• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende oyle yapiyim diyorum ama sahurda yumurta felan pisiriyorum beklerse kotu olur heralde

guveniyorum bende kendime yine basaricam:)

onceki aksam baya bi yedigim.icin acikmadim oyuzden

tmm bidaki sefer etiketlerim seni canim

harikasinn👏👏👏

yok canim
acikmadim oyuzden.onceki aksam.saglam yedimde:)

gecmis olsun canim
Saol canım

Herkese merhaba

İzninizle ben aranızdan ayrılmaya karar verdim. Henüz listeyede girememiştim zaten. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle kimsenin huzurunu kaçırmak istemiyorum. Farklı bir gruptan onay alırsam oraya katılabilirim gizli iş yaparmış gibi olsun istemem sizide bilgilendirmiş olayım. Umarım sağlıklı ve kalıcı olarak tüm kilolardan arınırsınız.

Tanıştığım herkese teşekkürler.

Sağlıcakla kalın

Herkese merhaba

İzninizle ben aranızdan ayrılmaya karar verdim. Henüz listeyede girememiştim zaten. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle kimsenin huzurunu kaçırmak istemiyorum. Farklı bir gruptan onay alırsam oraya katılabilirim gizli iş yaparmış gibi olsun istemem sizide bilgilendirmiş olayım. Umarım sağlıklı ve kalıcı olarak tüm kilolardan arınırsınız.

Tanıştığım herkese teşekkürler.

Sağlıcakla kalın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dilediğin kiloya sağlıcakla ulaşırsın

Ah ya maske zaten hangimizi mahvetmedi ki sürekli takmak durumunda olmak durumunda olanlar var 😕 inşallah ilaçlar fayda eder bari
İnşallah canım maalesef :( birde kokuyor resmen maskeler . Bir den çok markayı denedim 1 seneden fazladır hepsi nedense ilk takmada kokuyor gibi geliyor bana :( psikolojikmen sanırım

Kızlar Bugun çok görünmeyebilirim eşimin yine köylülerinden buraya hastaneye gelip işi yarına sarkanlar var bizde kalacaklar 🤦‍♀️ Köyleri cuma günü karantinadan çıktı kendime sabır diliyorum eşime çatmamak için kendimi zor tutuyorum ya bi kere de hayır diyebilsin yani bize bir şey olsa çocuğumuzu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok 😏

Kızlar Bugun çok görünmeyebilirim eşimin yine köylülerinden buraya hastaneye gelip işi yarına sarkanlar var bizde kalacaklar 🤦‍♀️ Köyleri cuma günü karantinadan çıktı kendime sabır diliyorum eşime çatmamak için kendimi zor tutuyorum ya bi kere de hayır diyebilsin yani bize bir şey olsa çocuğumuzu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok 😏
Allah sabır versin canım ya gelenlerde akılsız insan azıcık düşünceli olur

insanlar da geldiklerini haber veriyorlar mı hemen. yakın akraba değilse sıkıntı yani.

Ah yaaa bol sabırlar versin rabbim kolay gelsin canim. Korkma ins bişey olmaz canim . 😔

Allah yardimcin olsun canim, ne desen haklisin asil karsidaki insanlarin dusunmesi lazim ama nerde bizm halkimzda bh dusunce

Allah sabır versin canım ya gelenlerde akılsız insan azıcık düşünceli olur
Aynen canım yakın aile bireylerimiz bile bu süreçte gelmeye çekiniyor sebep olurum diye
insanlar da geldiklerini haber veriyorlar mı hemen. yakın akraba değilse sıkıntı yani.
Kuzum yakın bile değil ben tanımıyorum yani sinir olduğum kendimizi dıdısının dıdısı için niye feda ediyoruz öz dayısı bile geldi burda işi vardı o kadar ısrarımıza rağmen adam gidip otelde kaldı
Ah yaaa bol sabırlar versin rabbim kolay gelsin canim. Korkma ins bişey olmaz canim . 😔
İnşallah canım

Aynen canım yakın aile bireylerimiz bile bu süreçte gelmeye çekiniyor sebep olurum diye

Kuzum yakın bile değil ben tanımıyorum yani sinir olduğum kendimizi dıdısının dıdısı için niye feda ediyoruz öz dayısı bile geldi burda işi vardı o kadar ısrarımıza rağmen adam gidip otelde kaldı

İnşallah canım
Hay Allah'ım yakın değilmiş bide. Ne diye insanlara yük olur ki bazıları . Bide covid geçirmiş birinin daha duyarlı olmasi gerekirken hay Allah'ım . Rabbim korur canim sen mesafeli dur olabildiğince yinede

19.04.2021
Sahur
1 sb sut, 3 kasik yulaf, 2 kuru kayisi ile lapa

Iftar
1 kepce mercimk corbasi, 4 yk somura tava(ot turu), 1 kk kirmizi et,salata, 1 hurma 1 kayisi

Su: 2 lt olur
Spor 7 bin adim 70p
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim baya hafif
Saol canim 😘
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canim😘
Menümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su

İftar 😏 yemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt

1 top dondurma

Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm
Iki dilim pide cok geldi sanki patates varken afiyet olsun canim
Güzel canım afiyet olsun
Saol canim 😘
Kahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost

Ara öğün: 14:00
1 muz

Ara öğün 15:45
3 ceviz

Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt

Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağım 😊 size iyi sahurlar 😊
Afiyet olsun canim
Bugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın :KK43:
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm :KK43:
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.
Midene iskence etmissinya neyse bugun daha ii beslenirsin
19 nisan pazartesi
ilk menumu yazarak baslayim

16.30
sutlu kahve

20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata

500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Afiyet olsun spora guzel baslangic canim
tam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Gecmis olsun canim

Sonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a

Rahmetli babami hatirlattin bana oda oyleydi koyden gelenler illa bize getiridi yedir icirir serviscilerini ayarlar oyle gonderirdi nur icinde uyusun

iyi olmak cok guzel bisi ama fazlasida aile icindekileri yoruyo iste hele bu donemde insan korkuyla yaklasirken herseye dahada bir zordur canim

Dün menum

09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,5 zeytin

13.00 domatesli minik tava yumurta

18.00 döküm tavada bir buyuk cupraaa😍

Bugun

09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytın1 dilim tb ekmek

13.00 1 simit( annem getırmıs dayanamadım uzgunum telafo edicem)

16 .00 kızıma yaptıgım yagsız tuzsuz pırasa 1 tabak , bugunu kapatmak niyetım yani inşlşş🤣😘

Bugun kendimi hafif hıssedıyorum, kruvasanlar gitti bence , şimdi devammm😍😍 zayıf olmak buyuk rahatlık, insan egılıp kalkarken bıle daha kolay yapıp ıkı kıloyla bıle farkedıo yaaa

Ya çok şey yazmak istiyorum ama eşinle de aran açılsın istemem.... Ya koronada misafır kabul etmek hangi hakka hizmet acaba , tobe yarabbiiiiii,üstelik misafır de hastaneye gıdıp gelcek bu vaka coklugunda... Bi yolunu bulamazmısın gelmesınler?

Back
X