Ay insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya

Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar
Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek
Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir