• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy rabbim korumuş çok geçmiş olsun canım.
Bazen duruyor insanın aklı. Bı verdiğin karşı gelmiş 🥺🥺

Tamamdır canım 😉😅

Nasıl da güzel bir haber bu, moral oldu bana çok. 💐

bugün o kadar koşturdum ki ama yine de hiç açlık hissetmedim 😉 ne güzel Ramazan’a hep hazırlıklı olmak ❤️

afiyet olsun canım, Allah kabul etsin, menülerimiz birbirine yakın sayılır 😉

canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻

Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin , çok güzel 👍🏻 ❤️

afiyet olsun leylağım, Allah kabul etsin, yine harika bir menü ❤️

Afiyet olsun 👍🏻❤️

Afiyet olsun Hafizeciğim 👍🏻❤️

afiyet olsun eküricanım, çok güzel bir menü 👍🏻❤️

Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun 😔

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun, çok güzel menü 👍🏻❤️ Allah kabul etsin.

Elifçiğim mezuniyet geliyor desene, menü çok hafif. Afiyet olsun canım ❤️

Zehracığım bu yıl güzel bir mazeretin var. Lütfen tadını çıkar, gelecek yıl belki beraber tutarız, benim de hamilelik dönemlerinden kalma borcum var. 😔 bir oruç günlüğü yaparız. Gün aşırı tutarız, birbirimize destek oluruz. Neden olmasın ? ❤️ :KK60:
Sağolun canlarım 😍😘

Tamamdır canım 😉😅

Nasıl da güzel bir haber bu, moral oldu bana çok. 💐

bugün o kadar koşturdum ki ama yine de hiç açlık hissetmedim 😉 ne güzel Ramazan’a hep hazırlıklı olmak ❤️

afiyet olsun canım, Allah kabul etsin, menülerimiz birbirine yakın sayılır 😉

canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻

Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin , çok güzel 👍🏻 ❤️

afiyet olsun leylağım, Allah kabul etsin, yine harika bir menü ❤️

Afiyet olsun 👍🏻❤️

afiyet olsun eküricanım, çok güzel bir menü 👍🏻❤️

Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun 😔

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun, çok güzel menü 👍🏻❤️ Allah kabul etsin.

Elifçiğim mezuniyet geliyor desene, menü çok hafif. Afiyet olsun canım ❤️

Zehracığım bu yıl güzel bir mazeretin var. Lütfen tadını çıkar, gelecek yıl belki beraber tutarız, benim de hamilelik dönemlerinden kalma borcum var. 😔 bir oruç günlüğü yaparız. Gün aşırı tutarız, birbirimize destek oluruz. Neden olmasın ? ❤️ :KK60:
Sağolasın Aslım♥️

@Breeze96 geçmiş olsun Meleğim büyük musibet atlatmışsın gerçekten Rabbim korumuş yine de şükür sadakası ver bence.Bazen insanın basireti bağlanıyor .Ben elektrikten çok korkuyorum ampul değiştirirken bile sigortayı attırıtorum maşallah senin elinden her iş geliyormuş . Bayılıyorum erkek işlerini yapabilen kadınlara çok özeniyorum 😍

Kaptanııım nazar mı var sende acaba :nazar: çok geçmişler olsun. Orucu çocuk doğduktan sonra tutarsın başkanım
İnşallah nasip olur tutarım canım 🤲🏻
Kızlaaaaaaar acayip acıktım ya 1 saattir nerdeyse midemde orkestra çalıyor :KK17:
Oğlan uyudu bu gece ben uyuyamadım sahur vakti gelse de birşeyler yesem :kk77:
Gündüz bu kadar acikmamistim var bu işte bı terslik iftarda ne yesemde bu kadar acikmasam acaba
Bol salata en hafif ve tıkayıcı o var aklımda
İyi Sahurlar Canlar
❤️
13 Nisan Menü ve Spor Bildirim
i​

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 biber, 1 elma

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 3 parça fırında tavuk, 3 yk bulgur pilavı , 2 hurma

2,5 litre su

10.115 adım : 101 puan

U UcanSupurge ❤️ G Goklerce
Eki Görüntüle 2824797
Çok güzel canım 👏🏻
Aynen çok iyi olur valla 30 gün
@Breeze96 geçmiş olsun Meleğim büyük musibet atlatmışsın gerçekten Rabbim korumuş yine de şükür sadakası ver bence.Bazen insanın basireti bağlanıyor .Ben elektrikten çok korkuyorum ampul değiştirirken bile sigortayı attırıtorum maşallah senin elinden her iş geliyormuş . Bayılıyorum erkek işlerini yapabilen kadınlara çok özeniyorum 😍
Muhtemelen eşi ya anlamıyor ya da yapmıyordur canım bizi de öyle erkek gibi yetiştirdiler ben de anlarım ama eşim daha çok anlar ve karışmam bekletmez yapar da kızkardeşim de anlar ama onun eşi yapmaz anlamıyor zannedersem ampul değiştirir dolapların vidalarını sıkar geçen camlarına çocuk emniyet kilidi taktı

İyi Sahurlar Canlar
❤️
13 Nisan Menü ve Spor Bildirim
i​

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 3 biber, 1 elma

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 3 parça fırında tavuk, 3 yk bulgur pilavı , 2 hurma

2,5 litre su

10.115 adım : 101 puan

U UcanSupurge ❤️ G Goklerce
Eki Görüntüle 2824797
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol cnm
Bol salata en hafif ve tıkayıcı o var
Yedim aslında ama biraz daha fazla yiyim bari

Günaydın kızlar 🤗❤️
Şu çok çiğneme olayına alıştırmaya çalışıyorum kendimi ben aşırı hızlı yer bitiririm cunki çok çiğnemek içinde az az alıyorum ağzıma ben baya fazla fazla yiyomusum :D sabah mesaisi başladı çocuklar kalktı bugün ev işi mi yapsam diyorum sonraa amaaan kim geliyi kim goruyo diyim kendimi kandırıyorum bugün ki sabah tartısıda güzel insAllah bu ramazanı verimli geçiririm her anlamda

Mercimek çorba et kavurma ve pilav biz bu Ramazan'ı kızlara göre geçireceğiz sanırım😂et yemeyen çocukların canı oruç olunca et istedi
Yanına salata hoşaf var bide canim

Afiyet olsun sanada
OH OH OH NE GÜZEL MENÜLER .
Sigara kullanmiyorum ama hergun ayni saatlerde kahve icerdik ve cayda cok icerdim o yuzden bas agrisi oldu

Afiyet olsun canim, biz de aksama tarhana corbasi, firinda tavuk ve salata var canim 😊 canm cok yogurt cekiyor belki biraz da yogurt yerim

Yaa cok kotu bir durum bilmem kac kez yasadim bunu 😂😂😂
Sütlü çorba
Haşlanmış but
Ve kadayıf tatlısı☺️

AFİYETER OLSUN
Adana diyo y’a diyetteydik ama firinda kabak tavuk yiycem aksama oldumu simdi
Daha iki saat var burda kizlar
HAHAHA :D YA BİŞEY DİCEM .ADANADA GÜZEL YERDE OLMAYINCA BİR ANLAMI YOKKİ VALLA BURNUMA KÖTÜ KOKTU AÇLIKTAN KEMİRDİM . NOOO HİÇ İFTARLIK DEĞİLDİ KEBAP OLAYI MİDEME OTURDU . SENİN MENÜN DAHA GÜZEL AFİYET OLSUN

Eki Görüntüle 2824671
Nasıl ölünür isimli çalışmam oluyor kendileri.

Aspiratör benden öncekilerden kalma.sökmek istedim.Hic kullanmadım bozuktu çünkü.4 vida tutuyor dedim.Vidalari söktüm altının kirli olduğunu görünce sanırım idrak yollarım tıkandı.Elektrige bağlı değil sandım .aldım bıçağı kabloyu kesmemle bommm diye bir ses ki sigortalar attı.Bicak bu hale geldi.Ayagimda terlik vardı o mu akımdan korudu bilmiyorum.Uzun bir zaman kendime gelemedim. Büyük bir salaklık yaptım.Ölebilirdim.Allah çocuklarıma bağışladı.Ben priz değiştiren her türlü tamiri yapan bir insanım bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum.prizde değil direk duvardan gelen kabloya bağlamışlar aspiratirü .
İnsanın bazen basireti bağlanıyor cidden. Ben de tekerlekli sandalye ile perde çıkarmaya çalışırken eşim yakalamıştı. Baya bağırdı çağırdı tabi sonra ben de düşünmüştüm nasıl öyle bir salaklık yaptım diye🤔

İnsanın bazen basireti bağlanıyor cidden. Ben de tekerlekli sandalye ile perde çıkarmaya çalışırken eşim yakalamıştı. Baya bağırdı çağırdı tabi sonra ben de düşünmüştüm nasıl öyle bir salaklık yaptım diye🤔
Ayy seninkide baya tehlikeliymis Allah korumuş kız.

HERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR

DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

13.04.2021 İFTAR 19.48

-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA

EVE VARINCA

-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK

14.04.2021 SAHUR 04.50

3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE

SU : 3 LT

Bir diyetisyenden gördüm cnm 1 çay bardağı su 1 çay bardağı domates sosu tuz karabiber pişirdim ardından indireceğime yakın azıcık peynir attım içine
Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins

İki kizcem oruç ben ve minnosum mutfakta uçak çaplı bir kahvaltı yapacağız ins. Kafam feci ağrıyor ilaç almamak için uğraşıyorum akşamdan beri ama kahvaltıdan sonra içeceğim sanırım.

Güzel bir gün olsun akşama menüler hazirmi oruç olunca akşam yemeği daha bı özenli oluyor😍

HERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR

DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

13.04.2021 İFTAR 19.48

-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA

EVE VARINCA

-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK

14.04.2021 SAHUR 04.50

3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE

SU : 3 LT
Afiyet olsun cnm
İki kizcem oruç ben ve minnosum mutfakta uçak çaplı bir kahvaltı yapacağız ins. Kafam feci ağrıyor ilaç almamak için uğraşıyorum akşamdan beri ama kahvaltıdan sonra içeceğim sanırım.

Güzel bir gün olsun akşama menüler hazirmi oruç olunca akşam yemeği daha bı özenli oluyor😍
Geçmiş olsun afiyet olsun canım

Back
X