• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10.04.2021 menü @masal3487

12.00
Sade Türk kahvesi

13.30
Yulaf ezmesi

15.00
Sade filtre kahve

17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata

Su:2.5 litre
Guzel menu afiyet olsun
Ayy inşallah kuzum öyledir

Kuzum benim çok geçmiş olsun 🙁

Canım benim düşünmen yeterli sağol 🥰
Eşim bişeler hazırlıyor biraz ben bişeler yapıyorum idare ediyoruz canım çok şükür

Amin kuzum inşallah

Amin canımm sağol
Cok sag ol canim , cocuklara ilac verdiler mi ?
Ben aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyor 😂😂basenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar😂
Ahahaha insan kendi kilosunu edebi bir dille anca boyle anlatirdi 😂

Ne guzel canim dengeyi saglayinca herseyden yiyebiliyoruz iste
Bende bugun tartildim yine 58,5 ciktim ikiyuz yine gitmis
Ama bugunu yarini atlatmam lazim yarin agir misagirlzrim var full hazirlik yapiyorum bugun istemesemde yaptiklarimdan dadimlik yedim ama aksama yemek yok kesinlikle
Ayyy neler yaptın ekürim tatlı yaptın değil mi😋 off düşününce fenalık geliyor 😂

Selamlar 🙋‍♀️ Nasılsınız canlar görüşmeyeli
Ben hastalıkla cebelleşiyorum oğlum da hasta oldu
Oğlanı sünnet ettirmedik ortalık kötü maalesef
Korona aldı basşını gidiyor tabi bizde hasta olduk vazgeçtik o yüzden büyüdüğünde yaptırmaya karar verdik
Geçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.
tünaydın kızlar.

ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı :KK43:
Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışız
Kizlar bu dune gore 200 gr eksi gordum 😊 ama esim kahvaltida pide istedi yaptim yarim pide yedim ama aksama karbon almayacagm yani iki gun dikkat edip dengeleyecgm muhakkak, aslinda burda dengelemeyi ogrendim ben, 3.5 ay oldu sanirm diyete baslayali toplamda 13 kilo verdim ve bu surecte 3 kez pide yedim, pizza yedim, bazen pasta yedim bunlari soyledigimde herkes sasiriyor 😊 tabi siz de yeyin diye yazmiyorum 😂 sanirm dengelemeyi ogreniyorum diye yaziyorum hedefime ulasrsam bir sure de korumak icin burda olacagm
Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık
Canım benim de 1,5-2 olacak ben de her şey yedim yani menülerimde görüyorsunuz. Ama her hafta eksi çıkmayı başardım.
bir de bu dönemde zaten bağışıklığı düşürecek her türlü hareketten kaçınmamız lazım. Korona olma ihtimalimiz Yüksek olduğu için hastalığı en azından rahat geçiririz. Şok diyetler, yetersiz beslenme vs. Çok zararlı gerçekten.
Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam
Benim neden yok acaba. Yeni başladığım için sanırım değilmi
Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama M Manolya15 nınnda yok onunla olabilirsin aslında Jasminium84 Jasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?

Calpol veriyorum kuzum yoksa hiç duramaz, kuzunun ağrısı var belli ki huysuz çünkü :KK43:

doğru diyorsun canım en azından onları içebilirler
Ahh yavrum benim kıyamam ya Rabbim tez zamanda şifa versin Kuzucuğa inşallah yarına bişeyi kalmaz

10.04.2021 menü @masal3487

12.00
Sade Türk kahvesi

13.30
Yulaf ezmesi

15.00
Sade filtre kahve

17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata

Su:2.5 litre
Afiyet olsun gayet güzel menü

Kahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ

Ara öğün: 17:00
1 adet muz

Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:30
2 ceviz

acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavını :( önce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?

Ayyy neler yaptın ekürim tatlı yaptın değil mi😋 off düşününce fenalık geliyor 😂
Ayy ben de tatlilari faln dusununce bir fena oluyorum 😂😂 inanmazsin gecen ruyamda pizza gordumm 😂😂😂
Calpol veriyorum kuzum yoksa hiç duramaz, kuzunun ağrısı var belli ki huysuz çünkü :KK43:

doğru diyorsun canım en azından onları içebilirler
Evet canim uykuda bile olsa icir, benm kiz hastayken icmezdi ben de uyku arasinda anlamadan icirirdim, icine bal da kat iyi gelir
Geçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.

Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışız

Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık

Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam

Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama M Manolya15 nınnda yok onunla olabilirsin aslında Jasminium84 Jasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?
Aslinda ben de baya sıkldm ama sabrediyorum gercekten, aslinda arada dengeleyerek yemesem hic uzun sure yapamazdim, aslinda hedefim 65 di ulastim ama simdi birakirsam muhakkak 3 5 kilo alirm ve bu da tekrar 70 e merdiven dayamak olur ki bunu da istemem, o sebeple bayrama kadar devam edip 60 61 civari birakmak istiyorum

Kahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ

Ara öğün: 17:00
1 adet muz

Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:30
2 ceviz

acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavını :KK43: önce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Evet biraz karbonlu olmus ama aciktikca ceviz alternatif olabilir ya da salatalik, havuc tarzi da olabilir

Ben aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyor 😂😂basenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar😂
Ben mi yazmışım bu yazıyı dedim.Ayni dert ben de de var 😁

tünaydın kızlar.

ay banyoyu temizledim dün elim klorağa fazla temas etmiş parmağım yara olmuş nasıl acıyor içime vuruyor acısı :KK43:
Biz kadınlar kaptiriyoruz kendimizi temizliğe bir eldiven giymek aklımıza gelmiyor.Acısını hissettim resmen dikkat et kuzum eldiven giy birdaha temizlik yaparken.Gecmiş olsun.

Geçmiş oslun sanada canim. Egzama zor ya annem ne çekiyor yıllardır bir tedavi de bulunamadi
Malesef hem kuruluk hem deterjan vs ile temas daha da kötü ediyor
08.00 kabızlık kürü ,2 bardak ılık su

09.00 1 yumurta beyazı az tereyagında, kk peynir,5 zeytin,1 kaşık bal,1 dilim tb ekmek

14.00 1 kucuk tava sucuklu yumurta,1 dilim rb ekmek

15.00 turk kahvesı ıcerım, 1 kuru incir yanında.

18 .00 kuzu pirzola ve yogurtlu bi meze

3 litre su içerim

Inanmayacaksınız ama bu sabah kızla salonda yerde oyun oynarkem ,iki üç bacak hareketi yaptım😁bu bir başlangıc hadı bakalım
Hadi inşallah seni spor yaparken görmek :cry:

Back
X