- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #433.361
En zayıf olduğun günleri de göreceğimiz günler çok uzak değil canimGRUBUN EN ŞİŞKOSU BENİM ŞU AN
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En zayıf olduğun günleri de göreceğimiz günler çok uzak değil canimGRUBUN EN ŞİŞKOSU BENİM ŞU AN
![]()
canım kahvaltı yapmıyorum ben aralıklı oruç yapıyorum, kahvaltıyı atlıyorum o yüzden :)
YAAA. PEKİ NE ZAMANDIR DEVAM EDİYORSUN. İŞE YARADIMI SENDE
sadece birkaç ay sonra en zayıfları arasına gireceksin ama unutma![]()
İNŞALLAH :) AĞZINDAN BAL DAMLIYOR :dEn zayıf olduğun günleri de göreceğimiz günler çok uzak değil canim![]()
AFİYETLER OLSUN .4 Nisan Pazar
11.00
4 yk menemen
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 elma dlm patates fırında
15.00 gibiydi heralde
1 elma
2 avuç çekirdek
19.20
Haşlanmış orta boy patates 1yumurta
Yarım yufkaya Bill otlu durum
1 kase yoğurt
Kuru biber kavurma 2 YK kaşığı
Şu hatirlamiyorum![]()
Ayy atla canm atla, cok iyi geliyor, diger siknti bazen bende de oluyor, dedigm egzersizlere devam et faydasini goreceksineküricanım ben sana ayak uydurayım birlikte atlayalım
adım dışında spor yapmam şart artık
ip azıcık zorlayacak benim malum sebepten ama bi çözümü var elbet :)
Guzel canm afiyet olsun5 Nisan pazartesi
11.00
3ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Yarım çay ksk bal
Yarım çay ksk kakao
Tarçın
16.30
Sade kahve 1 kare bitter
19.00
1 kase mercimek çorba
Mevsim salata
1 kase cacık
Şu 2 litre
Vallahi her yerinden karbonhidrat fiskiriyor, nerden baksan olmuyor yani4 Nisan Pazar
11.00
4 yk menemen
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 elma dlm patates fırında
15.00 gibiydi heralde
1 elma
2 avuç çekirdek
19.20
Haşlanmış orta boy patates 1yumurta
Yarım yufkaya Bill otlu durum
1 kase yoğurt
Kuru biber kavurma 2 YK kaşığı
Şu hatirlamiyorum![]()
Öyle düşünme lütfen gelen kilo verip mezun olup gidiyor takımdan sende yavaş yavaş yukarılara doğru çıkıp en zayıfı olarak mezun olacaksın bir gün ama sabır ve irade ileGRUBUN EN ŞİŞKOSU BENİM ŞU AN
![]()
Kız azıcık daha bakVallahi her yerinden karbonhidrat fiskiriyor, nerden baksan olmuyor yani![]()
bugün akşamdan başlayayım canımAyy atla canm atla, cok iyi geliyor, diger siknti bazen bende de oluyor, dedigm egzersizlere devam et faydasini goreceksin
Guzel canm afiyet olsun
Vallahi her yerinden karbonhidrat fiskiriyor, nerden baksan olmuyor yani![]()
neden yıkamayamıyorsun?Günaydın kızlar İzmir 2 -3 gündür yağmurlu çamaşırı yıkıyıcam yıkayamıyorum bir türlü
afiyet olsun canım. şişkinlik yapacak şeyleri hafta başında tüketmek en güzeli6 Nisan Pazartesi
12.30
1 adet şinitzel
1 kase yeşil salata
1 ayran
19.30
5 yk kuru fasulye
2 salatalık turşusu
1 kase yoğurt
1 elma
su: 2,5 lt
adım: 7302
afiyet olsun baya az besleniyorsun canım dikkat et bağışıklığın düşmesinGünaydın
Canlarım
Dün ki yediklerim,
14.00 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
19.00 ( Ustalara sigara böreği yapmıştım. Ondan kalan) 2 yk maydonozlu lor peynir, 1 domates , 2 zeytin
2,5 litre su
@UcanSupurge
Canlarım bu hafta böyle düzensiz gidecek belli ki, bu haftalık beni mazur görün. Anlayışınıza sığınıyorum. Kilo almayacağım kesin, inşallah çok veririm. Sağlığımdan olmadan![]()
canım günün sonunda toplu olarak yayınlaman gerekiyor. her öğünü ayrı ayrı paylaşmıyoruz.HERKESE MERHABA. GÜNAYDINLARR. ANCAK GELEBİLDİM .
SABAH 7.30 ------- 2 BARDAK SU 1 İ SİRKELİ
9.30 DA KAHVALTI YAPTIM .
3 DİLİM HİNDİ FÜME .
AZ ÖRME PEYNİR
3 ADET ETİMEK ÇAVDARLI
KAPYA BİBER VE SALATALIK
KAHVALTIM SAĞLAMDI. AZ ÖNCEDE 2 KARE BİTTER VE ŞEKERSİZ KAHVE.
SUYUMUDA ALDIM ELİME .
afiyet olsun canım gayet güzel5 Nisan pazartesi
11.00
3ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Yarım çay ksk bal
Yarım çay ksk kakao
Tarçın
16.30
Sade kahve 1 kare bitter
19.00
1 kase mercimek çorba
Mevsim salata
1 kase cacık
Şu 2 litre
Yağmur yağıyor cnm balkona da teli koyup asmak istemiyorum inşaat var çamur tozu yağıyorneden yıkamayamıyorsun?
afiyet olsun canım. şişkinlik yapacak şeyleri hafta başında tüketmek en güzeli
afiyet olsun baya az besleniyorsun canım dikkat et bağışıklığın düşmesin
canım günün sonunda toplu olarak yayınlaman gerekiyor. her öğünü ayrı ayrı paylaşmıyoruz.
afiyet olsun...
afiyet olsun canım gayet güzel
sağol canımneden yıkamayamıyorsun?
afiyet olsun canım. şişkinlik yapacak şeyleri hafta başında tüketmek en güzeli
afiyet olsun baya az besleniyorsun canım dikkat et bağışıklığın düşmesin
canım günün sonunda toplu olarak yayınlaman gerekiyor. her öğünü ayrı ayrı paylaşmıyoruz.
afiyet olsun...
afiyet olsun canım gayet güzel
Kiz bu neGünaydın
Canlarım
Dün ki yediklerim,
14.00 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
19.00 ( Ustalara sigara böreği yapmıştım. Ondan kalan) 2 yk maydonozlu lor peynir, 1 domates , 2 zeytin
2,5 litre su
@UcanSupurge
Canlarım bu hafta böyle düzensiz gidecek belli ki, bu haftalık beni mazur görün. Anlayışınıza sığınıyorum. Kilo almayacağım kesin, inşallah çok veririm. Sağlığımdan olmadan![]()
Ben yaptrmadim hergun cekiyorum gozume ama oylr bir uygulamadan da haberim yok acikcasikızlar bişe soracağım size, gözüne kalıcı eyeliner yaptıran var mı
ya da yaptıran tanıdığı olan
Çok gördüm ama bana zararlı geliyor açıkçasıkızlar bişe soracağım size, gözüne kalıcı eyeliner yaptıran var mı
ya da yaptıran tanıdığı olan
lifting de yaptıracağım :)Ben yaptrmadim hergun cekiyorum gozume ama oylr bir uygulamadan da haberim yok acikcasiarkadasim lifting yaptrdi cok guzel oldu
evet bi de o risk var tabii göz bu, ama her sabah makyajla uuğraşmaktan çok sıkıldımÇok gördüm ama bana zararlı geliyor açıkçası
salona falan as canımYağmur yağıyor cnm balkona da teli koyup asmak istemiyorum inşaat var çamur tozu yağıyor
eşofmanlar falan var cnm yarın güneşli gösteriyor yarın yıkarım artıksalona falan as canım