• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim pek umudum yok gibi yarından menüler çok kötü değil ama sporlar azaldı tatlılar gördüm arada 🙈
ya ben tatlısız kuduruyorum kaptanım yaaa. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Vallahi bak ramazanda gözüm dönüyor. Eskiden ramazanda vazgeçilmezim Colaydı. Valla düşünmemeye çalışıyorum da içmiyorum . yoksa su yerine tüm akşam onu içerdim sağlıksız sağlıksız.

Masum tatlılar yemeye çalışıyorum ve bunun karşılığı olarak da sahuru feda ettim ben. Sahuru hayatımdan çıkardım

Arkadaşlar Beyaz leylak Beyaz leylak dışında spor yapabilen var mı acaba ???

Ben sabah 6 da yola çıkıyorum işe geliyorum . 5.30 çıkıyorum eve gidene kadar 18.45 oluyor. Koştur koştur arkadaşlara yardım ediyorum . İftardan sonrada acayip ağırlaşıyorum. sokaklar açık olsa yine yürüyüşe çıkardık . Oda yok . Spor yapacak gücü nerden buluyorsunuz yahu helal olsun.

Screenshot_2021-04-16-15-59-10-167_com.miui.gallery.webp
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3

merhaba kuzu

Menün ve oranlar çok iyi. bana kaşar dışında hiçbir şey fazla gelmedi.

afiyetler olsun
Saol cnm 😘

Ben sabah 6 da yola çıkıyorum işe geliyorum . 5.30 çıkıyorum eve gidene kadar 18.45 oluyor. Koştur koştur arkadaşlara yardım ediyorum . İftardan sonrada acayip ağırlaşıyorum. sokaklar açık olsa yine yürüyüşe çıkardık . Oda yok . Spor yapacak gücü nerden buluyorsunuz yahu helal olsun.
Bende yapmak istiyorum ama şu anlık olmuyor cnm ben daha önceki senelerde gündüz aç karna yapıyordum
Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Tebrikler cnm güzel eksi 🤩👏

9 - 15 NİSAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++:KK36:
G Goklerce +++++++:KK5:
@Jasminium84 *İzinli
@elfkkk ++:sinirli: epey eksik menü
@asliogretmen ++++*İzinli
Beyaz leylak Beyaz leylak ++++++Şenlik menüsü eksik :sinirli:
kumsal68 kumsal68 +++++++:KK200:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne +++++2 eksik menü :KK20:
@Ucmelekannesi ++Arifeden bu yana menü yok. Neden?
@gulsum462 ++++++:duduk:dünkü menü nerde?
M Manolya15 +++++2 eksik menü :duduk:
@sabahvesen+++++++:KK5:
masal3487 masal3487 ++bi düzen tutturmak lazım :KK11:
melonikruhban melonikruhban +++++++dünkü menü nerde?
M Melek963 +++++*Pazar başladı
emegine saglik canim

canım merhaba

Hemen 15.04.2021 menümü aktarıyorum

İftar

bir kase domates çorbası (içine az peynir ekledim)

fırında patates bir tabak (3 yk)

saat 22.00 da
1 dilim cevizli güllaç ama ev arkadaşım yaptı az şekerli bol sütlüydü.

su : 5 su bardağı kadar .

SAHur yok
Canim tarti oncesi tatli ve patates olmamis bence 😊
Madımak mııı . :halay::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ya ben Tokatlıyım. Ay nasıl canım çekti şu an anlatamam. Afiyetler olsun .bizim oralarda çok yapılır sevilir.

Benim menümde sağlıksız gelmiş sana

haklısın canım. ama ev arkadaşlarım hazırlıyorlar ben iftara zor yetişiyorum ne bulursam en sağlıklı olanından azıcık tırtıklıyorum elimden geldiğince .

Ramazan çarptı beni ya zaman geçmiyor . Bir üşüme var hep ve uykumu alamıyorum. Yeme düzenimi çok etkiliyor bu durumlar .

ya ramamzan benide kötü etkiliyor. acıkmıyor ama aptal gibiyim sürekli . sanada geçmiş olsun canım

bende de o durum oluyor yaa . sabit kalamıyorum hafiften bi alıyorum . buna engel olmak içinde sahurları iptal ettim. Bide sahur yapsam bırak vermeyi verdiysemde geri alıyorum
Ben de cok severim madimakk 😊😍😍😍evet evde zaman olmayinca kotu oluyor by hafta ben de koye gidecegm kv ne hzarladiysa kendime gore ayarlayacagm, o da cok sever bol kalorili yenekler yapmayi 😣 inan ramazanda ben de bir tuhaf oluyorum hele bugun cok fenayim, kafam kazan gibi
ya ben tatlısız kuduruyorum kaptanım yaaa. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Vallahi bak ramazanda gözüm dönüyor. Eskiden ramazanda vazgeçilmezim Colaydı. Valla düşünmemeye çalışıyorum da içmiyorum . yoksa su yerine tüm akşam onu içerdim sağlıksız sağlıksız.

Masum tatlılar yemeye çalışıyorum ve bunun karşılığı olarak da sahuru feda ettim ben.
Sahuru hayatımdan çıkardım
Canim bence tatli hic yeme, onun yerine kuru meyve tuket sahurunu yap, belki o zaman bu kadar kotu olmazsin

Canm ben de 7 gibi kalkiyorum ise gidiyorum aksam 17 de geliyorum ama direk mutfaga giriyorum iftara kadar oturmuyorum aslina bakarsan pilim bitmis oluyor ama sonrasinda ip atlamaya calisiyorum yoksa olmuyor yani
Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Cok guzel canim tebrik ederimmm 😊😍

Yok kızlar yapamadım dosya ekle basıyorum hiç birşey olmuyo üsteki foto yerine basincada fotoyu sürükle veya tıkla diyo yapıyım ama olmuyo
Canım uygulamadan girince olmuyor oradan çık Google dan kadınlar kulübü yazarak giriş yap birde öyle dene

U UcanSupurge canım annem gelmişti , gece bebek agladıgında koşa koşa gelip bebegı nıye aglatıyosun dıye bana kızıyodu,altı degısırken de hep aglıodu ilk 40 gun , ben nababılırımki ,bilerek aglatıyom sanki, sonra bebek aglıyodan ziyade Allah annem gelip soylencek şimdi die korkuyodum:))) bi de annem sürekli onlara gıttıgımızde yemek yememız ıcın ısrar eder fln , bazen bizde de yapan birşydı ,yanı yemrk yapmayı cok sevdıgını dusunurdum, ta ki o ilk 40 gune kadar :))) cogunda kendim yapıyordum, anlamadım neden ole oldu, yani değişik durumlar ,ıns gusel olur bebegıne odaklan kimseyı takma

Eki Görüntüle 2827127
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 78.2
Fark -1.3
Tebrik ederim canim cok guzel eksi

ben gunde 1000 ip ve onbin adima yakin yurumeyi sart kostum kendime

Ay her duyduğumu canım istiyor yahu.

Kruvasan çok severim. Hatta uno markasının kruvasan la alakası olmayan ama piyasaya göre idare eder olanlarından alırdım. evde bi ara denicem. evde yapılması daha sağlıklı . ama kahvaltımda orj fransız usulü bir kurv. kahve ikilisi ile yapmak isterdim.

Umarim birgun orjinal fransiz kahvaltisi yapmak nasip olur
Biz turklerle alakasi yok 😃

Back
X