• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:pinar
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocuk 2.5 yas
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 14. Takim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglik icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:aldim verdim aldim verdim aldim 😁
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:

Senelerce 14. Takimda kaptanlk yaptim desem yeridir ara verdim geri dondum tekrar kaptanligi aldm vs vs bekarligimdn veri veriyorum ayriliyorm aliyorum geri geliyorum 🥺
5 Haziran 2020 / 677. Etapta mezun olmuşsun kaptanım 6 ay da geçmiş bu hafta alalım mı listeye hazır mısın?
Pinarbartu (54.3/53.9/0.4/0.74%)mezun olmak istiyor

9.TAKIM KATILIM FORMU

Senelerce 14. Takimda kaptanlk yaptim desem yeridir ara verdim geri dondum tekrar kaptanligi aldm vs vs bekarligimdn veri veriyorum ayriliyorm aliyorum geri geliyorum 🥺
Aramiza hos geldiniz, kilo verme konusunda deneyimli olmaniz da guzel benm gibi sifirdan baslamadinz en azindan 😂 ya bu platformun yillarde ol.asi ve benm yeni kesfetmis olmam cok kotu 😣

5 Haziran 2020 / 677. Etapta mezun olmuşsun kaptanım 6 ay da geçmiş bu hafta alalım mı listeye hazır mısın?
Pinarbartu (54.3/53.9/0.4/0.74%)mezun olmak istiyor
Vallahi en erken ne zmn oluyosa o zmn olsun 😁
Aramiza hos geldiniz, kilo verme konusunda deneyimli olmaniz da guzel benm gibi sifirdan baslamadinz en azindan 😂 ya bu platformun yillarde ol.asi ve benm yeni kesfetmis olmam cok kotu 😣
😂😂 Rabbim en cok ihtiyac oldugu zamanlarda cikartiyo insanin karsisina 😁 ben nişanlanmama 1 sene varken kesfettim nisanlandm evlendim bebe dogurdum o aralarda hep burdayim 😂

Ben birazda kendimden bahsedeyim en büyük zaafim ekmek ve gece yemek. Gündüz hersey cok guzel sabahlari basliyorum aksama kadar sorun yok hava karariuo bnm resmen gözüm dönüyo bugün mesela cok guzel.basladim aksam oldh tost yaptım kendime 😭 spor zaten hic yapamıyorum basladigimla kaliyo buraya bagli kalirsam devam ettiririm diye düşünüyorum

9.TAKIM KATILIM FORMU

Hg Pınar ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var baya deneyimli son verilecek kilonda az sağlıkla kısa zamanda verirsin insAllah 🤗❣️

Ben birazda kendimden bahsedeyim en büyük zaafim ekmek ve gece yemek. Gündüz hersey cok guzel sabahlari basliyorum aksama kadar sorun yok hava karariuo bnm resmen gözüm dönüyo bugün mesela cok guzel.basladim aksam oldh tost yaptım kendime 😭 spor zaten hic yapamıyorum basladigimla kaliyo buraya bagli kalirsam devam ettiririm diye düşünüyorum
Gece yemek en kötüsü cidden bende karbonhidrat bağımlısıyım resmen iyi başlayıp kötü bitiriyoruz yeterince katılım saglayınca motivasyon da o kadar yüksek oluyor

Takım sorumluluğunu bildiğin için istikrarlı ilerleyeceğine eminim canım

Vallahi en erken ne zmn oluyosa o zmn olsun 😁

😂😂 Rabbim en cok ihtiyac oldugu zamanlarda cikartiyo insanin karsisina 😁 ben nişanlanmama 1 sene varken kesfettim nisanlandm evlendim bebe dogurdum o aralarda hep burdayim 😂
Belki de oyledr, ben ilk buraya geldigimde cok ciddiye almadim aman dedim bakayim bir ne yapiyorlar bir baktim ciddi ciddi kurallar var, keske daha once gorseydim dedim hep ama dedign gibi dpgru zaman suandir, bu arada benm adim elif, bir kizm var calisiyorum , memnun oldum tanistigima

Süper menü Afiyet olsun canım

Kızarmış ekmekte kalori biraz daha düşüyor snrm evet biraz çok olmuş gibi ama iyi yinede bence afiyet olsun sarı leblebi de çok tok tutuyor acıkınca canım yiyebilirsin

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım süper menü spor 🤩👏

Bence sıkıntılı değil menü cunki miktarlar çok çok az afiyet olsun
Saol cnm

9.TAKIM KATILIM FORMU

Hosgeldin aramiza

Hg Pınar ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var baya deneyimli son verilecek kilonda az sağlıkla kısa zamanda verirsin insAllah 🤗❣️
Hosbuldm canim memnun oldum ❤️ umarım veririm bide bnm şöyle bi derdim var esim yurt disinda bu ay icinde gelmeyi planliyo gelene kadar birazck versem hic bu kiloda gormedi beni hamilelik.haric 🙊
Çok da fark yok aslında 12 kilo ne ki zamanında 35 ve 25 kilo vermiş biri var aramızda adı lazım değil baş harfi ben 🙈
Hay masallahhhh bnm toplasan o kadar vermisligim vardir da alip verdigim icin en fazla 10kilo verdm 😁
Gece yemek en kötüsü cidden bende karbonhidrat bağımlısıyım resmen iyi başlayıp kötü bitiriyoruz yeterince katılım saglayınca motivasyon da o kadar yüksek oluyor
Aynen oyle guzel basliyo kötü bitiyo gün bu da bütün günü çöp ediyo
Belki de oyledr, ben ilk buraya geldigimde cok ciddiye almadim aman dedim bakayim bir ne yapiyorlar bir baktim ciddi ciddi kurallar var, keske daha once gorseydim dedim hep ama dedign gibi dpgru zaman suandir, bu arada benm adim elif, bir kizm var calisiyorum , memnun oldum tanistigima
Evet kurallar cok net ya uyarsn ya gidersin insanda bu sansi kullanmak icin uymaya gayret ediyo
Hosgeldin aramiza

Hosbuldum kizlar ❤️

Günaydın canım bitti mi inşaat işleri umarım temizlik safhasındasındır oldukça yoruldun
Zehram artık ustalı kısmı bitti çok şükür, bugün temizliğe geçtik, bir kaç gün devam eder, inşallah Ramazan a kadar bitiririz. Ama şuan bile çok mutluyum. Evde biz bizeyiz ya o bile moral oldu. Gerçekten çok bunalmıştım.
Anlayışın için çok teşekkür ederim Zehracığım, iyi ki sen ❤️
9.TAKIM KATILIM FORMU

Hoş geldiniz 💐

Back
X