• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR

DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

13.04.2021 İFTAR 19.48

-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA

EVE VARINCA

-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK

14.04.2021 SAHUR 04.50

3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE

SU : 3 LT
Triliçeeeeeee🤤😋😭 sondaki ağlama emojisi nefsimin çırpınması😂

Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
YULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYOR

Günaydın kızlar 🤗❤️
Şu çok çiğneme olayına alıştırmaya çalışıyorum kendimi ben aşırı hızlı yer bitiririm cunki çok çiğnemek içinde az az alıyorum ağzıma ben baya fazla fazla yiyomusum :KK70: sabah mesaisi başladı çocuklar kalktı bugün ev işi mi yapsam diyorum sonraa amaaan kim geliyi kim goruyo diyim kendimi kandırıyorum bugün ki sabah tartısıda güzel insAllah bu ramazanı verimli geçiririm her anlamda
Masallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksin 😊
HERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR

DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

13.04.2021 İFTAR 19.48

-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA

EVE VARINCA

-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK

14.04.2021 SAHUR 04.50

3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE

SU : 3 LT
Canim iki ogunde de pide fazla geldi, cunku kalorisi normal ekmekten fazla, trilice zaten olmamasi gerekti 😊
İki kizcem oruç ben ve minnosum mutfakta uçak çaplı bir kahvaltı yapacağız ins. Kafam feci ağrıyor ilaç almamak için uğraşıyorum akşamdan beri ama kahvaltıdan sonra içeceğim sanırım.

Güzel bir gün olsun akşama menüler hazirmi oruç olunca akşam yemeği daha bı özenli oluyor😍
Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsun 😣 aksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben 😊
13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Nasıl kizlar çok mu yemesim yaa
Canim sahurda pide cok olmus normal ekmekten fazla olmasi lazm kalorisinin, iftarda da sutlu corba pirincli yaninda bulgur pilavi var ikisi bir arada fazla olmus, suyun az canim biraz arttirmaya calus

Valla çok şanslı olduğum söylenemez canım. Ailevi problemlerimiz vardı. Evden kurtulmak için çabaladım açıkçası. Kesinlikle sorumluluk sahibi insan her şeyin üstesinden gelir

Ne güzel kilo vermişiz :nazar:

Ahahah aydınlanır canım benim. Gerçekten bir umutsuz vakıa varsa o bendim. Şu pandemide yetişkinlerin bile psikolojisi bozuluyor gençleri düşünemiyorum. Ders düşünecek halleri yok

Sıkma tabii. Sen ne kadar sıkarsan o kadar uzaklaşır çocuk. Derslerinin onun sorumluluğunda olduğunu hissettir bırak kendi halletsin canım

Kaptanııım nazar mı var sende acaba :nazar: çok geçmişler olsun. Orucu çocuk doğduktan sonra tutarsın başkanım

Afiyet olsun canım gayet güzel

Çok güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Akşam iftar biraz karbon çoğunlukta bebiş. Genel olarak güzel gibi sanki 😊

Afiyet olsun canım güzel

Canııııım.
Valla çok etkilendim. Allah korumuş seni

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun ekürim
Saol cnm

Tamamdır canım 😉😅

Nasıl da güzel bir haber bu, moral oldu bana çok. 💐

bugün o kadar koşturdum ki ama yine de hiç açlık hissetmedim 😉 ne güzel Ramazan’a hep hazırlıklı olmak ❤️

afiyet olsun canım, Allah kabul etsin, menülerimiz birbirine yakın sayılır 😉

canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻

Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin , çok güzel 👍🏻 ❤️

afiyet olsun leylağım, Allah kabul etsin, yine harika bir menü ❤️

Afiyet olsun 👍🏻❤️

Afiyet olsun Hafizeciğim 👍🏻❤️

afiyet olsun eküricanım, çok güzel bir menü 👍🏻❤️

Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim korusun 😔

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun, çok güzel menü 👍🏻❤️ Allah kabul etsin.

Elifçiğim mezuniyet geliyor desene, menü çok hafif. Afiyet olsun canım ❤️

Zehracığım bu yıl güzel bir mazeretin var. Lütfen tadını çıkar, gelecek yıl belki beraber tutarız, benim de hamilelik dönemlerinden kalma borcum var. 😔 bir oruç günlüğü yaparız. Gün aşırı tutarız, birbirimize destek oluruz. Neden olmasın ? ❤️ :KK60:
Teşekkürler Aslı abla

Yaa güzele benziyor canim. Yulaf hep yoğurtla meyveyle düşündüm nedense tuzlu yemek gibi oda güzel fikirmis. Bı ara denerim ins
Omlete de çok yakışıyor cnm ben bir ara çalışırken kahvaltı edecek vaktim olmuyordu iş yerinde daha doğrusu yasaktı kahvaltı vs . Bende akşamdan 2 yumurta ve yulafla omlet yapıyordum içine marul peynir zeytin koyup dürüm gibi sarıyordum :))

günaydın kızlar

bu hafta motivasyonum yerlerde :( şu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni :( psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden :(

Afiyet olsun cnm

Geçmiş olsun afiyet olsun canım
Sağol canim
YULAFI HAZIRLAYIP ÜZERİNE SOTELENMİŞ TUZLU EKLEYİNCEDE GÜZEL OLUYOR . MESELA YUMURTA YADA HİNDİ FÜME KAPYA BİBER TAVADA ÇEVİR HEPSİNİ KOY TUZLU LAPA OLUYOR GÜZEL OLUYOR
Hım aslinda çeşitlendirmek en güzeli deniyce. Bunlari
Biz ona sütlü deriz soğuk yeriz genelde eskiden bayramlarda çok yapılırdı yanında ev baklavası şahane olur🙈🤭🤪
Kız aklın fikrin tatlida ya senin😂😂😂
Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsun 😣 aksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben 😊
Ya gerçekten doğru söylüyorsun canim rabbim oruç sevabı versin ins.

Afiyet olsun menü super
Omlete de çok yakışıyor cnm ben bir ara çalışırken kahvaltı edecek vaktim olmuyordu iş yerinde daha doğrusu yasaktı kahvaltı vs . Bende akşamdan 2 yumurta ve yulafla omlet yapıyordum içine marul peynir zeytin koyup dürüm gibi sarıyordum :))
Omleti duymuştum ama onunda denemedim. Dürüm gibi sahaneymis benim büyük te seviyor yulafi deniyim bı akşam sahura hem doyurucu da olur

Back
X