- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #435.841
ısınır zamanla canım izmir çabuk ısınıyor. bugün hava sıcak ama sıklıkla yağmur çiseliyor hava kapalı hani derler ya bahar yağmuru diye o hesapOhh ne gizel keske burda da isinsa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısınır zamanla canım izmir çabuk ısınıyor. bugün hava sıcak ama sıklıkla yağmur çiseliyor hava kapalı hani derler ya bahar yağmuru diye o hesapOhh ne gizel keske burda da isinsa![]()
sadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.Kolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?
Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum
Bence sehriye daha kalorili olur canimGeçmiş olsun canım aslında güzel besleniyorsun galiba neden mide bulantısı baş dönmesi olsunki tansiyon düşüklüğü vb.olabilir.Bağışıklığa dikkat bu aralar çok ihtiyacımız var
Tel şehriyeli hiç denemedim olabilir kulağa hoş geliyor ama buğday mı yoksa şehriye mi daha kalorili olur diye düşündüm hemen![]()
Olabilir reflu canim bazi seyler yakiyo midemi gec yiyince dokunuyo filanReflu falan mi acaba. Bana reflu gibi geldi.
Saol canimAfiyet olsun canım güzel menü
26 sindaydi ama iptal olduKolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?
Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum
allah kabul etsinBugun niyet etmedim kizlar sabah ucte uyandim midem yine kotu et cok geldi bana buyuktu cunki dilimler hala midem patliyo tartilmaya korkuyorum
Bugun helva yapip dagiticam annem babam hayrina insallah tuttrabilirim
Konya canim. Geceleri cam açık yatmak için erken sanki daha iyi olmuş kapattigidün akşam cam açık yattım çok sıcak diye sabaha karşı üşürüm diye kardeşim geldi kapattı :) orası neresi canım :)
dün 26 dereceydi canım. çok sıcaktıKonya canim. Geceleri cam açık yatmak için erken sanki daha iyi olmuş kapattigi
Süpersin canım dediğin gibi olursa bayramda 65 bile olursun belkihoşbuldum canım :) uyanır uyanmaz baktım ban yemişim önce bize ulaşın kısmından yazdım sonra kk nın numarasını buldum oradan yazdım :) bugün tekrardan başladım şuan daha iyiym motivasyon konusunda :) bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışacağım
Tarçın bol bol ve İzmir sıcak yürüyüşe çık kriz geldiği anlardasadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.
Ah Canım ya midene baktırman şart oldu Allah kabul etsin inşallahBugun niyet etmedim kizlar sabah ucte uyandim midem yine kotu et cok geldi bana buyuktu cunki dilimler hala midem patliyo tartilmaya korkuyorum
Hayırlısı inşallah canım benim26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus
inşallah canım. tarçına alerjim var maalesef ve astımım olduğu için sıcak havalarda maske ile yürüyemiyorumSüpersin canım dediğin gibi olursa bayramda 65 bile olursun belki
Tarçın bol bol ve İzmir sıcak yürüyüşe çık kriz geldiği anlarda
Ah Canım ya midene baktırman şart oldu Allah kabul etsin inşallah
Hayırlısı inşallah canım benim
Nerdesin sen gııııııhoşbuldum canım
Ben dogumdan berı hep yanıom zaten , kapadım ben de ,yınede ev 24 dereceben kombiyi yaz moduna aldım![]()
Çok az tarçın ve muzla bebişe kek yaptım ,sevdı tadına baktım baya gusel olmuş ben de yerım ya tatlı krızlerımde, tam bugday un ile yaprtımSüpersin canım dediğin gibi olursa bayramda 65 bile olursun belki
Tarçın bol bol ve İzmir sıcak yürüyüşe çık kriz geldiği anlarda
Ah Canım ya midene baktırman şart oldu Allah kabul etsin inşallah
Hayırlısı inşallah canım benim
Allah kabul etsın canımBugun niyet etmedim kizlar sabah ucte uyandim midem yine kotu et cok geldi bana buyuktu cunki dilimler hala midem patliyo tartilmaya korkuyorum
Ben kaçırmışım hayırdır ne amelıyatı gecmıs olsun canım26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus
Bu haftasonu bebişi eşime verıp verıp ben de bu kışlık yazlık işini hallettım sukurtünaydın kızlar musmutlu haftalar
izmir 2 gündür çok sıcak cam açık yarım kollu ile oturuyorum. böyle gider artık. bende hafiften kışlık yıkanacakları toparlayıp yazlıkları çıkarmaya başlayacağım hafta içi. evdeyim nasılsa halledeyim bari.
Basit deyip gecme bence canım , geciktirme derim , Allah şifa versınSaol canim oruc bitsin gidicem simdi zaten olsen hastanelere almiyolar bu basit seyler icin burda ama aile dotoruda ilac verip gonderiyo
16 sında saat 20 ye kadar çok iyi lakinnnnn asıl yenmenesı gereken saatte karbon almışın bisürü, bari sabah saatlerınde yiyeydin tatlı gızzzz16.04.2021 menü
10.30
Sade Türk kahvesi
2 kare çikolata
15.00
Sade Türk kahvesi
1 bardak kefir
18.00
Sade Türk kahvesi
20.00
Pizza
Kızarmış patates
Su:2.5 litre
17.04.2021 menü
14.00
Haşlanmış yumurta
3 adet eti form
Çingen salatası
Şekersiz çay
Azıcık krem peynir
14.30
Sade Türk kahvesi
16.00
Azıcık pide içine krem peyniri iki lokmalık
16.30
Sade filtre kahve
4 fıstık
18.30
Şinitzelli salata
1 bardak ayran ( yoğurdu kendim mayalamıştım )
20.00
Sufle
Su:2.5 litre
ek olarak bir demlik şekersiz çayciddi ciddi 6-7 bardak içtim
![]()