• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım kaldığım yerden devam zaten hepten bırakmam bırakırsam verdiğimi de alırım maalesef bünyem böyle :KK43: sabah zaten ılık limonlu suyum ve kahvem ile başladım güne
Ah şu 6ları görsek senin kırılma noktan o bence geçen de 70te bırakmıştın

Ayy seninkide baya tehlikeliymis Allah korumuş kız.
Bildiğin salaklık tekerlekli sandalye ile perde mi çıkarılır. Tekerlekli dediğim engelli sandalyesi değil ayaklarında tekerlek olan çalışma sandalyeleri. Vızır vızır döner tekerleri🙄

Bildiğin salaklık tekerlekli sandalye ile perde mi çıkarılır. Tekerlekli dediğim engelli sandalyesi değil ayaklarında tekerlek olan çalışma sandalyeleri. Vızır vızır döner tekerleri🙄
Ay Allah korusun iş kazalarını anlatan bi kamu spotunda çıkıyordu hatırlıyorum

Baya heyecan aramissin😂😂😂
Eşim yetişmese heyecanla tepe üstü çakılır heyecandan kolumu bacağımı kırardım muhtemelen😂 başka bi salaklığım da cam balkonu silerken telefonla konuşup sehpaya basarken düşmek oldu. Aşağı düşebilirdim🤷‍♀️ Temizlik yaparken kendimden geçerdim Allahtan kızım doğduğundan beri o kadar vaktim olmuyor

Ben de bi pazara gidip geleceğim artık yaz sebzeleri istiyorum karnabahar havuç vs bıktım artık kabak, patlıcan alayım diyorum ya türlü yaparım ya Karnıyarık pazara gidersem hava güzel gibi bakalım inşallah
Aynen bende yaz sebzelerini istiyorum burda da güzel gibi hava ama dışarı adım atasim yok hic

Pideler, trileçe hiç olmamış canım :KK43:

Daha iyiyim canım şükür geçti böbrek ağrım

3 dilim pide yerine biraz sebze , peynir vs yesen daha iyi olurdu canım sütlü çorbada pirinç varken bulgura gerek yokmuş yanında salata veya sebze yemeği daha iyi olurdu

Ah ya aslında bu hafta 3. Cuman pazartesi eksin de çok güzeldi bu cuma seni listeye almayı planlıyordum :KK43:

Cidden mi 😅 benim adam da bakıyor biraz sürekli gözü grafiklerde filan
He gı, ben hislerimle, beyim grafıklerle hareket edıyos🤣😬

Kızlar akşama menülerde neler var bugün de ben sorayım ben tavuk göğsü çıkardım buzluktan bakalım ne yapacam kara mercimek buldum az bişey onu çorba yaptım yanında bol salata ya pilav ya pide yerim azıcık kayısı kompostosu içerim bı bardak yine kabız olmak istemiyorum
Pilav cıkcık olmasssss, bulgur pşlavı ye ılla yıceksen, komposto mu😳 bu da olmaz ,şekersızse olur

Eşim yetişmese heyecanla tepe üstü çakılır heyecandan kolumu bacağımı kırardım muhtemelen😂 başka bi salaklığım da cam balkonu silerken telefonla konuşup sehpaya basarken düşmek oldu. Aşağı düşebilirdim🤷‍♀️ Temizlik yaparken kendimden geçerdim Allahtan kızım doğduğundan beri o kadar vaktim olmuyor
Ay bende sakarimdir hatta sağ bacağımda düşmeye bağlı hafif bir şişlik kaldı. Dolabın üst tarafına eşya koyarken saldalye kaydı ve düştüm elim kadar yer mosmor olup şişti doktorda gitmedim kendi geçti ama içerde bişey kaldı belkide hafif bir şişlik var diğer bacagima göre çünkü.
Bende iş yaparken acele olsun diye çok cabaladigim için mutlaka bı yerlerini vururum ama o an hissetmem bile ertesi gün morlukları görünce has şuraya vurduydum diye hatırlarım😂😂😂

Bişey olmaz kız ben 10 dolarla gırdum, işi çözeyım bakıcaz, orenmek zaman alıcak ,denemeden de ogrenılmıo🤣
çalışmadığım için canım yatan işsizlik maaşımda borçlara gidiyor. şuan bir işe girsem maaşı alana kadar cebimde 100 tl ancak var :)

@Breeze96 geçmiş olsun Meleğim büyük musibet atlatmışsın gerçekten Rabbim korumuş yine de şükür sadakası ver bence.Bazen insanın basireti bağlanıyor .Ben elektrikten çok korkuyorum ampul değiştirirken bile sigortayı attırıtorum maşallah senin elinden her iş geliyormuş . Bayılıyorum erkek işlerini yapabilen kadınlara çok özeniyorum 😍
Sağol canım.Her iş olmasa da babam öğretmişti sağolsun.Elektrik tamiri ek işiydi ben de yanında yardım ederdim.
İnsanın bazen basireti bağlanıyor cidden. Ben de tekerlekli sandalye ile perde çıkarmaya çalışırken eşim yakalamıştı. Baya bağırdı çağırdı tabi sonra ben de düşünmüştüm nasıl öyle bir salaklık yaptım diye🤔
Sağol canım.Basireti gerçekten bağlanıyor insanın bazen . seni de Allah korumuş.

Masallah ne guzel hic bozmadan bu azinle devam et karli cikan sen olacaksin 😊

Canim iki ogunde de pide fazla geldi, cunku kalorisi normal ekmekten fazla, trilice zaten olmamasi gerekti 😊

Ya ramazanda oruc olmamak daha bir zor hele ise gidince daha kotu hem ac kaliyorsun hem oruc tutamiyorsun 😣 aksama ben firin patlican ile karniyarik yapacagm yanina da cacik ve pilav ama pilav yemem ben 😊

Canim sahurda pide cok olmus normal ekmekten fazla olmasi lazm kalorisinin, iftarda da sutlu corba pirincli yaninda bulgur pilavi var ikisi bir arada fazla olmus, suyun az canim biraz arttirmaya calus
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için

Kızlar akşama menülerde neler var bugün de ben sorayım ben tavuk göğsü çıkardım buzluktan bakalım ne yapacam kara mercimek buldum az bişey onu çorba yaptım yanında bol salata ya pilav ya pide yerim azıcık kayısı kompostosu içerim bı bardak yine kabız olmak istemiyorum
Benim dünden mercimek corbam var biraz da et kaldı pilav da var yanına bişey yaparmiyim bilmiyorum. Salata hoşaf
Afiyet olsun sanada

Bı de soğuk dene 🤭

insAllah cnm

Yok konmuyor cnm sadece azıcık tuz atıyoruz soguyunca kaymak tutuyor üstü hatta ben çok severim eşim de bu sene sevmeye başladı

Canım bazen iniş çıkışlar oluyor illaki iş sıkıntısi haklsin zor Rabb'im hayırlı bı iş nasip eder inşAllah yediklerimizde mutlu etmiyor daha da vicdan azabı pişmanlık oluyor toparla kendini cnm her nasip vaktine esir illa bı yerde nasibin bekliyor

Yaa bakayım bende bırazdan cnm saolasin

Ay evet ya napayım çok güzel ymekler tatlılarımız var
Tmm denerim

Back
X