• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oyyy sorma leylakcim ben de hafta basina buyuk artilarla basladim insallah cumaya guzel bir eksiyle geliriz 🙈🙈🙈
Sen +800 dün değil mi? Ben de +700 düm biliyor musun ?ama kabızlık da vardı . sonra hiç tartılmadım bu hafta güzel spor yaptımm sonucu çok merak ediyorum 😍

Sen +800 dün değil mi? Ben de +700 düm biliyor musun ?ama kabızlık da vardı . sonra hiç tartılmadım bu hafta güzel spor yaptımm sonucu çok merak ediyorum 😍
Evet canm +800 bakalim bunu da eksiye cevirirsem daha ne isterim 😂 ama dedign gibi ben de bu hafta guzel spor yaptim ve hafta ici cok dikkatli gittim, bu sabah sabit kilomu gordum insallah 2 gun biraz eksiye gecerim, bakalim yarin sabah ne olacak ama sporumu az once tamamladim

Canım tam olatak nasıl yapılıyor bu kür? BİR de emziriyo muydun canım?
Cnm çok bı özelliği yok aslında sabah demliyorsun r3zeneyi 1 lt su içine 1 yemek kaşığı tane rezene atılıyor sabah öğle akşam ve gece olacak şekilde 4 bardak içiliyor ama ben 3 içiyorum açıkçası 4 fazla geldi hamur işi, paketli gıda vs cislar yok 5 günlük yapılıyor ben tam anlamıyla yapabildiğim söylenemez ama uyuyorum emziriyorum zaten süt artırıcı özelliği de olduğu için r3zeneyi ondan tercih ettim

1000 ip atlama çok fazla yormuyor mu elin ayağın titremiyor mu ?ben 250 atlayınca kendimi Zeyna gibi hissediyorum 😂
Kiz yormaz mi ? Oluyorum resmen ama ne yapayim 😂 her goren asiri incelmissin diyor motive oluyrum, ya inanmazsin dun 1400 atladim ya bu sabah ise giderken yuruyemiyordum ama yarin dinlendirecegm kendimi cok agridi

GÜNAAAYYDIIIN

GÜNAYDIINLARRR :)

KUZU SEN KAHVALTI YAPMIYOR MUSUN ?

MENÜN GAYET BAŞARILI BENCE .BESİN DEĞERLERİ EŞİT DAĞILMIŞ . HAFİF DOYURUCU BESLEYİCİ. AFİYET OLSUN .

ÖĞRETMENİM SENDE Mİ KAHVALTI YAPMIYOSUN .
YULAF BAYA TOK TUTUYOR YOĞURTLA . BENDE BUGÜN GETİRDİM.

AFİYETLER OLSUN AKŞAM DOKUZDA SİGARA BÖREĞİ ALDIRMAZ AMA VERMENİZE ENGEL OLMUŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Canım sigara böreği yemedim. Lor peynir yemiştim.
neden yıkamayamıyorsun?

afiyet olsun canım. şişkinlik yapacak şeyleri hafta başında tüketmek en güzeli

afiyet olsun baya az besleniyorsun canım dikkat et bağışıklığın düşmesin

canım günün sonunda toplu olarak yayınlaman gerekiyor. her öğünü ayrı ayrı paylaşmıyoruz.
afiyet olsun...

afiyet olsun canım gayet güzel
teşekkür ederim canım 🌼
Kiz bu ne😳 ben bunları yesem gerçi Yicek bi şey yok🙄 kesin akşama kalmadan bayılırdım😂 dikkat et canım. Kilo verirsin böyle ama yağdan değil kastan gider. O da 3 gün normla beslenince fazlasıyla geri gelir
canım özellikle yapmıyorum. Evim tadilatta. 🌸 yemek hazırlayacak ve yapacak ortamım yok. Teşekkür ederim.
Güzel canım 👍🏻

Dikkat et kendine kuzum haklı bir sebepten ötürü gelemiyorsun yoksa aksatmayacağını biliyorum

Güzel canım 👍🏻

Tireleyley ley yarım yufka patates günü gününe yazmazsan unutursun elbet :sinirli:

O nasıl bir kür canım

Bence daha fazla ihmal etmeden kontrole gitmen lazım canım ve bir de Kadın doğuma görün muhakkak

Sporu duyunca ben 🤩

Güzel 👍🏻

Güzel geldi miktarlar azar azar

Bayıldım spora 🥰

Mantı mı miktarı az saati erken affedilebilir

Geldüüümmm

Güzel canım 👍🏻İki gündür fasülye, lahana şişlik yapacak şeyler yiyorsun gözümden kaçtı sanma

Sabahla akşam yer değiştirmiş olsa idi daha çok sevebilirdim

Fena bir günü ucuz atlatmışsın canım
beni en çok anlayanım 🌼 teşekkür ederim ❤️
Günaydın kızlar 😍😍
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
geçmiş olsun canım 🌼
Kız hicbisey yememissin bı yandan da ev işi yapiyorsun güçten düşersin bı şekilde beslenmeme dikkat et canim
canım ustalar 08.30 gibi geliyor akşam 8 e kadar beraberiz. Yok onu al, bunu ver, şunu götür, şu eksik. Nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile . Eşim işte olunca tüm yük bende oluyor.
Ustaların yanında kendime özel bir şey de yapamıyorum. Evde her yerdeler 🤦🏻‍♀️ Çok sıkıldım zaten 😔
Aslım hasta olma sonra bunları toplaşan kahvaltı menüsü eder anca
haklısın canım ama inan yemek yapacak hiç bir ortamım yok. Şuan oturma odasında yatacak yeri zor ayarladım. 😔 inşallah hafta sonuna kadar bitsin de her şeye razıyım artık
canım benim stresten oluyordur :KK43: panik atak çok kötü bir şey allah korusun. ben 4 senedir tedavi görüyorum. allah düşmanımın başına vermesin

çok geçmiş olsun kuzum inşallah bir şey çıkmaz

kuzucum neden yemek yemiyorsun :KK43: bağışıklığın düşer dikkat et
:KK60:
valla bende merak ediyorum . inşallah 2 haneyi hatta 99 u görürüm. sirkeli su çok mide bulandrıcı ama katlanıyorum valla.

öğretmenim yediklerin seni sıkmış galiba. motivasyon düşmesine neden olmaması açısından ufak dokunuşlarla menünü tatlandırsan mı acana

akşam saatleri kuduruyorum ben yemek yemek diye. akşamı nasıl hafif geçiyorsunuz .
❤️
Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum 🥰
:KK9: :KK9: :KK9:
14.30 a kadar nasıl durdun😳 çok iyi kşlo verırsım bu yemeyle😍ama saglıklı mı bılemedım
Canım, saat 14.30 ne ara oluyor onu bile anlamıyorum. Bu hafta amacım evimin tadilatının bir an önce bitmesi. ❤️
Guzel menu canm afiyet olsun

Evet canm ya benm bileklerim de cok agriyor, hele de sabah ilk yurudugmde sanki yurumeyi unutmus gibi oluyorum

Cok hafif canim ya

Guzel canim afiyet olsun
Zorunlu hafif 😔

teşekkür ederim canım 🌼

canım özellikle yapmıyorum. Evim tadilatta. 🌸 yemek hazırlayacak ve yapacak ortamım yok. Teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım 🌼

canım ustalar 08.30 gibi geliyor akşam 8 e kadar beraberiz. Yok onu al, bunu ver, şunu götür, şu eksik. Nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile . Eşim işte olunca tüm yük bende oluyor.
Ustaların yanında kendime özel bir şey de yapamıyorum. Evde her yerdeler 🤦🏻‍♀️ Çok sıkıldım zaten 😔

haklısın canım ama inan yemek yapacak hiç bir ortamım yok. Şuan oturma odasında yatacak yeri zor ayarladım. 😔 inşallah hafta sonuna kadar bitsin de her şeye razıyım artık

❤️

Canım, saat 14.30 ne ara oluyor onu bile anlamıyorum. Bu hafta amacım evimin tadilatının bir an önce bitmesi. ❤️

Zorunlu hafif 😔
Allah yardimcin olsun canim, tez vakitte biter insallah saglikla oturursunz yeni evinizde 😊😘

IMG_20210408_080554.webp
Gunaydin kızlar 💕

Halletmem gereken bir ödemle uyandım.Tuzlu yemedim.uyudum.suyumu içtim. Bol maydanoz yedim. Neden olduysa anlamadım.Regl olmam yaklaşıyor ondan mı acaba🤔🙄
Belki de canım bugün zaten kabak günün olduğu için ekstra bir şey eklememe gerek yok sanırsam 🤣

İyi Geceler Canlarım

bugün ki yediklerim

14.30 2 yk yulaf ezmesi, 5 yk yoğurt

20.00 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yoğurt , 1 gün kurusu kayısı

2,5 litre su

U UcanSupurge ❤️
Dikkat et kendine canım şu işin gücün ortasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun
Menum
09.00 sucuklu yumurta

13.00 bulgur pilavı 5 kaşık,yogurt

18.00 10 kaşık yeşil fasulye, 5 adet minik acı biber turşu

3 litre su
Afiyet olsun güzel bi gün 👍🏻
14.30 a kadar nasıl durdun😳 çok iyi kşlo verırsım bu yemeyle😍ama saglıklı mı bılemedım
Canım kendi de yazmış zaten Aslı’nın evi tadilatta yemek yapıp yemeye vakti olmadığı için böyle yoksa normalde menüleri böyle değil haftasonuna kadar biter inşallah tadilat işleri
İyi geceler kızlar sunsiralar kkya çok vakit ayiramiyorum gün aşırı ev işleri yapıyorum sabah kahvalti yatakları topla vs derken öğle oluyor oğlanı uyutuyorum çoğu zaman beraber yatıyoruz 1-1.5 saat uyuyoruz uyanınca kız acıktım diyo yemek ayarlıyorum vs derken akşam üzeri oluyor ne yemek yapsam düşüncesi sarıyor popom çok yer görmüyor saolsun oğlanın sayesinde hop oturup hop kalkıyoruz hiç durmuyor ikinci uyku vakti geliyor uyaniyoz bı kaç saate de eşim geliyor yemek vs derken birden akşam oluyor gibi hissediyorum kendimi hiç biseye sartlamiyorum artık olduğu kadar demin akşam bulasiklarini da makineye tıktım çalıştırdım bı de yeşil çay yaptim içip yaticam bklm çoğu şeyi kaçırıyorum snrm okumaya mecalim de yok ama herkes iyidir umarım yeniden çok çok aktif olacagim zamanlar yakındır insAllah diyorum hepinizi seviyorum 🤗❤️
Allah kolaylık versin canım iki minnoşla rezene detoksun bitti mi kuzum ?

Ayy insallah takim olarak ucalimm artik yaa 😁😍😍

Canim siskinlige ne iyi gelir ki, zaten hafif besleniyorsun acaba ayaklarini falan mi usutuyorsun, canm tok tartilmissin o yizden fazla gelmistir

Allah bildigi gibi yapsin onlari ne deyim ki,
Ya evet cok lezzetli benim de aklim gidiyor az birsey alip yapsam mi diye 😍
varsa ben aldıracağım bugün :KK200:

teşekkür ederim canım 🌼

geçmiş olsun canım 🌼

❤️

Zorunlu hafif 😔
sağol canım
kolay gelsin sana da inşallah çarçabuk biter şu işlerin

:D

Back
X