• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

03.04.2021 menü masal3487 masal3487

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )

20.20

Filtre kahve

Su: 2 litre

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

20.20

Filtre kahve

Guzel menu afiyet olsun

03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek

15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk

19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)

Su:2 lt
Afiyet olsun cnm

Amin insallah, dedign gibi her devir farkli annem simdi kizmn psikolojisini dusunuyor, diyorum zamnnda benmkini niye dusunmedin 😂 diyo o zaman benm de psikolojm bozuktu 😂😂😂
Torunları çok kıymetli lütfen🤣🤣

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

20.20

Filtre kahve

Güzel menü afiyet olsun canim

Bahceli ev guzel dedign gibi ama bahcenin de isi cok ya, hic bitmiyor isler
Aynen canim malesef is pislik bitmiyo
03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek

15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk

19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)

Su:2 lt
afiyet olsun canim

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

20.20

Filtre kahve

afiyet olsun

Azıcık iyice moralini bozmuş da olabilirim sankim ama yapcek bişey yok🤣🤣
Analık kolaymi eskiler napsin tarlası ayrı evi ayrı kv si ayrı kp ayrı eş ayrı bir dert mis.
En önemlisi hazır bezmi vardı hepsini ellerinde yikiyorlardi hey yavrum heyyy sizde çocuk büyütüyor diyonuz(içime yaşlı teyze kaçtı tutun beni) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok haklısın valla ya,gercekten biz hiçbişeye yetısemıoken onlar napmış ole, hakları odenmes ya 🙏🙏

Baklava cuma kacamagi desek aksam yemegi porsiyonlari fazla olmus sadece 😊

Bahceli ev guzel dedign gibi ama bahcenin de isi cok ya, hic bitmiyor isler

Oyle mi diyorsun ben de kacamak yapmasam belki diyorum daha hizli ilerlerdim ama is yerinde bir arkadasm diyetsyene gidiyor ona da if diyeti verdi benm yaptigmla ayni saatleri falan, onun diyetisyeni de bir gun serbest demis o da kacamak yapiyor

Canm bence sutle cici bebe verme, cicbebnn hic bir faydasi yok kucuck yasta seker yukleme bebegine ilerde bizim gibi kilo sorunlari mi yasasin, saglikli beslenmeye alissinlar insallah oyle de giderler

Ahahahaha 😂😂😂 dogru diyorsun da o zamanki bebeler akilli usluydu simdikiler gibi mi 😂😂😂😂
Yok ya uzun vadede ödülsüz diyet ters etkı yapıo, daha cok saldırıp kılo alınıyo genelde

Insallah canim neden olmasin allah herkeze daha iisini nasip etsin insallah mustakil evdeki Ozgurluk cok guzel allah saglik versin yeterki hepsi oluyo
Üst komşum kızımı uyandırdıkca ,mustakıl ev hayalım katlanıyo, gerçi asıl mustakıl eve ıhtıyacı olan kişi üst komşum,apartman kurallarını bılmıo🤣

Amin insallah, dedign gibi her devir farkli annem simdi kizmn psikolojisini dusunuyor, diyorum zamnnda benmkini niye dusunmedin 😂 diyo o zaman benm de psikolojm bozuktu 😂😂😂
Aynen oyle. Annem ben13 yasındaykenbile beni insan yerıne koyup sohbet etmesdi:) şimdi 10 aylık bebekle konusuyı, anlıyı bu herseyı dıyo.13 yasındaki ben anlamıodum heral🤣🤣🤣

Aynen yaa hic sorma bizm ne psikolojisi bozulmasi odumz kopardi 😂😂😂 hic unutmam birinde evde misafr var annem boyle alttan ayagima vuruyor bakiyorum gozune anlamiyorm ee o zamab kocamn kizm kucuk de degilm, Allahm olecem strestn acaba ne demek istiyor eksik de yok masada falan neyse misafrler gitti annemden hala ses yok Allahm diyorum niye vurdu ayagima en son sordum anne niye durttun ayagimi diye, dedi ki ne durtmesi alakasi yok meger o gunden sonra fark ettim kadnda tik gibi birsey olmus hala daha ayagini sallar durur, salladigi ayagi carpiyormus meger butun aksam stresle oturdum resmen 😂
Ayyy koptummmmm🤣🤣🤣 Allah seni. Biz de misafırlıge gıderdık,ev sahıbı bişey koycak olurdu yıyecek, annem derdi koyma o yemez,nasıl canım cekerdı halbuki ama annem ole deyınce yıyemıosun, e bi de cocuguz tatlı gelıo başkasında, kaş goz yapardı yeme dıye.

U UcanSupurge
3 mart menum

sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek

ara 14:00 café latté

aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)

su 3 litre
Guzel ama latte sekerli oluyordu di mi ? Kalorisi cok yuksek degildr insallah 😊
Aynen oyle. Annem ben13 yasındaykenbile beni insan yerıne koyup sohbet etmesdi:) şimdi 10 aylık bebekle konusuyı, anlıyı bu herseyı dıyo.13 yasındaki ben anlamıodum heral🤣🤣🤣
Aynen iste klasik anneler 😁

Ben baştan beri veriyorum zaten cnm şu anda da herşeyden yiyor yeni bı dizide patlamış çıkmış azıcık gece çok uyanıyor emmek için yatmadan azıcık su ile sütü karıştırıp bebe bisküvisi vericem bklm bakıyor cnm ama artık baş edemiyor çok hareketli

Ay aynen ya benim robot süpürge de olmadığı için bana kalıyor 😃🙈
Anne sütünü mü karıstırcaksın canım ? İnek sütü 1 yaşa kadar alerjık yasak diye bılıyorum. Geceleri cok sık uyanmaya başladı bızımki, açlıktan mı dişten mi bılemedım. Bazısı gece ıyı uyusun diye uyumadan muhalkebi verıyomus,Ben hiç vermedım, saglıksız seylere alışmasın en azından 1 yıl diye. Sebze haslaması ve köfte yogurt kefir verıyorum genelde.

Ayyy koptummmmm🤣🤣🤣 Allah seni. Biz de misafırlıge gıderdık,ev sahıbı bişey koycak olurdu yıyecek, annem derdi koyma o yemez,nasıl canım cekerdı halbuki ama annem ole deyınce yıyemıosun, e bi de cocuguz tatlı gelıo başkasında, kaş goz yapardı yeme dıye.
Ayy evet yaa bir de o muhabbet vardi 😂😂 birinde bayramda misafrlige gitmistik tabi tabaga tatli koydular, onceki gittigmz evde de tatli vermislerdi ama ben hic yememstim annem bir tane bari yeseydin ayip demisti durum boyle olunca sonraki evde verilen tabaktaki tatlilarn hepsini inanin zorla yedim ayip olacak annem kizacak diye evden ciktik bu kez hepsini yedin insanlar hic tatli yemiyor heralde diyecek gepsi yenir mi diye kizmisti 😂😂😂 Allahm manyak etmisti kadin beni yaa 😂😂 babam gilme krizine girmisti cocuk senn yuzunden ne yapacagini sasrdi rahat biraksana diye 😂😂 bir de benm kusma huyum vardi zorla yedigim icin yolun kenarinda durduk kustum onlari bir de😂😂😂😂

Back
X