• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeni geldiğin için ekürin yok canım yani açıkta biri yok olursa seni eküri yapalım birisiyle aslında melonikruhban melonikruhban da biri ile eküri olmayı çok istedi ama kimi eşleştirdiysek düzenli gelmedi takıma ikinizde düzenli burada olacaksanız ikinizi eküri yapabiliriz U UcanSupurge ye de soralım .Kilolarınızda yakındı hatırlıyorsam
Hedef kiloma ulaşana kadar burdayimeger melonikruhban melonikruhban da buradysa olur tabi U UcanSupurge de neder bilmiyorum

:super:16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

3- @elfkkk & gulsum462 gulsum462 %1.814​

Tebrikler arkadaşlar 👏🏼👏🏼

Abıoo canımı iste bunu isteme cuma günü tartı paylaşılmazsa büyük olay bak bugün banlı üyemiz vardı @savahvesen Kazen ile kadınlar kulübünün iletişim numarası aracılığıyla gönderdi bildirimini

Aynen en güzeli :KK39:
Oyy o derece diyosun yani tamam canım bakıyım da insallah 😍

Hg Suna ben Hafize 27 yaşındayım daha önce basarmissin ne güzel yine başarabilirsin tabiki bende bekarken 18 kg vermiştim evlendim çocuk vs derken aldım ikinciye hamile kalmadan yine 18-19 kg gitti şimdi son kez kalıcı vermek için çabalıyorum insAllah olacak

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Ay senin bu kusmalar üzüyor beni 😣

Yeni hedef listesini başlatsan mi acaba elinde liste varken🤭😄
Memnun oldum Hafize teşekkür ederim 😍 Ya bende onu düşünüyorum şimdi vericem iki üç sene sonra ikinciye hamile kalsam bidaha mı böyle kilo alcam 😏 Ömrümüz kilo vermeyle uğrasayla mı geçecek bizim. 😏😏

Ben de hiç sevmiyorum Allah affetsin😬 zaten ne işi var yeni doğmuş bebenin o kadar insan içinde
Abimler yaptı, bi kadın baya laf cıkarmıs, neymiş bebegı istemiş kucagına da bizim gelın vermemıs:))) ne vercek zaten mikrop mu kapsın mınıcık bunye ,tobeeee

Memnun oldum Hafize teşekkür ederim 😍 Ya bende onu düşünüyorum şimdi vericem iki üç sene sonra ikinciye hamile kalsam bidaha mı böyle kilo alcam 😏 Ömrümüz kilo vermeyle uğrasayla mı geçecek bizim. 😏😏
Bende öyle düşündüm açıkçası hep bı ideal kiloma ulaşınca mi olsun kiloluyken mi olsun diye düşündüm zaten zor veriyorum sürekli al ver daha da zor olsun bari dedim kızımdan sonra hep üstüne ekledim arada verip aldım en son 95ten 79-78e düştüm ikinciye hamile kalmam biraz uzun sürdü 84le hamileydim hedefim 68-69 ay çok yorucu verilecek kg 7-8 kg olsa tamam da benim 20-22 kg artık verip korumak istiyorum sürekli alıp vermek daha zor

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır

EKÜRİ DERECELERİ

Emegine saglik canim 1. Olmusuz haftayada boyle devam

Kızlar benim oğlan da diyete başladı. Veteriner kilolu buldu 😂 halinden hiç memnun değil

Eklentiler

• 66ADCF5F-1C30-4CBB-A91D-FE01F0651231.webp
    66ADCF5F-1C30-4CBB-A91D-FE01F0651231.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 31

AÇIKLAMALAR

EKÜRİ DERECELERİ

Eline emeğine sağlık canım 👏🏻
Yeni geldiğin için ekürin yok canım yani açıkta biri yok olursa seni eküri yapalım birisiyle aslında melonikruhban melonikruhban da biri ile eküri olmayı çok istedi ama kimi eşleştirdiysek düzenli gelmedi takıma ikinizde düzenli burada olacaksanız ikinizi eküri yapabiliriz U UcanSupurge ye de soralım .Kilolarınızda yakındı hatırlıyorsam
Aklımı okumuşsun güzel olur bence de
Ay sorma kv Mevlüt yapıcam diye tutturmuştu hiç de sevmem öyle şeyleri. Ne işi var evimde tanımadığım 50 teyzenin 🙄 Allahtan korona başladı da out a çıktı 😂

Bence yaşlılar pedagoji bakımından korkunçlar ay bunlar bizi nasıl büyütmüş diye hayret ediyorum 😬 ama 2 çocukla çok zorlayabilirsin bebem birime ihtiyacın olacak. Kız kardeşin falan yok mu gelip kalabilecek
Ay hele çocuk istedikleri bir şeyi yapmasın tamam ben sana dede olmayacağım o zaman gidip şuna dede olacağım demeleri yok mu 🤦‍♀️
kızkardeşlerim var biri bekar biri evli, evli olan her şeyime yetişir de geçen geldi kaldı kızımla yaşıt kızı sürekli her şey için benim benim diye kavga ettiler çocuklar onu da beni de mahveder bekar olan çok bir şeyden anlamaz ama en azından kızımla ilgilenebilir
İşe başlayınca kim bakcak U UcanSupurge
Doğum izinlerim gelecek yıl şubata kadar yetiyor ondan sonrası da uzaktan devam ederse ücretsize ayrılmam okullar açık olursa direkt ücretsiz izin kaldıramam kimseyi ailelerden uzağız bakacak kişi de düzenini bırakıp geliyor evde biri oluyor rahat olunmuyor
Hedef kiloma ulaşana kadar burdayimeger melonikruhban melonikruhban da buradysa olur tabi U UcanSupurge de neder bilmiyorum
Olur tabi canım benim de akımdan geçmişti leylak yazmış sağolsun

Ne yiyor o maydanoz mu pek mutsuz 🤣 diyetteyken ben
Ahahah evet maydanoz verdim :D sarı bir mama kabı var. ( yaş mama kabı) onu görünce çıldırıyor. Şimdi daha az yemek veriyoruz diye bize küstü 😂 analı oğullu diyetteyiz

Arkadaşlar ben dün foto atmayı unutmuşum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Dün çektim, fotoğrafı falan kırptım ama nasıl olduysa unutmuşum yüklemeyi. Oruç etkiledi sanırım ama çok üzüldüm çünkü Zehra uygun gördüğü zaman listeye girmek istiyorum artık.
Şimdi yükleyeyim.

Eklentiler

• IMG_20210416_202356.webp
    IMG_20210416_202356.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
Dün çektim, fotoğrafı falan kırptım ama nasıl olduysa unutmuşum yüklemeyi. Oruç etkiledi sanırım ama çok üzüldüm çünkü Zehra uygun gördüğü zaman listeye girmek istiyorum artık.
Şimdi yükleyeyim.
Ta

Ay hele çocuk istedikleri bir şeyi yapmasın tamam ben sana dede olmayacağım o zaman gidip şuna dede olacağım demeleri yok mu 🤦‍♀️
kızkardeşlerim var biri bekar biri evli, evli olan her şeyime yetişir de geçen geldi kaldı kızımla yaşıt kızı sürekli her şey için benim benim diye kavga ettiler çocuklar onu da beni de mahveder bekar olan çok bir şeyden anlamaz ama en azından kızımla ilgilenebilir

Doğum izinlerim gelecek yıl şubata kadar yetiyor ondan sonrası da uzaktan devam ederse ücretsize ayrılmam okullar açık olursa direkt ücretsiz izin kaldıramam kimseyi ailelerden uzağız bakacak kişi de düzenini bırakıp geliyor evde biri oluyor rahat olunmuyor

Tamam o zaman melonikruhban melonikruhban ve M Melek963 sizleri birbirinize eküri yaptık .birbirinizin menülerini takip edip motivasyon için yönlendirin kolay gelsin 🤗 melonikruhban melonikruhban bu seferki ekürin ben buradayım dedi inşallah kesin ekürin melek artık 👍

Şimdi yükleyeyim.
Tamam canım fotoğrafın dün paylaşılması gereki idi ama sıkıntı olmazsa bakalım inşallah

Ben onu -300 olarak görmüşüm ama olsun. Cok iyi ilerliyorsun. 70 ler daha da motive ediyor. Bende 97 den geldim 69 lara insallah 5 leri görünce cok mutlu olacagim

🤗🤗🥰🥰 gelmek istiyorum da gün nasil bitiyor anlamiyorum o derece fırsatim olmuyor.

Sagol canim benim 🥰🥰

Vayyy geliyorrrr 5 lerrr 💃💃💃

Çok sagol canim.Amin insallah. Bayramdan sonra burdayim insallah. Sende cok iyi verdin. Baya önüme geçtin benden önce mezun olacaksin 🤔🤔 kiskanmiyorum ki 🤨🤨

Cocuklar bugün daha iyiler. Daha sık gelirim insallah. Yani coronayi kullan kesinlikleee. Gerçi bu süreçte kızınla ilgilenecek birileri mutlaka olmalı onu yapmazlar mi. Kalabalik olursa ilgilenirlerse belki cok etkilenmez. Yada bebeği onlara verir sen kizinla ilgilenirsin mecbur bu sefer bakmak zorundalar
Ayy insallah mezun oluruz biran once, sen gittin ben de meydani bos buldum gectim seni 😂😂😂😂

Ücretsız izin hakkında bitince? Bakıcı mı kreş mi

Back
X