• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dün biraz yorulduğum için kalbimde bir ağrı vardı sahurdan beri.Esim annesiyle konuşurken hastalığımi söyledi
Kaynanamın ilk cevabı :nereden biliyormuş kalbinin ağrıdığını(kalbimin yerini hiç bilmesem 4 yıl hemşirelik okudum ağrı dan anlarım şükür o da biliyor)
İshal mı diye sordu,sıcak Su torbası koyun dedi(saf değil tilki gibi kurnazdir kendisi burada yapmak istediği oğlu hastalığımi hafife alsın)
Sonuç az bir zaman sonra eşim:acaba kas ağrısı mı senin ağrın.
Kaynanam 17 yıl sonra ilk günkü gibi başarılı.Evimde hiç huzur koymazdı aileme karşı bana karşı doldurur eşimi.Allah kalbine göre versin.
İlk geliniyim. Elimden geleni yaptım şimdiye kadar. Kadın resmen kuma görüyor beni.diger eltilerim kıymetli.Ama Allah büyük ben ona havale ettim.
Canım ya boş ver huylu huyundan asla vazgeçmez sen nasılsın hala ağrın var mı?
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Afiyet olsun fazla gelmedi gözüme ama artı gelmişken şu sıra akşam öğünlerini protein + salata veya sebze+yoğurt şeklinde ilerlersen daha iyi olacak sanki
Sağol canım💕.Yarım kilo gitmiş :nazar: :halay:
Maşallah maşallah 🧿
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Şekerpareyi görmez olaydım 🙈
Kahvaltı saat 9
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
4 zeytin
Kibrit kutusu peynir, azda küp peyniri 😂
İki dilim ekmek
Yeşil çay

Ara öğün 11 gibi
Sade Türk kahvesi

Öglen saat 2 gibi
bir kase kısır
Bir bardak ayran

Aksam 19.30
Bir kase mercimek corbası
İki kücük dilim pizza
Bir kase yoğurt

Dondurmayı yemedim 😂😂
3.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Bu son olsun bu son :KK20: her öğününde karbonhidrat var hele Pizza beni benden aldı
Canlarım

bugün sabit geldim tartıda.

18 Nisan Menü

Sahur yok

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 2 köfte, 2 yk yoğurt

iftardan sonra ilerleyen saatlerde de
2 dilim portakal, yarım muz, 1 küçük dilim baklava yedim.

19 Nisan

sahur: yok
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 1 köfte, 2 yk bulgur pilavı, 2 dilim portakal

Ortalama 2,5 litre su içiyorum.
U UcanSupurge
Sabit gelmenin sebebi geç saatte yenen az da olsa baklava olabilir canım Cuma’ya güzel bir eksi geleceğine eminim

Beterin beteri hesabı. Seninki daha fenaymis. Ama Allah'a havale etmek en güzeli bence sende en iyisini yapıyorsun canim. Sen kendini sağlığını düşün . Kv öyle dedi diye ihmal etmeyeceksin nasılsa.

Ama inan Allah eşime iş gahlesi vermis nasibimizde varmış evimizi aldık az çok birikimimizi yapıyoruz.
Aynen canım. Annem hep kötüyle kötü olunmaz der. Allah büyük.

Canım ya boş ver huylu huyundan asla vazgeçmez sen nasılsın hala ağrın var mı?

Afiyet olsun fazla gelmedi gözüme ama artı gelmişken şu sıra akşam öğünlerini protein + salata veya sebze+yoğurt şeklinde ilerlersen daha iyi olacak sanki

Maşallah maşallah 🧿

Şekerpareyi görmez olaydım 🙈

Bu son olsun bu son :KK20: her öğününde karbonhidrat var hele Pizza beni benden aldı

Sabit gelmenin sebebi geç saatte yenen az da olsa baklava olabilir canım Cuma’ya güzel bir eksi geleceğine eminim
Sağol canım.Daha iyiyim şükür 💕

Evet canım, bir evham bir evham 🤦🏻‍♀️

Amin canım, Allah razı olsun
Benim de varım yoğum bir oğlum var ben de ilerde böyle gıcık şeyler yapar mıyım diye düşündüm şu an 😟 bizimkilerde evliliğimin ilk yıllarında oğullarına hizmet edildiğini görmekten hoşlanıyorlardı. Kv lerdeydik çok sıcak bir günde eşim duş almak istedi.valizden eşyalarını havlısunu aldı gitti.kp kızım eşinin bir şhtiyacı olur kalksana sen de dedi .koca adam baba çamaşırını havlusunu kıyafetini götürür duş alırken de yardıma ihtiyacı olmaz herhalde dedim.Sürekli cevap verirdim alıştılar sonra bana😂

Benim de varım yoğum bir oğlum var ben de ilerde böyle gıcık şeyler yapar mıyım diye düşündüm şu an 😟 bizimkilerde evliliğimin ilk yıllarında oğullarına hizmet edildiğini görmekten hoşlanıyorlardı. Kv lerdeydik çok sıcak bir günde eşim duş almak istedi.valizden eşyalarını havlısunu aldı gitti.kp kızım eşinin bir şhtiyacı olur kalksana sen de dedi .koca adam baba çamaşırını havlusunu kıyafetini götürür duş alırken de yardıma ihtiyacı olmaz herhalde dedim.Sürekli cevap verirdim alıştılar sonra bana😂
Aslında böyle yapmak lazım 💕

Yeni evli kişileri küçücük çocuk tecrübesiz toy olarak mı görüyorlar sürekli müdahale filan ama nasıl alıştırsan öyle gidiyor kesinlikle eltim küçük evlenmiş 15 yıllık evli hala ilk günkü gibi yol yordam göstermeye çalışıyorlar

19 Mart menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 11:00
avuc icinden biraz buyuk patatli yumurta
1 dlim peynir
5 domates
Kucuk domates

aksam 18:00
Iki tane avuc ici kadar kofte

2,5 litre su
1000 ip 200 p
30 dk bantta yuruyus 90p
Adim 90p=380 p
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım baya hafif beslenmişsin miden hala kötü mü ? Tahlil sonuçların çıktı mı?

Enfeksiyon var belki de Allah şifa versin canım
Saol canim allah raziolsun
Canlarım

18 Nisan Menü

Sahur yok

19 Nisan

U UcanSupurge
Afiyet olsun canim
Benim tüm altınlarımı aldılar ne istedim ne verdiler Konyalım. Düğün alışverişine bile kadın beni götürmedi perdeme kadar kendi seçti.iki eltimin alışverişlerinde hiç sesi çıkmadı.Ben şimdiye kadar hakkımı aramadım.aman kalp kırılmasın dedim. Kadın da ezdikce ezdi. Artık sessiz kalabilir miyim bilmiyorum.cok yoruldum
Bu kayinvalideler niye boyleler ben anlamiyom bizdemi ayni olcaz allahim giybet yapmqyq korkuyom kaynanam kendi kaynanasi icin ne kadar kotu sey varsa elestirirdi yillardirda kusler ama kendisi simdi aynilarini yapiyo bana..ezdirme kendini ne olursa olsun soyle hqkliysan esin senden yanaysa bende az cekmedim esim anaciydi ne derse inanirdi ne derse yapardi noldu simdi gelip gidip ne cok hata yapmissim hakkini yemisim senin diyo annesinin hatalarini gormeye baslayinca kendini hic uzme onun icin kendin icin yasa bu hayati onlar buyukler onlar ortak noktayi bulmalilar biz degil bence

Canım öncelikle bu kadar fevri davranmana gerek yok burda kimsenin özel diyetisyenliğini koçluğunu yapmıyorum o gün sana defalarca yazdım uygulamadan yüklenmiyor tarayıcıdan yükleyebilirsin diye hatta iftarını yapıp yükle ama muhakkak yükle yazdım free olmak takımda bulunma demek değil listeye alabilmem için seni iki cuma üst üste fotoğraflı- nick ve tarihli bildirim olması şart daha önce takımlarda bulunduğun için ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum burda yıllardır olan @Fit mutlu anne ,@Ucmelekannesi de free ki niceleri daha var benim bu ılımlı yaklaşımıma rağmen bu tavrını hak ettiğimi düşünmüyorum hem anne, hem hamile hem öğretmenim onca şeyin arasında buradaki insanlara vakit ayırıyorum üzüldüm açıkçası sitenin kuralları gereği özelden iletişim kurmak ban sebebi ben 1 buçuk yıldır buradayım o zamandan beridir kimsede özel iletişim numaram yok bütün iletişimimi burası üzerinden kuruyorum. ben telefonumdan opera, safari gibi tarayıcılardan yüklüyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman
Fevri davrandığım düşünülmüş sanırım ama amacım sinirli bir tavırla yazmak değildi. Öyle anladıysanız kusura bakmayın. Özelden iletişim kurmanın olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi kuralsa elbet yapılmalı ama ek olarak tarayıcı derken bende telefondan girdiğim için tarayıcıyı pc de tarayıcı olarak algıladım. Uygulamadan girdiğim için yükleyemedim. Üzüldüm demişsin kusura bakma yanlış anlaşılma oldu ise.
Ben 2-5 ,3 ay free de kaldım kumsal68 kumsal68 bildirimini düzgün yapamadığı için listeye girmesi 2 hafta uzadı Yani free de olmak kötü bişey değil zaten 2 hafta sonra yine girersin.Telefondan yükleyemiyorum diye açıkça yazdın mı bilmiyorum ? Melekte Ogün yapamıyorum dedi Google'dan dene dedik oldu sanada söylerdik ama ben gerçekten hatırlamıyorum belki gözden kaçmıştır.Yani atar gider olmamış bu üslup bence sakin ol .
Evrt yapamıyorum kilom bu çektiö pc olunca atıcaö demiştim atabilen varsa onada gönderebilirim diye yazmıştım. Ek olarak atar yapmıyorum yanlış anlaşılmış

Kizlarrrrrr kac haftadr ilk kez pazartesi eksi ile geliyorummmm😍😍😍😍😍
-700 ile geldim huzurlarinzaaa 😍😍😍
Cuma gunu 65.0 idim, simdi 64.3
Cok sukur tartilmadan once wc cikabldm onun etkisi sanirm 😍
Supersin canim cok guzel eksiler gelecek bu cumaya belkide 1. Oluruz insallah
19 Nisan menüm

Sahur:
1.5 haşlanmış yumurta
Yarım elma
Yarım kk peynir
2biber
1çay kaşığı bal

İftar:
1kepce mercimek çorbası
1yk sebzeli bulgur pilavı
4 YK et sote
Salata

Su:2.5 litre
Spor: yarım saat yürüyüş
90 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim
Canım öncelikle bu kadar fevri davranmana gerek yok burda kimsenin özel diyetisyenliğini koçluğunu yapmıyorum o gün sana defalarca yazdım uygulamadan yüklenmiyor tarayıcıdan yükleyebilirsin diye hatta iftarını yapıp yükle ama muhakkak yükle yazdım free olmak takımda bulunma demek değil listeye alabilmem için seni iki cuma üst üste fotoğraflı- nick ve tarihli bildirim olması şart daha önce takımlarda bulunduğun için ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum burda yıllardır olan @Fit mutlu anne ,@Ucmelekannesi de free ki niceleri daha var benim bu ılımlı yaklaşımıma rağmen bu tavrını hak ettiğimi düşünmüyorum hem anne, hem hamile hem öğretmenim onca şeyin arasında buradaki insanlara vakit ayırıyorum üzüldüm açıkçası sitenin kuralları gereği özelden iletişim kurmak ban sebebi ben 1 buçuk yıldır buradayım o zamandan beridir kimsede özel iletişim numaram yok bütün iletişimimi burası üzerinden kuruyorum. ben telefonumdan opera, safari gibi tarayıcılardan yüklüyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman
Haklisin uzulmene uzuldum canim bnde boyle beklemiyordum burayi kim niye ilgilensinki bu derece diye dusunuyodum ama cok samimi ve gercekten takiptesin herseye ragmen
Saol iyiki varsin varsiniz iyiki aranizaa girmisim

Saol canim allah raziolsun

Afiyet olsun canim

Bu kayinvalideler niye boyleler ben anlamiyom bizdemi ayni olcaz allahim giybet yapmqyq korkuyom kaynanam kendi kaynanasi icin ne kadar kotu sey varsa elestirirdi yillardirda kusler ama kendisi simdi aynilarini yapiyo bana..ezdirme kendini ne olursa olsun soyle hqkliysan esin senden yanaysa bende az cekmedim esim anaciydi ne derse inanirdi ne derse yapardi noldu simdi gelip gidip ne cok hata yapmissim hakkini yemisim senin diyo annesinin hatalarini gormeye baslayinca kendini hic uzme onun icin kendin icin yasa bu hayati onlar buyukler onlar ortak noktayi bulmalilar biz degil bence
Sağol canım 💕. İnsan kendi için yaşamalı haklısın.İnsallah eşimde anacılık tan vazgeçer.sen de çekmişsin benim gibi.masallah Esin doğruyu görmüş.

Gittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Kan tahlili verdi bakalim ne cikicqk
Midem icin ilac verdi
Karnima bastirdi affedersin zor tuttum kendimi alttan ustten cikarmamak icin🤦
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Rabbim şifa versin . Çok çektin bu ara midenden canım 😔

evet yaa😍😍
hedefin kacti
Canim baslarken hedefim 65 ti ama simdi 60 civari 😊😍
19.04.2021 menü

08.00

sade Türk kahvesi

09.30

Çingen salatası

1 haşlanmış yumurta

1 bardak şekersiz çay

Bir ufak dilim kepek ekmek

12.00

2 kupa filtre kahve şekersiz sütsüz

15.30

1 bardak kefir

Bir ufak muz

17.15

Salata

4 yk yoğurtlu kereviz salatası

3 köfte

Yemekten sonra 2 çay bardağı şekersiz çay

@masal3487

Toplam 7500 adım :75 puan G Goklerce
Cok guzel canim 😊
19 Nisan menüm

Sahur:
1.5 haşlanmış yumurta
Yarım elma
Yarım kk peynir
2biber
1çay kaşığı bal

İftar:
1kepce mercimek çorbası
1yk sebzeli bulgur pilavı
4 YK et sote
Salata

Spor: yarım saat yürüyüş
90 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Cok guzel canm afiyet olsun
Kızlar dün biraz yorulduğum için kalbimde bir ağrı vardı sahurdan beri.Esim annesiyle konuşurken hastalığımi söyledi
Kaynanamın ilk cevabı :nereden biliyormuş kalbinin ağrıdığını(kalbimin yerini hiç bilmesem 4 yıl hemşirelik okudum ağrı dan anlarım şükür o da biliyor)
İshal mı diye sordu,sıcak Su torbası koyun dedi(saf değil tilki gibi kurnazdir kendisi burada yapmak istediği oğlu hastalığımi hafife alsın)
Sonuç az bir zaman sonra eşim:acaba kas ağrısı mı senin ağrın.
Kaynanam 17 yıl sonra ilk günkü gibi başarılı.Evimde hiç huzur koymazdı aileme karşı bana karşı doldurur eşimi.Allah kalbine göre versin.
İlk geliniyim. Elimden geleni yaptım şimdiye kadar. Kadın resmen kuma görüyor beni.diger eltilerim kıymetli.Ama Allah büyük ben ona havale ettim.
Allahm yaa seninle ne diye kiyasliyor ki kendini, odu kopuyor kaynanin kocan senle ilgileneck diye, acikcasi hic lafini cekmeyeceksin o zaman kv cekinecek sana birsey soylemeye, gercekten o zaman birsey demiyorlar
19 nisan pazartesi
11 30
2 dlm ekmek
4 köz yeşil biber
1 kase yoğurt

15.50
2 dolma biber
2 ksk yoğurt

19.35
1 biber dolması(çorba istemedi canim)
Salata bolca

Şu 2.5 litre
Guzel canm afiyet olsun
19 Nisan
9.30 limonlu su
10.30
Salatalık domates
2.30. Tereyağli yumurta
Bir dilim ekmek
7.60
Bir kase tarhana
Bir kase salata
Bir tane şekerpare
Su. 2.7 litre
20 dakaka leysie
60 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Sekerpare diyorum 🙊
Kahvaltı saat 9
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
4 zeytin
Kibrit kutusu peynir, azda küp peyniri 😂
İki dilim ekmek
Yeşil çay

Ara öğün 11 gibi
Sade Türk kahvesi

Öglen saat 2 gibi
bir kase kısır
Bir bardak ayran

Aksam 19.30
Bir kase mercimek corbası
İki kücük dilim pizza
Bir kase yoğurt

Dondurmayı yemedim 😂😂
3.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Pizzalar ve kisir fazla canm iyi ki dondurma yememissin 😂😂
Canlarım

18 Nisan Menü

Sahur yok

19 Nisan

U UcanSupurge
Guzel menu canim afiyet olsun
Benim tüm altınlarımı aldılar ne istedim ne verdiler Konyalım. Düğün alışverişine bile kadın beni götürmedi perdeme kadar kendi seçti.iki eltimin alışverişlerinde hiç sesi çıkmadı.Ben şimdiye kadar hakkımı aramadım.aman kalp kırılmasın dedim. Kadın da ezdikce ezdi. Artık sessiz kalabilir miyim bilmiyorum.cok yoruldum
Bak iste kirilmasin diye sustukca ustune geliyorlar hep
19 Mart menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 11:00
avuc icinden biraz buyuk patatli yumurta
1 dlim peynir
5 domates
Kucuk domates

aksam 18:00
Iki tane avuc ici kadar kofte

2,5 litre su
1000 ip 200 p
30 dk bantta yuruyus 90p
Adim 90p=380 p
U UcanSupurge G Goklerce
Guzel canm afiyet olsun

İyiki buradasın iyiki varsın iyiki buradayım sayende giden 16 kilo :nazar: Takım kapansın demedin.Niran gitti ben yoğunum demedin. Süpürge ve zopanla hep başımızda oldun.Allah başımızdan eksik etmesin seni ❤️❤️❤️❤️

Back
X