• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya düşünsene hem çocuk büyütüp hem evi işi hem yemek yetisilebiliyor aslında. Gündüz uyudugunda bir tencere yemek zor olmaasa gerekti kv için.
Neyse gelmiş geçmiş ins bu doğumunda rahat olursun canim.
Allah razı olsun yine de geldi baktı çocuğa sahip çaktı. O yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum canım gerçi geçen defa öyle bir şansımız yoktu evin kredisi vardı Allah nasip ederse şükür bu defa o kadar borcumuz yok eşim tek başına çevirebilir inşallah

Allah razı olsun yine de geldi baktı çocuğa sahip çaktı. O yüzden bu defa ücretsiz izin istiyorum canım gerçi geçen defa öyle bir şansımız yoktu evin kredisi vardı Allah nasip ederse şükür bu defa o kadar borcumuz yok eşim tek başına çevirebilir inşallah
İns canim. Rabbim bir yola koymuştur borclarinizi rahatlıkla ödersiniz. Bebek bereketiyle gelirmiş .
Tabiki sağolsun ama azıcık da vicdan olsun. Tabiki büyüğümüz onlardan iş güç beklemiyoruz ama böyle duyunca yaşayınca da üzülüyorum.

İns canim. Rabbim bir yola koymuştur borclarinizi rahatlıkla ödersiniz. Bebek bereketiyle gelirmiş .
Tabiki sağolsun ama azıcık da vicdan olsun. Tabiki büyüğümüz onlardan iş güç beklemiyoruz ama böyle duyunca yaşayınca da üzülüyorum.
Kendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem yapar üst katında oturan eltim yapar . Allah için hastalığı da çok sürekli vicdan yapıyordum biz işteyken filan kadına bir şey olursa sebebi olursak diye kalp hastası üstelik

Menüm
08.30
Bol sütlü 3 cevizli granola bir kase

11.00 gibi
Şekersz türk kahvesi
5 6 fıstık

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
1 armut
10 13 badem

18.15 gibi
Közlenmiş patlıcanlı az mısırlı yoğrtlu salata

Su
2.5 lt civarı
Spor
3 mile leslie

Eklentiler

• Screenshot_20210402_000846_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210402_000846_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
Menüm
08.30
Bol sütlü 3 cevizli granola bir kase

11.00 gibi
Şekersz türk kahvesi
5 6 fıstık

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
1 armut
10 13 badem

18.15 gibi
Közlenmiş patlıcanlı az mısırlı yoğrtlu salata

Su
2.5 lt civarı
Spor
3 mile leslie
Yine granola, yine diyet bar, yine patlıcanlı salata mayonez yoktur bu defa inşallah
Güzel peynirli , yumurtalı, sebzeli kahvaltı görelim artık

Zaten aile büyüklerinin yanında kıllarını bile kıpırdatmayışları ayrı mevzu kayınvalidem bizde kalıp kızıma baktığı yıl hayatımın en zor yılıydı kayınvalidem gelmeden peşinen ben bi tek çocuğa ve kendime bakarım dedi eşim zaten annesinin yanında ağa paşa oldu tek bir şeye dokunmadı sabah kalk işe git işten gel ev, yemek, çocuk gece 10 kere uyan uykusuz kal vallahi çok yıpranmıştım dengemi kaybediyordum sürekli MS sanılmıştı başta sonra antidepresan ve enerji hapı verince doktor geçip gitmişti aslında hepsi yorgunluk ve uykusuzluktanmış
Eşimin ailesi tarafında sıkıntı yok aslında kv olmadığı için aksine onlar varken oraya gidince daha çok yardım eder bana ama evde bazen cinnet geçirtecek kadar sinir eder kızımdaki zamanı ya unuttum ya da cidden daha rahatım gece 1 kez belki uyanirdi o emmedigi için sanırım Allah yardımcımız olsun
Seni çok iyi anlıyorum bacım. Ama alisacaksin. Geçecek Paşa'nın bu hareketli zamanları. Teyzesinin kuzusunun acelesi var maşallah herşeyi hızlı hızlı yetişecek gibi yaşıyor sıpa😂
Kocacigini da takma canim enistende aynı hastalanıp kolay kolay yatak döşek yatmadigi için herkesi öyle sanıyor.
Seninki de bakıyor hapşırık tiksirik yok bu iyi diye düşünüyor demekki.psikolojik olarak kötü durumda olduğun hiç akillarina gelmiyor zaten.
Boşuna bide gerilip iyice canını sıkma canim.
Aynen öyle etten kemikten değiliz sanki bilmiyorum ya toparlarim insAllah 🤲😣

Günaydın Canlar ☀️

Dün ustalar tadilata başladı, her yer her yerde. Umarım bugün tartılacak yer bulabilirim evde 🤭

1 Nisan Menü

09.45 3 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt, 2 hurma

19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma

3 litre su

Maalesef adımımı 10.000 e tamamlayamadım.

6180 adım : 61 puan

U UcanSupurge ❤️ Jasminium84 Jasminium84

23DF4528-E5A2-4EBF-B745-1FEFD131647F.webp

Aslında hiç bir bağlantısı yok değil mi düşük riskiyle boşuna vicdan yaptırıyorlar insana
Bence de baglantisi yok dusuk riskiyle ama iste anlat sen ona, dr da ilaclar verince tutamadm
Kesinlikle biz kadınlar çok güçlüyüz zaten gerginim bugün eşimle de gerildik günlerdir tansiyon şeker düşük muhabbeti dönüyor halsizim diyorum gelmiş işten neyin var diyor dalga geçer gibi niye yani kadınların hasta olabileceğini niye kabullenemiyolar bu erkekler hepsi aynı vala gösterdiler bana ondan dedim ciddi ciddi soruyor musun inanmıyorsun ya da önemsemiyorsun sanırım dedim iyi hissetmiyorum dedikçe yok birşey iyisin toparlarsn insAllah vs diyor çıldırıyorum ya aman için daralıyor uyumak istiyorum şöyle uzunca bir süre çok yorgunum
Canim erkeklerin geneli boyle sen kendini dusuneceksin oncr kendine deger vereceksin, bak gor sonra o bile degisecek...sen bu ara cok yoruldun bu halde olman normal kesinlike kendine zaman ayirmaya calis ve sabret gececek hepsi
Yükün zaten yeterince seni yormuş canım eşinden de destek ilgi görmeyince psikolojik olarak da çökmüşsün eminim hatasının farkına varacaktır geçen yıl Hatice covid şüphesiyle hastaneye yatırıldığında nasıl da anlamıştı eşi evdeki varlığının kıymetini biz kadınlar ne durumda olursak olalım evin rutinini devam ettirmeye çabalıyoruz ve bunun farkında olmuyorlar aslında düzenli bir ev için günde kaç defa ağilip kalktığını kaç defa oyuncak vs nin toplandığını
Ahh bu erkekler gercekten oyle anlamiyorlar gitmeden kiymetini, ben arada esimi birakip memlekete gidiyorum gelince esim kiymetimizi baya amlamis oluyor
Zaten aile büyüklerinin yanında kıllarını bile kıpırdatmayışları ayrı mevzu kayınvalidem bizde kalıp kızıma baktığı yıl hayatımın en zor yılıydı kayınvalidem gelmeden peşinen ben bi tek çocuğa ve kendime bakarım dedi eşim zaten annesinin yanında ağa paşa oldu tek bir şeye dokunmadı sabah kalk işe git işten gel ev, yemek, çocuk gece 10 kere uyan uykusuz kal vallahi çok yıpranmıştım dengemi kaybediyordum sürekli MS sanılmıştı başta sonra antidepresan ve enerji hapı verince doktor geçip gitmişti aslında hepsi yorgunluk ve uykusuzluktanmış
Ne kadar zor canim yaa, insallah bu bebegnde cok daha iyi gecririrsin gunlerini
Günaydın kızlar yine mükemmel uyuduğum dinlendigim bı geceydi ekstra olarak karabasan gördüm yine süperim anlayacağınız
Kiyamam yaa, canm karabasan bi ara bana cok oluyordu sonra arstrdim asiri yorgunluktan falan oluyormus, boyle uyku gecislerindeki felc hali gibi birseyms
Günaydın Canlar ☀️

Dün ustalar tadilata başladı, her yer her yerde. Umarım bugün tartılacak yer bulabilirim evde 🤭

1 Nisan Menü

3 litre su

Eki Görüntüle 2815240
Cok guzrl canm afiyet olsun

kızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler

şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin

kızlar günaydın
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler

şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
Cok gecmis olsun canim, insallah toparlar biran once, hic duymamistim cok sasrdim ama bu ayni zamanda covitin de yan etkisi pihti atmasina sebep oluyor genelde, yaslilarmz coviti atalatsa bile sonradan pihti atip kalp krizi geciren cok oluyor :(

Canim erkeklerin geneli boyle sen kendini dusuneceksin oncr kendine deger vereceksin, bak gor sonra o bile degisecek...sen bu ara cok yoruldun bu halde olman normal kesinlike kendine zaman ayirmaya calis ve sabret gececek hepsi
Haklsn cnm insAllah ya
Kiyamam yaa, canm karabasan bi ara bana cok oluyordu sonra arstrdim asiri yorgunluktan falan oluyormus, boyle uyku gecislerindeki felc hali gibi birseyms
Evet bende ömrümde hiç görmemiştim doğumdan sonra bu ikinci oldu feci bişey
Gecen hafta: 67.6
Bugun:66.1
Fark: 1.5
Yuzde: 2.219Eki Görüntüle 2815270
Süpersin canım 🤩👏
kızlar günaydın
eşim dağılmış vaziyette

Yaaa çok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah atlatır

Günaydın kızlar yine mükemmel uyuduğum dinlendigim bı geceydi ekstra olarak karabasan gördüm yine süperim anlayacağınız
Seni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor
Günaydın Canlar ☀️

1 Nisan Menü

3 litre su

Eki Görüntüle 2815240
Ay canım ya Allah kolaylık versin bir an önce hallolur da rahat rahat oturursun evinde
Gunaydin kizlarr sonunda bugun muthis bir eksiylee geldimm😍😍😍
Tahmin ediyordum 😍😍
Gecen hafta: 67.6
Bugun:66.1
Fark: 1.5
Yuzde: 2.219Eki Görüntüle 2815270
:KK9::KK5::KK68:Süpppeeerrrssiiinnn 👏🏻👏🏻👏🏻
kızlar günaydın
eşim dağılmış vaziyette

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah öyle bir hastalık ki kurtaramıyorsun kendini

Seni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor
Aynen cnm babasında durmuyor hep benim kucağıma gelmek istiyor ağlamaktan helak oluyor almayınca da

Back
X