• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

6 Nisan Pazartesi

12.30
1 adet şinitzel
1 kase yeşil salata
1 ayran

19.30
5 yk kuru fasulye
2 salatalık turşusu
1 kase yoğurt
1 elma

su: 2,5 lt
adım: 7302
Güzel canım 👍🏻
Günaydın ☀️
Canlarım ❤️

Dün ki yediklerim,

14.00 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

19.00 ( Ustalara sigara böreği yapmıştım. Ondan kalan) 2 yk maydonozlu lor peynir, 1 domates , 2 zeytin

2,5 litre su

U UcanSupurge ❤️
Canlarım bu hafta böyle düzensiz gidecek belli ki, bu haftalık beni mazur görün. Anlayışınıza sığınıyorum. Kilo almayacağım kesin, inşallah çok veririm. Sağlığımdan olmadan 🤲🏻
Dikkat et kendine kuzum haklı bir sebepten ötürü gelemiyorsun yoksa aksatmayacağını biliyorum
5 Nisan pazartesi
11.00
3ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Yarım çay ksk bal
Yarım çay ksk kakao
Tarçın

16.30
Sade kahve 1 kare bitter

19.00
1 kase mercimek çorba
Mevsim salata
1 kase cacık

Şu 2 litre
Güzel canım 👍🏻
4 Nisan Pazar
11.00
4 yk menemen
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 elma dlm patates fırında

15.00 gibiydi heralde
1 elma
2 avuç çekirdek

19.20
Haşlanmış orta boy patates 1yumurta
Yarım yufkaya Bill otlu durum
1 kase yoğurt
Kuru biber kavurma 2 YK kaşığı

Şu hatirlamiyorum🤷‍♀️
Tireleyley ley yarım yufka patates günü gününe yazmazsan unutursun elbet :sinirli:
Rezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
O nasıl bir kür canım
Sanırım som haftalarda o kadar dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremememin nedenini buldum sankii U UcanSupurge yaklasık 1 haftadır tiroid ilacımı birkaç kez kullandım sadece,ve sebep bu oldu. Tabiki 3 4 günde bir başlayan ve aynı günde biten lekelenmelerim de etkilidir, sebebini de hala çözebilmiş değilim. Bu sabah artın tamam söküldü dedim, sabah biraz başladı gibi oldu ve devamı yine yok, anlayamıyorum ya🙄
Bence daha fazla ihmal etmeden kontrole gitmen lazım canım ve bir de Kadın doğuma görün muhakkak
Merhabalar

bugünkü yemek listemi yazayım

Sabah;

- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı

ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.

öğlen

- 1 kase mercimek çorbası

ikindi;

-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği

saat 17.30 akşam yemeği

- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .

2 litre su

3 yaparım .

Eve gidincede spor yapıcam

:)
Sporu duyunca ben 🤩
Kahvaltı 09:00
3 lokma mayasız ekmek
3 top peynir

Öğle yemeği 12:30
1 kase şehriye çorbası
1 yk patates salatası

Ara öğün 16:45
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
1 büyük kase marullu haşlanmış yumurta salatası
3 lokma mayasız ekmek

Su : 2,5 litre
Güzel 👍🏻
06.04.2021 menü masal3487 masal3487

09.00

Sade Türk kahvesi

12.00

Şinitzelli salata. İçine bir tane de haşlanmış patates koydum tost makinasında yağsız kızarttım patatesi canım kızarmış patates isteyince :)

13.00

10 adet fıstık

19.00

Yarım tavuklu karnıyarık ( kızartma değil )

Bir kase cacık

2 tane lahana sarma dünden kalan

Su :2 litre
Güzel geldi miktarlar azar azar

06.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr,5 zeytn,domates,havuc, 1 ceviz, 1 hurma

17.00 1 bardak kefir(spor oncesi)
19.00
2 kofte, salata, 1 kuru kayisi

Su:3.5 lt
Spor: 1400 ip atlama: 280p
7 bin adim: 70p
Toplam: 350p Jasminium84 Jasminium84 U UcanSupurge
Bayıldım spora 🥰
6 Nisan menüm

Kahvaltı:9.00
4 YK litalif müsli
1su bardağı süt

Ara:12.00
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1bardak yeşil çay

Aksam14.30
Kültür mantarını tüm haliyle tavada pişirdim yedim
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
Semizotu salatası

Ara:17.00 1muz

Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
120 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Mantı mı miktarı az saati erken affedilebilir
Geldüüümmm
6 nisan Salı

12.30
1 kase şehriye çorbası
4 yk kapuska
1 kase yeşil salata
1 ayran
1 portakal

19.30
2 yumurtalı kıyma
1 havuç

su: 3 lt
Adım: 9.689
Atlama: 200 (o da parça parça bi seferde olmadı 🙈)
Güzel canım 👍🏻İki gündür fasülye, lahana şişlik yapacak şeyler yiyorsun gözümden kaçtı sanma
6 Nisan salı
13.30
4 ksk Kuru domates kavurması
1 dlm peynir
1 kase yoğurt
2 dlm ekmek

16.00
Sade kahve

19.00
2 ksk makarna
1 kepçe mercimek çorba
Salata

Şu 2 litre
Sabahla akşam yer değiştirmiş olsa idi daha çok sevebilirdim
6 Mart menum
Sabah 9:00 buyuk bardak sekersiz sutlu kahve

oglen 13:00 iki catal patetes kizartmasi 1 hamburgerin icindeki etleri

aksam 19:00 iki isirimlik pide
Bir bardak yogurt suyu

3 litre su U UcanSupurge
Fena bir günü ucuz atlatmışsın canım

U UcanSupurge şükür canım geldin ya .Hamilesin bir de insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.Hele benim senaryo kurmakta üstüme yoktur 1 sn de kırk kötü alternatif sıralanıveriyor zihnimde annem ve kardeşim de öyle biraz biz de huy olmuş .
Şükür canım iyiyim Allah razı olsun düşünüp yazmışsınız hep

Aci biber ye dogadan form kayisili cay ic iki bardak kuru erik ye bn boyle cikabiliyorum wcye
Acı biber yiyemiyorum kuzum,kızı emzirdigim için sancı yapar,kuru erik denemedim,bunu ekleyeyim listeme👌
Yeşil çay, limonlu su, acı ise yarar bende genelde ya da böyle sıcak sıcak çay içince de rahat çıkarım aklıma gelen bunlar canım

Güzel fikir kabak bende aldirayim bari bugün

Süper motivasyon kaynağı cidden çok iyi hissetmişsindir

Sen ne kürü yapacaksın canım
Emzirirken yeşil çay hiç icmedim,zararı var mı acaba? Emin olmadığım için içmedim,daha önce çok işe yariyirdu.
Kiz aciyorsa yaptirma bosver, sabah 5 dk mi almiyor benim hemen hallediyorum

Hadi bakalim hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin 😊

Canm suya 1 gece oncedem 2 kayisi koy ben de faydasi oldu, bir de ac karnina su iciyorum o da cok rahatlatiyor

Ben kofte yapayim diyorum, kofte salata yeterli olur 😊

Yaaa ne guzell canim 😍😍 gercekten ip atlamak cok faydali, bana da herkes bacaklarin cok incelmis faln diyor 😊

Kesinlikle canim bugn butun mesajlar ipten yana, yavas yavas baslayip arttiriyorsun 😊 eglenceli oluyor gercektem ben seviyorum 😊😍

Ooo supersin canm, bu aksam parti var ip atlama partisii 😊😍😍😍😎😎😎
Kayısının kendisi fayda etmedi,şimdi suya koyayim belki o şekilde işe yarar👍
masal3487 masal3487 yılların kabızzedesi olarak denemediğim bir şey kalmadı tecrübelerimi paylaşayım.3 litre suyun altına düşme ,hergün 2 kaşık öğütülmüş keten tohumu tüket yoğurda katıp(bu bende çok işe yaradı),sabahları kayısı tüket aç karnına ılık suyla (bu bende hiç işe yaramadı ama yarayanlar var)incir de tüketebilirsin,bazılarında yeşil çay işe yarıyor günde 2 bardak tüketebilirsin, mutlaka salata yeşillik tüket,bamya yemeği de güzel çalıştırıyor bağırsakları,diyette karbonhidratı aniden kestiğimiz için kabızlık oluyor bunların hiç birisi ile yaramazsa bir gün karbonhidratı her zamankinden daha fazla tüket mesela 1 dilim ekmek daha fazla yiyebilirsin bu en son çare olarak işe yarayabilir.
Ben probiyotik takviyesi kullanıyorum çünkü benimki hiç bir şekilde düzelmedi fakat seninki o kadar kronik değil yukarıda yazdıklarımı denersen ile yarayabilir 🤗
Uzun uzun da yazmışsın ♥️ dediğin gjbi sanırım karbonu azalttigim için böyle oldu,yeşil çay daha önce çok işe yariyordu ama bebeğimi emzirdigim için fazla bitki çayları icmemeyi tercih ediyorum.

Kefir de doğal probiyotik aslında çok da faydali ama doğal maya bulmak lazım,markettekilerin tadını hiç sevmiyorum.

Bu yazılanlardan çıkardığım sonuç ve deneyeceklerim.
-kuru erik.
-suda beklemiş kayısı
-yesil çay
-maya bulursam kefir yapmak.
-keten tohumu da olabilir aslinda,emzirdigim için bir zararı olur mu ki🤔

Acı biber yiyemiyorum kuzum,kızı emzirdigim için sancı yapar,kuru erik denemedim,bunu ekleyeyim listeme👌

Emzirirken yeşil çay hiç icmedim,zararı var mı acaba? Emin olmadığım için içmedim,daha önce çok işe yariyirdu.

Kayısının kendisi fayda etmedi,şimdi suya koyayim belki o şekilde işe yarar👍

Uzun uzun da yazmışsın ♥️ dediğin gjbi sanırım karbonu azalttigim için böyle oldu,yeşil çay daha önce çok işe yariyordu ama bebeğimi emzirdigim için fazla bitki çayları icmemeyi tercih ediyorum.

Kefir de doğal probiyotik aslında çok da faydali ama doğal maya bulmak lazım,markettekilerin tadını hiç sevmiyorum.

Bu yazılanlardan çıkardığım sonuç ve deneyeceklerim.
-kuru erik.
-suda beklemiş kayısı
-yesil çay
-maya bulursam kefir yapmak.
-keten tohumu da olabilir aslinda,emzirdigim için bir zararı olur mu ki🤔
Acı biber sancı mı yapıomuş😳ben de emziriyorum ve acı baya yıyorum

Zor zamanlardı😘 şimdi benden sonra iki kişi var.Kilon fazla olunca zayıflama yolun uzun oluyor.İnsanin gözünde büyüyor.Grubun en siskosu psikolojisi beni gazlamisti.Sira sende melonikruhban melonikruhban .Bu seni gazlasin.birde Zehramın bir sopası var tabi motivasyon için :sus:

Esim de diyetteydi o zaman iyiydi ama simdi birakti diyeti, diyet yaptigi zaman da sabah herseyden serbest yiyordu o yuzden kahvaltiya pizzalar, pideler ucuyordu 😣
Yok benimki ne yiyosam onu yiyo valla istesede yok o gobek gidicek zayif es istiyo yaninda bende gobekli erkek istemiyom o yuzden baya direncli davraniyo bakalim😂

Afiyet olsun canım ama fazla olmuş karbonhidrat sanki

Evet gerçekten nerdesin U UcanSupurge

Güzel olmuş kuzum afiyet olsun

Gayet iyi canım afiyet olsun

Gayet guzel canm afiyet olsun

Aksam karbonlu olms canm

Guzel canm afiyet olsun, olsun canl az az da olsa basla zamanla artar

Sabah bir gunaydin dedi sonrasinda ses yok 🤔

Güzel bence afiyet olsun canim

Guzel menü afiyet olsun canim

Mantı hem az hemde erken saatte güzel bence afiyet olsun canim

Güzel menü canim afiyet olsun

Şimdi baktım az önce konuya bakıyor diyor profilinde geldi heralde🤔

Afiyet olsun canim

Güzel canım 👍🏻

Dikkat et kendine kuzum haklı bir sebepten ötürü gelemiyorsun yoksa aksatmayacağını biliyorum

Güzel canım 👍🏻

Tireleyley ley yarım yufka patates günü gününe yazmazsan unutursun elbet :sinirli:

O nasıl bir kür canım

Bence daha fazla ihmal etmeden kontrole gitmen lazım canım ve bir de Kadın doğuma görün muhakkak

Sporu duyunca ben 🤩

Güzel 👍🏻

Güzel geldi miktarlar azar azar

Bayıldım spora 🥰

Mantı mı miktarı az saati erken affedilebilir

Geldüüümmm

Güzel canım 👍🏻İki gündür fasülye, lahana şişlik yapacak şeyler yiyorsun gözümden kaçtı sanma

Sabahla akşam yer değiştirmiş olsa idi daha çok sevebilirdim

Fena bir günü ucuz atlatmışsın canım
Sağolun kızlar.💕

06 Nisan Salı Menüm
13:30
1.25 dilim😂 TB ekmeği
1 tk tahin pekmez
1yumurta ile domatesli biberli omlet
5 zeytin
2ceviz 10fındık 10 badem

17.00 Portakal
19:45. 1.5 kepçe tarhana çorbası