mutlulukları ben de yaşıyorum çocuklar gibi şen oluyorum
Gercekten cocuklar gibi sendim bugun, inanamazsin yani
Harika incelemeler olmuş canım her bölgende tebrikler
Cok tesekkur ederim canim 😊
Canım uykusuzum yorgunum diyorsun seni rahatlatacak neşelendirecek şey olarak yemeğe mi yöneliyorsun acaba .Ben hayatım boyunca yemeğe ihtiyaç olarak bakmadım benim için rahatlatıcı etkinlikti.Mesela finalden istediğim notu alamadım mı hoop pastaneye ,biriyle tartıştım mı hooop markete abur cubur alışverişine ,eğlenmem mi lazım TV karşısında pasta ye vb. Duygusal açlık bu işte.İradesiz değilsin bence sadece birşeyler seni bunaltıyor ve sen diyetle kendini üzmek istemiyorsun galiba .
Kesinlikle beni anlattin, yani eglence aktivite anlayisim bile yemek yemek aslinda cok sacma

Bilmiyorum canim neden oldu ama iki gundur boyleyim bugun daha fazlaydi, insallah duzelir, regl sonu da geldi ya belki biraz halsiz kalmisimdir zaten kanszilik vardi hepsi etkilemistir...cok sag ol canim inan her goren sok oluyor ben de asiri mutlu oluyorum 😊😍

Yok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallah
Git canm ihmal etme ama hemen gidemezsen de ilk gunler niyetlenmeden tutmaya calis gidince de dra sorarsin yine, ben tutamadigim icin cok uzgunum mesela keske tutabilseydim, insan cok uzuluyor ama bazen bebek icin mecbur kaliyorsun

Allah Allah kan değerlerinde düzgün ise biraz uzaklaşmak, ufak bir gezinti, tatil, meşgul olabileceğin herhangi bir şey mi denesen canım örgü, resim vs gibi

Akşama bayıldım sabah karbonhidrat varken akşam öğünün sebze + yoğurt 😍

Elaaaaa ne zaman geliyorsun özledim ve umarım yine covid değilsindir 😕

Bırakma sakın canım iki günümüz daha var çok da güzel gider şu iki günde aman dikkat

Hayırlı olsun yeni bir şeyler mi yaptırıyorsun eve ? Aç kalmış olmana üzüldüm kuzum bugün menünde yoğurt yok yine şişlik, gaz var mıydı ?

2 avuç çekirdek ve erişte göz tırmalasa da güzel gibi erişte yerine başka bir şey tercih edebilirdin aslında canım biraz sebze veya et çorbadan karbonhidratı aldın çünkü
Umarim canimmm cok korkuyorum. Karantinam bitsin döneceğim canim . Bende cokk ozledimmm

Geçmiş olsun canım . Limonlu sodalı yeşil çay tansiyonunu falan mı düşürdü acaba. Dikkat et canim yat dinlen sabaha birşeyin kalmaz ins
Sağol canım benim.😘😘😍😍
Şu sıra yetişemiyorum yine biseylere. Akşamları genelde erken yatıyorum 10.30 gibi.
Gün içinde de okuyup yazacakken başka şeyler çıkıyor..
Büyüğün dersi birlikte test çözüyoruz.
En kucukle oyun oyna konuşması için herşeye teşvik etmeye çalış derken akşam oluyor.

İns daha sık gelmeye çalışacağım bende eksik hissediyorum yazmayinca

Yok gitmedim daha fırsat bulursam gitmeye çalışacağım inşallah
Hamileliğin ilk zamanlari benim için oruç çok zorlayiciydi canim ucude ilk aylara denkgeldi tutamadım. Dikkat et aman zorlama kendini doktorlar da genelde tutmayı önermiyorlar zaten

Git canm ihmal etme ama hemen gidemezsen de ilk gunler niyetlenmeden tutmaya calis gidince de dra sorarsin yine, ben tutamadigim icin cok uzgunum mesela keske tutabilseydim, insan cok uzuluyor ama bazen bebek icin mecbur kaliyorsun
Korkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye
Umarim canimmm cok korkuyorum. Karantinam bitsin döneceğim canim . Bende cokk ozledimmm
Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?
Hamileliğin ilk zamanlari benim için oruç çok zorlayiciydi canim ucude ilk aylara denkgeldi tutamadım. Dikkat et aman zorlama kendini doktorlar da genelde tutmayı önermiyorlar zaten
Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık

Korkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye

Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?

Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık
Evet canm haklisin korkmakla, en mantiklisi canm niyet etmeden dene kptu hissedersen birseyler ye ama ben iyiym diye gitmemezlik yapma bazen sekerin duser ama sen cok fark etmezsin

Back
X