- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #433.661
Konyalım dene bir yaparkende eğlenceliİzlerken gerçekten cokkk zevkli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konyalım dene bir yaparkende eğlenceliİzlerken gerçekten cokkk zevkli![]()
Sadece ezdin mi robotta başka bişey katmadin demi canımTadını da kıvamını da isteğe göre ayarlıyor kendi yapınca insan canım . Hafif oldu hemde
Müzik insanın içini kipir kipir ediuor zaten canim. Yarın mutlaka deneyeceğimKonyalım dene bir yaparkende eğlenceli![]()
14.30 a kadar nasıl durdunİyi Geceler Canlarım
bugün ki yediklerim
14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt
20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
U UcanSupurge![]()
Afiyet olsun şeker,Fıstık ezmesi yapmayı denedim bugün yulafa çok güzel yakışıyordışarıdan aldıklarım şekerli oluyor fit ürünler de uçtu gidiyor bir kase fıstıktan 300 grama yakın kocaman bir kavanoz çıktı bal ile tatlandırdım
rafine şeker olmasın diye
Robotta ezdim cnm sonra damak tadıma göre balla karıştırdımSadece ezdin mi robotta başka bişey katmadin demi canım
Yansın kalorilerAy temizlik yaptım bugün kızlar bütün evi kaldırdım sildim süpürdüm toz aldım 3 makina da çamaşır yıka as topla derken hal kalmadı bende![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun şeker,![]()
Canım kaslarını dinlendirsen mi acaba yarın yapma mesela bir denemiş ol.Sadece yürüyüş olabilir .oluruna bırak ben bu hafta hiç tartılmadım pazartesi gördüğüm sayıyı unuttum kendime telkinler veriyorum olacak Leylak az sabır diyorum hırs yapınca da mı gitmiyor diye düşünüyorum bazen . olabilir valla beynimiz her şeye koşullanıyor.Oluruna bıraktım.Relaaaxxx ekürican relaaaxxxUsutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba
Offff acılo çiköfteÇok değişik yapmışsın,haftasonu deneyeyim bakalım nasıl olacak.
Yazicam birazdan canım,erken uyudum,yazamadım
Ya öylede çok sancı yapar diye korkuyorum,hiç acı yemedim ya ondan korkuyorum,yoksa canım soyle acılı bir cigkofte çekiyor![]()
Guzel menu canm afiyet olsunMenüm
09.50 gibi
2 haşlama yumurta
Az peynir
5 6 yeşil zeytin
Yarım armut
15.30 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 lif bar
17.00 gibi
1 kupa rezene
10 13 badem
19.30
Hamsi buğulama
Salata
Su
2.5 lt
Spor
Aslında yürüyüş yaptm ama teli evde unutmuşum yaa![]()
Evet canm ya benm bileklerim de cok agriyor, hele de sabah ilk yurudugmde sanki yurumeyi unutmus gibi oluyorumHaklisin yarin dinlendiriyim ip cok yoruyo ayak bikeklerimi faydasi olur belki
Cok hafif canim yaİyi Geceler Canlarım
bugün ki yediklerim
14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt
20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
U UcanSupurge![]()
Guzel canim afiyet olsunMenum
09.00 sucuklu yumurta
13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt
18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu
3 litre su
Oyyy sorma leylakcim ben de hafta basina buyuk artilarla basladim insallah cumaya guzel bir eksiyle gelirizCanım kaslarını dinlendirsen mi acaba yarın yapma mesela bir denemiş ol.Sadece yürüyüş olabilir .oluruna bırak ben bu hafta hiç tartılmadım pazartesi gördüğüm sayıyı unuttum kendime telkinler veriyorum olacak Leylak az sabır diyorum hırs yapınca da mı gitmiyor diye düşünüyorum bazen . olabilir valla beynimiz her şeye koşullanıyor.Oluruna bıraktım.Relaaaxxx ekürican relaaaxxx![]()
![]()
Tmm cnm saolasnRobotta ezdim cnm sonra damak tadıma göre balla karıştırdım
Canım tam olatak nasıl yapılıyor bu kür? BİR de emziriyo muydun canım?Rezene kürüne başladım kızlar şu saate kadar süper geçti bklm 5 günlük bı kür 5kg gider deniyor ama bklm 1-2 kg raziyim ben kahvaltim ekmeksiz yapıldı 1.5 lt su bitti 2 bardak rezene içildi öğle yemeği de yedim akşama ne yapsam diye düşünüyorum spor yok ama şimdi kalkıp sauna takımi giyip ev işi yapicam öyle bile terletiyor baya sonra oğlanın ikinci uyku vakti gelir zaten sizler napiosunz
Kız ne alemsin yaBir arkadaşım hergün eyeliner (böyle mi yazılıyordu ) çekerdi 2 yıl boyunca onu hiç göz makyajı olmadan görmedim bir gün makyajsız geldi şaşkın baktım galibahiç hoşlanmadı tabi hayırdır Leylak tanıyamadın mı dedi.Ben farkettim hemen düzelkttim makyajsız da ne kadar güzelsin maşallah ona bakıyorum dedim
![]()
Canım evet, ben en düşük dozu kullanıyorum, ama evet düzenli kullanıyorumDemekki hormonel bir dengesizlik yaşıyorsun canım .Troid çok önemli düzenli kullan bence yaseminin de haşimatosu var ama o güzel veriyor galiba dikkat ediyor ilaçlarına aynı zamanda.İnşallah bu hafta düzene girer herşey![]()
Çok doğru menü canımMerhabalar
bugünkü yemek listemi yazayım
Sabah;
- salatalık ve kapya biber
-biraz örme peynir
- 3 etmek yulaflı
ara
-şekersiz kahve +2 kare bitter çik.
öğlen
- 1 kase mercimek çorbası
ikindi;
-yarım tabak bulgurlu ıspanak yemeği
saat 17.30 akşam yemeği
- çilekli ballı yoğurtlu yulaf .
2 litre su
3 yaparım .
Eve gidincede spor yapıcam
:)
Spor da menü de spor06.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr,5 zeytn,domates,havuc, 1 ceviz, 1 hurma
17.00 1 bardak kefir(spor oncesi)
19.00
2 kofte, salata, 1 kuru kayisi
Su:3.5 lt
Spor: 1400 ip atlama: 280p
7 bin adim: 70p
Toplam: 350pJasminium84 U UcanSupurge
Çok iyi olmuş canım6 Nisan menüm
Kahvaltı:9.00
4 YK litalif müsli
1su bardağı süt
Ara:12.00
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1bardak yeşil çay
Aksam14.30
Kültür mantarını tüm haliyle tavada pişirdim yedim
2 YK mantı
4 YK sarımsaklı yoğurt
Semizotu salatası
Ara:17.00 1muz
Su:2.5 litre
Spor:40 dk yürüyüş
120 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Canım geçen pazartesi gittim doktra, normal gördü adet olmamamı, emzirmeye de bağladı, ama lekelnme sonrafan arttı sanki, onı söylememiş oldumGüzel canım
Dikkat et kendine kuzum haklı bir sebepten ötürü gelemiyorsun yoksa aksatmayacağını biliyorum
Güzel canım
Tireleyley ley yarım yufka patates günü gününe yazmazsan unutursun elbet
O nasıl bir kür canım
Bence daha fazla ihmal etmeden kontrole gitmen lazım canım ve bir de Kadın doğuma görün muhakkak
Sporu duyunca ben
Güzel
Güzel geldi miktarlar azar azar
Bayıldım spora
Mantı mı miktarı az saati erken affedilebilir
Geldüüümmm
Güzel canımİki gündür fasülye, lahana şişlik yapacak şeyler yiyorsun gözümden kaçtı sanma
Sabahla akşam yer değiştirmiş olsa idi daha çok sevebilirdim
Fena bir günü ucuz atlatmışsın canım
Kolaylıklar diliyorum canım menün yine süperGünaydın Canlarım
Geçmiş yapamadım. Boyaya başladılar bugün. Fırsat bulduğum anlarda gelmeye çalışacağım
6 Nisan Yemeye Çalıştıklarım
( menü demek içimden gelmiyor )
14.00 2 haşlanmış yumurta , 1 domates, 5 zeytin, bol maydonoz
20.00 5 yk yoğurt , 1 domates
2,5 litre su
U UcanSupurge
![]()
Hayırlı olsun canımKızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum![]()
Ayyy hadi hayırlısıAfiyet olsun akşam yemeği çok hafif yok gibi bişeyherhalde -1kg geliyor cumaya
![]()
Sağol adaşııımmmAfiyet olsun adaş
07.04.2021 menü @masal3487
10.45
Sade Türk kahvesi
12.30
2 tane haşlanmış yumurta
Çingen salatası
15.45
Sade Türk kahvesi
6 tane fıstık
18.20
Bir kase domatesli şehriye çorbası
Tavuklu salata
Su :2.5 litre
Senden çok becerikli bir kız havası alıyoruuuummFıstık ezmesi yapmayı denedim bugün yulafa çok güzel yakışıyordışarıdan aldıklarım şekerli oluyor fit ürünler de uçtu gidiyor bir kase fıstıktan 300 grama yakın kocaman bir kavanoz çıktı bal ile tatlandırdım
rafine şeker olmasın diye
Ooooo tamamen haklıymışım ben yaaaTüm evi kaldır indir 3 makina çamaşır yıka as et derken bayağı spor oldu bana canım
Çok güzel menü bence canımMenum
09.00 sucuklu yumurta
13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt
18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu
3 litre su