• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayim yazarhanim35 yazarhanim35

Sabah 08.30
İki haşlanmış yumurta,bir dilim peynir,bir dilim ekmek

Öğle 13.00
Bir tane lahmacun,yoğurt,çay

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran

2.5 litre su içildi.

Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladım😁 neyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.

Buradayım canım, iyi ki varsınız ❤️

Tamamdır Zehracığım. Hakkını helal et gece gece yordum seni çokkkk teşekkür ederim . Ama şuan çok mutluyum 🥰💐
Estağfirullah canım duygulandım valla Niransız ilk mezunumuz olacaktın epeydir mezun vermiyoruz galiba 😅
Kızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayim yazarhanim35 yazarhanim35

Sabah 08.30

Öğle 13.00

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran

2.5 litre su içildi.

Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladım😁 neyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.
Yine pirinç ya Canan hocaya bağlatacaksınız beni illa 🤣 hem de öğlen lahmacun var Tireley ley ley :eek:

Estağfirullah canım duygulandım valla Niransız ilk mezunumuz olacaktın epeydir mezun vermiyoruz galiba 😅

Yine pirinç ya Canan hocaya bağlatacaksınız beni illa 🤣 hem de öğlen lahmacun var Tireley ley ley :eek:
O zaman ikimizin de istediği bir tarihte mezun olurum :KK60: :KK5:

Ucuk tu iicdne uctu virusten
m’iras kalmis evin sahipleri uc kardesti evin degerinden daha az satiyolardi sansa denk geldi oda emkalciya vermisler genciz diye bize vermek istemiyodu dedim bakin hamileyim ikinciye kaynanmla oturuyom diyince kadin aaa ben turklerin bu huyunu sevmem zor olsa gerek acidim size dedide ev bizim oldu oylelikle
Ayy gercekten Allah yuzune bakmis cok zordur heralde ayni evde yasamak
3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK

16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde

19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay

Şu 2 litre
Guzel ama biraz fazla karbinhdratli olmus
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu

Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedim :KK43: tiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim :KK43: iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.

Su : 2 litre
Keske aksam ki mantiyi daha az yeseydn ama saati erkenmis en azindan
Inanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum
Sansa bak y’a mutluydum listedeyim diye haftaya guzel basliycaktim nasil boyle bir hata yaparim y’a cok uzuldum simdi
Neyse dereceyi etkilememis canm, olsun haftaya girersin listeye ayni motivasyonla devam et bozma 😊
İnşallah canım, Allah razı olsun 🌼

:KK60:

İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram? 🥰

Tebrikler kumsal68 kumsal68 , eküricanım @Breeze96 ve G Goklerce

canım beni de ekler misin

70.900 ——— 70,200 🌼

Tebrikler kumsal68 kumsal68 , tebrikler G Goklerce :KK9: :KK9: :KK9:

Tebrikler güzel Takımım :KK9: :KK9: :KK9: :KK68:
Tebrikler G Goklerce harikasınnnn canım :sampiyon:

maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler 😔

hoş geldiniz 💐

inşallah canım, gerçekten çok zor ve yorucu 😔 sonunu düşünüp moral bulmaya çalışıyorum sadece 🌸

teşekkür ederim güzel yürekli Haticem :KK68:

:KK60: :KK68:
Cok tesekkur ederim canim 😊 benm de baslarken hedefim 65 di ama simdi niyetim 60 61 civari 😊 U UcanSupurge 65 olunca mezun olmak zorunda miyim ? Yoksa yeni hedefle ilgili guncelleme yapmak zorunda miyiz
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge ❤️
Guzel canim afiyt olsun
Bilmiyorum ki canım 🤷‍♀️ Kaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum 🤷‍♀️. O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli 😔
Bence hic hayal degil canim cok istikrarli ilerliyorsun 😊 bana sorsan 61 bana da hayal gibi dedign gibi cok uzun zamab oldu o kilolaru gormeyeli ama 65 i buldum nerdeyse onu da bulabilirm diye dusunuyorum, benm icin 65 de hayaldi 😊

Sabah 08.30

Öğle 13.00

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00

2.5 litre su içildi.

Guzel canm, pilav hic olmasa daha guzel olurdu ama az yemissin en azindan

Ayy gercekten Allah yuzune bakmis cok zordur heralde ayni evde yasamak

Guzel ama biraz fazla karbinhdratli olmus

Keske aksam ki mantiyi daha az yeseydn ama saati erkenmis en azindan

Neyse dereceyi etkilememis canm, olsun haftaya girersin listeye ayni motivasyonla devam et bozma 😊

Cok tesekkur ederim canim 😊 benm de baslarken hedefim 65 di ama simdi niyetim 60 61 civari 😊 U UcanSupurge 65 olunca mezun olmak zorunda miyim ? Yoksa yeni hedefle ilgili guncelleme yapmak zorunda miyiz

Guzel canim afiyt olsun

Bence hic hayal degil canim cok istikrarli ilerliyorsun 😊 bana sorsan 61 bana da hayal gibi dedign gibi cok uzun zamab oldu o kilolaru gormeyeli ama 65 i buldum nerdeyse onu da bulabilirm diye dusunuyorum, benm icin 65 de hayaldi 😊

Guzel canm, pilav hic olmasa daha guzel olurdu ama az yemissin en azindan
Hadi o zaman canım hayaldi, gerçek oldu diyelim, dedirtelim :KK60: :KK68:

Sabah 08.30

Öğle 13.00

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00

2.5 litre su içildi.

afiyet olsun ekürim

Sabah 08.30

Öğle 13.00

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00

2.5 litre su içildi.

afiyet olsun canim öğlen lahmacun varken pirinç pilavına gerek yokmuş akşam 🤗

Günaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım

03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz

17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori🙄
U UcanSupurge

Günaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım

03 Nisan Cumartesi Menüm
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz

2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori🙄
U UcanSupurge
Menü güzel bence canim afiyet olsun.
Evini de mis gibi güle güle kullan canim
Günaydın kizlar♥️
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahti 😡 ayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Duymamaya çalış canim. Hep böyleyse yapacak birşey yok. Bazı insanlar patavatsız oluyor. Valla ben bulaşık makinemi çekip altını silemiyorum boruları tam sıfıra sıfır ancak eşimle çok arada yardım edince silerim .
Takmamaya çalış canim

Günaydın kizlar♥️
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahti 😡 ayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Görmezlikten duymamazlıktan gel canım her lafını sözünü takacak olsan vakit geçmez .Söylenmemeli böyle bir şey ama bazen nerede ne söylenir bilemiyorlar .boşver gitsin.benim bulaşık makinemin altı da simsiyahtı çalışıyoruz yoruluyoruz çocuklar eş derken enerjimiz tükeniyor makşnaların altları da eksik kalıvetsin

Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden 😉
Insallah guzel bir giris yaparim saglik olsun
Ama guzel boyle disiplinli olmasi buranin bu kadar oldugunu dusunmuyordum hep bir diyet kocum olsun istemisdir valla sizden iisini bulamazdim disiplin o bicim 👏👏

Cok tesekkur ederim canim 😊 benm de baslarken hedefim 65 di ama simdi niyetim 60 61 civari 😊 U UcanSupurge U UcanSupurge 65 olunca mezun olmak zorunda miyim ? Yoksa yeni hedefle ilgili guncelleme yapmak zorunda miyiz
Devam edebilirsin elbette canım sen ne zaman ki yeter dersen o zaman mezun ederiz hele durun bi gitmeyin ya :cry: leylak da yakında der mezun olayım diye 😢

03 Nisan Cumartesi Menüm
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz

2.5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben de Ramazanın ilk günleri pert oluyorum başım ağrıyor çokça sonrasında sıkıntı olmuyor şükür de senin canlı dersin , yüzyüze vs de çok iyice yorulurdun
Günaydın kizlar♥️
Ay ilk günden dakika 1 bomba 1 yani

Back
X