• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Huhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzz 😍😍😍 ben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim 😍😍😊😊 bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak 😂😂😂
Tövbeee bismillah 😳😳1400 nedir kız😍 benim maksimum 250 olur😂şimdi yemek yapıyorum atlayacağım inşallah 👍

Huhuuuu kizlar nerdesinz, ip atlama ekibi ne yaptinzz 😍😍😍 ben 1400 ip atladim, 7 bin adim tamamlayip geldim 😍😍😊😊 bundan sonraki adimlarim bonus artik bana kalacak 😂😂😂
Supersin valla ben simdilik 600 atladim cocuklar acikti onlari doyurup devam edecem insallah ayaklarimda ayiriyoya bakalim

Rezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
Canım inşallah işe yarar afiyet olsun :)
Selam kizlar.Ya afedersiniz kabız oldum ya😔 aksamda kayısı yemiştim oysaki,hep ise yarardi bu defa ise yaramadi😔 ne yapsam,başka önerisi olan var mı çok acillll?
Bende yeşil çay çok işe yarıyordu canım. Bir de sabah aç karnına çubuk tarçını sıcak suya koyuyorsun 10 dk derledikten sonra içiyorsun. O da çok işe yarıyordu.
Kizlar d’un kaynanama gitttim belki bir haftadir gormemusti beni ( sana nolmus yuz kemiklerin cikmis gobek gitmis) diye sasirdi su ip atlamak cok topladi vicudumu tartidansa gorunurde cok fark oldu
Ay darısı bana inşallah :)
Kızlar bugun annemdeyim ve menumu yazarsam benı burdan sopayla kovalarsınız🤦 yarın yazayım en ıyısu ben😬
Canııım çok dikkat et. Tadımlık ye yemekleri
masal3487 masal3487 yılların kabızzedesi olarak denemediğim bir şey kalmadı tecrübelerimi paylaşayım.3 litre suyun altına düşme ,hergün 2 kaşık öğütülmüş keten tohumu tüket yoğurda katıp(bu bende çok işe yaradı),sabahları kayısı tüket aç karnına ılık suyla (bu bende hiç işe yaramadı ama yarayanlar var)incir de tüketebilirsin,bazılarında yeşil çay işe yarıyor günde 2 bardak tüketebilirsin, mutlaka salata yeşillik tüket,bamya yemeği de güzel çalıştırıyor bağırsakları,diyette karbonhidratı aniden kestiğimiz için kabızlık oluyor bunların hiç birisi ile yaramazsa bir gün karbonhidratı her zamankinden daha fazla tüket mesela 1 dilim ekmek daha fazla yiyebilirsin bu en son çare olarak işe yarayabilir.
Ben probiyotik takviyesi kullanıyorum çünkü benimki hiç bir şekilde düzelmedi fakat seninki o kadar kronik değil yukarıda yazdıklarımı denersen ile yarayabilir 🤗
Canım Yeşilçay bende çok işe yarıyordu ilk kilo vermeye başladığımda (2015-2016 yıllarındaki kilo verme maceramda) sanki artık o kadar etkili değil gibi?
Merhabalar

bugünkü yemek listemi yazayım

Sabah;

- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı

ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.

öğlen

- 1 kase mercimek çorbası

ikindi;

-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği

saat 17.30 akşam yemeği

- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .

2 litre su

3 yaparım .

Eve gidincede spor yapıcam

:)
Afiyet olsun canım gayet güzel
Evet canim ozellikle bazi rimeller daha beter yapiyor su ekstra hacim falan olanlar varya sanki gozume perde inmis gibi hissediyorum ama yapmadan da duramiyorum, benm rimelim suan kullandigm hafif cok agirlik yapmiyor, uzun sure makyaj yapmadim ama bu kez baktim kendimi iyice saliyorum simdi yapinca daha iyi hissediyorum 😊

Bak simdi yaa, niye boyle seyler yapiyorsun 😠😠

Canm tiroit ilacini duzenli kullanmazsan duzenli adet olamazsin, vucudn butn hormonal dengesini etkiliyor

Guzel gibi biraz daginik ama toplam kalori olarak cok degil
Ben çok uzun süredir makyaj yapmıyorum :( müdürüm ne zaman göre iyi misin diyo.. artık kendimi şartlayacağım ya makyaj yapmadan evden çıkmak yok diyeceğim.
Pide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Aaayyy seni müthiş bir gece bekliyor :D aynı şeyi eşim de bana yapıyordu. Ona ayrı kendime ayrı yemek pişirmek de istemiyordum. Allahtan reflüden dolayı artık benim yediklerimden yiyor

Canııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibi 😊☺️
en iyisi ben de kalkıp 100-200 atlayayım kız 😂

06.04.2021 menü masal3487 masal3487

09.00

Sade Türk kahvesi

12.00

Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)

13.00

10 adet fıstık

19.00

Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )

Bir kase cacık

2 tane lahana sarma dünden kalan

Su :2 litre

Aaa aynı ben🤣nolcak bizim halımız
Ay hiç bilmiyorum
Merhabalar

bugünkü yemek listemi yazayım

Sabah;

- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı

ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.

öğlen

- 1 kase mercimek çorbası

ikindi;

-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği

saat 17.30 akşam yemeği

- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .

2 litre su

3 yaparım .

Eve gidincede spor yapıcam

:)
Güzel menü canim . Saatlerinde yazarsan yorumlamamiz daha kolay olur canim
Kahvaltı 09:00
3 lokma mayasız ekmek
3 top peynir

Öğle yemeği 12:30
1 kase şehriye çorbası
1 yk patates salatası

Ara öğün 16:45
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
1 büyük kase marullu haşlanmış yumurta salatası
3 lokma mayasız ekmek

Su : 2,5 litre
Güzel bence canim afiyet olsun

Gündüz 2 kez uyuyor canım 1-1.5 saat bende yanında yatıyorum ama yanlizken daha çabuk uyanıyor bı rutin oluşturmaya çalışıyorum şimdilik ama tek uyku için daha erken sanki
Ya bizde 7.30 gibi kalkıyoryz, sonra taa 12 de uyuuo 1 -2 gıbı uyanıyo sonra bidaha hiç uyumuyo, gece uykusuna kadar, 6 dan sonra da cok huysuz oluyo uyku bastırdıgı için. 4-5 arası fln bidaha uyusa yada ılk uykuyu bıraz erken yapsa süpet olcak

Mermer olacak biri daha G Goklerce birimiz t’as birimiz mermer olcaz bu gidiste
Ayy hadi insallah canim 😍😍😊 yaza bomba gibi girmek istiyorummm 😍😍😍
Pide yaptim acip pisircem simdi nasil zor bir gece benim icin anlatamam cocuklarin istekelri btmiyo ben diyetteyim diye guzel seyler yapmiyomusum diyolar kiyamadim temizligin pesine hamur acmak ve yiyememek zorluycak beni
Ya benm esim de ayni, 3 ay bitti diyete baslayali ama esim de boyle seyler cok istiyor ben de yapmak istemiorum cunku kendime hakim olamiyorum...ben esimn istediklerink kahvaltiya yapiyorum cok az yeyip dengelemeye calisiyorum :( Allahtan kizm kucuk bazen istiyor ama asiri degil sonucta
Canım inşallah işe yarar afiyet olsun :)

Bende yeşil çay çok işe yarıyordu canım. Bir de sabah aç karnına çubuk tarçını sıcak suya koyuyorsun 10 dk derledikten sonra içiyorsun. O da çok işe yarıyordu.

Ay darısı bana inşallah :)

Canııım çok dikkat et. Tadımlık ye yemekleri

Canım Yeşilçay bende çok işe yarıyordu ilk kilo vermeye başladığımda (2015-2016 yıllarındaki kilo verme maceramda) sanki artık o kadar etkili değil gibi?

Afiyet olsun canım gayet güzel

Ben çok uzun süredir makyaj yapmıyorum :KK43: müdürüm ne zaman göre iyi misin diyo.. artık kendimi şartlayacağım ya makyaj yapmadan evden çıkmak yok diyeceğim.

Aaayyy seni müthiş bir gece bekliyor :KK70: aynı şeyi eşim de bana yapıyordu. Ona ayrı kendime ayrı yemek pişirmek de istemiyordum. Allahtan reflüden dolayı artık benim yediklerimden yiyor
Ya evet makyajida birakinca kendimi iyice salmistim biraz da zayifladim ya daha cok kendime geldim maktajimi yapiyorum sacimi daha ozenli yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve ozguvenim de artti baya 😊
Canııım senin şu hareketler bende olacak ne güzel kilo verirdim senin gibi 😊☺️
en iyisi ben de kalkıp 100-200 atlayayım kız 😂
Atla tabi canim, sen neden yapmiyorsun ki bence yabas yavas basla ve gittikce hizlandr yoksa diyetn tam olamyacak
Kahvaltı 09:00
3 lokma mayasız ekmek
3 top peynir

Öğle yemeği 12:30
1 kase şehriye çorbası
1 yk patates salatası

Ara öğün 16:45
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
1 büyük kase marullu haşlanmış yumurta salatası
3 lokma mayasız ekmek

Su : 2,5 litre
Guzel ama her ogunde azda olsa karbonhidrat var, aksam guzel ama
06.04.2021 menü masal3487 masal3487

09.00

Sade Türk kahvesi

12.00

Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)

13.00

10 adet fıstık

19.00

Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )

Bir kase cacık

2 tane lahana sarma dünden kalan

Su :2 litre
Guzel afiyet olsun

6 Nisan menüm

Kahvaltı:9.00
4 YK litalif müsli
1su bardağı süt

Ara:12.00
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1bardak yeşil çay

Aksam14.30
Kültür mantarını tüm haliyle tavada pişirdim yedim
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
Semizotu salatası

Ara:17.00 1muz

Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
120 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

Ayy hadi insallah canim 😍😍😊 yaza bomba gibi girmek istiyorummm 😍😍😍

Ya benm esim de ayni, 3 ay bitti diyete baslayali ama esim de boyle seyler cok istiyor ben de yapmak istemiorum cunku kendime hakim olamiyorum...ben esimn istediklerink kahvaltiya yapiyorum cok az yeyip dengelemeye calisiyorum :KK43: Allahtan kizm kucuk bazen istiyor ama asiri degil sonucta

Ya evet makyajida birakinca kendimi iyice salmistim biraz da zayifladim ya daha cok kendime geldim maktajimi yapiyorum sacimi daha ozenli yapiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve ozguvenim de artti baya 😊

Atla tabi canim, sen neden yapmiyorsun ki bence yabas yavas basla ve gittikce hizlandr yoksa diyetn tam olamyacak

Guzel ama her ogunde azda olsa karbonhidrat var, aksam guzel ama

Guzel afiyet olsun
saol cnm

Back
X