• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım

03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz

17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori🙄
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim

D’un baya bozuldu moralim uyumusum yine erkenden iyikide uyumusum cocugu uyutunca o sitresle kalkip cayin yaninda kesin bisiler yerdim heralde
Ben bişeyimi kaçırdım ne oldu kumsalcığım 🙄 zehranın alıntıdından bişey anlamadım listeyle ilgili bir sıkıntı mı oldu

Günaydın kizlar♥️
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahti 😡 ayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Boşver takma cnm ya dk 1 gol 1 olmuş resmen

Günaydın kızlar 🤗❤️
Mutfağı akşam toparlamamistim uyanınca onu toparladim dedim ben banyoya girince bı güzellik yaparsın kapattım yatak odası tarafını aheste aheste duş aldım aimdi saçlarımı tariycam 😃🙈 kahvaltı hazır olan kadar oyalancam sanırım güzel bı gün olsun hepimiz için insAllah 🤲❤️

Evet canim gecen hafta tartiya isim tarih yazili kagit koymadigim icin listeden cikarildim haftaya gircem insallah
Koymadığın gözümden kaçmış hiç farketmedim yoksa uyarırdık .Ben de ilk iki hafta bekledikten sonra 3.hafta gireceğim diye beklerken kağıdı koymamıştım giremedim baya canım sıkılmıştı neyse haftaya girerim dedim bu seferde izinden döndüğüm için izin kiloma gelmem gerektiğini öğrendim, 😂 epey uzun süre listeye giremedim ama çok güzel kilolar verdim sanki listedeyişim gibi hissettim.burada olunca listede ve ya free bişekilde motive oluyor insan.tabi listede sorumluluk daha fazla ama haftaya olur inşallah sorun değil 💕

Koymadığın gözümden kaçmış hiç farketmedim yoksa uyarırdık .Ben de ilk iki hafta bekledikten sonra 3.hafta gireceğim diye beklerken kağıdı koymamıştım giremedim baya canım sıkılmıştı neyse haftaya girerim dedim bu seferde izinden döndüğüm için izin kiloma gelmem gerektiğini öğrendim, 😂 epey uzun süre listeye giremedim ama çok güzel kilolar verdim sanki listedeyişim gibi hissettim.burada olunca listede ve ya free bişekilde motive oluyor insan.tabi listede sorumluluk daha fazla ama haftaya olur inşallah sorun değil 💕
Aynen canım bu defa daha muhteşem bir girişle girecek inanıyorum ben 😉 kumsal68 kumsal68

03.04.2021
11.00
2 dlm sucuk ile yumrta, 3 zeytn,1 dlm peynr, domates,maydanoz,1 yk kaymak ve visne receli, 1.5 dlm tb ekmek

15.00 sade kahve, yarm portakl,1 muz,5 6 fistk

19.00 koz patlicanli yogurtlu semiz otu salatasi( az yedm hepsini yiyemedm, mayonezsiz,misirsz yaptim)

Su:2 lt
Afiyet olsun canım çok güzel
03.04.2021 menü @masal3487

12.30

Sade Türk kahvesi

13.40

Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )

Haşlanmış yumurta

1 dilim kepek ekmek

16.30

Sade Türk kahvesi

Sade soda

1 tane taze hurma

18.45

Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )

20.20

Filtre kahve

Su: 2 litre
Afiyet olsun canım
U UcanSupurge
3 mart menum

sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek

ara 14:00 café latté

aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)

su 3 litre
Afiyet olsun canım
3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 1 muz

Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata

Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
Afiyet olsun...
3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK

16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde

19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay

Şu 2 litre
Kısırı biraz tüketmen dışında gayet iyi canım. 5 gün boyunca kurabiye yeme artık 🥰
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsuuun
Kızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayim @sabahvesen

Sabah 08.30
İki haşlanmış yumurta,bir dilim peynir,bir dilim ekmek

Öğle 13.00
Bir tane lahmacun,yoğurt,çay

Ara sade türk kahvesi

Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran

2.5 litre su içildi.

Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladım😁 neyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.
Lahmacun ve pilav aynı gün olmasaymış çok güzel olurmuş canım.
Günaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım

03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz

17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori🙄
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım

Günaydın kizlar♥️
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahti 😡 ayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Evi b.K götürse nolcak bebeyle mi uğraşacaksın dersle mi😏 hayret yani. Takılma bence

Günaydın kizlar♥️
Benim kayınvalidem de misafirliğe geldiğinde eline bezi almış her yeri silmeye çalışıyordu. ( ben temizlik yapmayı sevmem, haftalık kadın geliyor temizlik yapıyor evimde)
Anne ne yapıyorsun sen dedim. Kızım duramadım her yer tozlu gibi geldi dedi. ( kendisi de pek temizlik yapmaz, niye böyle bir hareket yaptı anlam veremedim)
Ben de sen misafirsin bırak o bezi geç içeriye otur dedim. Bıraktı bezi geçti oturdu. Hiç öyle şeylere gelemem :( ayrıca evim pis olsa bile temizlemek kimsenin haddi değil.

Günaydın kizlar♥️
Sildiysen sildin ne soluyosun , bide bebekli ev ole olur kusur bulmaya mı geldın yardımamı hayret bişey

Günaydın kizlar♥️
Benım annem de mesela , tezgahın ustu çay lekesı olmuş hep, cifledim dıye soluyo, anne olunca darılınmıyı, hıs solemese de olur goruyom zaten tertemız olmus kim yapmış ,ben olmadgıms gore o :)) ya o nesil biraz da oyle , herseyı konusuyolar, bunu kaynanasolese takıyosun işte ,anne de yapıo cogu seyı de niyetındrçen emın oldgun için takmıosun, belki senım kaynana da ıyu niyetlı yada yapısı oyledır sen dahs ıyı tanırsın

Günaydın canlarım... tartı için son 5 gün ❤️
bu 5 günde ne güzel kilolar verilir. Ayrıca yaz da geldi sayılır. 2 ay sonra çok güzel elbiseler giymeyelim mi??
Giyin tabi giyin :cry:
Benim kayınvalidem de misafirliğe geldiğinde eline bezi almış her yeri silmeye çalışıyordu. ( ben temizlik yapmayı sevmem, haftalık kadın geliyor temizlik yapıyor evimde)
Anne ne yapıyorsun sen dedim. Kızım duramadım her yer tozlu gibi geldi dedi. ( kendisi de pek temizlik yapmaz, niye böyle bir hareket yaptı anlam veremedim)
Ben de sen misafirsin bırak o bezi geç içeriye otur dedim. Bıraktı bezi geçti oturdu. Hiç öyle şeylere gelemem :KK43: ayrıca evim pis olsa bile temizlemek kimsenin haddi değil.
Hasta filan olsan neyse de kimseye kalmamış yani hoş ben doğumdan sonra bile tuvalet banyo vs kendim yıkadım küçük kızkardeşim evi süpürür toz alırdı

Back
X