• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anne sütünü mü karıstırcaksın canım ? İnek sütü 1 yaşa kadar alerjık yasak diye bılıyorum. Geceleri cok sık uyanmaya başladı bızımki, açlıktan mı dişten mi bılemedım. Bazısı gece ıyı uyusun diye uyumadan muhalkebi verıyomus,Ben hiç vermedım, saglıksız seylere alışmasın en azından 1 yıl diye. Sebze haslaması ve köfte yogurt kefir verıyorum genelde.
Ya canm bu aylarda bence acliktan ziyade meme aliskanligindan uyaniyor bebekler, benm kizmda oyleydi inan toktu cocuk emindim ama yine de 30 dk da bir uyaniyordu, gece mamasi cok mantikli birsey degil ama istersen muzlu yogurt verebilirsin yatrmadan 30 dk once ya da sekersiz muhallebi yapabilirsin dene yani istersen

Ayy evet yaa bir de o muhabbet vardi 😂😂 birinde bayramda misafrlige gitmistik tabi tabaga tatli koydular, onceki gittigmz evde de tatli vermislerdi ama ben hic yememstim annem bir tane bari yeseydin ayip demisti durum boyle olunca sonraki evde verilen tabaktaki tatlilarn hepsini inanin zorla yedim ayip olacak annem kizacak diye evden ciktik bu kez hepsini yedin insanlar hic tatli yemiyor heralde diyecek gepsi yenir mi diye kizmisti 😂😂😂 Allahm manyak etmisti kadin beni yaa 😂😂 babam gilme krizine girmisti cocuk senn yuzunden ne yapacagini sasrdi rahat biraksana diye 😂😂 bir de benm kusma huyum vardi zorla yedigim icin yolun kenarinda durduk kustum onlari bir de😂😂😂😂
:D
Şuan ki kilolarımız zaten sağolsun büyüklerimizin eseri . Aman tabağını bitir ağlar aman çocuk bu herşeyi yesin büyüsün mantığı

Ya canm bu aylarda bence acliktan ziyade meme aliskanligindan uyaniyor bebekler, benm kizmda oyleydi inan toktu cocuk emindim ama yine de 30 dk da bir uyaniyordu, gece mamasi cok mantikli birsey degil ama istersen muzlu yogurt verebilirsin yatrmadan 30 dk once ya da sekersiz muhallebi yapabilirsin dene yani istersen
Evet canım, bi de ben emziği bıraktırdım son 2 aydır, onun da etkısı , memeye gelmek istiyo sıksık, dedıgın gibi açlıktan degıl, donerken fln mı uyanıyodur nedir dıyorum

Ayy evet yaa bir de o muhabbet vardi 😂😂 birinde bayramda misafrlige gitmistik tabi tabaga tatli koydular, onceki gittigmz evde de tatli vermislerdi ama ben hic yememstim annem bir tane bari yeseydin ayip demisti durum boyle olunca sonraki evde verilen tabaktaki tatlilarn hepsini inanin zorla yedim ayip olacak annem kizacak diye evden ciktik bu kez hepsini yedin insanlar hic tatli yemiyor heralde diyecek gepsi yenir mi diye kizmisti 😂😂😂 Allahm manyak etmisti kadin beni yaa 😂😂 babam gilme krizine girmisti cocuk senn yuzunden ne yapacagini sasrdi rahat biraksana diye 😂😂 bir de benm kusma huyum vardi zorla yedigim icin yolun kenarinda durduk kustum onlari bir de😂😂😂😂
Ay Allam güldum çok,Allah ta seni guldursun. Napsan suçmuş sana ya:))) sonra bu cocuklar niye bole , düşün nie acabaaaa🤣🤣

:KK70:
Şuan ki kilolarımız zaten sağolsun büyüklerimizin eseri . Aman tabağını bitir ağlar aman çocuk bu herşeyi yesin büyüsün mantığı
Yok canm benim ki kocamn eseri 😂😂😂 aman ye hadi sunu da yiyelim hadi burada cok guzel pide varmis gidelim, bak cok guzel tatlici acilmjs(her aksam alip geldi) 😂😂😂 klasik bir soz ama ben evlendigmde cok kilolu degldim noraldim ama kilo almaya cok musait bir bunyem var..

Evet canım, bi de ben emziği bıraktırdım son 2 aydır, onun da etkısı , memeye gelmek istiyo sıksık, dedıgın gibi açlıktan degıl, donerken fln mı uyanıyodur nedir dıyorum
Daha kucuk degil mi emzigi biraz daha buyuynce biraktirabilirdin tabi kucukken biraktrmasi daha kolay olur ama su zor donemni rahat atlatrdin
Ay Allam güldum çok,Allah ta seni guldursun. Napsan suçmuş sana ya:))) sonra bu cocuklar niye bole , düşün nie acabaaaa🤣🤣
Aynen yaa ne yapsak suc oluyordu, o donem gercekten annemn psikolojisi iyi degildi her seye bir laf bulurdu sadece bana da degil hepimize ama simdi duzeldi Allahtan 😁

Ayy herkes mi aynıymış nasıl hizaya sokmuş bizi bu kadınlar 😂 ben de miaafirlikte annemin gözüne bakardım o yesene kızım demeden yemezdim.Kaş göz yapmasından ödüm patlardı zaten😂 şimdi bizimkiler nasıl cevap veriyor sanki ben çocuğum o ebeveyn gerçekten hiç birşey eskisi gibi değil

Ayy herkes mi aynıymış nasıl hizaya sokmuş bizi bu kadınlar 😂 ben de miaafirlikte annemin gözüne bakardım o yesene kızım demeden yemezdim.Kaş göz yapmasından ödüm patlardı zaten😂 şimdi bizimkiler nasıl cevap veriyor sanki ben çocuğum o ebeveyn gerçekten hiç birşey eskisi gibi değil
Ay kesinlikle yaa oyle cevaplar veriyor ki bana sok oluyorm, birinde yemek yiyoruz dedesi kizima takiliyor ben koye gidicem sen de gel diye kzm da yok ben gelmiycem burda kalicam dedi, dedesi israr etti kizm yok annemle kalicam dedi, en son ben dedim ki ama ben de gidicem koye sen gelmiycen mi ? Bana direk dedi ki sinirle sen corbani ic ! Ay dedim tovbeler olsun oyle bir susturdu ki 😂😂

Ay sen ve ben korona kardeşiyiz, okdr benzıyoruz ki 🤣 iki kere bişi aldım tum yıl dısardan 1 kere pide 1 kere tantıni, onda da sıcak seyo ısıtıp ole yedım, ateş koronasını alsın die🤣🤣🤣🤣
Aynıyız biliyorum senle bu konuda fikirlerimiz tutuyor👍ama ben onları da kendim yapıyorum.Artik bir lahmacun açıyorum incecik😁.pandemi bitince var bir düşüncem 😂😂😂😂

03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek

15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk

19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)

Su:2 lt
Afiyet olsun canım 👍🏻
03.04.2021 menü @masal3487

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )

20.20

Filtre kahve

Su: 2 litre
Baya iyi 👏🏻
U UcanSupurge
3 mart menum

sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek

ara 14:00 café latté

aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)

su 3 litre
Latten hazır mı cağnım?
U UcanSupurge kuzuu sen nasıl beslenıyon, hamıleyken. 3 ay mı bitti kaç kilo aldın hamılelıkte
13. Haftadayım canım bir aya yakın mide bulantısı çektim pek yiyemedim şimdi yiyorum bulantılar geçti tartım bozuk yeni tartı alacağım asliogretmen asliogretmen inkinden ama aldım fark ediyorum

3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 muz

Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata

Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim

Canm bence sutle cici bebe verme, cicbebnn hic bir faydasi yok kucuck yasta seker yukleme bebegine ilerde bizim gibi kilo sorunlari mi yasasin, saglikli beslenmeye alissinlar insallah oyle de giderler
Anne sütünü mü karıstırcaksın canım ? İnek sütü 1 yaşa kadar alerjık yasak diye bılıyorum. Geceleri cok sık uyanmaya başladı bızımki, açlıktan mı dişten mi bılemedım. Bazısı gece ıyı uyusun diye uyumadan muhalkebi verıyomus,Ben hiç vermedım, saglıksız seylere alışmasın en azından 1 yıl diye. Sebze haslaması ve köfte yogurt kefir verıyorum genelde.
Evet inek sütü vericem kızlar sulandırıp zaten çok çok az denicem fark olmazsa vermem kızımda da vermiştim emzirme yoktu onda diğer dediklerinizin hepsini veriyorum gün içinde

İşin şakası koronadapek makbule gecerdı, nefes alabılmeyı özledimçokkkkk
Evet coronadan dolayi cok ev satisi oldu evlerin fiyatlari firladi dairede oturanlar elinde avucundaki ne varsa Ève yatiriyolar allahtan iyi zamanda aldik biz dort yil oldu alali

3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 muz

Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata

Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
2 kepçe yayla çok geldi gözüme pirinç deposu Canan hoca gibi pirince laf etmeden duramam

Evet coronadan dolayi cok ev satisi oldu evlerin fiyatlari firladi dairede oturanlar elinde avucundaki ne varsa Ève yatiriyolar allahtan iyi zamanda aldik biz dort yil oldu alali
Fransa'da ev sahibi olmak kolay mı fiyatlar buradaki gibi uçuk mu?

Back
X