• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?

Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok 🤲🏻 26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum
sadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.

Geçmiş olsun canım aslında güzel besleniyorsun galiba neden mide bulantısı baş dönmesi olsunki tansiyon düşüklüğü vb.olabilir.Bağışıklığa dikkat bu aralar çok ihtiyacımız var

Tel şehriyeli hiç denemedim olabilir kulağa hoş geliyor ama buğday mı yoksa şehriye mi daha kalorili olur diye düşündüm hemen🤔
Bence sehriye daha kalorili olur canim

Kolay gelsin canım hoş geldin tartı bildirimini gönderdiğin için tekrar teşekkür ederim motivasyon olarak şimdi nasılsın?

Ben de iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok 🤲🏻 26 sında demiştin değil mi ameliyatı doğru hatırlıyorum
26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus

hoşbuldum canım :) uyanır uyanmaz baktım ban yemişim önce bize ulaşın kısmından yazdım sonra kk nın numarasını buldum oradan yazdım :) bugün tekrardan başladım şuan daha iyiym motivasyon konusunda :) bayrama kadar kaçamak yapmamaya çalışacağım
Süpersin canım dediğin gibi olursa bayramda 65 bile olursun belki
sadece düşündüğüm tek şey 3-4 güne regl olacağım tatlı ataklarını nasıl atlatacağım.
Tarçın bol bol ve İzmir sıcak yürüyüşe çık kriz geldiği anlarda
Bugun niyet etmedim kizlar sabah ucte uyandim midem yine kotu et cok geldi bana buyuktu cunki dilimler hala midem patliyo tartilmaya korkuyorum

Bugun helva yapip dagiticam annem babam hayrina insallah tuttrabilirim
Ah Canım ya midene baktırman şart oldu Allah kabul etsin inşallah
26 sindaydi ama iptal oldu
yeni tarih vermelerini bekliyoruz canim
dr yokmus
Hayırlısı inşallah canım benim

inşallah canım. tarçına alerjim var maalesef ve astımım olduğu için sıcak havalarda maske ile yürüyemiyorum :(

Bugun

09.00 1 kucuk tava soganlı mantarlı yumurta,1 dilim peynir,1dilim tb ekmek

13.00 az mantar (sabahtan artan),1 dilim tb ekmek

15.00 sütlü turk kahve

18.00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemegı,1 tabak tarhanacorba( kızlar kaşık yedıgımde gece yemeklere saldırıyorum beni mazur gorun :)))) olcak
Sporstandart karın sırt

Su 3 litre olcak

Çok az tarçın ve muzla bebişe kek yaptım ,sevdı tadına baktım baya gusel olmuş ben de yerım ya tatlı krızlerımde, tam bugday un ile yaprtım

tünaydın kızlar musmutlu haftalar

izmir 2 gündür çok sıcak cam açık yarım kollu ile oturuyorum. böyle gider artık. bende hafiften kışlık yıkanacakları toparlayıp yazlıkları çıkarmaya başlayacağım hafta içi. evdeyim nasılsa halledeyim bari.
Bu haftasonu bebişi eşime verıp verıp ben de bu kışlık yazlık işini hallettım sukur

16.04.2021 menü

10.30

Sade Türk kahvesi

2 kare çikolata

15.00

Sade Türk kahvesi

1 bardak kefir

18.00

Sade Türk kahvesi

20.00

Pizza

Kızarmış patates

Su:2.5 litre

17.04.2021 menü

14.00

Haşlanmış yumurta

3 adet eti form

Çingen salatası

Şekersiz çay

Azıcık krem peynir

14.30

Sade Türk kahvesi

16.00

Azıcık pide içine krem peyniri iki lokmalık

16.30

Sade filtre kahve

4 fıstık

18.30

Şinitzelli salata

1 bardak ayran ( yoğurdu kendim mayalamıştım )

20.00

Sufle

Su:2.5 litre

ek olarak bir demlik şekersiz çay :KK70: ciddi ciddi 6-7 bardak içtim 🥰
16 sında saat 20 ye kadar çok iyi lakinnnnn asıl yenmenesı gereken saatte karbon almışın bisürü, bari sabah saatlerınde yiyeydin tatlı gızzzz

Back
X