• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hızlı kilo vermenin anksiyeteye yol açtığını ilk defa duyuyorum şaşırdım gerçekten

Ah kuzum git şu doktoruna Allah aşkına kendine kıyma bu kadar besbelli bişey var vücudun alarm veriyor gastrit reflü olabilir daha hafif birşey de olabilir ama için rahat eder en azından üzüldüm gerçekten
Canım sürekli başım dönüyordu bayılma hissi geliyordu açlıktan. Hatta 1 kere bayılmıştım. Midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemedim. 55 kiloya düşmüştüm. Kendime göre ağır şeyler yaşadım. Bunu tetiklemiş. Vücudumun zayıf düşmesi ve yaşadıklarım. Bana bir şey olacak, öleceğim korkusu anksiyete bozukluğu yaptı. 3 yıl antidepresan kullandım. 2 ay oldu bırakalı.
18 Nisan Pazar
Sahur
Yulaf tost (1 yumurta+1yk yoğurt+2 yk yulaf tost makinesine koydum )
Arasına 20 Gr beyaz peynir

İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Afiyet olsun canım

Şükürler olsun canım inşallah toparlanırsınız bir an önce toparlanırsınız

Ah ya 15 ocakta mezun etmişiz seni canım trioid problemi de üstüne gelince hızla geri gelmiş maalesef 😕

Afiyet olsun canım güzel menün

Ha ha oğluşun olamaz bence regl sancısı vardı geçen 😅

Hadi bakalım 😅 kesinlikle ses etmeyeceğim

Oh mis eline sağlık canım
Allah razı olsun canım kaptanım ❤️ İyi ki varsınız ❤️
Geçmiş olsun canım 💕
Teşekkür ederim canım eküricanım ❤️

Cok gecmis olsun canim, insallah biran once cozersin mide problemini cok zor gercekten...Allah niyetini kabul etsin canim

Guzel ca afiyet olsun

Guzel canim afiyet olsun

Guzel menu afiyet olsun

Guzel ama aksam biraz fazla gibi 😊

Guzel menu afiyet olsun 😊

Evet canm ya ben de doymam sanirdim ama rahat doyuyorum yani 😊 tabi canim boyle hamur isleri cekiyor o ayri 😂

Kiz ne degisik kocalarinjZ var 😂😂 benm ki insta bile kullanmiyor kaldi ki kadnlar kulubu 😁😁

Gun icine yayinca biraz kalabalik gorunuyor ama olculu gibi

Guzel menu canim afiyet olsun, cok gecmis olsun ayaklarini sicak tut...dun arkadas burda nane cayi demistj baska kisilerden de duydum , demleyip ic istersen iyi gelir
saol canım

Canım sürekli başım dönüyordu bayılma hissi geliyordu açlıktan. Hatta 1 kere bayılmıştım. Midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemedim. 55 kiloya düşmüştüm. Kendime göre ağır şeyler yaşadım. Bunu tetiklemiş. Vücudumun zayıf düşmesi ve yaşadıklarım. Bana bir şey olacak, öleceğim korkusu anksiyete bozukluğu yaptı. 3 yıl antidepresan kullandım. 2 ay oldu bırakalı.

Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun zor bir hastalık annemden biliyorum Allah tekrar yaşatmasın

18 Nisan Pazar
Sahur

İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Bende şuan büyük bi sınavdaym 😂 Eşime pasta yaptım sultan sarması ondan yememek icin dondurma yememek icin kendimi zor tutuyorum ama yarın öğlen bi top dondurma yicem galiba 😀
Sultan sarması mi 🤤

Guzel menu canim afiyet olsun, cok gecmis olsun ayaklarini sicak tut...dun arkadas burda nane cayi demistj baska kisilerden de duydum , demleyip ic istersen iyi gelir
Saol canim yatmadan iciyim bari
18 Nisan Pazar
11.00
1 dlm peynir
2 yumurtayla omlet

19.35
2 servis kaşığı kısır
Domates sogan salatası
1 kase cacik

Şu 2 litre
afiyet olsun canim guzel
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım benim
Saol canim 😘
Ah kuzum git şu doktoruna Allah aşkına kendine kıyma bu kadar besbelli bişey var vücudun alarm veriyor gastrit reflü olabilir daha hafif birşey de olabilir ama için rahat eder en azından üzüldüm gerçekten
gitcem canim gercekten cok kotu oluyorum gittikce Saol dusundugun icin 😘
18 Nisan Pazar
Sahur

İftar
2 kepçe sebze çorbası
6 kaşık kuru fasulye
2.5 litre su
@UcanSupurge
afiyet olsun canim

Back
X