• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz leylak Beyaz leylak cağnım
15 Mart 2019 / 613. Etapta listeye girmişsin
Beyaz leylak (70.8/69.3/1.5/%2.12) yeni üye,bt:26/02/2019, bk:72, hk:59
72-59=13
13*80/100=10.4
72-10.4=61.6 nın altında mezun olabilirsin yani mezuniyet şartın tutuyor istediğin zaman mezun edebiliriz seni de devam etmek istediğin sürece kalabilirsin listede

Komşuya mı :KK70: Tuz mu şeker mi bu Pınar kaptanım 🤣 ip atlamayı çok severiz takımca yani Kızlar atlıyor ben artık atlayamıyorum G Goklerce @kumsal68 hele biri var ki yürüme bandını eşarp askılığı olarak kullanıyor :ıslık: Beyaz leylak Beyaz leylak
Komsunun kizi diyette bari birine hayri olsn dedm verdim 😂 aksam alayimda yarin tartilayim. Bnde bi ara atliyodum 400 500 yetiyodu bide bi ara meshur jillian vardi ya onu yapiyodum hatta bi ara trambolin almistm kendime 😂 annem eskiciye vermis legen almis karsiliginda 😂😂😂😂😂

Komsunun kizi diyette bari birine hayri olsn dedm verdim 😂 aksam alayimda yarin tartilayim. Bnde bi ara atliyodum 400 500 yetiyodu bide bi ara meshur jillian vardi ya onu yapiyodum hatta bi ara trambolin almistm kendime 😂 annem eskiciye vermis legen almis karsiliginda 😂😂😂😂😂
Ahahahahah trambolini verip legen almak mi 😂😂😂

Tünaydın kızlar 🤗❤️
Sabah aç karna öğle bı de yatmadan önce biberiye-rezene çayı içiyorum bı süredir etki ediyor sanırım ödem atıyor sanki yüzüğüm baya rahatladı şu sıra bu sabah tost yedim pazar keyfi olaraktan bklm akşama dengelerim insAllah 🤲 kızım aşure istedi sütle yaptım bı minik kase yiyebilirim bugün

69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersin 😊😍

Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olur

Hemn ara bul o ipi 😂 ip atlamk muthis hissettiriyor bak spor seni ekstra motive edecek emin ol 😊 ayrica tartiyi komsuye niye verdin yaa 😂😂😂
Buldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarak 😂😂 aksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da

Buldm buldm sandiga koymusum ceyiz olarak 😂😂 aksam baslarim bakayim spor listeniz var mi yoksa menunun altina mi ekliyoruz sporu da
Ooo sandiktan cikti demek 😂😂 canim ister menunim ardina ekle istersen burda gece yatmadan ayri bildirim olarak yap fark etmez....bazen gec saate kaliyor ben o yuzden sonra bildirjm yapiyorum

Bir de spor puanini ilk sayfada puanlama var ordan hesaplayip Jasminium84 Jasminium84 u etiketliyruz ama o rahatsizlandi izne ayrildi yapamayabilir U UcanSupurge spor puan isini ne yapalim

Ooo sandiktan cikti demek 😂😂 canim ister menunim ardina ekle istersen burda gece yatmadan ayri bildirim olarak yap fark etmez....bazen gec saate kaliyor ben o yuzden sonra bildirjm yapiyorum
Aksam yatmadan bildirriim o zaman zatrn cok spor yapabilen biri degilim ama esim gelck diye bi süre asılırm spora hemenck gitsn kilolar 😍

69 olana kadar gel canm burda 69 a dus sonra listeye girersin 😊😍

Canm bak dun istedign seyleri yedin madem devam edeceksin simdi tekrar basla en basindan basliyor gibi, evet bazen ben de cok sıkliyorum bunaliyorum ama hep kendime diyorum hayir simdi degil, gram gram da gitse sabir diyorum, sen cok guzel kilolar verdin az daha sabret, hem ramazan geliyor belki daha kolay olur

Hemn ara bul o ipi 😂 ip atlamk muthis hissettiriyor bak spor seni ekstra motive edecek emin ol 😊 ayrica tartiyi komsuye niye verdin yaa 😂😂😂
Canımın içi çok sağol ne güzel demişsin sabır sabır sabır inşallah devam edeceğim 😘

Beyaz leylak Beyaz leylak cağnım
15 Mart 2019 / 613. Etapta listeye girmişsin
Beyaz leylak (70.8/69.3/1.5/%2.12) yeni üye,bt:26/02/2019, bk:72, hk:59
72-59=13
13*80/100=10.4
72-10.4=61.6 nın altında mezun olabilirsin yani mezuniyet şartın tutuyor istediğin zaman mezun edebiliriz seni de devam etmek istediğin sürece kalabilirsin listede
Buradayım inşallah 57 yi göreceğim💪

Kizlar bunlar olculerim simdi ölçtüm basene ve belime şoklar geciriyorum

Eklentiler

• IMG_20210411_131718.webp
    IMG_20210411_131718.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
Back
X