- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #435.621
Aynen canımAynen canım WC’den ve öğleden sonra tartılmak daha doğru olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımAynen canım WC’den ve öğleden sonra tartılmak daha doğru olur
Ya koronanın baya da avantajı oldu ,dogumda fln gercekten, otu boku toplanıp gelmıo 40 lı kadına,bebişe odaklanıosunEloşum Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah sınavların da güzel geçer yeter da gel artık hiç değilse ara ara yahu
Ha akıllı kadınsın ya kaynanamın ödü patlıyor koronadan belki öyle yırtarım ondan kaynanam gelmezse annem de gelmeyi öyle dert etmez
Niran mezun olmadı canımNiran’ın yokluğundan bu yana demek istemiştim
Ben onu -300 olarak görmüşüm ama olsun. Cok iyi ilerliyorsun. 70 ler daha da motive ediyor. Bende 97 den geldim 69 lara insallah 5 leri görünce cok mutlu olacagimSağol canım.ilk defa artı geldim bu hafta(+300gr) ama listede sondan 3.yüm artık..ve evet 70 lere az kaldı şükür
![]()
Sagol canim benimHoşgeldin canım
Geçmiş olsun kuzucuklara . Sınavlarda başarılar tatlım . Hayırlı ramazanlar
Tamamdır tatlim
Vayyy geliyorrrr 5 lerrr
Çok sagol canim.Amin insallah. Bayramdan sonra burdayim insallah. Sende cok iyi verdin. Baya önüme geçtin benden önce mezun olacaksinEvet canm ac karnina su icmek mide bulandiriyor genelde,
Yok kiz ne melegi bir kadayifla olacak is mi obazen cok fenaliklar yapiyorum
yeter ki karsimdaki insani sevmeyim ya da sevdigim biri olsa bile beni gicik ederse elimden cekecegi var
Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda atlatir kuzucuklarininsallah sen de sinavlarin guzel gecirirsin Allah kolaylik versin...cok bekletme ama ozledik seni
![]()
Cocuklar bugün daha iyiler. Daha sık gelirim insallah. Yani coronayi kullan kesinlikleee. Gerçi bu süreçte kızınla ilgilenecek birileri mutlaka olmalı onu yapmazlar mi. Kalabalik olursa ilgilenirlerse belki cok etkilenmez. Yada bebeği onlara verir sen kizinla ilgilenirsin mecbur bu sefer bakmak zorundalarEloşum Allah şifa versin geçmiş olsun inşallah sınavların da güzel geçer yeter da gel artık hiç değilse ara ara yahu
Ha akıllı kadınsın ya kaynanamın ödü patlıyor koronadan belki öyle yırtarım ondan kaynanam gelmezse annem de gelmeyi öyle dert etmez
Niran mezun olmadı canımNiran’ın yokluğundan bu yana demek istemiştim
Süt ve tarçın da ayni etkiyi yaratiyorHello gızlarr,kaka sorunu olanlar, 2 kayısı ardından ıkı bardak su için,5 dk ya wcdesınız:))
İnşallah gelmezler kendi başımıza olmayı daha çok tercih ederimYa koronanın baya da avantajı oldu ,dogumda fln gercekten, otu boku toplanıp gelmıo 40 lı kadına,bebişe odaklanıosun![]()
Ay yok babası bakar kızıma gelmeseler keşke tuhaf tuhaf şeyler öğretiyorlar (Küsme mesela ya da oyuncağını vs alıp benim diye sinir ediyorlar çocuğu) telefon vermeye kalkışıyorlar amanCocuklar bugün daha iyiler. Daha sık gelirim insallah. Yani coronayi kullan kesinlikleee. Gerçi bu süreçte kızınla ilgilenecek birileri mutlaka olmalı onu yapmazlar mi. Kalabalik olursa ilgilenirlerse belki cok etkilenmez. Yada bebeği onlara verir sen kizinla ilgilenirsin mecbur bu sefer bakmak zorundalar
Evet haklısın valla. Bende sürekli uyarmak durumunda kalıyorumİnşallah gelmezler kendi başımıza olmayı daha çok tercih ederim
Ay yok babası bakar kızıma gelmeseler keşke tuhaf tuhaf şeyler öğretiyorlar (Küsme mesela ya da oyuncağını vs alıp benim diye sinir ediyorlar çocuğu) telefon vermeye kalkışıyorlar aman
16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ| @Breeze96 %-0.366 |
|
| G Goklerce %1.216 |
|
|
|
|
|
|
|
| @sabahvesen %-1.420 |
|
|
|
|
|
| P Pinarbartu %0 |
Ben neden yokum16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %-0.366 asliogretmen %0.207
G Goklerce %1.216 Jasminium84 %0
Beyaz leylak %1.316
kumsal68 %1.701
elfkkk %1.164
gulsum462 %0.650
@sabahvesen %-1.420 masal3487 %1.635
Ucmelekannesi %-0.299
Fit mutlu anne %2.223
melonikruhban %0.399
P Pinarbartu %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Eline sağlık canım tebrikler kızlar16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %-0.366 asliogretmen %0.207
G Goklerce %1.216 Jasminium84 %0
Beyaz leylak %1.316
kumsal68 %1.701
elfkkk %1.164
gulsum462 %0.650
@sabahvesen %-1.420 masal3487 %1.635
Ucmelekannesi %-0.299
Fit mutlu anne %2.223
melonikruhban %0.399
P Pinarbartu %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Yeni geldiğin için ekürin yok canım yani açıkta biri yok olursa seni eküri yapalım birisiyle aslındaBen neden yokum![]()
Ben de seni tebrik ederim canım Hatice'nin yüzdesi eksi olmasına rağmen tek başına dereceye girdinEline sağlık canım tebrikler kızlar
Ay sorma kv Mevlüt yapıcam diye tutturmuştu hiç de sevmem öyle şeyleri. Ne işi var evimde tanımadığım 50 teyzeninYa koronanın baya da avantajı oldu ,dogumda fln gercekten, otu boku toplanıp gelmıo 40 lı kadına,bebişe odaklanıosun![]()
Bence yaşlılar pedagoji bakımından korkunçlar ay bunlar bizi nasıl büyütmüş diye hayret ediyorumİnşallah gelmezler kendi başımıza olmayı daha çok tercih ederim
Ay yok babası bakar kızıma gelmeseler keşke tuhaf tuhaf şeyler öğretiyorlar (Küsme mesela ya da oyuncağını vs alıp benim diye sinir ediyorlar çocuğu) telefon vermeye kalkışıyorlar aman
Sağol canımBen de seni tebrik ederim canım Hatice'nin yüzdesi eksi olmasına rağmen tek başına dereceye girdin
İşe başlayınca kim bakcak U UcanSupurgeAy sorma kv Mevlüt yapıcam diye tutturmuştu hiç de sevmem öyle şeyleri. Ne işi var evimde tanımadığım 50 teyzeninAllahtan korona başladı da out a çıktı
Bence yaşlılar pedagoji bakımından korkunçlar ay bunlar bizi nasıl büyütmüş diye hayret ediyorumama 2 çocukla çok zorlayabilirsin bebem birime ihtiyacın olacak. Kız kardeşin falan yok mu gelip kalabilecek
Hajaha sorma o mevlid işinden ben de boylece yırttım, mevliddeb ziyade dedıkodu kazanı ua , o onu giymiş o zayıfmıs o şişko :))))Ay sorma kv Mevlüt yapıcam diye tutturmuştu hiç de sevmem öyle şeyleri. Ne işi var evimde tanımadığım 50 teyzeninAllahtan korona başladı da out a çıktı
Bence yaşlılar pedagoji bakımından korkunçlar ay bunlar bizi nasıl büyütmüş diye hayret ediyorumama 2 çocukla çok zorlayabilirsin bebem birime ihtiyacın olacak. Kız kardeşin falan yok mu gelip kalabilecek
Ben de hiç sevmiyorum Allah affetsinHajaha sorma o mevlid işinden ben de boylece yırttım, mevliddeb ziyade dedıkodu kazanı ua , o onu giymiş o zayıfmıs o şişko :))))