afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
çok kötü bir menü canım
afiyet olsun kuzum
canım ben oruç tutmuyorum. aç kalmak mide bulantısı yapıyor bende tansiyonum düşüyor. doktorum oruç tutmamamı söyledi. ama maneviyatını başka türlü alıyorum yani. tutmadığım orucun parasını veriyorum. yardımlarla vs. 30 gün geçiriyorum benim için mutluluk sebebi bunlar.
bence sen de tutma bebeğin için. namazını kıl, kuranını oku vs. okumasını bilmiyorsan youtubedan dinlersin.
canım şişkinliğe karşı önlemini al
canım tatlıyı aç karnına ve sabah yediğin için telafisi daha kolay sanki :) inşallah cumaya sıkıntı olmaz
afiyet olsun canım gayet güzel
ay ben de eşim ve kendim için mayasız ekmek yapıyorum her defasında tuz atmayı unutuyorum

çok sinir bozucu.
gayet güzel menü canım
canım ben öğretmen değilim nasıl çalışması gerektiği hakkında yorum yapamam ama ben de çok parlak bir öğrenci değildim. okulu, ödevi, sınavları hiç sevmezdim. ana sınıfına bile ağlayarak giderdim. karnemde 1ler olurdu hep. lise sonda dank etti. yarım dönem dershaneye gittim. verdikleri kaynakları çözmedim bile. yaşıtlarım deli gibi hazırlanırken ben tembellik ediyordum yine.
sonra üniversite okumam gerekiyor dedim kendi kendime. allah ne verdiyse çalıştım. türkçede 40 soruda 38 net yaptım matematik başlangıçta 1 net ile başladım, sınavda 40 soruda 20 net yaptım. internetten konu videosu izledim bol bol. farklı farklı insanların anlatımlarını dinledim. tembeldim ama çok kitap okurdum. lys daha iyi geldi sıralamam 40bindi. güzel bir bölüm kazandım. herkes şokta tabii

üniversiteyi de 6 sene okudum tembellikten

özel sektörde çalıştım daha sonra devlete geçiş yaptım. şimdi 27 yaşındayım. evim var, gayet güzel bir model arabam var.
demem o ki kimin ne olacağını bilemezsin bu kadar üzme kendini. senin çocuğun da aydınlanma yaşayacak inşallah. ders konusunu burda öğretmen olan arkadaşlarım daha iyi bilirler fakat benim naçizane tavsiyem bol bol kitap okuması. illa yüz temel eser olmasına gerek yok, ne ilgisini çekiyorsa onu okusun.
kaptanım ben oruç tutmuyorum. aynı düzen devam benim için
ohh afiyet olsun canım benim. amiin inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur, dertlerimiz deva bulur.
bugünün menüsü mü bu canım?