• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar kizlar. Ara ara girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamıyorum. Alıntılarim da var.
Cocuklar hasta ikisi birden hastalaninca dünya duruyor sanki. Bide oruçlu olunca uykusuzluk zorluyor tabi. Tarti sonucları Harika süper kilolar veriyorsunuz tebrikler. Ramazandan sonra burdayim insallah. Sınavlarım var onları da atlatıp gelir mezun olurum insallah.

Aynen öyle canım sanki hiç doğurmamışlar hiç anne olmamışlar aslında en iyi onların anlaması lazım bence bizimkiler ben unumu eledim eleğimi astım altta kalanın canı çıksın havasındalar
Hiç tutamam ben kendimi Zehroşum ya söylerim lafımı. O yemek yapilana kadar ne yemek yapacaksiniz diye sorarım sora sora biktiririm. Sinirlendim ikisine de 😠😠
Öyle valla canım normal zamanda da kimseden bir şey isteyemem beklemem de her işimi kendim yaparım gelme amaçlarının yardım etmek destek olduğunu zannetmişim

Allah Allah niye kustun ki o kadar canım yanında biri var mı bari çocukla yalnız değilsindir inşallah
Bu sefer kibar bir dille corona var hatanede bulunmuş olacağım tehlikeli olur korkarim gelmeyin de🤨🤨
Hadi inşallah 😍 Niran’dan sonra ilk mezunumuz olacaksın
Niran ne ara mezun oldu 🤔
Geçen cuma 69
Bu cuma 69.2
Yani artidayim yediklerini göre iyi bile sayılabilir. 🤷‍♀️
Vayyy 6 larrr gelmisss
Abooo bayram perşembe :skandal: cuma tartılarını düşünemiyorum paylaşımda konuşuruz da bayram sabahı bildirimleri alırız herhalde
Perşembe olur tartı kesin. En mantıklısı o . Bayram yok gerçi ama kacamak oluyor illaki

Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar kizlar. Ara ara girip okuyorum ama yazmaya firsat bulamıyorum. Alıntılarim da var.
Cocuklar hasta ikisi birden hastalaninca dünya duruyor sanki. Bide oruçlu olunca uykusuzluk zorluyor tabi. Tarti sonucları Harika süper kilolar veriyorsunuz tebrikler. Ramazandan sonra burdayim insallah. Sınavlarım var onları da atlatıp gelir mezun olurum insallah.
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun kuzucuklara . Sınavlarda başarılar tatlım . Hayırlı ramazanlar 😍😍
Tamamdır tatlim

Yok ceviz serbet midemi yakiyo ama en sevdigim seylerdir o yuzden menulerime cerez koymiyirum badem bile midemi yakar

saol canim emegine saglik

psikolojik kesinlikle midem yanmaya baslayinca kusma geliyo aklima zor bisi degil benim icin kusmak 😄ama sunu farkettim ac karnina cok su icince oluyo bu

iyilik melegimisin nesin ❤️😍
Evet canm ac karnina su icmek mide bulandiriyor genelde,
Yok kiz ne melegi bir kadayifla olacak is mi o 😂 bazen cok fenaliklar yapiyorum 😈😈 yeter ki karsimdaki insani sevmeyim ya da sevdigim biri olsa bile beni gicik ederse elimden cekecegi var 😈😈
Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda atlatir kuzucuklarin 😊 insallah sen de sinavlarin guzel gecirirsin Allah kolaylik versin...cok bekletme ama ozledik seni 😊😍

Hayırlı sahurlar hanımlar

Gelrmdim bı turlu bugün yazacaktım kilomu.
Saat 16.00 gibi tartıldım. 65.400 çıktım.
Kizlarrrrrr haftaya cuma hedeflerinizi beni etiketleyerek yazarmisiniz. En son tek liste olarak paylaşiyim olurmu canlarr. YARİN AKSAMA KADAR HEDEFLERİ BELİRLEYELİMKİ YOLUMUZA ONUMUZE BAKALİM TUTTURMAK İCİN MENULERE DİKKAT EDELİM
😍😍😍😍😍😍
🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Canim bu hafta 65.400 düm. Haftaya hedefim 64.400 olsun inşallah.

Eloşum Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah sınavların da güzel geçer yeter da gel artık hiç değilse ara ara yahu
Hiç tutamam ben kendimi Zehroşum ya söylerim lafımı. O yemek yapilana kadar ne yemek yapacaksiniz diye sorarım sora sora biktiririm. Sinirlendim ikisine de 😠😠

Bu sefer kibar bir dille corona var hatanede bulunmuş olacağım tehlikeli olur korkarim gelmeyin de🤨🤨

Niran ne ara mezun oldu 🤔

Vayyy 6 larrr gelmisss

Perşembe olur tartı kesin. En mantıklısı o . Bayram yok gerçi ama kacamak oluyor illaki
Ha akıllı kadınsın ya kaynanamın ödü patlıyor koronadan belki öyle yırtarım ondan kaynanam gelmezse annem de gelmeyi öyle dert etmez :halay:

Niran mezun olmadı canım 😅 Niran’ın yokluğundan bu yana demek istemiştim

Back
X