• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline sağlık oh bende çocukları yikayacam akşama gözüm yerse bilmiyorum ya çorbam var ama yemek napsam en kötü karnabahar yaparım fırında snrm

😏🙈

Oh bende sevmiyorum ama mecbur eşimle çok daha zor o işler

Saol cnm insAllah ya ramazan bitmeden ucundan görsem ne güzel olur
Gorursun canim bozma moralini, kacamaklara dikkat et genel olarak ramazan menulerin guzel masallah sana 😊😎😎😎😍

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600 :KK55: :halay::halay:
Mezuniyet loading.....💕
Vay vay vay kaçamaksız geçen haftasonunun sonucunu görüyorsunuz sayın seyirciler
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Harika bayramda 79 olsan ne güzel olur :KK36:
Gittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Kan tahlili verdi bakalim ne cikicqk
Midem icin ilac verdi
Karnima bastirdi affedersin zor tuttum kendimi alttan ustten cikarmamak icin🤦
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Enfeksiyon var belki de Allah şifa versin canım
Ay insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya 😂
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar

Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek

Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
İnşallah gönlüne göre bir iş olur canım valla öyle üç kuruşa beş köftelik iş istiyorlar devlete atanma şansın yok mu canım ?
Spora ara verirsem geribaslamasi cok zor oluyo benim icin simdiye kadar hic bir hastaligimda yatadim ayakta atlatirim genelde yatarsam daha cok hasta hissesiyoru kendimi biraz takintilarim var beni 🤣
Bu ben aynı ben
Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

Akşama dolma çorba var bizim menüde. Sizler ne pisiriverdiniz bakalım
Afiyet şifa olsun biz de epey dolandık kızımla ksilofon aldık dın dın kafamızı ütülüyor şimdi
Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Ya erken çıkar ya Hatice’nin dediği gibi pişmeye yakın at canım

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm😍😍😍😍😍
-700 ile geldim huzurlarinzaaa 😍😍😍
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm 😍
Hey maşallah Ramazan yaradı takıma 🧿
Bir de hastalarımız iyileşse sağlıcakla
🤲🏻

Hey maşallah Ramazan yaradı takıma 🧿
Bir de hastalarımız iyileşse sağlıcakla
🤲🏻
Insallah canim benim yaa gercekten hastalarimiz iyilesse tadindan yenmeyecek 😊😍 ama ramazanda baya az yer oldum bence, sahurda yulafin mi etkisi oldu acaba 🤔 bu gece de yulaf yerim cunku koyde kv borek, kuymak tatli vs yapiyor,

Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Çok şükür canım benim.cok korktum senden ses çıkmayınca Rabbim daha da iyilikler versin inşallah.Ama kontrole gitmeyi ihmal etme senin yerinde olsam ben de gitmezdim hastaneye çocukları bırakıp ama unuttuğumuz da bir şey var çocuklarımızin yanında hep olabilmek için de sağlıklı olmalıyız.Allah korusun sana bişey olsa ne yapardı onlar.Kendine iyi bak.

Afiyet şifa olsun erken yemişsin sen ben iftarda yiyince böyle oldum sanirim

Vay anasını😳😳maşallah🥰🥰😍😍👏👏

Çok geçmiş olsun canım . İns ilacın faydası olur hemende rahatlarsın kaç gündür ne cekiyorsun
Teşekkür ederim, yarın oruca başlıyorum insallah o yüzden bugun kendime bi ziyafet vereyim dedim😂😂

Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Patatesler pişmeye yakın açıp fırına biberleri koy biraz pişince cıkar yanmaz o zaman ben öyle yaparım

Kisir ve tatli etkilemis olabilir canim, off ben daha tartilmadim wc sorunum da var kesin arti gelirim ben de :KK43:

Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse 😣

Inan hepimz ayni canim evde cocuk olunca kacinilmaz son bu oluyor :KK43: ama ben diyorum ki bu kosturmaca spor yerine sayilsaydi simdiye kadar kendi kendimize zayiflamamiz gerekirdi 😂 ama hepimiz cocuklu ve burda oldugumuza gore 😂

Yani harikasinn sen supersinn 😍😍😎😎 Allahm insallah ben arti gelmem ama sanki yine arti gelecegm gibi wc sorunu malum :KK43:

Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin 😊😎

Canim inan denemdigim sey kalmiyor, kayisi, kiraz sapi herseyi denedim...dun sahurda 1 bardak sut, yulaf ve 2 kuru kayisi pisirip yedim yani bununla cikmam lazim ama yok yani
Ama o zaman yoruldukça çok yiyodum ben, hem yorulup yiyodum hem stresten yiyodum sürekli abur cubur pasta tatlı hiç ağzım bos durmuyordu. Yemeğin arkasına cay canın yanına pasta yada bisküvi çerez vs. Yemekten sonra meyve meyveden sonra kahve yanına yine cikolata kurabiye.. Yatmadanda iki üc güne bir cips yiyodum :KK57: :KK57:
Yazarken yoruldum vallahi yerken hiç yorulmuyordum oysaki :confused:

Ama o zaman yoruldukça çok yiyodum ben, hem yorulup yiyodum hem stresten yiyodum sürekli abur cubur pasta tatlı hiç ağzım bos durmuyordu. Yemeğin arkasına cay canın yanına pasta yada bisküvi çerez vs. Yemekten sonra meyve meyveden sonra kahve yanına yine cikolata kurabiye.. Yatmadanda iki üc güne bir cips yiyodum :KK57: :KK57:
Bi de sunumlu yapıyor bu saydıklarını yemek değil şölen :KK70:

Çok şükür canım benim.cok korktum senden ses çıkmayınca Rabbim daha da iyilikler versin inşallah.Ama kontrole gitmeyi ihmal etme senin yerinde olsam ben de gitmezdim hastaneye çocukları bırakıp ama unuttuğumuz da bir şey var çocuklarımızin yanında hep olabilmek için de sağlıklı olmalıyız.Allah korusun sana bişey olsa ne yapardı onlar.Kendine iyi bak.
Haklısın kuzum zaten hastalıktan çok korku beni yedi bitirdi şu süreçte 😔
Hep aklımın bi köşesinde bana bişe olursa ne yapacak bu çocuklar vardı 😔
Biraz da bunun paniğiyle 2-3 kere tamamen nefessiz kaldım, Allahım o kadar korkuyordum ki🥺
Çok şükür iyiyim artık ama ders oldu bana bu hastalık
Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin, şu virüsü bitirsin tez zamanda 🤲🏻

Ohh seninki en güzeli olmuş. Oruç oruç zor olmuyormu spor canim ya
tutmuyorum canim
regl oldum
Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm😍😍😍😍😍
-700 ile geldim huzurlarinzaaa 😍😍😍
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm 😍
sende cok guzel verdin nmasalalh
hatirladigim kadariyla 75 lerde felanmi baslamistin canim

Kiz tovbeler olsun nasil yiyordun bu kadar seyi 😨😨 bende yerdim ama bu kadar degildi sanki 🤔
Bi de sunumlu yapıyor bu saydıklarını yemek değil şölen :KK70:
Ahahahaha sunum mu 😂😂😂hic bir zaman sunum insani olamadim, cayin yanina biskuvi acsam paketiyle getirirdim salona ekstra tabak kirlenmesin diye 😂😂

Haklısın kuzum zaten hastalıktan çok korku beni yedi bitirdi şu süreçte 😔
Hep aklımın bi köşesinde bana bişe olursa ne yapacak bu çocuklar vardı 😔
Biraz da bunun paniğiyle 2-3 kere tamamen nefessiz kaldım, Allahım o kadar korkuyordum ki🥺
Çok şükür iyiyim artık ama ders oldu bana bu hastalık
Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin, şu virüsü bitirsin tez zamanda 🤲🏻
Aminn canım.inan sürekli aklımdaydın dualarımdaydın.Kendimize iyi bakmalıyız.Sadece kendimiz için değil çocuklarımız için de.Rabbim korumuş seni çok şükür. kontrole git ciğerlerinin ve kalbinin durumuna mutlaka baktır.

Back
X