- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #433.461
Nerelerdeydin sen merak ettikDuydum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerelerdeydin sen merak ettikDuydum![]()
Zor valla ictigim yogurt suyuyla duruyom pidenin ucundan iki isirdim tadimlikAaayyy seni müthiş bir gece bekliyoraynı şeyi eşim de bana yapıyordu. Ona ayrı kendime ayrı yemek pişirmek de istemiyordum. Allahtan reflüden dolayı artık benim yediklerimden yiyor
Afiyet olsun canim6 Nisan menüm
Kahvaltı:9.00
4 YK litalif müsli
1su bardağı süt
Ara:12.00
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1bardak yeşil çay
Aksam14.30
Kültür mantarını tüm haliyle tavada pişirdim yedim
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
Semizotu salatası
Ara:17.00 1muz
Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
120 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
İyiyim canım geçmişteyim geliyorumU UcanSupurge nerelerdesn, sabahtan beri yoksun iyi misn ?
Geliyom geliyomU UcanSupurge nerdesin kuzum bugün uğramadın hiç eksikliğin belli oluyor inşallah herşey yolundadır
Son iki sayfa yettimAy evet görünmemis hiç bende soracaktım U UcanSupurge nerelerdesin canim
Esim de diyetteydi o zaman iyiydi ama simdi birakti diyeti, diyet yaptigi zaman da sabah herseyden serbest yiyordu o yuzden kahvaltiya pizzalar, pideler ucuyorduAllahtan benim esimde diyetteo yonden iiyim ama cocuklarin yeme donemi cesit soruyolar
Oyy sukur kavusturanaBen dışarı çamaşır asmayı unuttum![]()
Merak ettik canm, sukur iyisinİyiyim canım geçmişteyim geliyorum![]()
Miktarlar cok az guzel canm6 Mart menum
Sabah 9:00 buyuk bardak sekersiz sutlu kahve
oglen 13:00 iki catal patetes kizartmasi 1 hamburgerin icindeki etleri
aksam 19:00 iki isirimlik pide
Kııızzzz neredesin sen ödümü patlattın
Geldim geldim merak edip yazmışsınız hep sağolun hepinizNerelerdeydin sen merak ettik![]()
Güzel canim hamburgere dayanıp sadece etleri yemen sahane6 Mart menum
Sabah 9:00 buyuk bardak sekersiz sutlu kahve
oglen 13:00 iki catal patetes kizartmasi 1 hamburgerin icindeki etleri
aksam 19:00 iki isirimlik pide
Bir bardak yogurt suyu
3 litre su U UcanSupurge
Hahaaaha yaz kız hep benmi kör etcem gözlerinizi azıcık ta sen kör etÖyle çok alıntım vargözleri kör eden uzun bir alıntı destanıyla döneceğim
Afiyet olsun canım,ben patatesi haftasonu tercih ediyorum,yine de kararında yemişsin kötü etkilemez,gayet güzel menü olmuş.06.04.2021 menümasal3487
09.00
Sade Türk kahvesi
12.00
Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)
13.00
10 adet fıstık
19.00
Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )
Bir kase cacık
2 tane lahana sarma dünden kalan
Su :2 litre
Sen iyi olda sıkıntı değil canim hallolmus ya iyi bariSabah elektrik kesildi genel sorun sandık demek bizim binada sıkıntı varmış neyse ki hallettiler şarjım bitti malesef yoksa sizi haberdar ederdim çok sağolun canlar
Benim de çok varÖyle çok alıntım vargözleri kör eden uzun bir alıntı destanıyla döneceğim
Nerdeydin gııııııGeldim geldim merak edip yazmışsınız hep sağolun hepiniz![]()
Alanktrik yoktuNerdeydin gıııııı![]()