- Konu Sahibi Handandandan
- #434.281
@Breeze96 canim menun ve sporun cok guzeldi, alintj yapmstim ama silindi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnmGuzel menu afiyet olsun
Cok sag ol canim , cocuklara ilac verdiler mi ?
Ahahaha insan kendi kilosunu edebi bir dille anca boyle anlatirdi![]()
Saol cnm evet sevmiyorum eldivenle iş yapmayı :) elim kısıtlanıyor gibi geliyorGeçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.
Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışız
Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık
Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam
Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama @Ezogelin56 nınnda yok onunla olabilirsin aslında @Jasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?
Saol cnmAfiyet olsun gayet güzel menü
Saol kuzum sevmiyorum eldiveni sanki elimi kullanamıyorum gibi hissediyorum alışkın olmayınca :)Biz kadınlar kaptiriyoruz kendimizi temizliğe bir eldiven giymek aklımıza gelmiyor.Acısını hissettim resmen dikkat et kuzum eldiven giy birdaha temizlik yaparken.Gecmiş olsun.
Annem kardeşlerimin birine sağ bacağını diğerine sol bacağını indirtip kaldırtıyordu yattığı yerdenKızlar kızlar bana yattıgım yerde gobek eritöe hareketi soyleyın![]()
Çok iyisin10.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Yulaf ezmesi
15.00
Sade filtre kahve
17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata
Su:2.5 litre
Şu yürüme bandını askılık olarak kullanmaktan vazgeçsen düzenli yürüsen nasıl bir değişim olacak da anca git kendini enteresan şeyler bul onlara benzetBen aya merdiven kurup inip inip çıksam yine de bu poponun eriyeceğini sanmam 7 cm erittim daha da küçülmüyorbasenlerimde cümle içindeki parantezler gibi tüm ihtişamıyla duruyorlar
![]()
Öyle de olabilir canım nasıl dilersenizGeçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.
Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık
Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam
Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama @Ezogelin56 nınnda yok onunla olabilirsin aslında @Jasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?
Özeleştirini yapmışsın zaten canımKahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ
Ara öğün: 17:00
1 adet muz
Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:30
2 ceviz
acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavınıönce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Dengelemişsin neyse ki10.04.2021
11.30
Yarim peynrli sucklu pide, 1 tk visne receli
15.00 yarim portakal, yarm kivi
18.30 5 kasik kiymali karnbahr yemegi, 5 yk sarmsakli yogurt, 2 kuru kayisi
Su: 2.5 lt olacak
Vay vay meleğim uçarak mı geliyor yoksa dünü mü telafi ediyor10 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay
Ara:4 çiğ badem
Akşam:10.00
2 tavuk baget(sebzeli fırında pişirdim çeyrek patates yanında yemişimdir)
Salata
Yoğurt
Spor:40 dk zumba
1 saat yürüyüş
340 puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım :)10.04.2021
11.30
Afiyet olsun gayet güzel10 Nisan menüm
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay
Salata
Yoğurt
1 saat yürüyüş
340 puan
U UcanSupurge
Dünü telafi için canım.Sonra da uçacağım inşallah.Vay vay meleğim uçarak mı geliyor yoksa dünü mü telafi ediyor
güzel menü bence canim. Afiyet olsun10.04.2021 menü @masal3487
12.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Yulaf ezmesi
15.00
Sade filtre kahve
17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata
dediğin gibi baya karbonlu olmuş canım pazartesi artı görmemek için yarın dikkat etmen gerekKahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ
Ara öğün: 17:00
1 adet muz
Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı
Ara öğün 19:30
2 ceviz
acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavınıönce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Pide olmasa iyiydi ama akşamı dengelemissin en azindan10.04.2021
11.30
Güzel menü canim afiyet olsun10 Nisan menüm
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay
Salata
Yoğurt
1 saat yürüyüş
340 puan
U UcanSupurge
Yaaa kahkaha attım resmen Allah iyiliğini versinAnnem kardeşlerimin birine sağ bacağını diğerine sol bacağını indirtip kaldırtıyordu yattığı yerden![]()
Biz de krize girmiştik o günYaaa kahkaha attım resmen Allah iyiliğini versin![]()
Akıllı kadınmış anne hareket yokmu var ee daha ne olsunBiz de krize girmiştik o gün![]()
Tek sayıda maksimum üç olsun bu tek sayı pleaseKızlar hurma hakkında ne düşünüyorsunuz?
Diyette ne kadar tercih edilmesi gerekiyor?
(Salep olayından sonra artık her şeyi sorarak yiyeceğim)
Yani artik aksam karbon almamaya alistim keske sabah daha duzgun yeseydim aksami yine ayni kapatacaktim ve bu benim icin guzel bir eksi olacakti ama nefis iste insan hakim olamiyor uzun sure, aksam guzel bir sporla gelecegim canim bu daha da telafi edecek emin olAnnem kardeşlerimin birine sağ bacağını diğerine sol bacağını indirtip kaldırtıyordu yattığı yerden
Çok iyisin
Şu yürüme bandını askılık olarak kullanmaktan vazgeçsen düzenli yürüsen nasıl bir değişim olacak da anca git kendini enteresan şeyler bul onlara benzet
Öyle de olabilir canım nasıl dilerseniz
Özeleştirini yapmışsın zaten canım
Dengelemişsin neyse ki
Vay vay meleğim uçarak mı geliyor yoksa dünü mü telafi ediyor
Evet canim olmasa iyiydi ama hergun ayni kahvaltidan sıkliyorumgüzel menü bence canim. Afiyet olsun
dediğin gibi baya karbonlu olmuş canım pazartesi artı görmemek için yarın dikkat etmen gerek
Pide olmasa iyiydi ama akşamı dengelemissin en azindan
Güzel menü canim afiyet olsun
Yaaa kahkaha attım resmen Allah iyiliğini versin![]()
Tatli yaptim iki césit yanina mezzler hamur isleri off yarina buyuk sinav detayli yazipta iskence yapmiyim sizeAyyy neler yaptın ekürim tatlı yaptın değil mioff düşününce fenalık geliyor
![]()
Selam canım hg iyiyiz şükür bu yaramazlık yok geçmiş olsun neyiniz var sağlık olsun büyüyünce yaptırırsiniz nasip
Geçmiş olsun canım siz de covid mi oldunuz yoksa
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmjs olsun canim, insan kendini belirtilerini taniyor aslinda..cok ozledik seni biran once iyiles ve gel aramiza
Sabahkileri kacamak dersen guzel canim
Cok ii canim tebrikler
Guzel canim afiyet olsun
Cuma kacamagi oldugu icin guzel canim
Canm asidan sonra pozitif cikabiliyor testte belirtileri nasil hafif mi siddetli mi ? Asi zaten virusun kontrollu sekilde vucuda verilmesi bagisiklik kazanmak icin, o yizden vucutta virus oldugu icin pozitif cikabilir
Yaa cok uzuldum minigine ve sanakeske yakin olsaydik sana yemek yapar getirirdik, boyle de elimzden birsey gelmiyor, esin yapabilirse haslama falan yapsin canim,
Hos geldin canim, seni de cok ozledik insallah covit olmadiniz
Aleyküm selam canım . Şükür ben iyiyim canım
Hayırlısı buymuş sünnet için. Covitmi oldunuz geçmiş olsun şimdi nasilsiniz
Canım beniiim Allah yardımcınız olsun. Korkma, inşallah en kısa sürede atlatacaksınız
Çok geçmiş olsun canım covid mi oldun?
Böyle sorumsuz, umursamaz insanlardan nefret ediyorum Ya. Benim çocuğumun başına bir şey gelse kim verecek hesabını yani?
Çok geçmiş olsun canım. Krem falan sürdün mü
Afiyet olsun canım hiçbir şey yememişsin. Hasta falan mısın?
İyi akşamlar hepinize canlar sağolun kovid olmadık ama etrafımız hep kovid korktuk tabi 2 gün önce dayımın oğlu öldü dayımlar ve bir çok akraba hep korona aynı yerde değiliz ama korktuk yine de bu kadar yaygınken göze alamadım oğlanı sünnet ettirmeyeGeçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.
Ahaha tamamdır kaptanım o iş bendeTek sayıda maksimum üç olsun bu tek sayı please![]()
Annem kardeşlerimin birine sağ bacağını diğerine sol bacağını indirtip kaldırtıyordu yattığı yerden
Çok iyisin
Şu yürüme bandını askılık olarak kullanmaktan vazgeçsen düzenli yürüsen nasıl bir değişim olacak da anca git kendini enteresan şeyler bul onlara benzet
Öyle de olabilir canım nasıl dilerseniz
Özeleştirini yapmışsın zaten canım
Dengelemişsin neyse ki
Vay vay meleğim uçarak mı geliyor yoksa dünü mü telafi ediyor