• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......

Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak🙄
Bok bocegıne de cocugu dunya guselı gelirmiş de ona🤣tobeee Ramazan ramazan

Sağol canim

Hım aslinda çeşitlendirmek en güzeli deniyce. Bunlari

Kız aklın fikrin tatlida ya senin😂😂😂

Ya gerçekten doğru söylüyorsun canim rabbim oruç sevabı versin ins.

Afiyet olsun menü super

Omleti duymuştum ama onunda denemedim. Dürüm gibi sahaneymis benim büyük te seviyor yulafi deniyim bı akşam sahura hem doyurucu da olur
süt tuz yumurta hatta biraz beklet istersen şişiyor yulaflar ve içinde yulaf olduğu belli değil hemde pratik oluyor ben içine marulu dolduruyordum ayaküstü yiyordum çayla :)) ay hiç özlemedim o günleri anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti

günaydın kızlar

bu hafta motivasyonum yerlerde :KK43: şu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni :KK43: psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden :KK43:
Ahh ahh sanki yiyince düzelecek biseyler.
Yapma canim bende sen gibiyim aynı bişey canim sikilsa uzulsem hemen hop mideye biseyler atarım. Sonuç mutlumuyum yada mutlumuyum yine mutsuzsun bak hemde bu sefer de uzuntune bide yediklerinin vicdan azabı var

günaydın kızlar

bu hafta motivasyonum yerlerde :KK43: şu işsizlik olayı fazlasıyla etkiliyor beni :KK43: psikolojikmen bunaldım sıkıldım boğuldum artık. sıkıntıdan üzüntüden deli gibi kaçamak yapmasam da ufak tefek atıştırmaya başladım 2 akşamdır gece 11 den sonra. şu meyve yarım kalmış yiyeyim 2 çubuk kraker kalmış bitireyim bir parça peynir atayım ağzıma azıcık pide ısırayım gibilerinden :KK43:
Kuzu ben bitcoin işine gırıyorum ufaktan, heyecan yaratıyor ınsanda,sen de bi el atistersen😬

süt tuz yumurta hatta biraz beklet istersen şişiyor yulaflar ve içinde yulaf olduğu belli değil hemde pratik oluyor ben içine marulu dolduruyordum ayaküstü yiyordum çayla :)) ay hiç özlemedim o günleri anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti
Tamam canım deneyeceğim mutlaka yazarım

Zor bir iş yeriymis anlaşılan. İns hayirlisindan en kısa zamanda bir iş bulursun canim

😂😂😂 Yaa biz her hafta yapariz ve biz sıcak yiyoruz
Bı de soğuk dene 🤭
Masallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksin 😊
insAllah cnm
Sütlaçın tuzlusu galiba içinde karabiber vb.baharat konuyor mu ?
Yok konmuyor cnm sadece azıcık tuz atıyoruz soguyunca kaymak tutuyor üstü hatta ben çok severim eşim de bu sene sevmeye başladı
günaydın kızlar

Canım bazen iniş çıkışlar oluyor illaki iş sıkıntısi haklsin zor Rabb'im hayırlı bı iş nasip eder inşAllah yediklerimizde mutlu etmiyor daha da vicdan azabı pişmanlık oluyor toparla kendini cnm her nasip vaktine esir illa bı yerde nasibin bekliyor
Fit mutlu anne Fit mutlu anne ben buna basladım bugun ,canım,sırt agrın vardı senın de sanki iyi gelcek gıbi

Yaa bakayım bende bırazdan cnm saolasin
Kız aklın fikrin tatlida ya senin😂😂😂
Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız var

Ahh ahh sanki yiyince düzelecek biseyler.
Yapma canim bende sen gibiyim aynı bişey canim sikilsa uzulsem hemen hop mideye biseyler atarım. Sonuç mutlumuyum yada mutlumuyum yine mutsuzsun bak hemde bu sefer de uzuntune bide yediklerinin vicdan azabı var
öyle canım üzülünce hopp hemen midemi mutlu etme derdine düşüyorum :(

HERKESE MERHABAA GÜNAYDINLAR

DÜN AKŞAM İŞ YERİNDEYDİM ARKADAŞALR ADANA SÖYLEYİNCE BENDE ADANA SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM

13.04.2021 İFTAR 19.48

-YARIM (1 KARIŞ) KADAR İNCE PİDE
- SALATA
-ADANA

EVE VARINCA

-1 DİLİM TRİLİÇE -
4 ÇİLEK

14.04.2021 SAHUR 04.50

3 YK ZEYTİNYAĞLI FASÜLYE
1 DİLİM PİDE

SU : 3 LT
Pideler, trileçe hiç olmamış canım :KK43:
Daha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrım
13 Nisan
Sahur 3 ince dilim pide.
1 haşlanmış yumurta
İftar 1 kase sütlü çorba
1 haşlanmış but
3 YK bulgur
1.5 litre su
Nasıl kizlar çok mu yemesim yaa
3 dilim pide yerine biraz sebze , peynir vs yesen daha iyi olurdu canım sütlü çorbada pirinç varken bulgura gerek yokmuş yanında salata veya sebze yemeği daha iyi olurdu
günaydın kızlar

Ah ya aslında bu hafta 3. Cuman pazartesi eksin de çok güzeldi bu cuma seni listeye almayı planlıyordum :KK43:
Kuzu ben bitcoin işine gırıyorum ufaktan, heyecan yaratıyor ınsanda,sen de bi el atistersen😬
Cidden mi 😅 benim adam da bakıyor biraz sürekli gözü grafiklerde filan

Bı de soğuk dene 🤭

insAllah cnm

Yok konmuyor cnm sadece azıcık tuz atıyoruz soguyunca kaymak tutuyor üstü hatta ben çok severim eşim de bu sene sevmeye başladı

Canım bazen iniş çıkışlar oluyor illaki iş sıkıntısi haklsin zor Rabb'im hayırlı bı iş nasip eder inşAllah yediklerimizde mutlu etmiyor daha da vicdan azabı pişmanlık oluyor toparla kendini cnm her nasip vaktine esir illa bı yerde nasibin bekliyor

Yaa bakayım bende bırazdan cnm saolasin

Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız var
Anlılık mutluluk sağlıyor evet :(
Pideler, trileçe hiç olmamış canım :KK43:

Daha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrım

3 dilim pide yerine biraz sebze , peynir vs yesen daha iyi olurdu canım sütlü çorbada pirinç varken bulgura gerek yokmuş yanında salata veya sebze yemeği daha iyi olurdu

Ah ya aslında bu hafta 3. Cuman pazartesi eksin de çok güzeldi bu cuma seni listeye almayı planlıyordum :KK43:

Cidden mi 😅 benim adam da bakıyor biraz sürekli gözü grafiklerde filan
Haftaya inşallah :(

Kızlar akşama menülerde neler var bugün de ben sorayım ben tavuk göğsü çıkardım buzluktan bakalım ne yapacam kara mercimek buldum az bişey onu çorba yaptım yanında bol salata ya pilav ya pide yerim azıcık kayısı kompostosu içerim bı bardak yine kabız olmak istemiyorum

Anlılık mutluluk sağlıyor evet :KK43:

Haftaya inşallah :KK43:
Bak böyle deyip iyice diyet motivasyonu kaybetmeni de istemem
Kızlar akşama menülerde neler var bugün de ben sorayım ben tavuk göğsü çıkardım buzluktan bakalım ne yapacam kara mercimek buldum az bişey onu çorba yaptım yanında bol salata ya pilav ya pide yerim azıcık kayısı kompostosu içerim bı bardak yine kabız olmak istemiyorum
Ben de bi pazara gidip geleceğim artık yaz sebzeleri istiyorum karnabahar havuç vs bıktım artık kabak, patlıcan alayım diyorum ya türlü yaparım ya Karnıyarık pazara gidersem hava güzel gibi bakalım inşallah

Bak böyle deyip iyice diyet motivasyonu kaybetmeni de istemem

Ben de bi pazara gidip geleceğim artık yaz sebzeleri istiyorum karnabahar havuç vs bıktım artık kabak, patlıcan alayım diyorum ya türlü yaparım ya Karnıyarık pazara gidersem hava güzel gibi bakalım inşallah
yok canım kaldığım yerden devam zaten hepten bırakmam bırakırsam verdiğimi de alırım maalesef bünyem böyle :( sabah zaten ılık limonlu suyum ve kahvem ile başladım güne

Back
X