• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç bilmiyorum ama öncesinde söylerlerdi diye düşünüyorum

Allah Allah Teoman’ın şarkısı var ya birlikte ama yalnız iki yabancı diye o geldi aklıma
Geçen sene birleştirdiler ya canım birde havalar güzel muhtemelen herkes yazlığına kaçacak hafta sonu İzmir de hava böyle resmen

85F837A7-D611-41AD-B0D2-4E8017DFB6FF.webp

Ay kızlar sabahtan iş görüşmesine gittim ya patron çok yakışıklıydı :D ama çok güzel bir kadın kapmış :D akşam biraz stalkladım 😂 ama enerjisi çok yüksek bir adamdı keyifli çalışacak bir tip belli ben anlatıyorum mesleğimle ilgili adam o ne diyor :D acemi benim mesleğim konusunda :) cumartesi çalışma yok otobüs ile evime 15 dk ama maaşı dün ki yerden düşük gerçi pazartesi gittiğim yerde ki gibi cımartesi 3 e kadar çalıştırıp da herşey dahil asgari ücret demedi adam :D

U UcanSupurge Canım cok sıkkın ablama gittim tartının pili bitmiş değiştirmiş 7 8 kilo az tartıyormuş dedi gittim tartıldım gerçekten de 95 kilo cıktım resmen kendimi kandırıyormuşum 86 87 kiloyum diye. Eşime söyledim yeni tartı alcak aksam gelirken bana 😏😏 1 2 kilo olsa anlıycam çöktüm resmen

U UcanSupurge Canım cok sıkkın ablama gittim tartının pili bitmiş değiştirmiş 7 8 kilo az tartıyormuş dedi gittim tartıldım gerçekten de 95 kilo cıktım resmen kendimi kandırıyormuşum 86 87 kiloyum diye. Eşime söyledim yeni tartı alcak aksam gelirken bana 😏😏 1 2 kilo olsa anlıycam çöktüm resmen
Anlamadım 7-8 kilo az mı tartıyor belki de doğru tarttı Üstüne sen 7-8 kilo ekledin boş yere dur bakalım yeni tartıda belli olur yarın aç karnına hoş oruçlusun bu saatlerde tartıl da emin olalım gerçi iftar öncesi gelirse tartılırsın yine

Ay kızlar sabahtan iş görüşmesine gittim ya patron çok yakışıklıydı :KK70: ama çok güzel bir kadın kapmış :KK70: akşam biraz stalkladım 😂 ama enerjisi çok yüksek bir adamdı keyifli çalışacak bir tip belli ben anlatıyorum mesleğimle ilgili adam o ne diyor :KK70: acemi benim mesleğim konusunda :) cumartesi çalışma yok otobüs ile evime 15 dk ama maaşı dün ki yerden düşük gerçi pazartesi gittiğim yerde ki gibi cımartesi 3 e kadar çalıştırıp da herşey dahil asgari ücret demedi adam :KK70:
İçine sinmiş burası galiba hadi güzel haberler inşallah

Selam kızlar, 4 kişi karantinaya alındığı için 4 kişinin yaptığı işi yapıyorum bugün. Telefona da bakıyorum, yazılara da cevap veriyorum. Her şey bende. O kadar halsizim ki. Akşam kötüleşirsem test yaptıracağım. Vücudum kırılıyor. Yorgunluk mu hastalık mı bilemiyorum.

Anlamadım 7-8 kilo az mı tartıyor belki de doğru tarttı Üstüne sen 7-8 kilo ekledin boş yere dur bakalım yeni tartıda belli olur yarın aç karnına hoş oruçlusun bu saatlerde tartıl da emin olalım gerçi iftar öncesi gelirse tartılırsın yine
Aynen bugun gelirse tartılırım canım bakalım cok canım sıkıldı ya ama napayım zayıflıcam daha cok hıslanmam lazm

İçine sinmiş burası galiba hadi güzel haberler inşallah
Dünkü yerde içime sindi canım ama dünki yerin maaş konusunda biraz daha fazla artısı vardı benim için bir de şöyle bir şey var burası evime 25 30 dakika bugün gittim ya 15 dakika otobüsle aslında ikisi de konum olarak ve yer olarak güzel yani ara başla derlerse 3 ünden biri birazdan bir yere daha gideceğim üçü arasından bir seçim yaparım

Aynen üzülecek oğlu ama o sevinir kesin.
Allah yardımcın olsun ben canım 😔

Canım aslında ramazan öncesi çok hafif geçiriyordum ve 1 ay kadar tek öğün yedim hep. Alışkındı vücudum yani ama ramazanda nolduysa sanırım iftar muhabbetiyle iştahım açıldı. Yoksa sağlam yememeye çalışıyorum. Mesela bu akşam en fazla yediğim akşam ama yarın salataya dengeliycem. Suları hala sayamıyorum. İnşallah en kısa sürede başlıycam. Çok az içiyorum 1 lt civarı :KK43:

Canım maalesef fazla kaçıyor ramazanda olunca canım çekiyor :KK43:

Çok üzüldüm canım ya, bugün iyiyim biraz demişsin ama neler yaşamışsın. Allahım seni korumuş, çocuklarına sevenlerine bağışlamış. Kendine çok dikkat et lütfen :KK43:

Sen isteyince çok iyi veriyorsun canım. Eminim yine aynı hızla gidecek kiloların 😘

Süper ya 50leri görmüşsün, tebrikler canım 😘

Harika Bi sonuç tebrikler canım

Amin canım inşallah sen de tez zamanda tamamen atlatırsın
Çok şükür canım benim, kaçabildiğiniz kadar kaçın canım çok dikkat edin kendinize

Selam kızlar, 4 kişi karantinaya alındığı için 4 kişinin yaptığı işi yapıyorum bugün. Telefona da bakıyorum, yazılara da cevap veriyorum. Her şey bende. O kadar halsizim ki. Akşam kötüleşirsem test yaptıracağım. Vücudum kırılıyor. Yorgunluk mu hastalık mı bilemiyorum.
İnşallah hasta değilsindir canım Allah kolaylık versin
Aynen bugun gelirse tartılırım canım bakalım cok canım sıkıldı ya ama napayım zayıflıcam daha cok hıslanmam lazm
Tabi canım öyleyse bile canını sıkmaya değmez
Dünkü yerde içime sindi canım ama dünki yerin maaş konusunda biraz daha fazla artısı vardı benim için bir de şöyle bir şey var burası evime 25 30 dakika bugün gittim ya 15 dakika otobüsle aslında ikisi de konum olarak ve yer olarak güzel yani ara başla derlerse 3 ünden biri birazdan bir yere daha gideceğim üçü arasından bir seçim yaparım
Hakkında hayırlısı inşallah insan evde durmaktan bile bunalıyor

Olsun köylü önemli😂😂
Eski insanların kafa öyle çalışıyor canim.
Eltimler geçen yaz 4 beş tane şehir gezdiler . Ankara'da mi şehrin birinde kayınpederin asker arkadaşı varmış kv eğer giderseniz orda kalın adam babanla her görüştüğünde geldiginizde gelin kalın diye söylenirdi otel falan aramayın demiş😂😂😂😂 eltim kızmış anne ne alaka tanımadığım hiç muhabbetimin olmadığı insanların evine gidip kalayım bide Corona varken demiş😂😂😂 düşününce aklın alabiliyormu ama kv kendi gitse gidip kalacaktı demekki.

Anladım canım afiyet olsun. Bende arada koyarım çikolata güzel oluyor👍
Bence eskiler bu kalma işini ekonomiden dolayı sevıyo, otel parasona kıyamıolar , e bi hava değişimi de istiyolar ,:)))

Okdr cok kişi pozitif ve vucudun kırılıyorsa birde iş yukunden harap düşme canım, ppzitif gibi düşünüp kekik caylarına başla, eşim temaslı olur opmaz biz korona gıbı davrandık yedık içtık

İnşallah hasta değilsindir canım Allah kolaylık versin

Tabi canım öyleyse bile canını sıkmaya değmez

Hakkında hayırlısı inşallah insan evde durmaktan bile bunalıyor
Öyle canım kesinlikle bakalım bu üç yerden haber bekliyorum artık yani burayla da görüştüm burada olur gibi olabilir gibi duruyor hangisi hayırlısıysa hangisi nasipse olsun

Back
X