• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok içime sinen firmalardan biri aradı başvurum için :KK43: 6 aylık eleman arıyorlarmış. ondan sonra yine işsiz kalacak insan. ben dedim daimi olarak arıyorum. yine hevesim kursağımda kaldı :KK43:
Bozma moralini sabret, belki daha guzel firsatlar cikar ama cok bunaldiysan dusunebilrdin, sordun mu neden 6 ay diye

Çok ihtiyacın varsa gitseydin keşke canım izinde olan çalışanları mı var o mu dönecek onun için mi 6 aylık
Yoğunluk varmış cnm. Şuan işsizlik maaşı alıyorum maaşım kesilecek gidersem ee ekimde yine işsiz kalacağım bu sefer işsizlik maaşı alamayacağım . Hemen bulup bulamayacağım da meçhul

Hava çok güzel :) yağmur yağdı çiçekler kokuyor şimdi de :)

8C1A6806-8B0B-403C-86E1-FB90B844B6A3.webp

Gunaydin kizlar anca gelebildim, malesef +800 geldim :KK43: ama baya bir siskinligm var cumaya kadar halledecegm, belki iki gun yedigm nohut beni etkilemistir
Abbovv baya fazla artı ama sen halledeceğim dediysem halledersin canim. Şişlik yapacak şeyler yeme cumaya kadar mutlaka iner siskinlik

tartılmaları cuma sabahı yapıyoruz değil miii?
Merhabalar, hoş geldiniz. Ben Aslı. Sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Sakarya’da yaşıyorum. 🌼
Aslıcım sizin evdeki tadilat ne için yapılıyor hep soracağım unutuyorum
Canım herhangi bir sebebi yok, değişiklik olsun istedik. Tavanları, alçı tavan yaptıralım dedik, kayınpederim elektrikçi spotlu falan yaparım dedi. Ama bitmiyor bir türlü, hafta sonu yasak olunca ustalar da çalışmadı 🤦🏻‍♀️ Alçıyı sürdüler, bugün de henüz kurumadı. Çarşamba günü badanaya başlayacaklar. Hafta sonuna kadar biter inşallah . Kendimi çok yorgun hissediyorum 😔 her yer toz 😔

ilgin için teşekkür ederim canım 🌼
Güzel geliyor göze

Tamamdır canım halledeceğine inanıyorum ben
:KK60:

Merhabalar, hoş geldiniz. Ben Aslı. Sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlum var. Sakarya’da yaşıyorum. 🌼

Canım herhangi bir sebebi yok, değişiklik olsun istedik. Tavanları, alçı tavan yaptıralım dedik, kayınpederim elektrikçi spotlu falan yaparım dedi. Ama bitmiyor bir türlü, hafta sonu yasak olunca ustalar da çalışmadı 🤦🏻‍♀️ Alçıyı sürdüler, bugün de henüz kurumadı. Çarşamba günü badanaya başlayacaklar. Hafta sonuna kadar biter inşallah . Kendimi çok yorgun hissediyorum 😔 her yer toz 😔

ilgin için teşekkür ederim canım 🌼

:KK60:
Kolay gelsin canım tüm evi boyatmıştım 2 yıl önce ayy nasıl yorucuydu boya badana kelimelerini duymak bile yorgunluk hissettiriyor bende .

Allah kolaylık versin cnm zor işler vala bu sene bende badana boya yaptırmak istiyorum bütün eve nasıl gözümde büyüyor oturduğumuzdan bu yana hiç yaptırmadık baya kirlendi nasip bklm

Abbovv baya fazla artı ama sen halledeceğim dediysem halledersin canim. Şişlik yapacak şeyler yeme cumaya kadar mutlaka iner siskinlik
Evet canm benm de cok canm sıkldi, yani arti bekliyordum ama bu kadarini beklemiyordum :( insallah toparlarim cumaya
Allah kolaylık versin cnm zor işler vala bu sene bende badana boya yaptırmak istiyorum bütün eve nasıl gözümde büyüyor oturduğumuzdan bu yana hiç yaptırmadık baya kirlendi nasip bklm
Off bu yil ben de yaptrmak istiyorum dedign gibi gozumde buyuyor :(

Ramazana tam.bi hafta kaldı kızlar genelde sabit çıkarım ben bakalım bu sene nasl olacak sahur yaparım illa emziirince ama ekmeksiz yumurta sütle falan geçirmek niyetim başarabilirim insAllah akşamda az karbonhidrat sebze protein yapabilsek süper olur
Insallah eksilerle atlatiriz ramazani canm, ben de iftarda sebze yogurt falan yapaym, sahura da klasik kahvalti yapayim diyorum insallah eksiler gelir

Off bu yil ben de yaptrmak istiyorum dedign gibi gozumde buyuyor :KK43:
Biz hiç boyaciya yaptırmadık bekarken babamın elinden gelir ordan kaldır orayı yerleştir sil süpür ay çok zor eşimin elinden gelmez zaten boyacı gelecek onunla nasıl olacak daha mı pratik daha mı zor tartışılır bklm

Back
X