• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

🤐
Eki Görüntüle 2821346

Canım Mezuniyet için listeye kaç ile başladın izinden öncesi baz alındığı için bi bakayım
Listeye yeni girdiğin ve 2 ayın dolduğu için izin hakkın yok anca kendi isteğinle ayrılabilirsin o zaman da 6 ay listeye giremezsin

Ve yüzden gayet güzel bizim de üyelerden beklediğimiz haftalık %1 zaten

0.4 fark kuzum o yüzden kafam karıştı

Maşallah aslım harikasın 👏🏻👏🏻👏🏻

Oh 80in altına inmişsin süperrr 👏🏻👏🏻👏🏻
:KK60:
Tebrik ederim kizlar ikinizi de 😍😍 cok iyi eksi
Maşallah ekürim.6 lar gelmiş 😘
Evet canım sonundaaaaa :KK68:
İns canim gram gramda olsa

Tebrikler canım güzel eksi

Güzel ekşi tebrikler canim

Tebrikler canım güzel eksi

Olmamıştır ins canim birşey.
Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifiz 😔 küçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o 😔
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin 😔
Maşallah Meleğim çok güzel gidiyorsun yaz aylarında fıstık-ul mualla olacaksın😂😂

Artıyı giderip eksiye geçmek bile şükürlük olay sıkma canını😘

Tebrikler canım arada duraklamalar oluyor bence gayet iyi 👏

maşallah Subhanallah ne güzel 1.5 kilo vermişsin inşallah haftaya da güzel eksilerin gelir💪

Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar gelir . Testi kaç liraya yapıyorlar özelde ?

Eksi candır 😍

Ah ekürim kaderdaşım biz ne yapsak olmuyor hele sen kendini bitirdin resmen hepimiz şahidiz .Bence aç kalma normal diyet düzeninde spor düzeninde git bir gün kırılacak o inatçı direnç kiloları .Ama 5 li sayıları görmek çok mutlu etti beni😍💕

Gezme canım zaten.2 çocuk koca ev sana bakıyor enerjiye ihtiyacın var .Ben bu hafta bir detoks uygulayacağım ama tam incelemedim listeyi bir bakayım belki düzeni değiştirmemiz gerekiyordur.Birde benim demir ve d vitaminim aşırı düşük ondan da veremediğimi düşünüyorum takviye alacağım evde dolu doktor veriyor ben kullanmıyorum birikiyor demir ilaçları

Maşallah Denizcim ne güzel vermişsin ya👏

Sağol canım

Aslımm maşallah Subhanallah bu ne güzel eksi gönülden tebrikler 👏👏🌹

Çok çok çok iyi tebrikler 👏👏💕

Gerilecek kadar var anlattıklarından ben bile gerildim.Mayın yarlasındaymışım gibi hissediyorum bazen ilkokul öğretmenlerinin işi daha zor.Çocuklar küçük söz anlatması daha zor oluyordur.

Ben yemeklerdeki yağı çok azalttım zaten akşamları hep kendime ayrı yapıyorum ama kuruyemiş miktarı fazla geliyor olabilir.Sağkıklı yağ kalorisi 400 bile değil diye rahat rahat yiyordum.Bu hafta onu da askıya alacağım 2 ceviz yeter bakalım sonuç ne olacak

Ahh elifim yorgun savaşçım üzme tatlı canını ben de gıdım gıdım veriyorum terketme listeyi bence sonra rehavete kapılırsın işin ucu kaçar kal burada zamanla motivasyonun da artar 😘💕
çok teşekkür ederim güzel yüreklim 🙏🏻❤️
2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. kumsal68 kumsal68 (58.8)​
  2. Beyaz leylak Beyaz leylak (60.8)​
  3. @cgdmk (61.8)​
  4. Jasminium84 Jasminium84 (61.8)​
  5. G Goklerce (65.8)​
  6. elfkkk elfkkk (68.7)​
  7. asliogretmen asliogretmen (69.85)​
  8. yazarhanim35 yazarhanim35 (70.4)​
  9. @Ezogelin56 (71.5)​
  10. gulsum462 gulsum462 (76.9)​
  11. masal3487 masal3487 (79.5)​
  12. @Breeze96 (82)​
  13. melonikruhban melonikruhban (100.3)​

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
emeğine sağlık Haticem ❤️
9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

]@Ucmelekannesi[/USER] 69______68.5

[]@Beyaz leylak[/USER] 60.8_____59.7

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar :KK36: :KK36: :KK36:

9 Nisan 69,85
16 Nisan 69,20 😎
09 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %2.805 :sampiyon:

3- elfkkk elfkkk & gulsum462 gulsum462 %2.023​

emeğine sağlık canım benim ❤️ Tebrikler eküricanım @Breeze96 ❤️
tebrikler masal3487 masal3487 , yazarhanim35 yazarhanim35 , elfkkk elfkkk , gulsum462 gulsum462 :KK9:
2. Ve 3. lük değişmedi elif ,gülsüm ,masal ve sabahveseni tebrik ederim 2.,haftadır derecedeler.Ayrıca 1.lerimiz aslı ve breeze de tebrik ederim 😘
Bana Özel olmuş ne güzel 😍😘

Valla sıralamayı görünce benim de aklıma o geldiydi 😁

Canım çok kötü hissedersen Dra bildir psikoloji bu hastalıkta çok önemli.Bağışıklığın düşer sakin kalmaya çalış.Rabbim hafif atlatanlardan eylesin.

Eline emeğine sağlık canım. asliogretmen asliogretmen Tebrikler ekürim ❤️

Valla motive edici maşallah😘
Ben de yapacağım öncesi sonrası inşallah bir gün.
:KK60: :KK68: :KK5:

İyi geceler kızlar Jasminium84 Jasminium84 canım çok geçmiş olsun insAllah en kısa sürede toparlarsiniz hafif şekilde atlatırsnz canım
Geçmişi tam okuyamadım ara ara geçtim kızlar nasılsınız hepiniz biz eve döndük gelince hemen bı duş aldım yenice oğlanı da uyuttum yerime geçecem insAllah 🤲❤️

Yeniden bütün belirtileri yaşadım ama daha hafif olarak. Test yaptirmadim ama nerdeyse eminim.

Yani nişandan sonra oldu ama belirtiler aynı hafif ama hep aynı yerden vuruyor

Valla cok özledim aklım hep burda ama cok yoğun ve yorucu. 2 çocukla zor oldu nısan misafir olmasa bu kadar zorlanmazdim onlar biraz zorladi.
Elacım çok ara vermeden gel artık da kapışalım yarışalım😂 ikimşZde 57 istiyorduk.İnşallah korona falan değildir griptir.İsmini bile yazmak istemiyorum öyle korktum bu hastalıktan ya🙁.Kilo işleri ne alemde aldın mı?

Menümü yazıyım kaçışım yok
9 Nisan cuma
1 dlm ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dlm peynir
Domates salatalık yeşil biber

15.50
1 şu bardağı kadar patlamış mısır az yağlı
1 bardak ayran (alakasız ama yedim🤦🏼‍♀️)

19.00
3 YK bulgur pilavı
4 YK patlıcan yemeği salata
Şu 2 litre ancak
Guzel canim afiyet olsun

9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69______68.5

Beyaz leylak Beyaz leylak 60.8_____59.7

kumsal68 kumsal68 58.8_____58

yazarhanim35 yazarhanim35 70.4_____70

@Ezogelin56 71.5____70.5

G Goklerce 65.8____64.9

melonikruhban melonikruhban 100.3____98

@Breeze96 82____80.8

gulsum462 gulsum462 76.9____75.9

asliogretmen asliogretmen 69.85____69.20

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 87.3_______ 86.5

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar :KK36: :KK36: :KK36:
Perşembe gün ki kiloma göre hedef koydum rastgele insAllah bklm 🤭😱🤲

09 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği (1 dilim arttı ya pazartesiye +500 gelir şimdi😡)
Peynirli +kaşarlı omlet 1 yumurta ile
5 zeytin
2: ceviz +10 fındık+10 badem
1 yk tahin pekmez

15:00 1 portakal
17:00 1 magnolia tatlısı
19:30 Tavuk sote +1dilim ekmek
2 litre su.
Adım sayım :2207
Spor yok
U UcanSupurge

Donmedin mi evine canim. Şu anda nasılsın peki . Özledik seni hadi toparlan da gel canım

Ya inan o belirtileri psikolojik bende ara ara yaşıyorum ama 1 gün sürüyorsa 4 yada 5 gün yok sonra bişey diyuyum hemen belirtiler geri geliyor. Sanırım vücudum psikolojisini bozdum😂😂
Ya evet covid den sonra ara ara bende de oluyordu ama hiç bu kadar belirgin ve uzun sürmemişti. Ama daha iyiyim çok şükür. Sen nasilsin canim.
Canım benim iyileşmene toparlanmana sevindim sağ salim dönün evinize artık gel canım
Gelecem canim en kisa zamanda ama önce bi 69 olmam lazim 🤦‍♀️🤦‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙊🙊
Elacım çok ara vermeden gel artık da kapışalım yarışalım😂 ikimşZde 57 istiyorduk.İnşallah korona falan değildir griptir.İsmini bile yazmak istemiyorum öyle korktum bu hastalıktan ya🙁.Kilo işleri ne alemde aldın mı?
Seninn cokk az kalmış yaa supersinnn harikasin leylağimmm. Off valla korkulacak kadar var ne tat ne koku kaç ay oldu. Sinir bozuyor gerçekten. Kilo aldim maalesef. 66 ya kadar düşmüşken 70 üstüne çıktım tekrar. Ama tekrar yemine başlayıp vereceğim en kisa zamanda insallah

İrileşiyorum gittikçe :anneadayı: 6-7 ay sonra yeniden listede bulacağım kendimi 🙈 sen ne yapıyorsun zalım kedi
Vay zalım gebiş :confused:
Kaç aylıksın canım nasıl oldu süprüz mü yoksa aşırı planlı mı :KK70:
Güzel günleriniz olsun canım şaka bi yana harika şeyler bunlar ben de düşünmüyor değilim üçüncüyü :KK53::KK53:

Vay zalım gebiş :confused:
Kaç aylıksın canım nasıl oldu süprüz mü yoksa aşırı planlı mı :KK70:
Güzel günleriniz olsun canım şaka bi yana harika şeyler bunlar ben de düşünmüyor değilim üçüncüyü :KK53::KK53:
Planlıydı canım yazdan beri korunmayı bırakmıştık 6-7 ay sonra oldu 14 haftalık üçüncü mü zalım deccallere üçüncü ha
Başladın mı işe napıyosun ?

09 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim TB ekmeği (1 dilim arttı ya pazartesiye +500 gelir şimdi😡)
Peynirli +kaşarlı omlet 1 yumurta ile
5 zeytin
2: ceviz +10 fındık+10 badem
1 yk tahin pekmez

15:00 1 portakal
17:00 1 magnolia tatlısı
19:30 Tavuk sote +1dilim ekmek
2 litre su.
Adım sayım :2207
Spor yok
U UcanSupurge
Magnolya dimek ha :confused: