- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #435.241
Saol canimAfiyet olsun canım, yine çok güzel![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimAfiyet olsun canım, yine çok güzel![]()
![]()
Ben hiç liste takip etmedim.simdi denemek istiyorum.Hayirlısı bakalımBen diyet listesi takip etmekten oyle skildimki hayatta yapamam hem sahurda bunlari yiyemem ben uyumus uyanmis oluyorum aclik hissetmiyorum hic
Güzel bence canım14 Nisan Çarşamba menü
Sahur:1 dilim börek
Kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
2 ceviz
İftar:2 kepçe çorba
Yeşillik
4 cin biber turşusu
4 hurma
Ara:1avuc çekirdek
Su:2 litre
Spor: henüz yapmadı
@UcanSupurge
Gayet iyi canım14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
2 kepçe şehriye çorbası
2 kabak sandal (fırında lor peynirli kabak)
3 kaşık yoğurt
21:00
3 hurma
Su 2.5 litre (tamamlayacağım inşallah)
Adım sayımı sonra yazacağım
@UcanSupurge
Afiyetler olsun canımSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Darısı hayırlısıyla başımaaaaaBen daha alışamadım haliyleRamazan'ın 10. Günü falan tutmaya ancak başlarım 10 gun suruyo benimki maalesef
Akşama ne pişirin bir fikrim yok daha sizin menüleri okuyun belki fikir sahibi olurum![]()
Canım nasılsın?Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Sabah yapma bence canim cok halsiz dusersin yagdan degil kastan kaybedersinTakip ettiğim bir diyetisyenin sayfasından aldım.Ben denemek istiyorum.ayrıca ben sporumu iftar sonrası yapamıyorum.sabah yapacağım inşallah.Kapışalım mı bu hafta.Senle yarışmayı özledim![]()
Insallah ise yarar canim neden olmasinBen hiç liste takip etmedim.simdi denemek istiyorum.Hayirlısı bakalım![]()
Bence süper süper süper15 Nisan menüm
Sahur:1 sahanda yumurta
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
Yarım elma
1dilim tb ekmek
İftar:1 kepçe yayla çorbası
4 YK et sote
Salata
4 hurma
Su:2 litre
Spor:40 dk yürüyüş
@UcanSupurge G Goklerce
Süpersin canım15 nisan persembe
Sahur yok
iftar 20:30
1,5 kepce kabak corbasi( sogan kabak ve havuctan yaptim sadece)
6 zeytin , iki dilim peynir
Bir kase yesil salata
2,5 litre su
@UcanSupurge
Allah razı olsun canık, ne güzel bir arkadaşKizlar bugun spor yapacaktim aslinda ama bir arkadasm yeni dogm yapti, ayni zamanda evde annesi hasta yani onlara yemek yaptim, yarin esim goturecek daha yeni oturdum yesil cay iciyorum, isten geldim direk yemek isine girdim iftari hazrladim sonra 2 bardak cay ictim kalktim arkadasa yemek yaptim öldm yorgunluktanbugun sadece 7 bin adimim var @UcanSupurge
Canım geçmiş olsun, inş bulaşmaz size, eşin de sağlıcakla kolaylıkla atlatır inşİyi Geceler Canlarım
15 Nisan Menü ve Spor Bildirimi
Sahur : 1 yumurta ( iftarda balığı fazla kaçırmışım hiç acıkmadım, sırf yemek için yedim)
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk kabak yemeği (pirinçsiz), 4 yk sarımsaklı yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
5149 Adım : 51 puan
@UcanSupurgeG Goklerce
( Canlarım, eşim dün işten geldiğinde kendini iyi hissetmiyordu. Gece test yaptırdı, öğleden sonra haber geldi. Pozitif . Ben ve çocuklarda hiç bir belirti yok. O da şuan çok iyi. Umarım şu süreci kolay atlatırız. )
Bol eksi getirsin insAllah canımTakip ettiğim bir diyetisyenin sayfasından aldım.Ben denemek istiyorum.ayrıca ben sporumu iftar sonrası yapamıyorum.sabah yapacağım inşallah.Kapışalım mı bu hafta.Senle yarışmayı özledim![]()
Çok iyi menü canım afiyet olsun yaa çok geçmiş olsun insAllah eşin hafifçe atlatır size de bulaşmaz geçer giderİyi Geceler Canlarım
Sahur : 1 yumurta ( iftarda balığı fazla kaçırmışım hiç acıkmadım, sırf yemek için yedim)
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk kabak yemeği (pirinçsiz), 4 yk sarımsaklı yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
@UcanSupurgeG Goklerce
( Canlarım, eşim dün işten geldiğinde kendini iyi hissetmiyordu. Gece test yaptırdı, öğleden sonra haber geldi. Pozitif . Ben ve çocuklarda hiç bir belirti yok. O da şuan çok iyi. Umarım şu süreci kolay atlatırız. )
Karlaj dediğin ne canımBen hic bisi koymadim canim direk karlajin uzerinde
Sağol canımAfiyet olsun canım
Çok şükür olmadı canım yetiyor tedirgindim biraz yetmezse diye ama idare ediyoruzFit mutlu anne
M Manolya15
G Goklerce (emzirdiğini hatırlıyorum sanki)
Kızlar oruçta sütünüzde bir fark oldu mu?ben anlayamıyorum da kendimden![]()
Tesekkur ederim canim benimAfiyet olsun leylak kokulum
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi yürekli arkadaşım benim![]()
Aynen yaa insallah canim, zamanla duzenimizi oturturuzBazı arkadaşlarla Ramazan'a saçma sapan giriş yaptık.Umarım uyum sağlarız bu hafta
Amin canim Allah hepimizn gonlune gore versin, dogumumda cok sıkntilar cekmistim bazi cevremdekilerden hic beklemedigm tavrlar gorup yalniz kalmstim o yuzden dogum yapanlara falan ekstra birseyler yapmak geliyor icimdenyayla ve patates iki karbonhidrat yerine araya et sıkıştırsan daha iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım
İnşallah çözülür WC problemi canım
Çok güzel canım
İyi yapmışsın canım Allah gönlüne göre versin
Kalabalik ama guzel gibi de cok yorum yapamayacgm15 Nisan Perşembe
Sahur 2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık, maydanoz
1 parça peynir, azıcık kaşar
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1,5 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 kase tavuk sote
1 kaşık patlıcan yemeği
1 lokma pide
1 bardak kayısı komposto
Ara
2 avuç karışık kuruyemiş çayla
Su 2 lt
Spor yok
Aynen benim de yaaBenim pek umudum yok gibi yarından menüler çok kötü değil ama sporlar azaldı tatlılar gördüm arada![]()
Guzel menu canim, insallah size bulasmamstir dikkat edin kendjnzeİyi Geceler Canlarım
2,5 litre su
@UcanSupurgeG Goklerce
Canim benim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, çok güzel. Ramazan’ın en olmazsa olmazı mis gibi tarhana çorbası di me ? Nasıl güzel, şimdi bile canım çekti
Afiyet olsun eküricanım, çok güzel
Afiyet olsun Leylağım, çok güzel
Afiyet olsun canım, yine çok güzel![]()
Güzel yüreklim, ellerine sağlık
Afiyet olsun canım
inşallah canım, sağolasın![]()
Canm simdi gebelikte yasanan pihtilasma sorunu biraz farkli bir durum yani cogu gebede olabiliyor ve riske atmamak icin kan sulandirici veriliyor ama gebelikten sonra bu siknti devam ediyor mu cok bir fikrim yok, eger istersen saglik ocagndaki ya da hastanede baska dra danisabilirsin, asiyi yaptirinca da bir sure kan sulandirici kullanirsin bu sekilde pihtilasma olmaz ama bu sadece senin soylomine karsi bir fikir, belki dr kan sulandiriciya gerek bile gormeyecekCanım G Goklerce canım sana bi konu danışmak isterim.benim aşı sıram geldi canım ve yaptrmak istiyorum inş, fakat ben hamileliğim boyunca her gün kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım, düşük düzeyde de olsa pıhtılaşma sorunum çıktı tahlillerde. Bu sorun olanlar için iğnenin yan etkileri olabileceği söyleniyor, cesaret edemiyorum ben de, ama sıram gelmişken olmak istiyorum, sence nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben emzirmiyorum canimFit mutlu anne
M Manolya15
G Goklerce (emzirdiğini hatırlıyorum sanki)
Kızlar oruçta sütünüzde bir fark oldu mu?ben anlayamıyorum da kendimden![]()
Yorumsuz benim menüler bı adam olamadıKalabalik ama guzel gibi de cok yorum yapamayacgm
İnşallah canımBol eksi getirsin insAllah canımolur kapisalim eski rakibim-ekurim
bana kapışmak pek yaramasa da bu sefer farklı olur insAllah
Çok iyi menü canım afiyet olsun yaa çok geçmiş olsun insAllah eşin hafifçe atlatır size de bulaşmaz geçer gider
Karlaj dediğin ne canımben şimdilik salona koymak istiyorum sonrasında balkonu kapatınca balkonda durur sanırım
Sağol canım
İnşallah Elifçiğim, Allah razı olsunBence süper süper süper
Süpersin canım
Allah razı olsun canık, ne güzel bir arkadaş
Canım geçmiş olsun, inş bulaşmaz size, eşin de sağlıcakla kolaylıkla atlatır inş
İnşallah Hafizeciğim, Allah razı olsunBol eksi getirsin insAllah canımolur kapisalim eski rakibim-ekurim
bana kapışmak pek yaramasa da bu sefer farklı olur insAllah
Çok iyi menü canım afiyet olsun yaa çok geçmiş olsun insAllah eşin hafifçe atlatır size de bulaşmaz geçer gider
Karlaj dediğin ne canımben şimdilik salona koymak istiyorum sonrasında balkonu kapatınca balkonda durur sanırım
Sağol canım
çok teşekkür ederim canım benimTesekkur ederim canim benim
Aynen yaa insallah canim, zamanla duzenimizi oturturuz
Amin canim Allah hepimizn gonlune gore versin, dogumumda cok sıkntilar cekmistim bazi cevremdekilerden hic beklemedigm tavrlar gorup yalniz kalmstim o yuzden dogum yapanlara falan ekstra birseyler yapmak geliyor icimden
Kalabalik ama guzel gibi de cok yorum yapamayacgm
Aynen benim de yaaaslinda menulerim iyiydi bence, toplam kalori olarak sanki oncekinden cok fark yoktu ama spor yapamadim fazla
Guzel menu canim, insallah size bulasmamstir dikkat edin kendjnze
Canim benim
Canm simdi gebelikte yasanan pihtilasma sorunu biraz farkli bir durum yani cogu gebede olabiliyor ve riske atmamak icin kan sulandirici veriliyor ama gebelikten sonra bu siknti devam ediyor mu cok bir fikrim yok, eger istersen saglik ocagndaki ya da hastanede baska dra danisabilirsin, asiyi yaptirinca da bir sure kan sulandirici kullanirsin bu sekilde pihtilasma olmaz ama bu sadece senin soylomine karsi bir fikir, belki dr kan sulandiriciya gerek bile gormeyecek
Ben emzirmiyorum canim![]()
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.İyi Geceler Canlarım
2,5 litre su
@UcanSupurgeG Goklerce
Kaydettim belki lazım olur1 bardak süt
1 çay kaşığı ucuyla zencefil
Aynı miktarda karabiber
1 çay kaşığı zerdeçal
1 taşım kaynat iç
Kizlar kabızlık düşmanı diye paylaşilmis Instagram'da. Kadının kürleri genelde etkili sorunu olanlar dener belki diye geldi aklima
Ne kadar çok iş yapmışsın oruçtan sonra bir daha yemek Allah razı olsun ama insanın böyle arkadaşlara ihtiyacı var zor durumlarda yanında olanKizlar bugun spor yapacaktim aslinda ama bir arkadasm yeni dogm yapti, ayni zamanda evde annesi hasta yani onlara yemek yaptim, yarin esim goturecek daha yeni oturdum yesil cay iciyorum, isten geldim direk yemek isine girdim iftari hazrladim sonra 2 bardak cay ictim kalktim arkadasa yemek yaptim öldm yorgunluktanbugun sadece 7 bin adimim var @UcanSupurge